swiss-the-engine כתב:אני לא אומר שזה חסר שחר אבל סך הכל בלינג, גם על הדור שלך הדור מעל אמר בערך את אותו הדבר.
DrKeo כתב:קאז, זה מסובך לעשות את הגרפים שאתה רוצה. להתחיל לעשות החלטות כמו האם וואריו WARE הוא משחק קור? מה עם NSMB? הוא קור? ומריו קארט? לאיזו רשימה הוא נכנס? בלתי אפשרי לעשות מה שאתה מחפש לעשות, שליפה בפינצטה.
1.) Lego: Jurassic World (360, 3DS, PS3, Xbox One, Wii U, PS4, Vita)
2.) Batman: Arkham Knight (PS4, Xbox One, PC)
3.) Minecraft (360, PS3 ,Xbox One, PS4)
4.) Grand Theft Auto V (PS4, Xbox One, 360, PS3, PC)
5.) Rory Mcilroy PGA Tour (PS4, Xbox One)
6.) The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (Xbox One, PS4, PC)
7.) Destiny (Xbox One, PS4, 360, PS3)
8.) Mortal Kombat X (PS4, Xbox One)
9.) FIFA 15 (PS4, 360, Xbox One, PS3, Wii, Vita, 3DS)
10.) Call of Duty: Advanced Warfare (PS4, Xbox One, 360, PS3, PC)
For the three months ended June 30, the company reported revenues down 18 percent year-over-year to $490 million, with profits down 28 percent to $165 million. On a non-GAAP basis, gross bookings were down 13 percent to $529 million.
King blamed the bookings and revenue downturn primarily on Candy Crush Saga, which is seeing performance sag "as it continues to mature." The company also acknowledged that it launched fewer franchise games in the first half of the year, even though those seem to be best suited to offsetting declines from the maturation process of its existing titles.
bling כתב:שימו לב שלפי הטבלה יש המון ילדים שלא עברו עדיין דור, המשחקים שפונים בעיקר לקהל צעיר מוכרים יותר טוב על הדור הקודם מהבא, לא חושב שזו סטטיסטיקה חריגה במיוחד, יש לא מעט ילדים שמקבלים קונסולה רק כשהמחיר שלה נמוך במיוחד.
DrKeo כתב:bling כתב:שימו לב שלפי הטבלה יש המון ילדים שלא עברו עדיין דור, המשחקים שפונים בעיקר לקהל צעיר מוכרים יותר טוב על הדור הקודם מהבא, לא חושב שזו סטטיסטיקה חריגה במיוחד, יש לא מעט ילדים שמקבלים קונסולה רק כשהמחיר שלה נמוך במיוחד.
שזה כמובן נתון מעודד לנינטנדו שנכנסת בשלב יחסית מאוחר לדור. אם היא תשמור על מחיר יחסית נמוך, נניח 300$, מי יודע מה יהיה.
DrKeo כתב:הווי ממכרה כמו לחמניות עם גרגרי יהלום בפנים ב250$ בזמן של משבר כלכלי והיא הייתה בנוסף לפס3 או 360 כי לאח הגדול או לאבא לא היה מה לשחק עליה. מכשיר כמו הפס4 שמתאים גם לילדים קטנים וסוגר את כל הפינות יחד ב300$? לא נשמע לי יקר.
bling כתב:קאז יש משמעות למכירות על ה PC אם אנחנו מדברים על שוק הקור והבריאות שלו.
בכל אופן אין לי מה להוסיף על נינטנדו, אם אתה לא מסכים עם ההסברים והנתנונים שהבאתי לגבי למה הם מגיעים עם נקודת המוצא הזו אז נסיים פה.
מה שכן, יש לך נקודה בקשר לכמות המשחקים שיוצאים, אבל דווקא פה נראה לי זו טעות ש"לרעתך", אני לא הולך לחפש על זה עכשיו נתונים, אבל בתחושה שלי דווקא יצאו פחות משחקי AAA בשנתיים הראשונים בדור הזה לעומת הדור הקודם (וברור לך שמשחקי AAA הם האחראים העיקריים להכנסות) ככה שיש יותר רווחים לכל מפיצה ולא פחות, גם רואים את זה בדו"חות של רובן כאמור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 52 אורחים