נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2015, 11:59

עוד 50 שנה שום דיסק לא יעבוד לך :) אני בספק אם למישהו פה יש דיסק מלפני 20 שנה שעדיין ניתן לקרוא אותו כמו שצריך :P
אבל הרבה יותר חשוב - עוד 10 שנים בערך, לא יהיה לך שום מכשיר שקורא דיסקים בכלל
הרבה יותר סביר להניח ששירותי האונליין האלה יהיו קיימים הרבה אחרי שנקבור סופית את פורמט הCD/DVD/BLURAY

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2015, 12:04

עזוב עוד 50 שנה, הפס5 יכול להכשל וסוני יכולה לצאת מהשוק ולהפסיק לתמוך בקטלוג שלה אחרי שנתיים ככה, מכשיר שקורא דיסקים תמיד יהיה לך, כמו שהיום אנשים יכולים לשחק במשחקי אטארי הישנים שלהם אם הם רוצים במידה ושמרו עליהם כמו שצריך.

וזה שלא יהיה מכשיר שקורא דיסקים זה לא אומר שהתוכן הדיגיטלי שקנית על הדור הזה יפעל עליו, ככה שזה לא משנה במיוחד, אם כופים עליך דיגיטלי בעתיד (דבר שלא יעבור בשלום אצל שחקני קונסולות אלא אם כן תהיה הטבה בתנאים, כמו שיש על ה PC) אז לא תהיה ברירה והם באמת יכולים לעשות כרצונם, אבל עד אז, אנשים יבחרו ברוב הגדול בריטייל על קונסולות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2015, 12:14

"מכשיר שקורא דיסקים תמיד יהיה לך"
כן, אם תשמור על המכשיר הזה בסלון... אבל הדיסק לא יעבוד תמיד :)
(דיסק לא נשמר לאורך זמן כמו ה"מחסניות" של הקונסולות הישנות)

הסבירות שתוכל לשחק במשחקים שקנית דיגיטלית בעוד עשור או שניים גבוהה יותר אם תקנה דיגיטלי מאשר דיסק.
זה שמיקרוסופט או סוני יכולות ליפול מחר - זו תמיד אפשרות תאורטית. אבל יותר סביר שזה לא יקרה, ומקסימום יעבירו את החנות הדיגיטלית שלהם למחשב או משהו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2015, 12:17

אין שום סיבה שלא תוכל לשחק משחקים פיזיים עוד עשור, דיסקים עמידים הרבה יותר מזה ואלא אם כן אתה ממש רשלן אין שום סיבה שלא יעבדו, גם דיגיטלי מן הסתם כמעט בטוח תוכל לשחק, אני רק אומר שהטיעון לטווח ארוך שלך הוא יותר נגד הדיגיטלי והוא נאמר נגד דיגיטלי בדיונים כאלו ולא נגד פיזי, ככה שמוזר לי שבחרת דווקא להשתמש בטיעון הזה לצד של הדיגיטלי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2015, 12:21

לדעתי הדור הבא יצא בכלל בלי מגש דיסקים. עוד 2 דורות - בכלל אין על מה לדבר.
אין לי מושג למה נראה לך שזה יותר סביר דווקא מהבחינה הזו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2015, 12:34

לא כל כך הבנתי מה הדור הבא רלוונטי לדיון הנוכחי שיש לך אופציה של בחירה בין שני הפורמטים, זה שדור הבא יהיה דיגיטלי בלבד זה לא אומר שתוכל לנגן משחקי דור קודם על הקונסולות האלו וגם אם כן, זה לא אומר שלטווח ארוך זה פורמט שיותר עמיד, גם התמיכה במשחקים הללו תיפול אם סוני ו MS יחליטו לגנוז את השירות, זה לא רלוונטי איזה פורמט ישלוט בעתיד, מבחינת דיון על משחק שקנית ויחזיק לטווח ארוך- לפיזי תמיד יש יותר סיכוי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2015, 12:39

זה רלוונטי לשיח על "הטווח הארוך". כן, אתה יכול לשחק משחק ולמכור אותו אם אתה קונה פיזי. זה יתרון בהחלט.
אבל גם האפשרות היותר-מסבירה שתוכל לשחק בו על הPS6 במידה וקנית דיגיטלי, או בחנות שהם יעבירו למחשב, וואטאבר.
כך או כך - לפיזי יש תאריך תפוגה, והוא מתי שהדיסק יפסיק לעבוד כמו שצריך, ובדר"כ זה לא הרבה יותר מעשור, אז לא - "לפיזי תמיד יש יותר סיכוי" נכון רק במידה שבעשור הבא השרתים והחנויות של סוני/מיק' יסגרו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2015, 12:47

לסמוך על זה שאקבל תמיכה בפס6... כן זה נורא ראציונלי.

לאסקין אם אתה שומר על הדיסקים שלך כמו שצריך אין סיבה שיקרה משהו גם עוד 50 שנה, התרחיש שסוני ו MS יסגרו את התמיכה הוא הרבה הרבה יותר סביר, אי אפשר לדעת בכלל איך יראה הדור הבא וכל דור בערך יש נבואות שחורות שהעסק עומד להסגר בקרוב, בנאדם ראציונאלי יבחר באפשרות של פיזי אם מדברים על עמידות מאשר לסמוך על החסדים של סוני/ מייק / נינטנדו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2015, 12:54

מן הסתם זה גם תקף לעוד איזה ארבע-חמש שנים לPS5, אבל הבנת את העקרון.
ואני לא חושב שיש דיסק אחד שנקרא כמו שצריך, שהוא בן למעלה מ-20 שנה, אפילו כאלה שמעולם לא יצאו מהאריזה שלהם ^_^
אני לא מדבר על בלתי קריאים לחלוטין, אלא מינימום מגמגמים מאוד

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2015, 13:13

אתה לא יודע אם זה יהיה אפילו בפס5, ולמה שדיסקים יגמגמו אם שמרת עליהם כמו שצריך?

יש לך כל מני ביקורות עדכניות ביוטיוב של משחקים קלאסיים של סאטורן ופס1 ואפילו מגה CD, ברור שהדיסק עובד עדיין, קלטות הן למיטב ידיעתי יותר מועדות לבעיות טכניות ואפילו הן פועלות ואפשר לקנות SNES ו NES גם היום ולשחק בהן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2015, 13:24

הרבה מהביקורות האלה זה דרך אימולטורים או אוספים של משחקים ישנים, וכעקרון אני חושב שדווקא ההפך הוא הנכון, וקלטות מחזיקות מעמד טוב יותר מדיסקים אחרי שנים רבות... אבל ברור שיש פנאטים ששומרים על זה בתוך אריזות ואקום. :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2015, 14:12

המכירות הדיגיטליות צריכות להיות 40% כדי שהמכירות יהיו ברמה של היילו 2, 30% להיילו ODST. נראה לי שזה ההיילו הראשי הכי פחות מוכר באנגליה אם נהיה ראליסטים עם הנתונים. חבל, נשמע שהוא המולטי הכי טוב של הסדרה.

ולצורך הויכוח, יש לי דיסקים של גיימקיוב בני 14 שנים כמו רוג סקוואדרון ואחיין שלי משחק כל היום בקיוב, עד היום, על הווי שלו. כלומר הם עובדים אחלה, למרות שהדיסקים הקטנים של הקיוב תמיד הרגישו לי עמידים לעומת אלה של הפס1 והפס2.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2015, 14:19

דרך אגב, אתמול היתה רכישה גדולה מאוד, אקטי קנתה את KING, מפתחת הקנדי קראש ומשחקי מובייל אחרים, ב 5.9 מליארד דולר, ל KING יש קהל משתמשים בגודל של 340 מליון לקוחות:
Activision Blizzard has agreed to acquire King Digital Entertainment, the London-based group behind the hugely popular Candy Crush Saga mobile games, in a $5.9bn deal that would be the biggest takeover of a UK-based tech company since HP acquired Autonomy for $11bn four years ago.

At a time when games such as Call of Duty for consoles such as Microsoft’s Xbox and Sony’s PlayStation make up the majority of its revenues, Activision is paying a huge sum for one of the largest communities of mobile gamers in the world, with 340m monthly unique users.

בובי קוטיק רואה בזה הזדמנות להגיע לקהל רחב הרבה יותר:
The combined revenues and profits solidify our position as the largest, most profitable standalone company in interactive entertainment. With a combined global network of more than half a billion monthly active users, our potential to reach audiences around the world on the device of their choosing enables us to deliver great games to even bigger audiences than ever before.

אקטי תתחיל להתמקד יותר בסלולר בעתיד הקרוב?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2015, 14:25

הארט סטון פתח להם את תאבון.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 נובמבר 2015, 14:28

bling כתב:
swiss-the-engine כתב:
bling כתב:
swiss-the-engine כתב:בצד הקמפיין אני לא יכול להבין את זה... אבל בצד המולטי אני לגמרי יכול להבין אנשים שמעדיפים לשבת על הגדר.

אגב המולטי, גם כאן יש את הסיפור המשונה הזה של להתחיל חיפוש של שחקנים כל פעם מחדש. מאוד לא מובן לי העניין הזה. לפחות הקטע של לייצר קבוצה היא די נוחה... פשוט מתווספים למישהו בקליק וברגע שהמשחק הנוכחי שבו הוא משתתף נגמר אתה נכנס אליו ללובי של המשחק הבא.

לא הבנתי את השורה הראשונה שלך, דווקא בצד של הקמפיין אתה בעצמך אמרת שהיילו 4 חלש, אז הגיוני שאנשים יירתעו מ 5 במיוחד שהביקורות גם אומרות שהקמפיין לא להיט.
בצד של המולטי באמת היו בעיות עם MCC שיכולות להרתיע, מצד שני אומרים שהמולטי של 5 אדיר אז דווקא פה הם לא צריכים לשבת על הגדר, אולי יהיו לו רגליים ארוכות בזכות פה לאוזן חזק שיעבור בין השחקנים.

LASKIN, בטח יש יותר ONE מאשר XB האורגינל התקופה של היילו 2 ויש לפחות אותה כמות אם לא יותר בתקופה של היילו 3 על ה 360.
דסטיני למשל מכר כמוהו בגרסת ה ONE בלבד (ככה שהוא מותג חזק לא פחות כרגע בקרב שחקני ה ONE) ו TITANFALL למשל מכר בסכ"ה 25K פחות, 2 מותגים חדשים והרבה פחות מבוססים התקרבו למספרים של היילו חדש ראשי, זה באמת מצביע כמו שאתה אומר על החלשות של המותג.

צריך לזכור אגב שזה לא כולל דיגיטלי, למרות שאם אין לו מכירות חריגות בדיגיטל לעומת מותג AAA ממוצע, זה לא אמור לשנות יותר מדי ביחס להיילואים הקודמים.

קרירין, למה שלא יקנו את היילו 5? אתה חושב שהמולטי שלו נופל למשל מזה של COD? מההתרשמות שלי ממש לא נראה לי.

כי הקמפיינים הקודמים כולם לא היו משהו מלהיב. אתה יודע מה, בהיילו הראשון והשני לא שיחקתי בזמן יציאתם אבל בכל השאר כן, אז מה שאמרתי רק מהיילו 3 ואילך.

מה אז אתה לא אוהב את הסדרה מבחינת משחק, אתה רק בקטע של ה LORE והמולטי?
אז לא ברור למה התווכחת עם אנשים שחשבו שהסדרה צריכה להשתנות, אולי השינויים שהציעו לא היו טובים, אבל זה היה נשמע כאילו אתה אוהב את הסגנון של הסדרה.

כי השינויים לא קשורים. אין לי בעיה שיעשו משחק צד שהוא עולם פתוח אבל למה לעשות שינוי דרסטי כזה למשחק שמוכר מיליונים? זה פשוט חסר כל הגיון. עזוב שבוא לא נשכח שאני אישית גם לא חובב גדול של עולם פתוח.

זה משחק FPS לינארי עם שלבים ברורים, לי יש בעיה עם כל מה שנוגע לסיפור (ואפשר לדבר על עוד דברים כמובן כמו קרבות בוס שלא נמאס להם להכניס את אותו קרב SCARAB כבר לא יודע כמה פעמים) אבל צריך לזכור שאני חזק בLORE ואז אני משווה את המשחקים כל הזמן למה שהספרים מציעים לי אז אני לא ממש מייצג... הנה תראה את דודי (למרות שיש לו הרבה יציאות משונות אז אולי זאת פשוט עוד אחת מהם) נתן כמה סופרלטיבים רציניים לכל נושא הסיפור.

ועל מה הויכוח עם לאסקין? לא סיכמנו שלאסקין אופטימי בלתי נלאה :) המותג נחלש ממלא סיבות שאת רובם אני חושב אנשים פה מנו אותם. סך הכל הוא ממש לא "מדהים" אז טוב שהוא נחלש. זה לא כאילו המשחק מוכר עשרת אלפים יחידות ומפסיקים לעבוד על היילו. בשביל כותר מספר 1 של מחזיקת פלטפורמה זה משחק שבכל הנוגע לצד הנראטיבי שלו לא מגיע להם מכירות טובות לעומת אנצ'רטד. זה בכלל ליגה אחרת.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2015, 14:35

אופטימי בהחלט, אבל אני באמת לא חושב ש-30-40 אחוז דיגיטל זה כל כך מנותק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 נובמבר 2015, 14:38

מנותק אחי מנותק. :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2015, 14:41

למה? בשבוע הראשון? מילא אחרי שנה, שאפשר להשיג אותו יד שנייה בחנות פיזית או במבצע ממש טוב כשהוא עדיין על 60 דולר בחנות הדיגיטלית, אבל בשבוע הראשון? לא מבין איך זה מנותק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2015, 14:49

swiss-the-engine כתב:
bling כתב:
swiss-the-engine כתב:
bling כתב:
swiss-the-engine כתב:בצד הקמפיין אני לא יכול להבין את זה... אבל בצד המולטי אני לגמרי יכול להבין אנשים שמעדיפים לשבת על הגדר.

אגב המולטי, גם כאן יש את הסיפור המשונה הזה של להתחיל חיפוש של שחקנים כל פעם מחדש. מאוד לא מובן לי העניין הזה. לפחות הקטע של לייצר קבוצה היא די נוחה... פשוט מתווספים למישהו בקליק וברגע שהמשחק הנוכחי שבו הוא משתתף נגמר אתה נכנס אליו ללובי של המשחק הבא.

לא הבנתי את השורה הראשונה שלך, דווקא בצד של הקמפיין אתה בעצמך אמרת שהיילו 4 חלש, אז הגיוני שאנשים יירתעו מ 5 במיוחד שהביקורות גם אומרות שהקמפיין לא להיט.
בצד של המולטי באמת היו בעיות עם MCC שיכולות להרתיע, מצד שני אומרים שהמולטי של 5 אדיר אז דווקא פה הם לא צריכים לשבת על הגדר, אולי יהיו לו רגליים ארוכות בזכות פה לאוזן חזק שיעבור בין השחקנים.

LASKIN, בטח יש יותר ONE מאשר XB האורגינל התקופה של היילו 2 ויש לפחות אותה כמות אם לא יותר בתקופה של היילו 3 על ה 360.
דסטיני למשל מכר כמוהו בגרסת ה ONE בלבד (ככה שהוא מותג חזק לא פחות כרגע בקרב שחקני ה ONE) ו TITANFALL למשל מכר בסכ"ה 25K פחות, 2 מותגים חדשים והרבה פחות מבוססים התקרבו למספרים של היילו חדש ראשי, זה באמת מצביע כמו שאתה אומר על החלשות של המותג.

צריך לזכור אגב שזה לא כולל דיגיטלי, למרות שאם אין לו מכירות חריגות בדיגיטל לעומת מותג AAA ממוצע, זה לא אמור לשנות יותר מדי ביחס להיילואים הקודמים.

קרירין, למה שלא יקנו את היילו 5? אתה חושב שהמולטי שלו נופל למשל מזה של COD? מההתרשמות שלי ממש לא נראה לי.

כי הקמפיינים הקודמים כולם לא היו משהו מלהיב. אתה יודע מה, בהיילו הראשון והשני לא שיחקתי בזמן יציאתם אבל בכל השאר כן, אז מה שאמרתי רק מהיילו 3 ואילך.

מה אז אתה לא אוהב את הסדרה מבחינת משחק, אתה רק בקטע של ה LORE והמולטי?
אז לא ברור למה התווכחת עם אנשים שחשבו שהסדרה צריכה להשתנות, אולי השינויים שהציעו לא היו טובים, אבל זה היה נשמע כאילו אתה אוהב את הסגנון של הסדרה.

כי השינויים לא קשורים. אין לי בעיה שיעשו משחק צד שהוא עולם פתוח אבל למה לעשות שינוי דרסטי כזה למשחק שמוכר מיליונים? זה פשוט חסר כל הגיון. עזוב שבוא לא נשכח שאני אישית גם לא חובב גדול של עולם פתוח.

זה משחק FPS לינארי עם שלבים ברורים, לי יש בעיה עם כל מה שנוגע לסיפור (ואפשר לדבר על עוד דברים כמובן כמו קרבות בוס שלא נמאס להם להכניס את אותו קרב SCARAB כבר לא יודע כמה פעמים) אבל צריך לזכור שאני חזק בLORE ואז אני משווה את המשחקים כל הזמן למה שהספרים מציעים לי אז אני לא ממש מייצג... הנה תראה את דודי (למרות שיש לו הרבה יציאות משונות אז אולי זאת פשוט עוד אחת מהם) נתן כמה סופרלטיבים רציניים לכל נושא הסיפור.

ועל מה הויכוח עם לאסקין? לא סיכמנו שלאסקין אופטימי בלתי נלאה :) המותג נחלש ממלא סיבות שאת רובם אני חושב אנשים פה מנו אותם. סך הכל הוא ממש לא "מדהים" אז טוב שהוא נחלש. זה לא כאילו המשחק מוכר עשרת אלפים יחידות ומפסיקים לעבוד על היילו. בשביל כותר מספר 1 של מחזיקת פלטפורמה זה משחק שבכל הנוגע לצד הנראטיבי שלו לא מגיע להם מכירות טובות לעומת אנצ'רטד. זה בכלל ליגה אחרת.

אז מבחינת גיימפליי, עיצוב שלבים, עולם וכו' אתה אוהב בגדול את הסדרה, זה רק שהסיפור יכל להיות יותר טוב לדעתך? סבבה, כי זה השתמע כאילו באופן כללי אתה לא חושב שהמשחקים טובים במיוחד.

לאסקין, על אותו משקל של "אם כולם אומרים שאתה שיכור אז..." אתה מנותק :)
הסברתי לך למה אין סיבה שהסטטיסטיקה תהיה חריגה ל DAY1 או ל DAY20, אנשים בגדול קונים ריטייל, עד שהדיגיטלי על הקונסולות לא יציע משהו חוץ מ "יותר נוח לכמה שניות בלי להתעסק עם דיסק" אנשים ימשיכו לקנות פיזי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2015, 15:02

כן, כמו בסופר... אבל יותר ויותר מדי שנה קונים אונליין, רק בגלל הנוחות, לא לצאת מהבית, וואטאבר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 נובמבר 2015, 15:04

Laskin כתב:למה? בשבוע הראשון? מילא אחרי שנה, שאפשר להשיג אותו יד שנייה בחנות פיזית או במבצע ממש טוב כשהוא עדיין על 60 דולר בחנות הדיגיטלית, אבל בשבוע הראשון? לא מבין איך זה מנותק.

כי בשבעו הראשון יש מכירות של חצות ואנשים עומדים בתור? או כל אחד מהסיבות שבלינג כבר מנה?

בלינג אתה יודע הכל יחסי ואישית אני יותר ביקורתי כלפי מה שאני אוהב מאשר מה שפחות מעניין אותי... ואני *מאוד אוהב היילו. אני חושב שכל נושא הסיפור הוא חשוב מאוד מאוד אז אני לא רואה סיבה לא להוריד למשחק הרבה בציון אבל כשבאים לשחק במשהו (קל וחומר מולטי) אז מה שהכי חשוב זה הגיימפליי על כל רבדיו ופה אני אוהב את היילו יותר מרוב המשחקים וחושב שהוא יחודי בנוף.

עריכה:
לא לצאת מהבית? לאסקין ללכת לחנות משחקים זה דווקא משהו כיפי... באמת שאני לא מסוגל להבין אותך וחד וחלק אתה מנותק ממה שרוב האנשים חושבים.... במיוחד בארה"ב ובפרט שחקני קונסולה.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2015, 15:07

לא נראה לי שמודדים הצלחה לפי תור של חצות בכמה חנויות בודדות, ונראה לי שהרבה מעדיפים פשוט להתחיל לשחק בחצות במקום להתחיל לעמוד בתור... עדיין לא אומר שיותר מעדיפים, אבל הרבה מעדיפים :)
קיצר, נראה בעוד כמה ימים מה יגידו, אם יגידו, לגבי המכירות הדיגיטליות. מקווה שנשארו לכם פיתות מפעם שעברה... השאלה רק את מי ננגב איתן, הפעם ;)

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 03 נובמבר 2015, 15:20

bling כתב:
Laskin כתב:WANTED, לא מבין מה הקשר, זה לא שיש ל ONE פחות לקוחות מקונסולות XBOX קודמות, ההצלחה של היילו 5 לא תלויה בכמה הפס4 מוכר, הסיבות האחרות שמנו פה יותר הגיוניות.

זה לא סוד שמיליוני משתמשי 360 עברו ל-PS4.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 נובמבר 2015, 15:46

אגב נכון מה שוונטד אומר אני חושב. כלומר ברור שזה נכון אמפירית אבל אני חושב שזה גם קשור... מישהו יודע איך המכירות של דסטיני על האקס בוקס לעומת PS4? אם הוא מוכר לא רע על האקס בוקס אז לא נראה לי שקשור מה שוונטד מעלה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2015, 15:58

הנקודת הנחה של וונטד זה שמשום מה עברו דווקא המוני שחקני היילו 5 פוטנציאלים לפס4 (שוב, מבחינת מספר לקוחות על הוואן היא ביתרון על דורות קודמים ברוב המשחקים בסדרה) ואלו שנשארו הם כאלו שפחות מתחברים לסדרה, נקודת הנחה די תמוהה בהתחשב בכך שיותר הגיוני ששחקנים כאלו דווקא כן ישארו עם ה ONE, אבל כן אם נכנסים לכל מני תיאוריות של ״מאוכזבי היילו 4 שעזבו לפס4״ או משהו זו אופציה, די קלושה אבל.

ודסטיני מכר מצויין על ה ONE, בין המשחקים עם ה Ratio היותר קרובים, בהשקה למשל, כשלא מחשיבים באנדלים הוא מכר יותר על הוואן מהפס4, עם באנדלים הפס4 עקף אבל זה רק ממחיש שהוא חזק מאוד על הוואן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים