bling כתב:VALVE היה בצחוק, כל השאר נפלו ביחס למה שהם היו, גם אם לא גרוע, זה רחוק מהמצוינות שלהם.
bling כתב:את ZOE הוא לא ממש פיתח ישירות, לרוב הפיק או כל מני דברים אחרים, כל הדברים הללו מן הסתם פחות נחשבים ממשהו שהוא ביים ועשה כמעט כל תפקיד מהותי בו כמו MGS.
הוא די 9+ באופן קבוע כשמדובר במשחק גדול של קוג'ימה (יש כמה משחקי PSP וניידות אחרות שלא תמיד)
בקשר לחבר'ה האחרים, זה לא קשור ל AAA, הסגנון שלהם מלחתכילה לא מותאם במיוחד ל AAA, אבל גם בתחום שלהם הם פשוט הרבה פחות טובים, לא חושב שיהיה חובב אחד של המשחקים שלהם שיחשוב שהם עומדים בשורה אחת עם הקלאסיקות.
הנה מהדף של ZOE:
https://en.wikipedia.org/wiki/Zone_of_the_Enders_(video_game)
הוא המציא את המותג והפיק, אבל לא ביים.
Laskin כתב:כן, זה נכון ואני תמיד שוכח את זה (:
כולנו קנינו את זואי (אגב זה השם של הבת שלי, אבל לא חשבתי על זה בזמנו, ובכל זאת אני אקח את ההזדמנות ואגיד שאני המעריץ הכי גדול של קוג׳ימה עד כדי שם לבת;) בגלל הדמו של מטאל גיר סוליד 2, אז זה תמיד יבלבל
DrKeo כתב:קוג'ימה כל חייו פיתח משחקי מטאל גיר (שאף אחד מהם לא קבל פחות מ90 חוץ מאשר PW שקבל 89, אבל זה עדין היה משחק PSP קטן יחסית ואחד ממשחקי הPSP הכי טובים שיש) ויש לו בדיוק ארבעה משחקים שהם לא מטאל גיר, Policenauts ושלושה משחקי Snatcher. כן, משחק סנצ'ר אחד היה די רע אבל חוץ ממנו אני לא חושב שאפשר ליחס לבן אדם הזה משחק שהוא לא לפחות 80 ובטוח שאפשר ליחס אליו בכל דור (הNES, הSNES, הפס1, הפס2, הפס3 וכמו שנראה עכשיו הפס4) משחק שהוא יצירת מופת באותו דור שהגדיר מחדש את אותה סדרה.
באמת שאי אפשר להגיד על קוג'ימה מילה רעה, הלוואי וכל הטים שייפרים או הוורן ספקטורים היו עושים משחקים עם ממוצע 95 היום ב2015 כמו קוג'ימה.
אגב בלינג, בטח שהיו ציונים בתקופה הזאת. לכל משחק MG היו ציונים מטורפים בזמנו, אפילו MGS1 יצא מאוחר מספיק בשביל שיהיה לו ממוצע 93 מ-30 מקורות:
http://www.gamerankings.com/ps/197909-m ... index.html
Klayman כתב:אפילו אני ששיחקתי את MGS 2 רק כמה וכמה זמן אחרי שהוא יצא (חיכיתי לגרסאת המחשב) מאוד התרשמתי מהגרפיקה שלו! אני ממש זוכר את זה.
bling כתב:לא תפסת אותי במילה קאוטיק, אני מכיר את כל המשחקים שהוא היה מפיק שלהם ומן הסתם כשאמרתי את המשפט הזה לא התכוונתי אליהם מלחתכילה.
בכל אופן מספיק באמת לפני שבוזמן יבוא, לא רוצה לקבל ציון נמוך
DrKeo כתב:רונן, אם זלדה החדש היה נראה כמו הורייזן ועולם פתוח אמיתי שנינו היינו קונים NX תוך שתי דקות
DrKeo כתב:הוא לא ממש עשה משחקים מחוץ לMGS, אבל הנה, הוא התחיל לעשות את P.T ואנשים קראו לזה החווית אימה הכי טובה שהם ראו. רק חבל שקטעו אותו באמצע
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים