Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

MGS FREAK
Veteran

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 אוגוסט 2015, 21:45

DrKeo כתב:
MGS FREAK כתב:נדב, מהסיכום שלך נשמע שביג בוס הוא דמות מוכרת וסמל לאומי שכל ילד בארה"ב ובעולם מכיר ולא חייל שנשלח לעשות עבודה שחורה בשקט. לא הבנתי נכון, או שמאיפה המידע הזה ?

MGS4 :)
האינפו דאמפ של EVA באקט 3.

ממ, אני אבדוק את זה.

עדיין נשמע מוזר, הרי כל הדמויות בצללים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2015, 00:16

הבוס לא הייתה בצללים, גם לא ביג בוס. שניהם גיבורי מלחמה גדולים.
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 27 אוגוסט 2015, 09:02

הבוס כן, אבל ביג בוס ? אני לא יודע. בכל אופן צריך לעשות פה 1+1, אין יותר מדי התייחסיויות לאיך האנשים האלה נתפסו בתקשורת וגם קשה לעשות את ההפרדה בין עובדות היסטוריות לבין היסטוריה סודית במשחקים (זכור לי שהבוס הייתה האדם הראשון בחלל, האם היא החליפה את גגארין ביקום MGS או שהיא הייתה אסטרונאוטית סודית ?)

זה אומר שהעולם (ולא רק ברה"מ) ידע על הפיצוץ הגרעיני במתקן המחקר של סוקולוב ועל כך שארה"ב שלחה מישהו שיוכיח שהיא לא מעורבת ?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 אוגוסט 2015, 10:10

קניתי את המשחק, עלה לי 200 ש"ח. Until Dawn, לשם השוואה, היה עולה לי 230 ש"ח. משהו פה לא מסתדר לי :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוגוסט 2015, 11:01

Nucleus_Dawn כתב:
bling כתב:אוקיי את הסעיף של לא כל ביקורת מקבלת אותו משקל ידעתי (לא כזה מופרך, זאת אומרת, כן יש אתרים "חשובים" יותר או לפחות משפיעים יותר) אבל את הקטע של רוח הביקורת, זה פשוט וואו, איזה בולשיט מופרך.

יש כל כך הרבה פעמים של ביקורת שנקראת כמו 9 אבל בסוף זה 7 או 8, איך אפשר בכלל לעשות שיקולים כאלו, אם אין ציון זה לא אמור להכנס נקודה, מגוחך.

אולי לא מופרך, אבל איזה אתר "חשוב" יותר זה לגמרי סובייקטיבי. הם גם יכולים לשנות את המשקלים האלו כאוות נפשם, אז זה יוצר מצב שאותו כתב יכול לכתוב ביקורות לשני משחקים בסדרה ובכל פעם הציון שהוא (לא) נתן למשחק יחושב באופן שונה לחלוטין.

כן נכון שזה יכול ליצור מצבים אבסורדיים שדיעה של כתב פתאום שווה פחות, למרות שבדר"כ כתבים בכירים עוזבים לאתרים גדולים אחרים אבל כן, אני משער שג'ף מ GIANT BOMB בטח "שווה" פחות אחרי שעזב את גיימספוט.

העניין זה שאתרים כן צריכים לקבל משקל שונה של חשיבות, לא יודע איך הם קובעים את זה (וכן צריכה להיות שקיפות בנושא) אבל לא הגיוני שגיימספוט יהיו שווים לבלוג במסגרת FORBES CONTRIBUTOR, לא יודע איך בדיוק לעשות את זה אבל כמו שאמרתי, אני מבין את ההיגיון של זה, בניגוד ללתת ציונים שרירותית ע"פ רוח הכתב (כאילו גם יש מחסור בציונים ברשת שצריך בכח להכנס למקומות הזויים כאלו)

רונן איפה קנית ב 200 ש"ח?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2015, 12:42

MGS FREAK כתב:הבוס כן, אבל ביג בוס ? אני לא יודע. בכל אופן צריך לעשות פה 1+1, אין יותר מדי התייחסיויות לאיך האנשים האלה נתפסו בתקשורת וגם קשה לעשות את ההפרדה בין עובדות היסטוריות לבין היסטוריה סודית במשחקים (זכור לי שהבוס הייתה האדם הראשון בחלל, האם היא החליפה את גגארין ביקום MGS או שהיא הייתה אסטרונאוטית סודית ?)

זה אומר שהעולם (ולא רק ברה"מ) ידע על הפיצוץ הגרעיני במתקן המחקר של סוקולוב ועל כך שארה"ב שלחה מישהו שיוכיח שהיא לא מעורבת ?

האמת, אני כבר לא יודע מה לענות לך. אני לא בטוח בעצמי אם הפרסום שמדברים עליו בMGS4 הוא ציבורי או בתוך הגופים הממשלתיים והמנהיגים. בנושא הבוס, כן היא סוג של אסטרונאוט סודי. הסתירו את הטיסה שלה לחלל כי בכניסה לכדור הארץ היא התרסקה ובדיוק באותה מסגרת זמן הרוסים הצליחו אז האמריקאים, כדי להמנע מהשפלה פומבית, העדיפו לא לחשוף את הטיסה שלה. הם העדיפו את ההשפלה של לאחר אחרי הרוסים בחודש עם אלן שפרד מאשר לחשוף שהם נכשלו במשימה.

אם אתה אמיץ אתה יכול לשמוע את הקלטות של EVA על הבוס מ-PW. הן דווקא לא רעות בכלל, פשוט ממש ארוך:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2015, 16:34

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוגוסט 2015, 16:43

הבנתי אבל שצריך לצפות ב cut scene של שעה וחצי על המנה שהזמנת לפני שאפשר לאכול.

באמת אבל, נראה מגניב רצח, קונאמי משקיעה דווקא לא מעט בשיווק אם היא הרימה דבר כזה, בא לי על המכונת ארקייד של MGS שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2015, 17:03

המלצרית באה, אתה אומר לה שאתה רוצה טוסט, היא אומרת בקול צרוד "טוסט?!". אז אתה מבקש שתיה, היא עונה לך "שתיה?!". ולבסוף אתה מזמין קינוח, היא עונה "קינוח?!". אז היא מביאה את האוכל, אבל מסתבר בסוף שזאת אחותה התאומה הבלונדינית. אחרי זה המלצרית המקורית חוזרת ומספרת לך במשך 35 דקות סיפור על "זוכר איך נפגשנו לראשונה? שבאת למסעדה שמלצרתי בה?".

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוגוסט 2015, 17:13

DrKeo כתב:המלצרית באה, אתה אומר לה שאתה רוצה טוסט, היא אומרת בקול צרוד "טוסט?!". אז אתה מבקש שתיה, היא עונה לך "שתיה?!". ולבסוף אתה מזמין קינוח, היא עונה "קינוח?!". אז היא מביאה את האוכל, אבל מסתבר בסוף שזאת אחותה התאומה הבלונדינית. אחרי זה המלצרית המקורית חוזרת ומספרת לך במשך 35 דקות סיפור על "זוכר איך נפגשנו לראשונה? שבאת למסעדה שמלצרתי בה?".

lol :D

לפחות ב MGS5 קיפר שותק 3/4 מהמשחק בגלל שמשלמים לו לפי מילה אז לא יהיו עוד שאלות קיטבג שחוזרות על עצמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2015, 17:39

כן, גם בGZ קיפר עושה את הקטע הזה של לחזור על התגלית שוב בשתי מילים. הכי קלסי זה "Metal gear?!" אבל יש את זה כל כך הרבה פעמים שזה מטורף.

האמת, סנייק הוא די דביל. כל הסדרה הזאת הוא סוג של פתי שכולם עובדים עליו שוב ושוב, מגלים לו דברים והוא תמיד מקשיב בהפתעה כמו ילד קטן שלא מבין מה הולך סביבו. דווקא זה הרגיש לי ההבדל הגדול בינו לבין ביג בוס. תמיד ביג בוס הרגיש לי יותר איש של פעולה, אחד שמנווט דברים במקום ינווטו אותו. כמובן שלמטרות טוויסטים עדין תמיד מצליחים לעבוד עליו עם מרגלים כפולים וכדומה, אבל סנייק תמיד היה סוג של פתי כל כך גדול שעלילות שלמות של משחקים בסדרה התבססו על זה שלא היה לו מושג מה הוא עושה.

בMGS1 זה היה FOX DIE מהצד של הממשלה האמריקאית וזה שנצלו אותו להפעיל את הקודים של הפצצה האטומית מהצד של ליקוויד. בMGS2 זה פחות היה כי הוא לא היה הדמות הראשית. בMGS4, שם זה יותר גרוע מ1. דבר ראשון דרבן רוצה להזריק לו ננו מכונות ובמקום להגיד פאקינג לא, עשו לי את השיט הזה כבר בMGS1 וזה לא נגמר יפה, הוא אומר כן, בטח, תזריק לי ננו מכונות לגוף אדם זר שפגשתי כרגע לראשונה. ואז כמובן שמזריקים לתוכו עוד סוג של FOX DIE, שוב הוא פתי שנושא נגיף. ועל גבי כל זה, מסתבר שאוסלוט נצל אותו כדי שיוריד את הפטריוטים, שוב הוא נוצל. כאילו מה נסגר עם סנייק? הוא הדביל האולטימטיבי, ממש ROUGH NECK קלאסי שלא מבין מה קורה סביבו. ביג בוס תמיד הרגיש לי יותר מחובר לקרקע. מעניין איך קיפר עשה אותו.

הביקורת של פוליגון עלתה סופסוף, 9. מטאל גיר אונליין אגב, יפתח רק באוקטובר כך שהרכיב אונליין לא מופיע באף ביקורת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2015, 21:04

טיימליין רשמי מקונאמי, מהמאה ה19 ועד MGS5:
https://uk.games.konami-europe.com/post ... Gear-Solid

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 27 אוגוסט 2015, 21:40

אתה יכול לסכם הבדלים שמצאת למה שאתה יודע?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוגוסט 2015, 22:00

ביקורת לא רעה של פוליגון, הציצים של Quiet הרי היו אמורים לבד להוריד למשחק 3 נקודות אצלם, כנראה הוא כל כך טוב מבחינתם שרק נקודה ירדה :)

וכן אם היה MGO בהשקה הממוצע יכל להיות עוד יותר מטורף, ברמות של אחד הגבוהים בדור כמו GTA שמציע חבילה כל כך שלמה.

מסכים גם עם הניתוח שלך לסנייק, הוא סוג של כלי ריק טיפה שאמור לדמות את השחקן בבית, גם במשחק הרי מתייחסים אל השחקן כאל סנייק, שוברים בכיף את הקיר הרביעי עם משפטי ״תלחץ על המשולש כשאתה רוצה X וכו׳.
בקשר להופעה של קיפר, לפי מה שאומרים הוא יותר שקט מ Quiet :/

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 אוגוסט 2015, 22:28

חששתי מהשקט של קיפר אחרי GZ, ששם הוא בקושי מדבר, גם כשהוא תופס חיילים ומנסה להוציא מהם מידע.. ''Speak''.. "Talk" .
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2015, 23:01

אני חושב שזה המחיר כשלוקחים מישהו כמו קיפר סת׳רלנד. אי אפר להריץ אותו שוב ושוב להקלטות, להקלטות חוזרות, להשלמות בשלבים מאוחרים יותר וכדומה.

חנן, מבטיח לרוץ על זה ולהגיד :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 אוגוסט 2015, 23:10

מה היה רע בבחור הקודם? למה לשנות?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2015, 23:25

Klayman כתב:מה היה רע בבחור הקודם? למה לשנות?

קוג'ימה טען שעכשיו שיש להם FACE CAPTURE וגם MO-CAP מלא לשחקן בזמן אמיתי, הם היו צריכים מישהו שיכול באמת לשחק כמו שצריך ובצורה מלאה. המדובב המקורי, דיוויד הייטר, הוא בכלל תסריטאי הוליווידי שעושה את MGS כחלטורה. אבל התאורית קונספרציה שלי היא שבסוף המשחק בעצם משחקים את סנייק הצעיר וצריך להסתנן לOUTER HEAVEN (כלומר לMOTHER BASE שבנית לאורך כל המשחק) ולהלחם בביג בוס, כלומר הסיום של המשחק זה הסוף של MG1, המשחק המקורי. ככה הם סוגרים לופ עלילתי מלא לסדרה, כל החורים נסתמים, וגם זאת הסיבה שדיוויד לא מדבב אותו, כי הוא עושה את סנייק הצעיר שם. כמובן שזאת התאורית פאנבוי שלי, אני מריץ אותה כל כך הרבה בשלוש שנים האחרונות שאני חושב שהצלחתי להשריש אותה כבר בפורום :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוגוסט 2015, 00:25

bozeman כתב:אתה יכול לסכם הבדלים שמצאת למה שאתה יודע?

יש שם כמה דברים ששכחתי או השמטתי, אבל זה בעיקר פרטי טריוויה רנדומלים. למשל הבוס היא בת של אחד הפילוסופים, אוסלוט הוא הבן של הבוס ואחד חייל היחידה הרוסים שלה "הצער" וכדומה. יש דברים שלא צריך להלאות אתכם בהם, מקסימום כשמשחקים כמשחק תזרקו פה שאלה או שתיים אם יש דברים לא ברורים, תקבלו ישר תשובה :)

אה, וכן הייתה לי טעות, מסתבר שאוסלוט השיג את החצי השני של האוצר של הפילוסופים, לא EVA. שוב, אני לא חושב שזה משנה יותר מדי, העיקר שבסופו של דבר היה לשישיה שיסדה את הפטריוטים את הגב הכלכלי להקים את הפטריוטים. גם קבלתי תשובה ללמה ביג בוס הולך עם פאטצ' של FOX על הזרוע, זה כזיכרון ליחידה שהוא הרג את כולה בPORTABLE OPS, משחק שמעולם לא שחקתי ומתרחש בין MGS3 לPW.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוגוסט 2015, 02:05

מי שרוצה לקרוא קצת רשמים של שחקני MGS שהשיגו עותק מוקדם, שווה לקרוא בת'רד הזה ב GAF:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1102875

כן, ברור שההייפ מדבר חזק, במיוחד אצל אנשים שהשיגו עותק מוקדם אבל עדיין מהנה לקריאה.

ו KEO צא מהפנטזיה שלך, היא לא תתגשם, אחרת מזמן היו אומרים שהסוף מדהים!!!1, היו ממש ממש מדגישים עד כמה שהוא טוב, גם כאלו שאהבו מאוד את הסוף לא עפו ממנו ברמה של מגה טון שכזה, ממליץ לך להוריד ציפיות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוגוסט 2015, 11:57

לא :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוגוסט 2015, 12:36

תודה לך יפן

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 28 אוגוסט 2015, 12:50

רגע, MGS5 לא יצא עדיין רשמית? חבר שלי משחק בו כבר כמה ימים (ps4) ואתמול ראיתי אותו עושה משימת התגנבות (אני כל כך גרוע בהתגנבות). אין לי יותר מדי רשמים אבל הגרפיקה מדהימה. היו הרבה אפשרויות לגשת לאותה משימה. הרבה תפריטים :)
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוגוסט 2015, 12:53

ShiTDemoN כתב:רגע, MGS5 לא יצא עדיין רשמית? חבר שלי משחק בו כבר כמה ימים (ps4) ואתמול ראיתי אותו עושה משימת התגנבות (אני כל כך גרוע בהתגנבות). אין לי יותר מדי רשמים אבל הגרפיקה מדהימה. היו הרבה אפשרויות לגשת לאותה משימה. הרבה תפריטים :)

יש אנשים שהשיגו את המשחק מוקדם, אבל לא שמעתי שבארץ, תרים לו צלצול בבקשה ותשאל מאיפה הוא קנה ובכמה, תעשה לי טובה :)

אני צופה עכשיו בסטרים, הוא משחק ב MGS4, מישהו פאקינג תרם 1000$ לבנאדם, הוא עצר את הגיימפליי ואמר WTF!? מרוב שהוא היה בהלם.
לא להאמין איך אנשים זורקים כסף כמו כלום, מן הסתם הוא יושב טוב אם זרק ככה סכום כזה אבל עדיין, כולה מישהו משדר לך סטרים של MGS, מדהים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוגוסט 2015, 12:57

אני תמיד תוהה אם הייתי עושה את השטיות האלה אם היה לי 100 מליון בחשבון בנק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים