infected aviad כתב:התחלתי את BO2 (כמו שבטח ניחשתם את החתימה שלי). הסינגל מעולה ומגניב, וגם המולטי ממכר. מרגיש לי שהם החליטו ממש לחדש את המשחק. מה שקצת הפריע לי זה מצב הזומבים במשחק הזה, כניראה שאצטרך להתרגל אליו יותר.
treao כתב:סיימתי את אינפימוס זריז וישר עברתי ל2. לדעתי הוא יותר כיף וגם הגראפיקה הרבה יותר נעימה לעין.
למרות שאמרו לי שהסיפור של 1 יותר טוב.
Eyal708 כתב:בשני המשחקים של אינפמוס המשימות הצדדיות חוזרות על עצמן מאוד, אבל השני הרבה יותר טוב מהראשון לדעתי.
מבחינת משחק המשך הוא פשוט משפר הכל מהראשון,אני לא יכולתי לשחק בראשון אחרי ששיחקתי בשני בכלל....
Kazz כתב:סיימתי את The Swapper. משחק פאזלים משובח. וטוב לדעת שהמשחק החזיר את ההשקה של ה indie fund ביומיים.
bozeman כתב:לראות סרטונים לא נקרא לשחק...
אני בינתיים בשלב האחרון בהיילו 4 - ואין מילה אחרת חוץ ממשחק נהדר. פשוט ההילו הטוב ביותר. אין מה לדבר.
Death_119 כתב:אכן. השאלה האם אתה באמת בשלב האחרון. אם בדקת קודם כמה שלבים יש אז סבבה. אבל מבחינה עלילתית הייתי בטוח שאני בשלב האחרון שניי שלבים קודם שהייתי.
bozeman כתב:מכיוון שמסומן בו 8 שלבים, ואני בשלב שמונה - אני משער שאני באחרון...
bozeman כתב:באמת? הוא הרגיש לי הרבה יותר מהודק מהקודמים. השלב טיסה היה חלק קטן ודי חמוד ושובר שגרה.
הוא בהחלט גם גורם לי לרצות לעות את כל הספארטן אופס (ורצוי עם עזרה...)
bozeman כתב:באמת? הוא הרגיש לי הרבה יותר מהודק מהקודמים. השלב טיסה היה חלק קטן ודי חמוד ושובר שגרה.
הוא בהחלט גם גורם לי לרצות לעות את כל הספארטן אופס (ורצוי עם עזרה...)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים