גיימסקום 2015 - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: גיימסקום 2015 - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 04 אוגוסט 2015, 18:08

העלילה גם בטריילר של סקיילבאונד נראתה לי טראשית במודע, זה ברור שהם לא מנסים להיות הוריזון.

וזאת חלק מהבעיה שלי, שהם שינו יותר מדי את הסגנון של המשחקים הקודמים שלהם, זה לא באמת נראה כמו האק אנ' סלאש שלהם לדור הבא, היה נראה כמו גרסת פלטניום למונסטר האנטר ומשחקים יפנים בסגנון, גם ההשוואה לגיימפליי של FF15 מתאימה, זה לא בדיוק מה שציפיתי וזה לא מדבר אלי.

ציפיתי למשהו יותר מגניב מהם, זה לא היה נראה כיפי בכלל.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 04 אוגוסט 2015, 18:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אוגוסט 2015, 18:10

זה לא הולך להיות עולם פתוח או RPG כמו פיינל פנטזי 15, אלא אם מדובר בפרוייקט הרבה יותר גדול ממה שאנחנו חושבים, ואז הוא יצא אולי בסוף 2017... נראה לי שאם היה עולם פתוח של ממש היו מראים משהו ש״משוויץ״ בזה, או מראה עוד איזורים, משהו... נראה לי שהכוונה היא למשהו מצומצם בהרבה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוגוסט 2015, 18:13

המולטי של היילו בכלל לא מעניין אותי, אבל אהבתי את הקטע שרואים שחקנים אחרים כשנמצאים במצב spectator. ברור שהם לוקחים מאוד ברצינות את כל נושא הESPORT.

---

כן... מזכיר את FF15 גם עם כל הדשא וגם עם העיצוב של החיילים (שמאוד מזכיר לי את FFXII) - בכל זאת, גם הוא ARPG כמו הורייזן. פשוט לא חושב שראינו משהו שמרמז על עולם פתוח. צריך לראות את הגיימפליי שוב אחרי שתגמר המסיבה, אבל אני חושב שזה פשוט שלב רחב. כלומר, אפשר להסיק שFFX הוא משחק עולם פתוח, אם אתה רואה רק את השלב calm lands (שהיה הרבה יותר רחב וגדול מהשלב שראינו מסקיילבאונד).

---

בלינג, באמת שאין קשר למונסטר האנטר. לא ברורה לי ההשוואה. רק כי יש אויבים גדולים? ממה שראינו זה ARPG יפני ובגלל היוצרים שלו אפשר לקוות שמערכת הקרב תהייה ממש מצוינת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוגוסט 2015, 18:25

הו... טומב ריידר נראה מצוין, כצפוי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אוגוסט 2015, 18:29

טוב, נגמר...
מבחינתי ההיילייט היו שלושה משחקים שכבר הוכרזו, מתוכם לדעתי רק אחד נראה כ״בטוח״ וממנו כבר ראינו הרבה.

אה, הפתעה! רגע

אה, זה המשך למשחק לא משהו

אני מניח שאת הפירות האמיתיים של עבודתו של ספנסר נראה רק בעוד שנתיים
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 04 אוגוסט 2015, 18:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוגוסט 2015, 18:29

היילו וורס 2?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אוגוסט 2015, 18:31

כרגיל, לא הולכת להיות שנה ללא היילו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוגוסט 2015, 18:38

הא! ניחשתי נכון :D
אז אנחנו יודעים גם מה משחק ההיילו של שנה הבאה. נחמד.

QB היה הכי מרשים, לדעתי.
קראקדאון 3 נראה לי מטורף. פשוט קראקדאון לדור הבא ולא רציתי שום דבר מעבר.
סקיילבאונד נראה ממש מעניין. לא ציפיתי למשהו בקנה מידה גדול יותר ממה שהורגלנו אליו מהחבר'ה בפלטינום, אבל ARPG עם מערכת קרב של פלטינום נשמע לי נהדר. גם ממש אהבתי את העיצוב, באופן כללי. מזכיר את FFXII. גם הדמות הראשית הדושית היתה נסבלת בעיני ומערכת היחסים שלו עם הדרקון משעשעת (אולי זה מכוון לילדים שממש אהבו את איך לאמן את הדרקון שלך וגדלו קצת).

לא זכור לי... הבטיחו IP חדש, או משחק חדש? IP חדש, אני חושב שאין. משחק חדש, זה היילו וורס 2.

סה"כ, אחלה תצוגה. לא פוצצו ראשים, אבל הדגימו היטב ש2016 שלהם תראה מצוין ועבורי גם עשו קצת רעב. אומר מה שאמרתי גם בE3 של שנה שעברה - אולי יהיה לי חשק לקנות קונסולה בשנה הבאה. E3 התרכז ב2015 והיה פשוט מצוין. עכשיו הם הראו מה התוכניות שלהם לטווח יותר ארוך, ביחד עם כל מיני דברים שבבירור פונים לקהל האירופאי (כמו פיפ"א והצוות הגרמני בריינבו 6).
בניגוד לסוני, הם לא הציגו שום דבר לתקופה של 2018-2020, אבל לא נורא. לאט לאט...
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 04 אוגוסט 2015, 18:41

לא הבנתי על מה אתם מדברים בנוגע לFPS.. אצלי השידור היה מצוין הכול רץ חלק (לא 60FPS אבל 30), לטעמי תצוגה מאוד מאוד דלה.. ושום דבר חדש.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 04 אוגוסט 2015, 18:44

סיכום שלי:

Quantum Break – מעניין מאוד. צריך לחכות ולראות אם יהלום את מה שמבטיח. משחקה הקודם, Alan Wake, נהנה מממוצע 84%. ציון מעולה. לא שאפתני.
Crackdown – לא התרשמתי מההדגמה. אחלה הרס, אבל מה עוד? הראשון נהנה מממוצע 83% והשני – 71%. נו, אולי המשחק הזה ירשים יותר, ולא רק את נדב :)
Scalebound – נראה כמו גרסה רדומה של ביונטה, ציפיתי להרבה יותר. עד לאחרונה הצטערתי שלא מגיע לפלייסטיישן 4. כעת בכלל לא. אני מרגיש כמו בבליינדייט שבאתי אליו בציפיות, אך התאכזבתי מאוד. ירד לי מאוד.
Dark Souls 3 – מניסיוני עם הצוות, אני בהחלט מצפה לו לפלייסטיישן 4. Bloodborne היה מספק מאוד, הראשון של החברה שלא התייאשתי באמצעו, אלא סיימתי אותו. אפילו התחלתי לשחק ב־Game Plus.
Homefront – חשיפה לא מרגשת במיוחד גם כן, אבל כדאי לעקוב. הוא בסדרת מלחמת הכוכבים? מבוסס מצב משחק מרובה שחקנים בעיקר או דגש במצב משחק לשחקן יחיד?
Just Cause 3 – צריך להיות טוב. לא שיחקתי בקודמים, לכן התלהבותי לא גבוהה, אבל אולי זה המשחק הראשון בסדרה שאקנה.
Forza Motorsport – זה פורצה. הוא מבטיח.
Rainbow Six – אישית, המשחק לא מעניין אותי. יש בו דגש במצב משחק מרובה משתתפים.
Tomb Raider – כיף היה לראות אותו שוב. המשחק הקודם היה אחד האהובים עליי. אני שמח שיגיע גם לפלייסטיישן 4.

מסיבה לא מרגשת. לא נחשפו משחקים חדשים מלהיבים. היחיד מהבלעדיים שהיה מעניין במיוחד הוא Quantum Break (טוב, תלוי את מי שואלים, נדב מתלהב מאוד מקראקדאון 3 :) ).

bling כתב:דווקא לא התלהבתי מסקיילבאונד, לא נראה לי כיפי, אולי לחובבי דיינסטי ווריורס ומונסטר האנטר זה נראה מגניב, אני לא מתחבר לסגנון הזה.
את קראקדאון לא ממש חשפו, הראו קטעי גיימפליי קטנים אבל ציפיתי להדגמה יותר מסודרת ולא לסרטון פרסומי בסגנון EA, מה שכן הקונספט נראה מבטיח ושאפתני עם ה 100% סביבה הריסה.

QB היה הכי מרשים לדעתי.

אני מסכים עם כל מילה.

Nuckleus כתב:מוזר... הייתי בטוח שתתלהב. זה נראה לגמרי הורייזן עם סגנון אומנותי יפני.

העובדה שהוא "מזכיר" אותו קצת, לא מבטיחה שכל מי שהתלהב מהורייזן יתלהב ממנו. הוא "מזכיר" אותו קצת, רק נראה הרבה פחות מרשים ממנו, פחות מכוון אלינו. יחי ההבדל.

ולמה הוא מזכיר אותו? רק בגלל הדינוזאור? גם ב־Horizon הדינוזאור משתף פעולה עם השחקן? זו לא המהות.

כפי שכתבו לפניי: זה לקהל היפני וזה אומר המון.

בכל מקרה, ההנחות שלך על המשחק, כל אחת ואחת מהן, לא מבוססות במיוחד.

אני חושב שהערכותיו מבוססות יותר מהטענה שהוא נראה לגמרי הורייזן. פשוט אין קשר.

ואולי המשחק יהיה טוב. אולי טוב מאוד. אנו מדברים רק על הרושם הראשוני ששני המשחקים יצרו, ובמובן זה הם שונים בתכלית. אולי שניהם יהיו מצוינים, אך בכל מקרה הם לא דומים.

DrKeo כתב:הם לא אמרו שזה אקשן RPG עולם פתוח בהתחלה? כלומר הם ממש אמרו את זה לפני ההדגמה לא?

כך או כך, זה באמת משנה? איכותו של משחק נגזרת מהעובדה שהוא אקשן תפקידים ועולם פתוח? מבחינת רושם, אין ספק של־Scalebound אין את אותו רושם שיצר Horizon. רחוק מכך שנות אור, לכן לא הובנה הטענה שאם בן אדם התלהב מאוד מ־Horizon, הוא צריך להתלהב מ־Scalebound. יש בו דינוזאור, אלמנטים של תפקידים, ובכך סיכמנו אותו? :)
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 04 אוגוסט 2015, 18:48, נערך 3 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוגוסט 2015, 18:46

Yahel12 כתב:לא הבנתי על מה אתם מדברים בנוגע לFPS.. אצלי השידור היה מצוין הכול רץ חלק (לא 60FPS אבל 30), לטעמי תצוגה מאוד מאוד דלה.. ושום דבר חדש.

בדמו של סקיילבאונד נראה כאילו הוא נע בטווח של 10 ו20 FPS. גם בטומב ריידר ראיתי משהו דומה, אבל לא גרוע באותה המידה. באמת לא ברור אם זה הסטרים (ואז הגיוני שאצלך זה נראה בסדר) או המשחק.

לגבי דברים חדשים...
גיימפליי חדש של QB. גיימפליי ראשון של סקיילבאונד. גיימפליי ראשון של קראקדאון 3. גיימפלייי ראשון של דארק סולס 3 (לא מעבר לדלתיים סגורות, לפחות). הכרזת היילו וורס 2.
בטח יש עוד כמה שאני לא זוכר. "שום דבר חדש" זה "טיפה" לא מדויק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוגוסט 2015, 18:52

תצוגה בסדר, לא יותר. בדיוק מה שיגידו שיהיה, זה הכל. כנראה היה בלבול בין הIP החדש להכרזה של משחק חדש.

קראקדאון, TR ו-QB מדהימים, השאר סבבה כזה לא נפלתי :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אוגוסט 2015, 18:53

רונן HOMEFRONT לא קשור בשום צורה למלחמת הכוכבים, היה משחק בסדרה שיצא על הפס3 וה 360 והוא היה די כושל, זה ההמשך שלו שאף אחד לא ממש ביקש אבל בתקווה שיצא טוב יותר מקודמו.

ואני מסכים בגדול עם רוב הדברים שאמרת, חוץ מהביטול הקטן שעשית כלפי רמדי בגלל הממוצע של AW, מדובר בחברה מעולה ול QB יש פוטנציאל להתחרות על ה GOTY של שנה הבאה.

סכ"ה תצוגה צפויה כמו ש MS הודיעו מראש, כל מה שידענו מראש שיהיה היה ולא היו יותר מדי הפתעות חוץ מ HW2.
מבחינתי TR ו QB נראו מעולה, השאר לא ממש עניינו אותי (למרות שלקראקדאון יש פוטנציאל להיות משהו מעניין, רק לא הראו מספיק אבל על הנייר הוא נשמע שאפתני מאוד) ולא נפלתי במיוחד, סקיילבאונד אכזב מהטריילר הראשוני אבל קאמיה יוצר תותח ואני לא אבטל את המשחק עדין.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 04 אוגוסט 2015, 18:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוגוסט 2015, 18:55

הביטול על QB וקראקדאון הם פשוט בדיחה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 אוגוסט 2015, 19:01

תכריזו כבר על MCC למחשב, יא מציקים. בגרמניה, ימים ספורים אחרי השיגור של W10. ההזדמנות המושלמת למיקרוסופט לפרוע את השטרות ולא קיבלנו דבר שונה מE3. עדיין צעדי תינוק קטנים.

--

לארה קרופט רוצחת ההמונים. תמיד מראים את ההדגמות הארוכות שלה רוצחת אנשים ואז בסוף אומרים 'אה, יש גם קברים. הנה 5 שניות שלהם! אנחנו מבטיחים!'. כנראה נצטרך לחכות עד שהמשחק ייצא כדי לדעת כמה שונה המשחק הזה מהריבוט.

--

QB משעמם. משחק TPS סינמטי? רמדי פספו את הדור הקודם. לא נראה מעניין כלל. שמו גימיק של הזמן שגורם לדברים להראות מדליק. אבל אתה עדיין רץ ולוחץ כפתור בשביל טייקדאון. ודמות השחקן OP בטירוף לבטח מול האוייבים הרגילים.

--

זה נתון לפרשנות אם ה100% הרס בקראקדאון 3 שמור למצב המולטיפלייר או שזה גם לסינגל. אותו דבר לגבי הצורך להיות מחובר בשביל להנות מזה. האם המשחק יחייב חיבור אונליין רציף גם עבור הקמפיין? האם כשאתה אופליין זה פשוט יצמצם את דינמיקת ההרס?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אוגוסט 2015, 19:06

KAZZ אסור כבר לעשות TPS סינמטי עוד? זה ז'אנר שמתאים רק לדור הקודם? לא ברור לי מאיפה הבאת את זה.
אז אתה אומר ש U4 וכל המשחקים שעוד יצאו בז'אנר הזה הם מיושנים ולא רלוונטים עוד?

וגם אני לא בדיוק יודע איך הגיימפליי עובד, זה באמת נראה מגניב ואכן עושה רושם OP אבל אני פשוט סומך על רמדי במקרה הזה שכן יש פה גיימפליי טוב ואתה לא סתם מסתובב ב GOD MODE וזורק אפקטים מגניבים בלי קשר.

וכן גם אני הייתי רוצה הדגמה של יותר EXPLORING וקברים של TR אבל זה לא משהו שנקבל במסיבה, הם צריכים משהו קצבי יותר, לפחות זה היה נראה הרבה יותר טוב ממה שהם שמו ב E3 שם היה SET PIECE ש U2 כבר הראה מרשימים יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוגוסט 2015, 19:07

Kazz כתב:תכריזו כבר על MCC למחשב, יא מציקים. בגרמניה, ימים ספורים אחרי השיגור של W10. ההזדמנות המושלמת למיקרוסופט לפרוע את השטרות ולא קיבלנו דבר שונה מE3. עדיין צעדי תינוק קטנים.

--

לארה קרופט רוצחת ההמונים. תמיד מראים את ההדגמות הארוכות שלה רוצחת אנשים ואז בסוף אומרים 'אה, יש גם קברים. הנה 5 שניות שלהם! אנחנו מבטיחים!'. כנראה נצטרך לחכות עד שהמשחק ייצא כדי לדעת כמה שונה המשחק הזה מהריבוט.

--

QB משעמם. משחק TPS סינמטי? רמדי פספו את הדור הקודם. לא נראה מעניין כלל. שמו גימיק של הזמן שגורם לדברים להראות מדליק. אבל אתה עדיין רץ ולוחץ כפתור בשביל טייקדאון. ודמות השחקן OP בטירוף לבטח מול האוייבים הרגילים.

--

זה נתון לפרשנות אם ה100% הרס בקראקדאון 3 שמור למצב המולטיפלייר או שזה גם לסינגל. אותו דבר לגבי הצורך להיות מחובר בשביל להנות מזה. האם המשחק יחייב חיבור אונליין רציף גם עבור הקמפיין? האם כשאתה אופליין זה פשוט יצמצם את דינמיקת ההרס?

מה הבעיה עם TR? נראה מעולה, כאילו לקחו כל דבר מהקודם והעלו אותו פי כמה. ההתגנבות יותר טובה, הקרבות יותר טובים, הקברים גדולים יותר, הגרפיקה טובה יותר, האירועים המתוסרטים נראים טוב יותר... מה יש להגיד רע על המשחק הזה בכלל? את הקברים יראו לך בהדגמות השקטות, לא על במה.

QB נראה מעולה, קראקדאון יהיה ALWAYS ON מן הסתם בשביל ההרס. כאילו גם כשמתשתמשים באונליין לגיימפליי מציק לך שזה ALWAYS ON? שמעתי שגם המולטי שלו הוא ALWAYS ON :roll:

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 04 אוגוסט 2015, 19:17

לא ביטלתי את קוונטום ברייק. להפך, ציינתי שהוא הבלעדי המעניין ביותר שצפוי לצאת קונסולה הזאת.

אני רק תוהה אם יהיה רק מעולה (83%) או ברמת איכות של משחקים הנהנים ממוצעים של יותר מ-9. כי הוא בהחלט נראה מכוון לשם.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 04 אוגוסט 2015, 19:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אוגוסט 2015, 19:19

טריילר גיימפליי של DS3:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוגוסט 2015, 19:20

אלן ווייק הוא אחד המשחקים הכי טובים של הדור קודם ויש פה פחות או יותר קונסנזוס על העניין הזה. הוא קורבן הייפ של 7 שנים וזה שבהתחלה הבטיחו עולם פתוח ואז הפכו אותו ללינארי. הציון MC שלו הוא אחד הפחות מיצגים שיש בתעשיה. אגב, גם ההנחות שלך על קראקדאון לפי MC לא נכונות, ביחוד מה שאמרת על קראקדאון 2.

ותראו אותך בלינג משתמש בטאג של גיימרסייד :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אוגוסט 2015, 19:21

ידעתי שזה יביא לך נחת KEO, בשלב הזה אני כבר עושה את זה בכוונה :P

עכשיו גם ראיתי את הטריילר, אם היו אומרים לי שזה טריילר לחבילת ההרחבה של BB הייתי מאמין בקלות, רק שואל אם הוסיפו שם מגנים.
מעניין אותי אם הם לא מותחים קצת את הגבול עם הסדרה ואיך המשחק יתקבל, יכול להיות שזה כבר too much בשלב הזה.

גם יש לא מעט אלייזינג, אפילו חמור יותר ממה שהיה ב BB, המנוע של FROM לא מטפל בזה בצורה הכי טובה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אוגוסט 2015, 19:37

דמו מורחב של SCALEBOUND, בלעדי ל IGN שמסקרים אותו החודש במסגרת IGN FIRST:
[ign]http://www.ign.com/videos/2015/08/04/scalebound-8-minute-extended-gameplay-demo-ign-first[/ign]

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אוגוסט 2015, 20:02

לוקח את זה בחזרה, כן עולם פתוח ״מלא״ והדמו הזה הרבה יותר מוצלח. אני יכול להבין את הכעס של היוצר, מלפני כמה ימים, על הצורה שבה המשחק הוצג. למי שלא ראה, מדבר על זה:
http://gamingbolt.com/scalebound-dev-is ... -microsoft

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אוגוסט 2015, 20:28

הדמו אולי יותר מוצלח רק שהוא מדגיש עד כמה המשחק הוא לא מה שציפיתי, כמו שאמרתי בהודעה המקורית שקאוטיק החליט שהיא לא מבוססת, נשבר כבר מכל דבר שהופך לעולם פתוח והיה הרבה יותר מגניב מבחינתי לראות איך משחק האק אנ' סלאש לניארי של פלטניום נראה על הדור הבא.

מערכת הקרב והקצב בכלליות הם כל כך איטיים ביחס למשחקים הקודמים שלהם, אני יכול להבין את מי שאוהב את הסגנון הזה אבל אלי אישית זה לא מדבר ולא נראה כיפי בכלל, למרות שהרעיון שדרקון גדול נלחם לצדך נותן טוויסט קטן ונחמד לסגנון.

גם ב GAF אגב פתחו סקר הומוריסטי בגלל שהיו הרבה ויכוחים על זה שבו נשאלו למה המשחק דומה ובין האופציות יש שם את מונסטר האנטר ו FFXV (וגם דראגון דוגמה) ככה שלא סתם עלו פה אסוציאציות כאלו, אני קצת לא מבין למה לא הציגו גם את המשחק ב E3, שזו תערוכה עם אפיל עולמי, זה לא מרגיש כמו משחק שאתה מציג בפני השוק האירופאי.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 04 אוגוסט 2015, 20:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 אוגוסט 2015, 20:30

אני די התאכזבתי מסקיילבאונד, אבל צפיתי בהדגמה באיכות לא משהו מהדרך. למרות שתכלס המשחקיות פחות קרצה לי.. רציתי שהוא יהיה משחק מהיר יותר.

עכשיו לQB באיכות טובה!
נערך לאחרונה על ידי Klayman ב 04 אוגוסט 2015, 20:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים