Kazz כתב:אני באמת לא יכול להמשיך את הדיון אם אתה ממאן להשתמש בהבנת הנקרא ובהגיון פשוט.
לא אמרתי שהבעיה היא בגודל המידע שיש לשדר. הבעיה היא שחובה לשדר את המידע כל 24 שעות. יש הרבה מקומות בעולם, כולל בארה"ב, שהחיבור האינטרנטי פשוט לא אמין מספיק כדי שהדרישה הזו לא תהווה בעייה למי שרוצה להנות מהמשחקים שלו באופליין.
אם אתה לא רואה את ההבדל בין רצון של אדם לגשת אל תוכן שלא נמצא אצלו דרך האינטרנט אבל יכול רק לבכות את מצב הרשת אצלו והdowntime הרב שהיא חווה לבין רצון של אדם שרוצה לגשת אל תוכן שנמצא אצלו באופן מקומי ועל דיסק אבל שמבכה בנוסף את הטמטום של מיקרוסופט לדרוש אשרור כל 24שעות כדי לשחק אופליין במשחק שנמצא על הקונסולה שלו, אז הבעיה כאן היא שלך.
לא, אנחנו לא יודעים אם מדובר בכל 24 שעות (למרות שהאריסון ציין זאת) ואני מקווה בשביל כולם שמיקרוסופט תעמיד דרישה ריאלית יותר. אם זה 24 שעות אז מיקרוסופט צריכה להמשיך לספוג אש. כשמישהו עושה משהו מטומטם אז לא מספיק לא לקנות את המוצר. צריך לשאול ולבקר למה לעזאזל הם מתנים משחק אופליין בדרישה הזויה כזו כאשר אין לכך שום אח ורע, בטח לא בתחום קונסולות המשחקים.
ואני שוב נפעם איך לא אכפת לך מכל שאר העולם ומקומות מתפתחים שלבטח יתקשו עוד יותר למלא אחר דרישה של חיבור כל 24 שעות. לא זאת הטקטיקה אם רוצים שהקונסולה החדשה תמכור יותר מהקודמת ותעלה את כוחה מחוץ לארה"ב.
מיקרוסופט לא 'יוצרת' שום דבר חדש בטרייד-אוף שאתה מציע שלא קיים כבר עכשיו. ואני בטוח שהם יכלו לחשוב על דרך נוספת לאפשר מכירת רשיונות דיגיטליים. עושים עוולה אחת כדי לאפשר עוולה אחרת. אי אפשר להשאיל משחק לחברים בלי שהוא יצטרך לשלם אם הוא רוצה לשחק בחשבון שלו, אי אפשר למכור משחקים באופן פרטי וכל זאת מתאפשר 'תודות' לדרישה להתחבר לרשת כל 24 שעות אם אני מעוניין להיות מסוגל ולהמשיך לשחק במשחק סינגל אופליין.
אני לא הולך שוב להגיב במידה ועוד פעם לא תצליח לעבד את ההסבר שלי כהלכה. אני מחכה לE3 לראות מה חומרת הדרישה להיות מחובר לרשת תהיה.
אתה גם ככה מגיב שוב ושוב את אותו הדבר, מבלי להתייחס לכך שהאימות הזה הוא שטות מבחינת העברת מידע, אז אל תאיים. אם אכן זה יהיה פעם ב24 שעות, אני יותר ממשוכנע שלא יהיו בעיות ברוב העולם המערבי - קרי זה אשר האקסבוקס רלוונטית לו. באירופה יש אחלה תשתיות, בארצות הברית, למרות מה שהחברים בניאו גף סיפרו לך, יש אחלה תשתיות (גם בלוויין באזורים הנידחים, יש מהירויות לא רעות, ובטח כאלה שמספיקות לפקקטה אימות הזה). ביפן וקוריאה יש אחלה תשתיות. אפילו בישראל יש אחלה תשתיות! אז איפה בדיוק הבעיה? אתה ממשיך לספר לי על חיבורים איומים ונוראים כאלה, שלא יכולים להעביר פעם ב24 שעות כמה בייטים של מידע, משל חצי מהלקוחות הרלוונטיים של הX1 הינם בעלי חיבורים כאלה - כשכולנו יודעים שזה איננו המצב.
וגם איפה שאין - יש פתרונות מאוד פשוטים במודל של מודמים סלולריים (שהולכים ומשתלטים על מדינות העולם השלישי, אם לא שמעת). לא שבמדינות העולם השלישי האקסבוקס תמכור הרבה, ,תיובא רשמית או בכלל, אבל מילא. העיקר שאתה הומניטר דגול, ואני חסר לב.
בנוגע ליד שנייה והשאלות - בטח שהיא יוצרת משהו חדש. למכור את הרישיון בלשבת על התחת בבית, דרך הקונסולה. זאת אופציה שהלוואי והייתה בסטים. אתה גם לא יכול להשאיל לחבר שלך משחקים בסטים היום. ועוד יותר גרוע בסטים, שאתה לא יכול להחזיר שום משחק. בטח לא בצורה פשוטה שלא כוללת פניה לשירות לקוחות. אם אני אוכל לקנות משחק אונליין, ואז להחזיר אותו למיקרוסופט תמורת חלק מהסכום בחזרה, אני מוכן שהם ידגמו לי את הקונסולה גפ כל שעה (תיאורטית.. בתכלס אני כנראה לא ארכוש X1.. אולי PS4, אבל כנראה אשאר במחשב).
בשורה התחתונה, אנחנו חלוקים בדעה האם המהלך הנ''ל יפגע בשחקנים או לא. אני טוען שלא, והסברתי את דעתי. אתה טוען שכן, והסברת את דעתך. אם לא הצלחתי לשכנע אותך בכלל ולא הצלחת לשכנע אותי, כנראה שנאלץ להסכים שלא להסכים. לדעתי מיקרוסופט לקחה על עצמה את התפקיד של הרגלת השוק לקראת הדור שיבוא אחרי הנוכחי, בו גם ככה נוכל לקנות משחקים רק דרך הרשת, כנראה, ודרישה לAlways Online תהיה דבר שבשגרה. אז אם אתה חושב שמה שקורה עכשיו הוא נורא ואיום, חכה 5-7 שנים לדור הבא.. בכלל תהיה לך קרחת מרוב זעם ותלישת שיערות.