אבל הרבה יותר חשוב - עוד 10 שנים בערך, לא יהיה לך שום מכשיר שקורא דיסקים בכלל
הרבה יותר סביר להניח ששירותי האונליין האלה יהיו קיימים הרבה אחרי שנקבור סופית את פורמט הCD/DVD/BLURAY
Activision Blizzard has agreed to acquire King Digital Entertainment, the London-based group behind the hugely popular Candy Crush Saga mobile games, in a $5.9bn deal that would be the biggest takeover of a UK-based tech company since HP acquired Autonomy for $11bn four years ago.
At a time when games such as Call of Duty for consoles such as Microsoft’s Xbox and Sony’s PlayStation make up the majority of its revenues, Activision is paying a huge sum for one of the largest communities of mobile gamers in the world, with 340m monthly unique users.
The combined revenues and profits solidify our position as the largest, most profitable standalone company in interactive entertainment. With a combined global network of more than half a billion monthly active users, our potential to reach audiences around the world on the device of their choosing enables us to deliver great games to even bigger audiences than ever before.
bling כתב:swiss-the-engine כתב:bling כתב:swiss-the-engine כתב:בצד הקמפיין אני לא יכול להבין את זה... אבל בצד המולטי אני לגמרי יכול להבין אנשים שמעדיפים לשבת על הגדר.
אגב המולטי, גם כאן יש את הסיפור המשונה הזה של להתחיל חיפוש של שחקנים כל פעם מחדש. מאוד לא מובן לי העניין הזה. לפחות הקטע של לייצר קבוצה היא די נוחה... פשוט מתווספים למישהו בקליק וברגע שהמשחק הנוכחי שבו הוא משתתף נגמר אתה נכנס אליו ללובי של המשחק הבא.
לא הבנתי את השורה הראשונה שלך, דווקא בצד של הקמפיין אתה בעצמך אמרת שהיילו 4 חלש, אז הגיוני שאנשים יירתעו מ 5 במיוחד שהביקורות גם אומרות שהקמפיין לא להיט.
בצד של המולטי באמת היו בעיות עם MCC שיכולות להרתיע, מצד שני אומרים שהמולטי של 5 אדיר אז דווקא פה הם לא צריכים לשבת על הגדר, אולי יהיו לו רגליים ארוכות בזכות פה לאוזן חזק שיעבור בין השחקנים.
LASKIN, בטח יש יותר ONE מאשר XB האורגינל התקופה של היילו 2 ויש לפחות אותה כמות אם לא יותר בתקופה של היילו 3 על ה 360.
דסטיני למשל מכר כמוהו בגרסת ה ONE בלבד (ככה שהוא מותג חזק לא פחות כרגע בקרב שחקני ה ONE) ו TITANFALL למשל מכר בסכ"ה 25K פחות, 2 מותגים חדשים והרבה פחות מבוססים התקרבו למספרים של היילו חדש ראשי, זה באמת מצביע כמו שאתה אומר על החלשות של המותג.
צריך לזכור אגב שזה לא כולל דיגיטלי, למרות שאם אין לו מכירות חריגות בדיגיטל לעומת מותג AAA ממוצע, זה לא אמור לשנות יותר מדי ביחס להיילואים הקודמים.
קרירין, למה שלא יקנו את היילו 5? אתה חושב שהמולטי שלו נופל למשל מזה של COD? מההתרשמות שלי ממש לא נראה לי.
כי הקמפיינים הקודמים כולם לא היו משהו מלהיב. אתה יודע מה, בהיילו הראשון והשני לא שיחקתי בזמן יציאתם אבל בכל השאר כן, אז מה שאמרתי רק מהיילו 3 ואילך.
מה אז אתה לא אוהב את הסדרה מבחינת משחק, אתה רק בקטע של ה LORE והמולטי?
אז לא ברור למה התווכחת עם אנשים שחשבו שהסדרה צריכה להשתנות, אולי השינויים שהציעו לא היו טובים, אבל זה היה נשמע כאילו אתה אוהב את הסגנון של הסדרה.
swiss-the-engine כתב:bling כתב:swiss-the-engine כתב:bling כתב:swiss-the-engine כתב:בצד הקמפיין אני לא יכול להבין את זה... אבל בצד המולטי אני לגמרי יכול להבין אנשים שמעדיפים לשבת על הגדר.
אגב המולטי, גם כאן יש את הסיפור המשונה הזה של להתחיל חיפוש של שחקנים כל פעם מחדש. מאוד לא מובן לי העניין הזה. לפחות הקטע של לייצר קבוצה היא די נוחה... פשוט מתווספים למישהו בקליק וברגע שהמשחק הנוכחי שבו הוא משתתף נגמר אתה נכנס אליו ללובי של המשחק הבא.
לא הבנתי את השורה הראשונה שלך, דווקא בצד של הקמפיין אתה בעצמך אמרת שהיילו 4 חלש, אז הגיוני שאנשים יירתעו מ 5 במיוחד שהביקורות גם אומרות שהקמפיין לא להיט.
בצד של המולטי באמת היו בעיות עם MCC שיכולות להרתיע, מצד שני אומרים שהמולטי של 5 אדיר אז דווקא פה הם לא צריכים לשבת על הגדר, אולי יהיו לו רגליים ארוכות בזכות פה לאוזן חזק שיעבור בין השחקנים.
LASKIN, בטח יש יותר ONE מאשר XB האורגינל התקופה של היילו 2 ויש לפחות אותה כמות אם לא יותר בתקופה של היילו 3 על ה 360.
דסטיני למשל מכר כמוהו בגרסת ה ONE בלבד (ככה שהוא מותג חזק לא פחות כרגע בקרב שחקני ה ONE) ו TITANFALL למשל מכר בסכ"ה 25K פחות, 2 מותגים חדשים והרבה פחות מבוססים התקרבו למספרים של היילו חדש ראשי, זה באמת מצביע כמו שאתה אומר על החלשות של המותג.
צריך לזכור אגב שזה לא כולל דיגיטלי, למרות שאם אין לו מכירות חריגות בדיגיטל לעומת מותג AAA ממוצע, זה לא אמור לשנות יותר מדי ביחס להיילואים הקודמים.
קרירין, למה שלא יקנו את היילו 5? אתה חושב שהמולטי שלו נופל למשל מזה של COD? מההתרשמות שלי ממש לא נראה לי.
כי הקמפיינים הקודמים כולם לא היו משהו מלהיב. אתה יודע מה, בהיילו הראשון והשני לא שיחקתי בזמן יציאתם אבל בכל השאר כן, אז מה שאמרתי רק מהיילו 3 ואילך.
מה אז אתה לא אוהב את הסדרה מבחינת משחק, אתה רק בקטע של ה LORE והמולטי?
אז לא ברור למה התווכחת עם אנשים שחשבו שהסדרה צריכה להשתנות, אולי השינויים שהציעו לא היו טובים, אבל זה היה נשמע כאילו אתה אוהב את הסגנון של הסדרה.
כי השינויים לא קשורים. אין לי בעיה שיעשו משחק צד שהוא עולם פתוח אבל למה לעשות שינוי דרסטי כזה למשחק שמוכר מיליונים? זה פשוט חסר כל הגיון. עזוב שבוא לא נשכח שאני אישית גם לא חובב גדול של עולם פתוח.
זה משחק FPS לינארי עם שלבים ברורים, לי יש בעיה עם כל מה שנוגע לסיפור (ואפשר לדבר על עוד דברים כמובן כמו קרבות בוס שלא נמאס להם להכניס את אותו קרב SCARAB כבר לא יודע כמה פעמים) אבל צריך לזכור שאני חזק בLORE ואז אני משווה את המשחקים כל הזמן למה שהספרים מציעים לי אז אני לא ממש מייצג... הנה תראה את דודי (למרות שיש לו הרבה יציאות משונות אז אולי זאת פשוט עוד אחת מהם) נתן כמה סופרלטיבים רציניים לכל נושא הסיפור.
ועל מה הויכוח עם לאסקין? לא סיכמנו שלאסקין אופטימי בלתי נלאההמותג נחלש ממלא סיבות שאת רובם אני חושב אנשים פה מנו אותם. סך הכל הוא ממש לא "מדהים" אז טוב שהוא נחלש. זה לא כאילו המשחק מוכר עשרת אלפים יחידות ומפסיקים לעבוד על היילו. בשביל כותר מספר 1 של מחזיקת פלטפורמה זה משחק שבכל הנוגע לצד הנראטיבי שלו לא מגיע להם מכירות טובות לעומת אנצ'רטד. זה בכלל ליגה אחרת.
Laskin כתב:למה? בשבוע הראשון? מילא אחרי שנה, שאפשר להשיג אותו יד שנייה בחנות פיזית או במבצע ממש טוב כשהוא עדיין על 60 דולר בחנות הדיגיטלית, אבל בשבוע הראשון? לא מבין איך זה מנותק.
bling כתב:Laskin כתב:WANTED, לא מבין מה הקשר, זה לא שיש ל ONE פחות לקוחות מקונסולות XBOX קודמות, ההצלחה של היילו 5 לא תלויה בכמה הפס4 מוכר, הסיבות האחרות שמנו פה יותר הגיוניות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 18 אורחים