דיון הVR הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: דיון הVR הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יולי 2015, 14:25

bling כתב:שאלו את סוני למה מורפאוס נעדר מהמסיבה והם אמרו שאי אפשר להציג תוסף שכזה במסיבה מסורתית ושצריך לנסות אותו.
ב E3 ב BOOTH עצמו סוני חפרה עם המורפאוס, שטח ענק מהדוכן שלהם היה מוקדש אליו והיו הדרכות וכו', הם כן שמחים לדבר עליו בכל הזדמנות בערך, בניגוד ל VALVE.

גם VALVE עשתה את זה עם עיתונאים לפני 4 חודשים באירוע, אין באמת הבדל. פה עיתונאים התנשוא, שם עיתונאים התנשוא. אפס משחקים מוכרזים, חומרה לא סופית, אין מחיר, אין תאריך. מה ההבדל בין המורפיוס לVIVE? אין.

השלט של VALVE אגב לאסקין נראה פי כמה יותר "מוצר לצרכן" מאשר הMOVE המגוחך עם הכדור הזוהר הענקי למעלה. יכול להיות שיהיה לו לוק סקסי יותר בסוף השנה, כבר בגרסה האחרונה שקבלו עיתונאים זה היה טיפה קטן יותר וכך גם הLIGHT HOUSE. ונניח שיש אירוע בספטמבר או אוקטובר, מראה משחקים, חומרה סופית, מחיר ותאריך. מה רע בזה? אני לא אומר שיהיה אחד, אולי הVIVE ידחה גם לסוף 2017, מי יודע. אבל אתה לא יודע כרגע כלום אז מה אתה מבקר? יש להם כמעט חצי שנה לשיגור, תן להם את חמת הספק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 יולי 2015, 14:33

סליחה KEO אבל יש לא מעט מידע על המורפאוס מ E3 כולל משחקים בלעדיים:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1063992

DREAMS אגב גם יתמוך ב VR.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 07 יולי 2015, 14:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יולי 2015, 14:34

אבל אני לא משווה למורפיוס, אלא לשלט של אוקולוס. ואין לי מושג איך אתה אומר שזה נראה יותר מוכן ממוצר שכבר נמכר לפני כמה שנים טובות בשוק. הוא מוכן ועבד מעולה כבר על הPS3.
העניין הוא שאוקולוס הציגו משהו שנראה ככה:
תמונה
יותר משנה לפני שהוא יוצא...

וVIVE הציגו משהו שנראה ככה:
תמונה
כביכול חצי שנה לפני שזה יוצא.

זה לא נראה אותה רמה בכלל. וזאת בנוסף לעובדה שהשלט של האוקולוס הרבה יותר מתקדם ועם זיהוי של מה שהאצבעות שלך פחות או יותר עושות, מה שמאוד ייתכן - שלח את ואלב או HTC לשלב התכנונים, כדי לעשות משהו שונה או מתקדם יותר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 יולי 2015, 14:35

כן לפי הרשמים השלט של OCULUS לוקח את כולם, הוא גם נראה הכי אלגנטי BY FAR.
סוני אגב לא מעצבת את ה MOVE מחדש בשביל ה VR.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יולי 2015, 14:43

כן, השלט של אוקולוס טוב יותר, אז? זה אומר שהשלט של VALVE לא מוכן לצרכן? כי הבאת תמונה אחת יחצנית מלאה בפוטושופ והשניה היא תמונה מפלאפון בחושך אז השלט של VALVE לא מוכן? הרי הרשמים של העיתונאים עליו הם נהדרים, זה שיש לאוקולוס רשמים טובים יותר זה כבר משהו אחר.

בלינג, זה לא הכל דמואים טכנולוגים? משהו אשכרה הוכרז כמשחק?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 יולי 2015, 14:46

חח גם כשמשווים בין שלטים יש חשיבות על להביא תמונות "מאותה ליגה"? כולנו ראינו את השלטים, זה לא עכשיו תמונה של דרייק פה שרוצים לבחון כל פרט קטנטן :)

ו KEO אולי חלקם הופיעו בצורה טק-דמואית ראשונית אבל יש שם רשימה של משחקים מלאים ובלעדיים שהוכרזו.
הנה דוגמא של משחק גדול יחסית (מולטי) מגרילה קיימברידג' שהיתה אחראית על קילזון לויטה:

בסדר, אף משחק הוא לא AAA ענק, אבל אף חברה לא חשפה AAA ענק בלעדי ל VR, כולן בדרגת A ככה, גם של אוקולוס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יולי 2015, 14:51

אה כן, ראיתי את הסרטון הזה האמת. פשוט כל מה שהציגו נראה כמו צואה לא כיפית מאולפנים סוג ג'. אם VALVE עושים אירוע ומכריזים על בלעדי אחד גדול, לא אוקולוס ולמורפיוס רלוונטים לדעתי. אוקולוס הציגו דבר חביב או שניים, לא יודע ומורפיוס מציגה בעיקר זבל וחוסר השקעה.

בנושא השלט, מה הבעיה איתו? שיש את הצלחת המעופפת למעלה? לMOVE יש כדור ענקי זוהר למען השם. חוץ מזה מה אתם יודעים איך השלט שלהם יראה עוד חודש או חודשיים?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 יולי 2015, 14:53

bling כתב:חח גם כשמשווים בין שלטים יש חשיבות על להביא תמונות "מאותה ליגה"? כולנו ראינו את השלטים, זה לא עכשיו תמונה של דרייק פה שרוצים לבחון כל פרט קטנטן :)

ו KEO אולי חלקם הופיעו בצורה טק-דמואית ראשונית אבל יש שם רשימה של משחקים מלאים ובלעדיים שהוכרזו.
הנה דוגמא של משחק גדול יחסית (מולטי) מגרילה קיימברידג' שהיתה אחראית על קילזון לויטה:

בסדר, אף משחק הוא לא AAA ענק, אבל אף חברה לא חשפה AAA ענק בלעדי ל VR, כולן בדרגת A ככה, גם של אוקולוס.

עוד ניסיון של חברה שפיתחה לניידות של סוני, לפתח לנייחת. נקווה שזה ילך יותר טוב.

כל פעם שאני רואה פרסומת/טריילר כזה, עם אנשים ותגובות, זה נראה לי נורא מעפן. אני לא יודע למה זה נראה לי כל כך מגניב, במקרה הזה. אולי בגלל שVR זה באמת כל כך מגניב ופרסומות עם אנשים שמשחקים בWII/קינקט/MOVE/משחקי ריקוד רק מראות כמה אתה הולך להראות כמו מפגר, כשתשחק במשחקים האלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 יולי 2015, 15:01

Nucleus_Dawn כתב:
bling כתב:חח גם כשמשווים בין שלטים יש חשיבות על להביא תמונות "מאותה ליגה"? כולנו ראינו את השלטים, זה לא עכשיו תמונה של דרייק פה שרוצים לבחון כל פרט קטנטן :)

עוד ניסיון של חברה שפיתחה לניידות של סוני, לפתח לנייחת. נקווה שזה ילך יותר טוב.

כל פעם שאני רואה פרסומת/טריילר כזה, עם אנשים ותגובות, זה נראה לי נורא מעפן. אני לא יודע למה זה נראה לי כל כך מגניב, במקרה הזה. אולי בגלל שVR זה באמת כל כך מגניב ופרסומות עם אנשים שמשחקים בWII/קינקט/MOVE/משחקי ריקוד רק מראות כמה אתה הולך להראות כמו מפגר, כשתשחק במשחקים האלה.

טוב פה לפחות הם לא עוברים לליגה הגדולה של AAA עתיר תקציב כמו שהיה עם האורדר, אני משער שטכנית זה די משחק ויטה ב 1080P, ככה שהם ירגישו בבית :)

KEO יש גם את המשחק הזה של סוני לונדון שגם הוא משחק מלא ויש עליו רשמים מגניבים:

כן, אולי זה מסילה, אבל זה מסילה ב VR! וזה נראה נורא כיף, כל דבר ב VR זו חוויה חדשה ומרגשת צריך להיות, יכול להיות דבר כזה יהיה הרבה יותר מגניב מכל הדמואים שראינו עד עכשיו כ SHOWCASE ל VR.
יורוגיימר עפו על הדמו הזה במיוחד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יולי 2015, 15:07

כן, זה דמו. הופכים אותו למשחק מלא? אם כן אני בטווח שהוא יהיה נהדר ב2017 :)
בקיצור, יש למורפיוס אוסף של דמואים, אולי כמה מהם יהפכו למשחקים מלאים. זה אחלה אבל גם יש לVIVE דמואים כמו זה באפרצ'ר סיינס, אולי גם הוא יהפוך לאיזה ספינאוף פורטל מי יודע. סתם מצחיק אותי שקוברים את הVIVE רק בגלל שאתם לא יודעים עדין מספיק. כלומר זה שאתם לא יודעים לא אומר שלא עושים כלום, רק שאתם לא יודעים עדין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יולי 2015, 15:11

DrKeo כתב:כן, השלט של אוקולוס טוב יותר, אז? זה אומר שהשלט של VALVE לא מוכן לצרכן? כי הבאת תמונה אחת יחצנית מלאה בפוטושופ והשניה היא תמונה מפלאפון בחושך אז השלט של VALVE לא מוכן? הרי הרשמים של העיתונאים עליו הם נהדרים, זה שיש לאוקולוס רשמים טובים יותר זה כבר משהו אחר.

תאשים את תוצאות חיפוש התמונה של גוגל על התמונות! :)
וזה לא עניין של איך זה "נראה", אלא כמה מוכן זה נראה. לי הוא לא נראה בכלל מוכן. ומהרשמים ששמעתי - מאוד מאוד התלהבו מהמהפכנות של שלט האוקולוס, ועל השלט של VIVE לא שמעתי כמעט רשמים... אולי שזה עובד, וזהו. שזה אחלה! אבל לא מספיק כדי להתחרות במה שיש לאוקולוס, לדעתי. וזו גם יכולה להיות הסיבה לשקט...

עריכה:
אני רחוק מאוד מ"לקבור את השלט של ואלב", אני רק אומר שהוא לא נראה לי מוכן, ואני ממש בספק אם יכריזו על ההשקה שלו חודשיים לפני.. זה מוצר עם ביקוש אדיר וצריך לפתוח הזמנות מראש, ואני ממש ממש בספק אם יש להם יכולת לייצר כל כך הרבה כאלו, כמו שיש לאפל, שמכריזה כמה ימים/שבועות קודם. זה הכל. כל הסימנים מרמזים על דחייה ל2016.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 יולי 2015, 15:14

KEO אל תגזים, אלו משחקים בהפקה יחסית צנועה, למה שמשחק מסילה VR שכזה יקח יותר מדי זמן לפתח?
תלוי מתי המורפאוס יצא אבל אני אהמר שמכוונים אותו לחלון ההשקה.

וכן כמובן שזה ש VALVE לא מדברים לא אומר שהם לא עושים כלום, אישית התחלתי את הדיון בזה ש VALVE לא כיפים ואין הייפ, לא מתוך מחשבה שבגלל זה הם לא עושים כלום או שהמכשיר לא מוכן בהכרח להשקה השנה.
זו כבר הסברה של לאסקין :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יולי 2015, 16:06

עם לא כפים אני זורם, אני אפילו אגדיל ואגיד שהם חברה מתעללת ששונאת את המעריצים שלה :)
בנושא השלט, לך תדע לסקין, אולי השלט ידחה אבל המשקפיים יצאו בזמן, הרי זה לא שאוקולוס מוציאים את השלט עם המשקפיים לא? זה דווקא כן נראה כמו מוצר שמוכן לשוק:
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יולי 2015, 17:06

אולי, וזה יהיה הרבה יותר הגיוני... למרות שהערכה שלהם למפתחים מגיעה יחד עם השלט, ככה שזה קצת שונה.
אבל גם אם זה מה שיהיה, הם קצת שקטים מדי בשביל להיות חודשים בודדים מהשקה, בעיניי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יולי 2015, 19:24

אולי כן, אולי לא :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 יולי 2015, 00:32

דמו דיירקט פיד של ה HEIST:

כן זה אומנם מסילה אבל גראפיקה מצוינת, נראה לי משחק ה VR הכי יפה שראיתי עד עכשיו די בקלות.
אני מת לנסות את זה, נראה ממש מגניב, אפילו לפתוח ולסגור מגירות נראה פתאום כמו פעולה מרגשת :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2015, 00:52

יש לי פלאשבקים הזויים לתקופה של הFMV כשהCD ROM התחיל :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 יולי 2015, 00:54

הגרפיקה במסילה של קרייטק יותר יפה לדעתי. אבל לא ראיתי בDIRECT FEED

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2015, 01:02

אני חושב שצריך להרגיע ציפיות מהגרפיקה של המשחק, זה לא קייטק ואני חושב שהחושך מטעה :)
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 יולי 2015, 01:10

טוב הדמו של הרכב נראה הרבה פחות טוב, יותר מחמיא למשחק להיות בתוך חדר קטן וצפוף...

לאסקין, טוב ברור שהדמו של קרייטק הכי מדהים שיש אבל פה זה בכל זאת משחק ולא רק דמו טכני עם קונספט כללי.

KEO, סכ"ה מדובר במשחק סטייל וירטואה קופ וכאלו, רק עם VR שמן הסתם אמור לרענן קצת את הסגנון הזה שדי נכחד.

אבל כן הקטע של החקירה זה באמת סגה-סידי קלאסי, גם אז כביכול עפו על זה שאנחנו רואים סרטון אמיתי רץ דרך הקונסולה אז ניצלו את זה לכל מני דמויות שמדברות אליך קרוב מדי לפרצוף, כנראה טבעה של טכנולוגיה חדשה כל פעם לנסות להדגיש בפניך את הסאבטקסט הלא כל כך נסתר של "איזה מגנייייב!!", מתישהו ירגעו עם זה ובתקווה שבניגוד לסגה סידי הפעם זה באמת יהיה מגניב :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2015, 01:33

כן, אני מקבל פלאשבקים מטורפים לשנות ה90 עם הפופולרית של משחקי הירי במסילה בארקייד והמשחקים המפוצצים בFMV :)
אח, הימים שביליתי בארקייד עם אקדח ביד, איפה הם תגיד לי? איפה?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 יולי 2015, 07:03

הייתי מגיע עד לסוף חלק 2 מ 3 של virtua cop 2 בלי להיפסל כלל. איפה איפה הימים...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 יולי 2015, 09:57

DrKeo כתב:כן, אני מקבל פלאשבקים מטורפים לשנות ה90 עם הפופולרית של משחקי הירי במסילה בארקייד והמשחקים המפוצצים בFMV :)
אח, הימים שביליתי בארקייד עם אקדח ביד, איפה הם תגיד לי? איפה?

אני זוכר את המשחק של קונאמי שאתה יורה בשודדים "אמיתיים" בבנק וכאלו, ועוד משחק של מערב פרוע, הייתי בהלם כשנתקלתי במערב הפרוע בתור ילד ממש קטן, לא שיחקתי כי קצת נלחצתי מזה בגלל שזה היה נראה לי אמיתי כל כך :)

המשחק אבל הכי טוב בסגנון ששיחקתי זה TIME CRISIS, מרוב שהתלהבתי קניתי את האקדח ואת המשחק ל PS1, למרות שהמשחק עבר downgrade גדול ביחס לארקייד ולאקדח לא היה רתע, האקדח הזה של נאמקו היה די פורץ דרך ביחס לציוד הביתי שהיה עד אז ועם קצת calibration בהתחלה קיבלת דיוק של כמעט 1 ל 1, זה היה ממש מגניב שזה עבד ככה טוב.

באמת היו ימים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יולי 2015, 10:20

כן, יש לtime criss גם את הרטע וגם את המנגנון של הcover, בהחלט משחק פצצה. האהוב עלי היה דווקא שליחות קטלנית, אפילו שהעוזי היה מחובר שם למכונה ולא יכלת באמת להרים אותו :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 08 יולי 2015, 10:30

DrKeo כתב:כן, יש לtime criss גם את הרטע וגם את המנגנון של הcover, בהחלט משחק פצצה. האהוב עלי היה דווקא שליחות קטלנית, אפילו שהעוזי היה מחובר שם למכונה ולא יכלת באמת להרים אותו :)

גם אתה אהבת את המכונות שם בלב המפרץ?
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 8 אורחים