Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 22 אוקטובר 2015, 10:54

תמונות לא מציאותיות בעליל, הוא לוקח 2 Buddies למשימה :)

ברצינות אבל, תמונות מהממות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוקטובר 2015, 12:33

תודה, זה אני, אשתי והכלב.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אוקטובר 2015, 13:05

וואו. מדהים.
אוף, מת כבר לסיים את העלילה, אבל מצד שני אני רוצה לפתח עוד דברים ולסיים את כל משימות הצד שיש לי כרגע... :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוקטובר 2015, 13:20

אני מקווה ששמת לב לדמות שנמצאת בקומה השניה של הפלטפורמת רפואה. כן? אפשר לחזור לדמות הזאת 11 פעמים אבל מה שקורה שם מעניין רק אחרי הכניסה הסופית אל הדמות אז אל תתיאש :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אוקטובר 2015, 13:22

שיט, לא נראה לי.
אוף, אני פשוט לא קורא כמעט *כלום* על המשחק, אז כל הEASTER EGGS האלה פשוט לא ידועים לי.
:/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוקטובר 2015, 13:26

זה לא באמת EASTER EGG אבל משום מה אף אחד לא מספר לך על זה אף פעם. לצערי גיליתי רק אחרי שססיימתי. לא שזה משנה מדי או כזה קריטי אבל זה עוד טיפה עלילה. הדמות נמצאתת בפלטפורמת רפואה הראשית בקומה השניה (כלומר אתה צריך לעלות שתי קומות) בדלת עם קורא כרטיסים שיש בו אור לבן כך שאתה יכול להכנס פנימה. האפשרות למצא את הדמות נפתח כשאתה מוצא את התמונה הראשונה מMOTHER BASE המקורי וכל פעם שתמצא עוד תמונה תוכל לחזור לדמות. יש 10 תמונות כאלה. את התמונות משיגים בSIDE OPS של ה"Extract Wandering Mother Base Soldier".

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אוקטובר 2015, 13:27

תודה! וזה כן נחשב איסטר אג מבחינתי :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוקטובר 2015, 13:58

אני פשוט גרוע במשחק הזה לצערי, כאילו יש לי ציפיות לסיים בציון גבוה ולכן אני הולך נגד העיצות של עצמי (לזרום עם המשחק ולהנות) ומתחיל לעשות RESTART על כל גילוי ורפלקס שהפעלתי ואני סתם מתוסכל ולא נהנה.

אני פשוט שונא לראות ציון גרוע בסוף ככה שקשה לי פשוט להנות וזהו, אין לי ממש טענות למשחק, זה לגמרי לעצמי, אבל הייתי שמח אם היה אפשר להעלים את הציונים האלה :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוקטובר 2015, 14:23

קשה להתעלם מהציונים, זה נכון, אבל תשקר לעצמך שאתה חוזר למשימות האלה שוב בשלב מאוחר יותר :)
אולי זה יעזור לך, אם תביא בהכל S אתה תקבל... סקין של דמות מMGS4. כן, זה הכל. הסיפור לא יושפע, אתה לא תקבל מליונים או תפתח איזה נשק הזוי ומגניב, רק סקין. אז עכשיו אתה יכול לשחרר ולשקר לעצמך שתשחק את המשימות שוב מאוחר יותר בשביל הציון :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אוקטובר 2015, 14:57

אני שם זין על הציונים. בשיא הכנות. יותר חשוב לי פשוט לדעת שעשיתי את המשימה, שהכל יהיה עם V
^_^

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוקטובר 2015, 15:04

DrKeo כתב:קשה להתעלם מהציונים, זה נכון, אבל תשקר לעצמך שאתה חוזר למשימות האלה שוב בשלב מאוחר יותר :)
אולי זה יעזור לך, אם תביא בהכל S אתה תקבל... סקין של דמות מMGS4. כן, זה הכל. הסיפור לא יושפע, אתה לא תקבל מליונים או תפתח איזה נשק הזוי ומגניב, רק סקין. אז עכשיו אתה יכול לשחרר ולשקר לעצמך שתשחק את המשימות שוב מאוחר יותר בשביל הציון :)

אני Needy וזקוק לליטוף מאוסלוט/ מילר שתמיד יוצאים מגדרם אחרי ציון טוב ונשמעים מאוכזבים (״העיקר שאתה בחיים״) אחרי ציון רע :/

לא אבל זו עיצה טובה, ואולי אני גם לא אשקר לעצמי, נראה לי יהיה כיף להוציא בהם S כשהדמות שלי מחוזקת במקסימום שלה עם כל הכלים והנשקים המתקדמים, רק שיש גם את ה Tasks לכל משימה וחלקם ממש טרחניים, שם כנראה לא אעשה את הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אוקטובר 2015, 16:18

כן, לא הסתכלתי על זה יותר מדי, אבל יש שם דברים כמו ״תעשה פולטון לחייל בין שני רכבים״ או משהו כזה. איזו מטלה מטופשת...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוקטובר 2015, 18:19

אגב, המשימות, רק אחת או שתיים מהן יתנו לך בונוס בציון בסוף. יש כאלה שלא מביאות לך כלום חוץ מאשר לפעמים התוכן של המשימה עצמה (למשל לחטוף מומחה תרופות. לא נותן בונוס בציון אבל אתה מקבל מומחה תרופות מן הסתם) אז לא צריך לעשות את כולן לציון טוב. פשוט תזרום, ממילא אתה לא יודע חצי מהמשימות בזמן שאתה עושה את המשימה, רק מגלה בדיעבד. אז אם כל כך חשוב לך לעשות את המשימות, ממילא אתה צריך לשחק את המשימה שוב ותהיה בטוח שכשאתה יודע מה אתה צריך לעשות ויש לך ציוד טוב יותר אתה תביא S ברוב המשימות די בקלות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוקטובר 2015, 18:35

כן לא התכוונתי כל כך לעשות את ה TASKS כאמור, רק כאלו שזורמים, מה שכן יש משימות שגם אחרי שאני סיימתי אותם לא ברור לי איך אני יכול להשתפר ולהוציא ציון טוב יותר, בעיקר דברים שנוגעים ל SKULLS שאין לי מושג איך אפשר להתגנב מולם, אבל גם משימות על זמן עם טיימר שרץ שאני לא מחבב במיוחד (למשל לנטרל X רכבים ברבע שעה) ואני רק רוצה לסיים ולהמשיך הלאה , שונא שמקציבים לי זמן במשחקים, אין לי עניין לחזור על כאלו בעתיד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוקטובר 2015, 18:44

דווקא ההפך, משימות עם SKULLS לרוב נותנות לך בונוסים ענקיים על להרוג אותם. לפעמים 10,000 נק' על כל SKULL. זה תלוי במשימה ובאמת אחת הבעיות הכי קשות של המשחק הוא שאין דו"ח שאומר לך מה נותן כמה.

אגב, אחת הנקודות הכי טובות להוציא ציון גבוה זה השילוב של בלי אזעקות, בלי מצב רפלקס ובלי גילויים. כל אחד מהם יתן לך בערך 10,000 נק' והשילוב של כולם נותן לך את הבונוס PERFECT STEALTH שהוא יכול להיות לפעמים קטן (למשל 15,000) ולפעמים עצום (למשל 40,000), תלוי המשימה. כך שלפעמים רק חוסר באזעקות/גילוי/ריפלקס יחד עם זמן סביר וביצוע המשימה הכי בסיסית לבד יכולים לתת לך ציון S.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוקטובר 2015, 19:02

זה באמת סותר, כי יש נגיד משימה עם
ספויילר: הצג
SKULLS ושיירה שצריך לגנוב לה רכב שבתוכו מסתתרים SKULLS
, אז מן הסתם אני מנסה איכשהו להתגנב ולקחת את הרכב בלי שהם יראו אותי, כמובן שנכשלתי אבל הצלחתי לחלץ את הרכב ולברוח, אם הייתי יודע שעדיף לי להתעמת איתם הייתי נערך אחרת למשימה (לוקח משגר), העניין זה שיש בחלק ממשימות ה SKULLS ב TASKS בקשה שלא יגלו אותך, משהו שקצת סותר את הבונוס הגדול שאמרת על להרוג אותם, ולא שזה משנה כי אין לי מושג איך להתגנב דרכם אפילו
במשימה הראשונה שאתה מחלץ את מילר
ככה שגם אם אני רוצה אני לא יודע איך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוקטובר 2015, 19:12

במשימה הראשונה עם מילר באמת הבונוס מבוסס להתחמק מהם אבל במשימה עם
הרכב דווקא תקבל בונוס גדול על להרוג אותם. אני למשל חיכיתי להם מחוץ לבסיס על הכביש, שמתי מוקש מחשמל רכבים על הכביש ובשניה שהSKULLS יצאו מהרכב ישר עשיתי פולטון לרכב ולנהג (יש בונוס על שניהם) ואז נצלתי את המשוריינים (שהם בעצם "ישנים" בזמן הערפל של הSKULLS ולכן לא מסוכנים) בשביל מכסה ויריתי עליהם עם המשגר הטילים.

וכן, יש במשחק בעיה עם להגיד לך מה נותן נקודות ומה מוריד. אני יכול להבין למה כשהמשימה מסתורית הם לא רוצים להגיד כדי לא לעשות ספויילרים (למשל אם יגידו לך איזה בונוס יש מהSKULLS זה יהרוס לך שהם ננמצאים במשימה) אבל אחרי שעשית אותה חבל שאין דו"ח מסודר שמעדכן אותך. בכלליות הייתי רוצה שבIDROID יהיה לך עמוד סטטיסטיקות על המשימה שאתה עושה כרגע עם כמה זמן עבר, מה הציון שלך כרגע וכך הלאה. כלומר העמוד הסופי של הציון אבל זמני שמראה מה המצב שלך בכל רגע נתון. היו משימות שהתאבדתי עליהן במשך שעה+ ובסוף קבלתי ציון 200+, אם הייתי יודע שאני מעל ל130,000 הייתי בכיף מוותר ופשוט רץ.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוקטובר 2015, 19:20

איך הצלחת לחלץ את הרכב כשהנהג בפנים? איך שאני מתקרב לרכב יש את הסרטון מעבר שםה יוצאים וגם הנהג יוצא אחריהם, אם אני אזנק לעבר הרכב מולם הם ירו לי בפולטון

וכן באמת חסר פירוט נורמלי יותר, הם כאילו רוצים שתתנסה איתו כמה שיותר בלי להכתיב לך מראש מה לעשות כדי להוציא ציון גבוה אבל היה הרבה יותר נוח עם פירוט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוקטובר 2015, 22:54

מצידי שיתן את הפירוט רק בסיבוב השני, כמו שהוא לא מראה את המטרות או לחילופין שחלקים יהיו מכוסים ב"???" שכזה כדי שלא תדע מה הם אבל אם בטעות תעשה אותם אז הם יופיעו. בנושא איך שעשיתי את זה, האמת שעכשיו תארתי את הפעם השניה ששחקתי את המשימה (באקט 2 במשימות הממוחזרות) כך שהיה לי שם פולטון מתקדם יותר (נדמה לי שאתה יודע מה הוא, אבל לא נגיד כדי לא להרוס לך למקרה ולא). בפעם הראשונה מה שעשיתי זה
לרוץ בכל המהירות הרחק מהמשאית (כדי למשוך אותם משם ולא לפוצץ בטעות את המשאית או להרוג חיילים רגילים") ואז להרוג את ארבעת הSKULLS וברגע שהם מתים, כל הבסיס כולל הנהג משאית נשארים Knocked out על הרצפה עד סוף המשימה. כלומר אתה יכול להסתובב חופשי ולהרים כל מה שאתה רוצה וכל מי שאתה רוצה. זה ממש מגניב כי ברגע שהם מתים אז זה כמו פס לעשות מה שבא לך, בופה הכל כלול :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 אוקטובר 2015, 22:55

המשימה הזו זכורה לי במיוחד :)
עוד לפני שידעתי שמסתתרים שם skulls, נסעתי אל השיירה בשביל לראות מה המרחק בין הטנקים פחות או יותר, אחרי זה נסעתי מהר מהם לנקודה רחוקה יותר בשביל שלהם, הנחתי שני C4 במרחק שראיתי (כך שכל טנק יעלה על הc4 בזמן שהרכב באמצע בינהם לא בטווח סכנה), עמדתי במחבוא ופוצצתי את המוקשים בדיוק בשנייה הנכונה.
הטנקים חוסלו וישר אחרי זה יצאו ארבעת הskulls מהרכב וישר הבנתי שאני הולך להלחם בהם ולא להסתכן בנסיון לברוח עם הרכב, אבל לא היו לי נשקים מתאימים ולכן בזמת אמת ביקשתי בזה אחר זה שישגרו לי מהבסיס את כל הנשקים הכבדים, כולל הסוס שיעזור לי במהלך הקרב איתם, תוך כדי שאני נע כל הזמן בזחילה כדי שלא יגלו אותי ומנסה להגיע אל הנשקים שהגיעו.. בסוף אחרי שחימשתי את עצמי עליתי על הסוס ופתחתי עליהם אש בהפתעה, עד שכולם חוסלו לפני שבאמת הבינו מה קורה פה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוקטובר 2015, 23:06

כן, יש כמה משימות ממש זכורות במשחק הזה. חבל ש80% מהן גנריות למדי. אני מרגיש שהגבלתי את עצמי יותר מדי, לא היה לי את האומץ לפוצץ זחלים בגלל החשש מהרג. אגב, קראתי קצת על המדד DEMON ומסתבר שהרג לא משפיע עליו יותר מדי. צריך לרצוח די הרבה אנשים כדי להפוך לשד, המון אנשים האמת. צריך פחות או יותר שזאת תהיה האסטרטגיה שלך, לירות בהכל, אחרת לא תגיע להיות שד. אה, אלה אם תפתח נשק גרעיני, פיתוח נשק גרעיני שווה ערך להריגת 834 חיילים.

אגב, למי שרוצה לראות איך המערכת עובדת (שם בתג ספויילר בשביל מי שלא רוצה לראות איך עושים את הנקניק :)):
חיובי:
+20 – Fail the fulton extraction of an animal
+20 – Kill an animal
+30 – Critically wound an enemy soldier
+40 – Kill an animal with fire damage
+60 – Fail the fulton extraction of an enemy soldier
+60 – Kill an enemy soldier
+60 – Lose a staff member held hostage by aborting mission 22 (+60 each)
+75 – Destroy D-Walker
+90 – Kill a Diamond Dog staff member held hostage
+100 – Kill a prisoner
+120 – Kill a critically wounded enemy soldier
+120 – Kill an enemy soldier with fire damage
+150 – Destroy a support helicopter
+150 – Critically wound D-Dog, D-Horse or Quiet
+180 – Kill a Diamond Dogs staff member
+180 – Kill one of your Diamond Dogs staff member held hostage with fire damage
+200 – Kill a prisoner with fire damage
+50,000 – Develop a nuclear weapon

שלילי:
-30 – Fulton extract a common animal
-30 – Fulton extract a critically wounded enemy soldier
-30 – Fulton extract a puppet soldier via helicopter
-30 – Fulton extract a critically wounded enemy soldier
-30 – Fulton extract a Skull
-30 – Extract an enemy soldier via helicopter
-60 – Fulton extract a rare animal
-60 – Fulton extract a Diamond Dogs staff member
-60 – Fulton extract a prisoner
-60 – Extract a puppet soldier via helicopter
-60 – Extract a critically wounded enemy via helicopter
-60 – Extract Quiet via helicopter
-120 – Fulton extract a child
-120 – Fulton extract a very rare or extremely rare animal
-120 – Extract a VIP or prisoner via helicopter
-120 – Extract a Diamond Dogs staff member via helicopter
-240 – Extract a child via helicopter
-300 – Visit the Animal Conservation Platform
-1,000 – Dispose of a nuclear weapon
-1,000 – Earn the “Cry Havoc” trophy
-1,000 – Earn the “Speechless” trophy
-5,000 – Earn the “Cleared” trophy
-5,000 – Earn the “Trusty Steed” trophy
-5,000 – Earn the “Man’s Best Friend” trophy
-5,000 – Earn the “War Buddy” trophy
-5,000 – Earn the “Reminiscence” trophy
-10,000 – Earn the “Conservation” trophy
-30,000 – Dispose of ten nuclear weapons

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 אוקטובר 2015, 23:23

תשמע הייתה לי נקודת מפנה במשחק איפשהו אחרי שליש-חצי ממנו, שבמקום לשחק את המשחק "מושלם" (לנסות לא להתגלות בכלל ואם התגלתי לעשות ריסט וכל זה) התחלתי לשחק את המשחק "שוטף", ומהנקודה הזו נהנתי מהמהשחק (שגם ככה נהנתי ממנו בטירוף עוד לפני) הרבה יותר.
כלומר עדיין כל משימה התחלתי כדי לא להתגלות, והרבה מהן גם הצלחתי לסיים ככה, אבל הפעם אם באיזשהו שלב התגלתי אז פשוט המשכתי את המשימה במטרה לשרוד. זה גרם לרגעים של כאוס מוחלט מטורף ונהדר מצד אחד וגרם גם לרגעים השקטים שבהם ניסיתי לא להתגלות להיות הרבה יותר "אמיתיים" ומלחיצים (כי אם אני מתגלה אני צריך להמשיך עם זה הלאה ולא פשוט ללחוץ ריסט).
אבל עוד דבר משמעותי זה גרם לו, זה לכך שכל פעם שפתאום היה לי הרגע של ה"הברקה" הזו לעשות משהו מגניב בטירוף (כמו לתצפת על שיירת רכבים ולמדוד את המרחק בין כל טנק בשביל להכין להם שדה מוקשים מדויק בהמשך הדרך, למשל :) ) פשוט הלכתי על זה, וזה כל הכיף, גם אם זה גרם לי להרוג חיילים במשימה שהייתי מצליח לעבור בלי, וגם אם זה גרם לי (חס וחלילה!) לאבד נקודות לדירוג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוקטובר 2015, 01:08

לא עובד כם הocd שלי לצערי :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוקטובר 2015, 20:42

פרוייקט MGS1 בUE4:
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוקטובר 2015, 10:53

מה, הם ממש בונים את כולו מאפס או שזה סתם קטע קונספט שהם עושים כמו מליון דוגמאות האנריל 4 ברשת? בכל אופן זה נראה סביר אבל לא ברמה של MGS5 אפילו וזיאולית.

אגב, מישהו הצליח להשתמש בפונקציית הריקושט של QUIET (שמאפשר לה לירות ברימון) בשביל משהו מגניב? לא מצילח להבין למה זה שימושי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים