ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי kririn » 14 אוקטובר 2015, 07:59

Klayman כתב:והוו! ביצועים נחותים, תמיכה עלובה של משחקים! מחיר יקר! תודה לואלב על המהפכה בסלון! מה היינו עושים בלעדיה?

וקאזז, כל עוד אתה לא מבין שפיראטיות היא פתרון עקום, חבל על הדיבור. אם נראה לך שלהתרוצץ ולחפש משחק באתרי אינטרנט, שאולי אמצא ואולי לא, זה עדיף על לקבל את ההתקנה המלאה של המשחק עם רכישתו, בצורה שתעבוד גם בעתיד, ללא DRM, אז בכיף. אני חושב שזה פיתרון עקום ועלוב. אבל היי, גם SOS היא פתרון עקום ועלוב למצב שבו אין שום בעיה אז....

לא קיבלתי עדיין מענה - מה SOS באה לפתור? Overhead של 5% בכמה משחקים? שגם ככה עם DX12 ו-וולקן וכו' אמור להצטמצם? מה היא נותנת לי היום כשחקן?

שיש אותו רעיון בסיסי כמו ה3DO ,וקונסולות דומות ל3DO
אבל הפעם אפילו בלי הגבלה לחומרה מסוימת ,זה מה שמקבלים

וולב עשתה טעות ענקית ,בהחלטה ,לתת ליצרניות להחליט לדחוף איזה חומרה שהם רוצים ,אפילו 3DO בזמנו ,לא עשתה את הטעות הזאת
בעניין המחירים ,נו מה ציפיתם ? היצרניות לא מרוויחות תמלוגים ממשחקים ,הן רוצות רווח מהחומרה
וולב פשוט הלכה לזה בכיוון הלא נכון

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוקטובר 2015, 11:11

נדב, ה800 דולר זה עבור הדגם היקר ביותר. אתה לא צריך לקנות את הקופסה עם I7 בשביל ביצועים של פס4..

כפי שאתם רואים, משתמשי הפורום הזה אפילו לא מסכימים מה הSM צריכה להיות. אחד רוצה מיזוג מוחלט עם וינדוס שיריץ את סטים בלבד בלי לראות שום דבר אחר ממערכת ההפעלה, והשני אומר שסטאפ כזה מסרס את המחשב כמכשיר רב-יעודי.

קליימן, ה SM זה עוד פתרון שמוצע לשחק משחקי מחשב בסלון. אם התועלת של מערכת ההפעלה לא מספקת אותך וגם התמיכה במשחקים אז אתה מוזמן להתעלם מהאפשרות הזו ולבחון אחרות. אני לא מבין על מה הדיון. שחקן שרוצה תמיכה מלאה בכל המשחקים הקיימים ובכל אלה שייצאו על היום הראשון, מערכת ההפעלה הזו לא תהיה בשבילו בשנה הקרובה.
מי שלא רוצה הזרמה ועדיין רוצה קופסה שתריץ את המשחקים יכול לבנות משלו או לקנות SM ממגוון הדגמים ולהתקין על זה ווינדוס.

לגבי פיראטיות, ברור שזה הפתרון הכי טוב לתרחיש קיצוני. אתה לא מציע שום פתרון אחר. אתה אומר שכולם צריכים לעבור לGOG - זה לא תשובה למי שבנה ספרייה בסטים ולמי שמעדיף לקנות משחקי סטים. לכל אלה התשובה תהיה להוריד פיראטית כי זה הכי קל והכי פשוט והכי זמין. כפי שאנחנו יודעים החלק של GOG במכירות משחקים הוא די זעום אז כנראה שתרחיש קיצוני שכזה לא מטריד אותם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 אוקטובר 2015, 12:34

מיזוג אולי לא מוחלט אתה כבר יכול היום עם WIN או עם לינוקס
סך הכל לעלות את סטים בהתחלה במסך גדול ,ולבטל כל מה שלא נחוץ לך

אני חושב שוולב עשתה דבר אחד טוב ,וזה לתת את המערכת בחינם ,ככה שלא חיבים לקנות חומרה או יקרה מידי ,או חלשה מידי
אבל לא חושב שהם היו צריכים להשיק את הסטים משיין הזה ,זה לא ניראה בשל בכלל
חלק מהמכונות אפילו לא מתאימות להריץ בצורה נורמלית כל משחק שהמערכת ההפעלה תומכת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2015, 14:11

Kazz כתב:נדב, ה800 דולר זה עבור הדגם היקר ביותר. אתה לא צריך לקנות את הקופסה עם I7 בשביל ביצועים של פס4..

כפי שאתם רואים, משתמשי הפורום הזה אפילו לא מסכימים מה הSM צריכה להיות. אחד רוצה מיזוג מוחלט עם וינדוס שיריץ את סטים בלבד בלי לראות שום דבר אחר ממערכת ההפעלה, והשני אומר שסטאפ כזה מסרס את המחשב כמכשיר רב-יעודי.

קליימן, ה SM זה עוד פתרון שמוצע לשחק משחקי מחשב בסלון. אם התועלת של מערכת ההפעלה לא מספקת אותך וגם התמיכה במשחקים אז אתה מוזמן להתעלם מהאפשרות הזו ולבחון אחרות. אני לא מבין על מה הדיון. שחקן שרוצה תמיכה מלאה בכל המשחקים הקיימים ובכל אלה שייצאו על היום הראשון, מערכת ההפעלה הזו לא תהיה בשבילו בשנה הקרובה.
מי שלא רוצה הזרמה ועדיין רוצה קופסה שתריץ את המשחקים יכול לבנות משלו או לקנות SM ממגוון הדגמים ולהתקין על זה ווינדוס.

לגבי פיראטיות, ברור שזה הפתרון הכי טוב לתרחיש קיצוני. אתה לא מציע שום פתרון אחר. אתה אומר שכולם צריכים לעבור לGOG - זה לא תשובה למי שבנה ספרייה בסטים ולמי שמעדיף לקנות משחקי סטים. לכל אלה התשובה תהיה להוריד פיראטית כי זה הכי קל והכי פשוט והכי זמין. כפי שאנחנו יודעים החלק של GOG במכירות משחקים הוא די זעום אז כנראה שתרחיש קיצוני שכזה לא מטריד אותם.

אין פה סתירה. SM הוא SOS והתלונה של שלומיקס היא שSOS מסרס את המחשב כמחשב כך שהוא בכלליות נגד SOS. העניין הוא שVALVE מוותרת על 95% מהספריה של הPC בשביל לקבל 7% ביצועים שזה פשוט מגוחך, ביחוד שאין שום משמעות ל7% ביצועים כשאתה קונה מחשב סופר יקר שיכל לבצע 300% יותר מהר אם היית הולך על מחשב נורמאלי ולא SM.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוקטובר 2015, 15:44

אתה מבקש שסטים תשתלב עם וינדוס באופן מוחלט כך שאתה רואה את ממשחק הBPM ולא נוגע בכלל במערכת ההפעלה. שלומיקס לא רואה טעם בקופסה שכזו שלא מאפשרת לך גישה להכל ושימוש רגיל.

כשהמכשיר יושק נראה כמה אחוזים מהספרייה יהיו. אתה לא חושב שהתמיכה תשתפר במרוצת החודשים? ככה צריך לחשוב על זה. אז ייתכן מאוד שבשיגור לא תראה את הפואנטה של המכשירים האלה ועוד שנתיים כן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2015, 17:46

אני לא מבין למה SOS מבוסס לינוקס, שלומיקס לא מבין למה צריך בכלל SOS כי ברגע שאתה תקוע בתוך סטים אז אין לך גישה לכל היתרונות של הPC. שני דברים שונים לגמרי ולא קשורים אחד לשני.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 אוקטובר 2015, 19:03

כל הדיון על "הפיראטיות" התחיל מזה שSOS נולדה בעצם בגלל "הפחד מהשגעון של מיקרוסופט". עד עכשיו לא הסברת מה הוא אותו שגעון, ואיך הוא יותר סביר מכך שואלב יסגרו את סטים מתישהו וישאירו אנשים תקועים בלי המשחקים שלהם (ותהלל את הפיראטיות כמה שתרצה, היא לא באמת פתרון).

הרי SOS באה לשרת מטרה כלשהי. פשוט ואלב עשתה עבודה גרועה מאוד ביח"צ ולא טרחה להסביר מה היא. "בשביל לשחק בסלון" זאת לא תשובה טובה. בשביל זה יש את bpm כבר מלא זמן. בשביל ממש מעט יותר ביצועים(חד ספרתי נמוך) ? לא קונה את זה. מה התשובה? למה sos מבוססת לינוקס היא רעיון טוב בימינו? אולי עוד שנתיים - שלושה חמש שנים קדימה היא תהיה שווה איכשהו, אבל למה שאנשים באמת יקנו מכונות סטים עכשיו? מה ייצא להם מזה? חומרה חלשה במחיר מופקע, באריזה יפה? למה שהמערכת תחזיק כ"כ הרבה זמן (חוץ מהעובדה שלואלב יש המון כסף והיא יכולה לעשות מה שבא לה)?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2015, 19:54

אני חושב שVALVE הייתה בטוחה שהיא תנהיג מעבר של כל מפתחות המשחקים בPC מחלונות ללינוקס והיא נכשלה בזה, זה הכל. סוג של מהפכה כושלת.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 אוקטובר 2015, 20:30

אתה יודע מה? בוא נגיד שהיא הצליחה במהפיכה. כל משחק יוצא ממחר בבוקר גם ללינוקס. כמה אנשים ינטשו את וינדוז כבר? למה ללקוח הממוצע לעזוב את וינדוז? מה כ''כ רע בה ללקוח הממוצע? וינדוז 10 ממש אחלה, לדעתי, והיא לא פוגעת בשום דבר, ולא הוצג שום ''שיגעון''.

מה האינטרס של ואלב בקידום של לינוקס? גייב רוצה לדפוק את המעסיקה הקודמת שלו? הוא מאמין גדול בתנועת הקוד הפתוח ולכן מוכן להשקיע סכומים נכבדים מכספה של ואלב (חברה פרטית, אני יודע, לא חייבת כלום לאף אחד) בדחיפה של לינוקס קדימה? מה המגבלה הגדולה שיש בוינדוז היום שמצדיקה את הצעד הזה? במה וינדוז כובלת את ידי ואלב או כל מפתחת שהיא כיום?
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוקטובר 2015, 20:35

החשש הוא שמיקרוסופט תהפוך את וינדוס לסוג של גן סגור ושהכל יתנהל דרך חנות וינדוס וכו'. תוכנית מגירה למקרי שואלב לא תוכל להמשיך לתפעל את סטים כפי שהיא עכשיו. אז במקרה שאי אפשר להשתמש בוינדוס הם עשו מערכת הפעלה מבוססת לינוקס אבל שתהיה יותר מותאמת למשחקים ושתוכל להשתמש בה בלי ההתעסקויות השונות. זה הכל.

BPM הוא ממשחק שמתאים למסך טלוויזיה. השאלה איך תיקח את המשחקים האלה למסך הזה שנמצא בסלון. אף אחד לא רוצה לקחת את מארז הגיימינג הגדול שלו ולשים אותו בסלון. לכן יש לך אפשרות לבנות מחשב עם מארזים קטנים לסלון. קניית קופסאות SM היא עוד אופציה. הזרמה דרך סטים לינק היא עוד אופציה. אני לא מומחה לינקוס, אבל יש סיבה שמשתמשים בה בכל ענייני השרתים. אני חושב שהיא בטוחה יותר ועדיפה מבחינת ביצועים. אין שום דבר שמונע ממך לבנות סטים מאשין לכל דבר שתריץ גם חלונות. ואלבו עמלו הרבה כדי להקל את הפיתוח על לינוקס כך שבלי יוזמה שכזו התמיכה בלינוקס לא הייתה מתגברת סתם כך עוד שנתיים. צריך לעשות משהו כדי לדחוף את הפיתוח.

מי שלא משחק כרגע במשחקי מחשב בסלון כנראה לא רוצה לבנות משהו בעצמו. הוא מעדיף לקנות קופסה מוגדרת וזהו. ובשביל זה הם כנראה מוכנים לשלם יותר מאשר מחיר על החלקים אם הם היו מרכיבים מחשב בעצמם.

אני לא יודע מה מתרחישי הקיצון יותר סביר וממש לא מעניין אותי לדרג אותם. אבל הורדת עותק פרוץ הוא הפתרון הכי טוב שיש למקרה סגירת סטים. אתה לא הצעת אף פתרון אחר למי שכבר מחזיק בספרייה בסטים. 'הפתרון' שלך הוא להטיף לאנשים 'הייתם צריכים לקנות הכל ב GOG מלכתחילה'. שלא נדבר על כך ש GOG לא מציעה את רוב משחקי ה AAA שאת חסרונם תבכה הכי הרבה. משום מה אתה מתאר את תהליך הורדת עותק פיראטי כאילו הוא איזה גהנום רצוף סכנות שכל רגע ישבית את המחשב שלך כאשר כל ילד יכול להוריד די בבטחה.

וכמובן שזה פתרון מצויין בניגוד למה שיקרה על הקונסולות. עוד צריך להחזיק אצבעות שהתוכן של הדור הנוכחי ייתמך בקונסולות הדור-בא ושלא תצטרך לנפנף לשלום לתוכן הדיגיטלי שקנית.

תוספת: לואלב לא אכפת כלום. תשתמש באיזה מערכת הפעלה שאתה רוצה כל עוד אתה קונה את המשחק דרך סטים. הם מחזקים את SOS ואת לינוקס ואת ה API הגרפי היא פתוח והכי תומך בפלטפורמות (הוולקן). ובהנחה שבשלב השני המטרה היא לשווק את ה SM לשחקני הקונסולות אז יש לך הכל מוכן כי מיקרוסופט לא תיתן להם רשיון להשתמש בחלונות למכשיר שכזה וזה גם ייקר את המחיר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 אוקטובר 2015, 20:41

בקיצור - הפרנויה של גייב שלחה את ואלב להרפתקאת מערכת הפעלה, בלי שום הסבר נורמלי ללמה. מעולה. וינדוז 10 רק מוכיחה ש''גן סגור'' זה בכלל לא הכיוון. חבל מאוד שואלב משקיעה את המאמצים שלה בפרנויות - שתתעסק במשחקים מגניבים, עם עלילה ומשחקיות כיפית.. היא ממש ידעה לפתח אותם פעם.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2015, 21:37

Klayman כתב:אתה יודע מה? בוא נגיד שהיא הצליחה במהפיכה. כל משחק יוצא ממחר בבוקר גם ללינוקס. כמה אנשים ינטשו את וינדוז כבר? למה ללקוח הממוצע לעזוב את וינדוז? מה כ''כ רע בה ללקוח הממוצע? וינדוז 10 ממש אחלה, לדעתי, והיא לא פוגעת בשום דבר, ולא הוצג שום ''שיגעון''.

מה האינטרס של ואלב בקידום של לינוקס? גייב רוצה לדפוק את המעסיקה הקודמת שלו? הוא מאמין גדול בתנועת הקוד הפתוח ולכן מוכן להשקיע סכומים נכבדים מכספה של ואלב (חברה פרטית, אני יודע, לא חייבת כלום לאף אחד) בדחיפה של לינוקס קדימה? מה המגבלה הגדולה שיש בוינדוז היום שמצדיקה את הצעד הזה? במה וינדוז כובלת את ידי ואלב או כל מפתחת שהיא כיום?

אני חושב שהחזון שלהם היה שמיקרוסופט הולכת לגן סגור, הם ילכו לכיוון לינוקס ויעבירו את כל התעשיה לסטנדרט של לינוקס וה-SM ימכרו לאנשים שרוצים קונסולה, עולם הPC קורץ להם אבל אין להם מושג בPC כך שהSM הוא הפיתרון בשבילם. חזון מפגר לגמרי כי הוא מבוסס על שתי תפיסות מוטעות. הראשונה היא שיהיה אפשר לקחת את עולם הגיימינג של הPC שרץ על מערכות של מיקרוסופט כבר מעל ל30 שנים ולהעביר אותו למערכת הפעלה שאין לאף אחד חוץ מאשר מתכנתים הארד קור. השניה היא שגם אם זה יצליח, שקיימים יותר משלושה אנשים שמוכנים לקנות מחשב במחיר כפול שלא יעשה כלום חוץ מאשר להיות מכונת משחקים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 אוקטובר 2015, 22:43

אני חושב שהרעיון הגדול זה יותר ליתרחק מהDX ,ולא מWIN עצמה
שימוש בDX במישחק ,מצריך יותר עבודה שעושים פורט ,למערכת הפעלה לא בבעלות MS

אבל אין שום בעיה לעשות פורט לWIN ממשחק שרץ על אופן GL לדוגמה

אני חושב שהם מתכננים קדימה ,וכבר עשו חלק מהמהלכים ,יש סטים ללינוקס סטים למאק ,עכשיו סטים OS
אני מעריך שבעתיד ניראה גם סטים לסמארטפונים וטאבלטים
ואני מבין את החשיבה שלהם
חלק מהביצוע כרגע ניראה כושל ,לא כל רעיון על הנייר מצליח בפועל ,אבל זה יכול ללמד אותם לקח לעתיד

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 אוקטובר 2015, 13:44

Klayman כתב:גם היום אפשר להוריד משחקים פרוצים. אז מה? כל אחד יודע להוריד משחקים פרוצים ממקומות אמינים? אני במקרה יודע, אבל אני לא כולם. כבר היום בעולם המשחקים הפרוצים יש ערימות של malware, אז תארו לכם איזה עולם יפה זה יהיה ביום שסטים תעלם ונצטרך ללכת לחפש משחקים במקומות מפוקפקים יותר ופחות.
?

רק כדי להבהיר, כשאני דיברתי על טורנטים לא דיברתי על משחקים פרוצים אלא על מעבר אפשרי של הקליינט של סטים להפצת המשחקים באמצעות טורנטים כך שלא תצטרך יותר להתחבר יותר לשרת המרכזי שלהם. זו כמובן רק אופציה אחת למקרה התאורטי שכנראה לא יתממש של תעשיית משחקים שקורסת כולה.
במקרה היותר סביר, כנראה שתקבל את מה שראינו עכשיו קורה עם Games for Windows Live: הסכם עם פלטפורמת הפצה אחרת שהמשחקים "עוברים" אליה, אפשרות של השחקנים שרכשו כבר את המשחק לפדות אותה, ובמקרה הצורך גם הוצאה של הAPI של Steamworks מהמשחק כדי שהוא לא יצריך אותנטיקציה מולם. נראה לי שאיזה 90% מהמשחקים של GFWL כבר עברו תהליך כזה(Fable III ואולי גם אחד ממשחקי Dirt הישנים הם היחידים שאני זוכר שעדיין תקועים).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 אוקטובר 2015, 18:11

עזוב נו.. אתה חופר על משהו שהוא לא רלוונטי לדיון בכלל. אני אמרתי שלטים תיסגר מחר בבוקר שאני בכלל מחפש פתרונות? קאזז פה עם נבואות הזעם של גייב על וינדוז, אז אמרתי שאפשר באותה המידה לתת נבואות כאלה (לא מבוססות) על סטים. קאזז לקח את השיחה למקום הזה, כי היה לו נוח לא להתמודד עם הטיעונים על הסטים מאשינז וsos.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 אוקטובר 2015, 18:51

לא דיברתי על שום נבואות זעם. מה מפריע לך שהם עשו מערכת הפעלה שתפעל כתוכנית מגירה למקרה קיצון של וינדוס? מה מפריע לך שהם מחזקים את לינוקס? ואם אתה מתעקש לראות את הSM פונים לשחקני הקונסולות אז בוודאי שהם יצטרכו מערכת הפעלה אחרת כי אין סיכוי שמיקרוסופט תסכים לתת את וינדוס למוצר מתחרה. הם עדיין לא הכינסו את וינדוס לXB1.

התמודדתי עם כל הטיעונים ואמרתי כמה פעמים שבמצב תמיכת המשחקים הנוכחי הSM לא רלוונטיות לך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2015, 18:58

אתה צודק, היא לא מתאימה לקליימן, היא מתאימה לאנשים שאוהבים לקנות מוצרים יקרים יתר על המידה שלא מריצים כמעט משחקים :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 אוקטובר 2015, 19:11

אבל עוד שנתיים!! רק עוד שנתיים נדב! או אולי שלוש.. או חמש! חכה ותראה! זה יצליח! ואלב עשתה את זה, אז אין סיבה שלא! ומי שיקנה סטים מאשין בינתיים? הוא יודע למה הוא נכנס! אשמתו המלאה. אה כן, וגם החומרה כבר לא תהיה רלוונטית עד אז.אבל זה משחק לטווח הארוך! יהיה טוב! חכה ותראה.

קאזז - לא אכפת לי מה ואלב עושה. אכפת לי למה היא עושה את זה. מבין את ההבדל? מה המטרה..? להתכונן ליום הדין שבכלל לא נראה באופק? היו צריכים לרדת מהעץ בזמן, אבל לא עשו זאת. גם לא טורחים להסביר מדוע בכלל פותחה המערכת ולמה לי לקנות מחשב שמבוסס עליה או להתקין אותה...?
וכן דיברת על נבואות הזעם של גייב על וינדוז שהולכת להיות גן סגור. אפשר ומותר להגיד שגייב ניואל טעה. אישית, אני מעדיף שואלב תחזור לפתח משחקים שאני אוהב כמו פעם. אבל היי, אולי זה רק אני,ואתה חושב שההשקעה המטורפת הזאת בsos משתלמת, נכונה ורלוונטית.

מיקרוסופט לא צריכה "לתת" את וינדוז לאף אחד. כל חברה יכולה להוציא מחשב עם וינדוז שעולה ישירות לסטים. מה הבעיה? שאז אשכרה יהיה היצע משחקים, תמיכה רחבה בחומרה ומערכת הפעלה לא מסורסת, שמאפשרת לך לעשות מה שאתה רוצה? אז צריך לשלם עוד 50$ לרשיון oem של וינדוז. ואוו. כשאתה משלם עוד עשרות דולרים לכל רכיב חומרה, מה זה עוד 50$?
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2015, 19:19

כמו שקליימן אמר, אין סיבה שVALVE לא הייתה עושה את SOS כסוג של תוסף שרוכב על חלונות (אה רגע, כבר יש כזה, זאת תוכנה שקוראים לה סטים) והמכשירים האלה היו מגיעים עם חלונות שמותקן עליהם מראש סטים. החור היחיד בעלילה כאן הוא שסטים יצטרך לעשות מה שהיא ממילא יכולה לעשות (כלומר לעלות בSTART UP ולהכנס ישר למצב תמונה גדולה) בלי שהלוגו של חלונות והדסקטופ יקפצו למסך לכמה שניות. אתה יודע,בשביל הסקסיות. אני בטוח שבשנתיים+ של פיתוח של SOS וכל השבנג מסביב לSM הם יכלו לפתור את הבעיה הנוראית הזאת של הדסקטופ שמופיע ל4 שניות.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 15 אוקטובר 2015, 20:17

גם סוני ובטח מיקרוסופט יכלו להוציא את הps4 והone עם window 10. הם לא עשו את זה והפסידו תמיכה באינסוף משחקים.
Valve רוצה סוג של קונסולה. היא רוצה שליטה ברמת הרגיסטר והיא מוכנה לשלם באבדן מסוים של תמיכה מתוך תקווה שבעתיד זה יהיה פחות משמעותי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 אוקטובר 2015, 21:07

סוג של קונסולה, שהיא PC, אבל על לינוקס בלי משחקים. ממש הביצה שהתחפשה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2015, 21:11

omerkot כתב:גם סוני ובטח מיקרוסופט יכלו להוציא את הps4 והone עם window 10. הם לא עשו את זה והפסידו תמיכה באינסוף משחקים.
Valve רוצה סוג של קונסולה. היא רוצה שליטה ברמת הרגיסטר והיא מוכנה לשלם באבדן מסוים של תמיכה מתוך תקווה שבעתיד זה יהיה פחות משמעותי.

מה יוצא להם מזה לא ברור לי. שליטה כבר יש להם, סטים זה בערך גיימינג בpc. רווחים ישארו אותו דבר, קופון של 30% מכל מכירה. אז מה יוצא להם? מכשיר מת בלי משחקים? וולוו ירוויחו רק מדבר אחד, יותר גיימרים בpc. זה מה שהם ניסו לעשות, להביא את שחקני הקונסולה המפוחדים לpc אבל הם עשו את זה בדרך נכה.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 15 אוקטובר 2015, 21:46

DrKeo כתב:
omerkot כתב:גם סוני ובטח מיקרוסופט יכלו להוציא את הps4 והone עם window 10. הם לא עשו את זה והפסידו תמיכה באינסוף משחקים.

מה יוצא להם מזה לא ברור לי. שליטה כבר יש להם, סטים זה בערך גיימינג בpc. רווחים ישארו אותו דבר, קופון של 30% מכל מכירה. אז מה יוצא להם? מכשיר מת בלי משחקים? וולוו ירוויחו רק מדבר אחד, יותר גיימרים בpc. זה מה שהם ניסו לעשות, להביא את שחקני הקונסולה המפוחדים לpc אבל הם עשו את זה בדרך נכה.

יש לי PC שמחובר לטלויזיה בסלון ויכול להריץ kodi בקלילות ועדיין חיברתי במקביל raspberry pi שמריץ openelec (הפצה קטנה ומנוונת של לינוקס שכל מה שהיא עושה זה להריץ kodi). עשיתי את זה כי למרות שהמחשב חזק פי מליון, הraspberry pi הרבה יותר נגיש ואמין והרבה פחות טרחני מהמחשב. הוא לא קורס, הוא לא עוצר לעשות עדכונים ארוכים בזמן שאני רוצה לראות טלויזיה והוא מכיל בדיוק את מה שאני צריך בלי להסתבך.
valve רוצה שליטה על המכשיר והיא רוצה שליטה על החוויה. אין לה את זה והיא לא יכולה לקבל את זה על windows 10 כשחסר לה זה שאפילו בטעות, מיקרוסופט תשחרר איזה עדכון שיפגע בחוויה של המשתמשים ולvalve לא תהיה שום יכולת לסדר את זה. היא תהיה תלויה לגמרי במיקרוסופט, למרות שהיא אחראית על החומרה ואליה יבואו הלקוחות בטענות.
אז כן, בינתיים היא מספקת חוויה נכה למשתמשים אבל אני לגמרי מבין אותה ואני לא חושב שמדובר בטעות.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 אוקטובר 2015, 21:56

Klayman כתב:קאזז - לא אכפת לי מה ואלב עושה. אכפת לי למה היא עושה את זה. מבין את ההבדל? מה המטרה..? להתכונן ליום הדין שבכלל לא נראה באופק? היו צריכים לרדת מהעץ בזמן, אבל לא עשו זאת. גם לא טורחים להסביר מדוע בכלל פותחה המערכת ולמה לי לקנות מחשב שמבוסס עליה או להתקין אותה...?
וכן דיברת על נבואות הזעם של גייב על וינדוז שהולכת להיות גן סגור. אפשר ומותר להגיד שגייב ניואל טעה. אישית, אני מעדיף שואלב תחזור לפתח משחקים שאני אוהב כמו פעם. אבל היי, אולי זה רק אני,ואתה חושב שההשקעה המטורפת הזאת בsos משתלמת, נכונה ורלוונטית.

אני לא מבין כמה פעמים אני צריך להגיד את זה. הSM זה נועד למי שרוצה לקחת את משחקי המחשב שלו לסלון. ואם אתה עושה מכשיר יעודי למה לבסס אותו על מערכת הפעלה שנשלטת ע"י גורם אחר שמוסיפה אילוצים לפיתוח? למה הפס4 לא משתמשת בוינדוס או בDX?
אם זה כל כך מפריע לך, אין שום דבר שמונע ממך להתקין וינדוס בעצמך. יקר מדי? תבנה את את החלקים בעצמך ותתקין SOS או חלונות או מה שאתה לא רוצה. אם לדעתך בעיית התמיכה במשחקים תסנדל את המכשיר עבור כל קונה שהוא אז אחלה. זה יראה את אותותיו במכירות ובדעת הקהל והסיכוי יגדל שתראה אותם עוברים לחלונות.

אי אפשר מצד אחד לציין את כמות המשחקים התומכים בלינוקס כחולשה ומצד שני לבקר אותם שהם משתמשים במערכת הפעלה של לינוקס ועבדו על כלים כדי להעלות את התמיכה הזו. משחקים לא יתחילו לצאת ללינוקס מעצמם. צריך להיות זרז ומאמץ מכוון וזה מה שה SOS אמורה לעשות.

אני חושב שהמענה על השאלה אם ההשקעה הזו תשתלם יקרה בטווח של שנים ולא חודשים. אני מקווה שאתה אוהב את L4D כי זה המשחק הבא שהם כנראה יוציאו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוקטובר 2015, 22:08

שWIN תרוץ על PS4 ,היו צריכים להתאים את המערכת לפעול גם על GDDR5 ,במקום DDR3
אפשרי בהחלט ,אבל למה שMS יאפשרו דבר כזה ?

בXBO ,המערכת תוכל לפעול ,כמחשב יחסית חלש ,בלי יותר מידי שינוים
זה בעיקר החלטה של MS
ולמעשה כמו בXBOX האורגינלי ,כמו בXBOX360 ,גם בXBO ,MS מגבילה דברים ,שיש סיכוי טוב שהיו עוזרים לה במכירות הקונסולה
אני הייתי מאוד רוצה מכשיר שהוא קונסולה למשחקים (תאימות לחומרה ולתוכנה ) ,

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 41 אורחים