bling כתב:אני חושב שזה ממש קריטי בשביל סוני להוריד מחיר אם הם לא רוצים שה ONE יכתוש אותם בחגים, גם אחרי הורדת המחיר בטח יהיו באנדלים מטורפים ל ONE, המינימום שסוני יכולה לעשות זה שהפער לא יראה כל כך מגוחך כי אז בכלל לא תהיה התלבטות.
Laskin כתב:הוא התכוון במכירות של חודש דצמבר, שכרגע ניתן לצפות שהONE תיקח, בגלל TR ושאר המשחקים המעולים שיצאו לONE השנה, בגלל באנדלים טובים יותר, בגלל מחיר זול יותר...
כשאתה קונה מתנה למישהו אחר - המחיר *מאוד* משנה, וזה מה שעושים בדצמבר.
אם סוני מורידים מחיר ומציעים באנדלים טובים יותר - זה משפר משמעותית את הסיכויים שלהם לנצח את מיקרוסופט בחגים הקרובים.
DrKeo כתב:סוני כבר שנתיים מראה לנו שהמשחקים לא משנים, אם הone והפס4 במחיר זהה אז סוני לוקחת בהליכה. אני מריח one ב299$ עם באנדלים מגניבים לone.
idan כתב:בוא לא נתבלבל, זה לא שמייקרוסופט בדיוק הבריקה בשנתיים האחרונות.
DrKeo כתב:idan כתב:בוא לא נתבלבל, זה לא שמייקרוסופט בדיוק הבריקה בשנתיים האחרונות.
הכל יחסי.
idan כתב:ואם היינו סופרים רק משחקים שיצאו בעונת חגים משום מה, ההודעה שלך אולי הייתה רלוונטית.
אגב מהרשימה שהבאת אני רואה בעיקר היילו ו - אקסלוסיבי זמני, משחק דור קודם, משחק f2p, שני משחקים שיוצאים גם על ה pc ומשחק מכוניות שנתי. לא עפתי. אבל הנקודה היא שלא ברור מה הקרטריונים שאנחנו מודדים, כי אם מחילים את כל אלה גם על סוני היא מנצחת, כאילו מבחינה מספרית. לסוני פשוט יצאו הרבה יותר משחקים ב 2015 שלא יצאו על האקס בוקס מאשר ההפך, גם באופן כללי אגב.

idan כתב:לא יודע, אבל זאת בדיוק הנקודה, אני לא מבין על סמך מה אתה מודד ומשווה בינהם מעבר ללוח החגים הלועזי. זה באמת לא ברור לי, מעבר לכך שזה נראה שרירותי למדי.
מה נחשב? ציונים במטקריטיק? כמות משחקים? ערכי הפקה בינוניים? גבוהים? אינדי? 60$? משחקים מערביים בלבד? משחקים שיצאו גם על המחשב? משחקים מדור קודם? משחקים שמדברים אליך ספציפית יותר?
אם זה האחרון אז סבבה, אם לא אז, נו, אני די בטוח שאפשר לנסות להשוות ביניהם ביותר מהקטגוריה היפנית (כבודה במקומה מונח). רק צריך בשביל זה קרטריונים ברורים.
DrKeo כתב:idan כתב:לא יודע, אבל זאת בדיוק הנקודה, אני לא מבין על סמך מה אתה מודד ומשווה בינהם מעבר ללוח החגים הלועזי. זה באמת לא ברור לי, מעבר לכך שזה נראה שרירותי למדי.
מה נחשב? ציונים במטקריטיק? כמות משחקים? ערכי הפקה בינוניים? גבוהים? אינדי? 60$? משחקים מערביים בלבד? משחקים שיצאו גם על המחשב? משחקים מדור קודם? משחקים שמדברים אליך ספציפית יותר?
אם זה האחרון אז סבבה, אם לא אז, נו, אני די בטוח שאפשר לנסות להשוות ביניהם ביותר מהקטגוריה היפנית (כבודה במקומה מונח). רק צריך בשביל זה קרטריונים ברורים.
אין פה שום סט חוקים, איזה משחקי AAA יצאו לזה ואיזה לזה? מה מגרה אנשים לקנות קונסולה? כאילו על מה אתה רוצה לבסס השוואה בינהן? רוקטליג (עם כל הכבוד לרוקט ליג). אנשים יקנו ONE בשביל TR או היילו או פורצה, הם לא יקנו בשביל רוקט ליג. בסופו של דבר בכל 2015 היו לסוני שני משחקים גדולים ואחד מהם הוא קטסטרופה והשני נישה. אתה רוצה להגיד שהפס4 חזקה מבחינת משחקים בעונת החגים הזאת ומיקרוסופט חלשה? סבבה, לא ברור לי על מה זה מבוסס אבל אתה זכאי לדעתך, איזוטרית ככל שתהיה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים