DrKeo כתב:מה הדרישות שלך? לפטופ עם 960M שרצית היה מספיק לדרישות שלך? כי אם כן, נייח עם 960GTX יתן לך ביצועים גבוהים משמעותית ויעלה הרבה פחות.
MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:מה הדרישות שלך? לפטופ עם 960M שרצית היה מספיק לדרישות שלך? כי אם כן, נייח עם 960GTX יתן לך ביצועים גבוהים משמעותית ויעלה הרבה פחות.
אני יודע להגיד רק מה המשחקים הנוכחיים שיש לי ואותם אני לא יכול להריץ כרגע בצורה סבירה ,התכנית המקורית הייתה לקנות לפטופ שיריץ לפחות אותם ולהיזהר לא לפתח תיאבון. יותר מזה הייתי אומר שכל משחק אחר יהיה תלוי במחשב שאני אקנה.
מה עם 970 או 980, המחיר הנוסף שווה את הביצועים ?
ויש עניין שלא הבנתי, ראיתי שיש כרטיס מהנ"ל שקיימות לו כמה גרסאות משלוש חברות שונות, איך זה ? אלה וריאציות על הכרטיס הבסיסי של נווידיה ?
omerkot כתב:השנקל שלי הוא שהוריאציות של כרטיסי המסך לא צריכות לעניין אותך כי כל הוריאציות האלה הן נסיונות מאולצים לייצר בידול בין מותגים שונים שמוכרים מוצר זהה.
תבחר סוג של כרטיס מסך (ה960 נראה לי מתאים לדרישות) ותקנה את הדגם הכי זול שאתה מוצא. שלושת כרטיסי המסך האחרונים שקניתי היו של zotac והם עובדים מצויין למרות שהם היו הכי זולים.
MGS FREAK כתב:אבל בשביל שהמחשב ישאר רלוונטי למשחקים שיצאו בשנים הקרובות צריך ללכת על אוברקיל, או שגם זה לא יעצור את העליה בדרישות ?
נראה לך שעד איזור ה-6K אני אוכל להביא מחשב מפלצת כולל מסך טוב מספיק למשחקים (מבחינת רזולוציה וזמן תגובה) ותוכנת הפעלה ?
MGS FREAK כתב:תודה על הבדיקה, נראה טוב. איזה חנות זו ?
מאוורר לקירור הוא חלק מהמארז ?
ולמה לא מעבד I7 ? (או שמספר גבוה יותר =/= טוב יותר ?)
ובקשר להודעה הקודמת אני לא רואה את עצמי אי פעם מחליף או משדרג חלקים במידה ואין צורך. איך שאני אקנה את המחשב- ככה הוא גם ימות.
במיוחד אם החלפה של GPU לא תיתן לי שדרוג משמעותי.
DrKeo כתב:MGS FREAK כתב:תודה על הבדיקה, נראה טוב. איזה חנות זו ?
מאוורר לקירור הוא חלק מהמארז ?
ולמה לא מעבד I7 ? (או שמספר גבוה יותר =/= טוב יותר ?)
ובקשר להודעה הקודמת אני לא רואה את עצמי אי פעם מחליף או משדרג חלקים במידה ואין צורך. איך שאני אקנה את המחשב- ככה הוא גם ימות.
במיוחד אם החלפה של GPU לא תיתן לי שדרוג משמעותי.
זה מksp, אבל באמת שזה רנדומאלי לגמרי ואפשר להחליף בערך כל חלק. i7 סתם יקר מדי, מעבד מרובע עם 8 ת׳רדים ששמתי לך יכול להחזיק לך בכיף גם 10 שנים בקצב ההתקדמות הנוכחי אזאין צורך. רציתי לשים לך 960 אבל ברגיל יש רק 2gb שהיום לא מספיק, גרסת ה4gb כבר קרובה מדי ל970 מבחינת מחיר כדי לא לשדרג כבר ל970 שיתן לך 50% יותר ביצועים. בתאוריה אתה יכול עוד כמה שנים לקנות gpu ב1000₪+ ותהיה מוכן כבר לדור של הפס5.
Laskin כתב:חחח לא הוא לא.
לי יש I5 וזה לא משנה בשיט לMGS.
וזה נחמד אבל לא נחוץ, תמיד תוכל לרכוש עוד זכרון אם תרצה, וספק שתרצה
DrKeo כתב:יש לי I5 בן ארבע שנים ולא רק שMGS5 רץ אצלי נעול לגמרי על 60FPS בגרפיקה המקסימאלית, אפילו שחקתי בו ב1440P במקום ב1080P ועדין הוא רץ נעול ב60FPS. רק שיהיה לך ברור, בפס4/ONE יש מעבד חלש מהמעבד I3 הכי חלש בשוק. המעבד ששמתי לך הוא כנראה יותר חזק ממה שיהיה בפס5 אם סוני ומיקרוסופט ממשיכות בקו הזה. המעבד בקושי משנה כבר שנים במשחקי וידאו, ברגע שDX12 הוא ישנה אפילו פחות. מעבד טוב כמו ששמתי לך כאן יתן לך ביצועי משחק מושלמים שנים על גבי שנים. המגבלה היחידה שלך, כיש מחשב נורמאלי ומה שבניתי לך הוא הרבה יותר מ"נורמאלי", תהיה הGPU שהוא פחות או יותר הצוואר בקבוק של כל משחק מודרני שתנסה להריץ.
MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:יש לי I5 בן ארבע שנים ולא רק שMGS5 רץ אצלי נעול לגמרי על 60FPS בגרפיקה המקסימאלית, אפילו שחקתי בו ב1440P במקום ב1080P ועדין הוא רץ נעול ב60FPS. רק שיהיה לך ברור, בפס4/ONE יש מעבד חלש מהמעבד I3 הכי חלש בשוק. המעבד ששמתי לך הוא כנראה יותר חזק ממה שיהיה בפס5 אם סוני ומיקרוסופט ממשיכות בקו הזה. המעבד בקושי משנה כבר שנים במשחקי וידאו, ברגע שDX12 הוא ישנה אפילו פחות. מעבד טוב כמו ששמתי לך כאן יתן לך ביצועי משחק מושלמים שנים על גבי שנים. המגבלה היחידה שלך, כיש מחשב נורמאלי ומה שבניתי לך הוא הרבה יותר מ"נורמאלי", תהיה הGPU שהוא פחות או יותר הצוואר בקבוק של כל משחק מודרני שתנסה להריץ.
אז למה הם מציינים I7 ?
ובכלל, מה השימושים שלו אם אתה אומר שהוא לא נחוץ וש-I5 יהיה הסטנדרט בעתיד הנראה לעין ?
איזה GPU יש לך אגב ?
MGS FREAK כתב:אז אתה אומר שהמפרט שלך די דומה למה שהצעת לי. אם משחק כמו MGS5 רץ חלק על מקסימום הגדרות ורזולוציה גבוהה אז נשמע שהמחשב "שלי" יכול להריץ כל משחק בשוק עם ביצועים דומים, לא ?
ואם כך הדבר, מה הטעם בכרטיסים כמו טיטאן X ו-980 TI ? לשימוש במסכים מרובים ? נשמע אוברקיל.
ובקשר ללוח אם שבחרת לי, (למרות שאני לא רואה את עצמי מתעסק בחומרה)לא כדאי לבחור דגם עם תמיכה לכרטיס מסך נוסף כדי להשאיר אופציית SLI פתוחה ?
חצי אוף טופיק, שמתי את מסך ה-24' על השולחן בחדר שלי כדי לקבל מושג איזה גודל מתאים לי ואיך זה נראה. חיברתי אליו את ה-PS3 ושיחקתי קצת. מרגיש שונה לגמרי לשבת קרוב מול מסך קטן (יחסית) מאשר רחוק מול טלוויזיה. שונה לטובה
וקילזון 2 עדיין מרשים אותי.
DrKeo כתב:MGS FREAK כתב:אז אתה אומר שהמפרט שלך די דומה למה שהצעת לי. אם משחק כמו MGS5 רץ חלק על מקסימום הגדרות ורזולוציה גבוהה אז נשמע שהמחשב "שלי" יכול להריץ כל משחק בשוק עם ביצועים דומים, לא ?
ואם כך הדבר, מה הטעם בכרטיסים כמו טיטאן X ו-980 TI ? לשימוש במסכים מרובים ? נשמע אוברקיל.
ובקשר ללוח אם שבחרת לי, (למרות שאני לא רואה את עצמי מתעסק בחומרה)לא כדאי לבחור דגם עם תמיכה לכרטיס מסך נוסף כדי להשאיר אופציית SLI פתוחה ?
חצי אוף טופיק, שמתי את מסך ה-24' על השולחן בחדר שלי כדי לקבל מושג איזה גודל מתאים לי ואיך זה נראה. חיברתי אליו את ה-PS3 ושיחקתי קצת. מרגיש שונה לגמרי לשבת קרוב מול מסך קטן (יחסית) מאשר רחוק מול טלוויזיה. שונה לטובה
וקילזון 2 עדיין מרשים אותי.
בנושא המעבד אתה צריך להבחין בין הסדרות. זה שלמעבד שלי קוראים I5 ולמעבד שלך קוראים I5 לא אומר שיש לנו אותו מעבד. עכשיו אינטל נמצאת בסדרה 6 של מעבדי הi שלה. כלומר יש מעבד i5 מ2015 ויש מעבד i5 מ2009. שלי מהסדרה השלישית, שלך מהסדרה השישית, הביצועים של הI5 שלך טוב מI7 בסדרה שלי. בקיצור, אל תתן לשם להטעות אותך, הI5 שלך חזק מאוד. הI5 שלי אגב יספיק בהליכה עד סוף הדור הזה אם לא יותר, כלומר לפחות עוד איזה 4-5 שנים והוא יהיה בן 9-10 עד אז. שלך יספיק אפילו יותר.
בנושא הכרטיס מסך, לא כל דבר תצליח להריץ ב1080P מקסימום ב60FPS. כן, MGS נאכל כמו ממתק על ידי 970GTX, אבל הוויצ'ר למשל יעבוד לך נעול 60 רק אם תרד בשתיים או שלוש הגדרות טיפה וכך גם GTA (אני למשל העדפתי GTA5 ב1440P עם כל הגרפיקה אבל ב30FPS. עניין של העדפה אישית). מה שחשוב לדעת הוא ש970GTX יתן לך ביצועים הרבה יותר טובים מהפס4. כלומר מה שהפס4 מריצה ב30FPS, ה970GTX מריץ בהליכה ב60FPS וברוב המשחקים גם בגרפיקה יפה יותר.
בנושא הלוח אם, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, ביחוד בנושא הלוח אם שלא משפיע פה יותר מדי ואתה תבחר מה יותר חשוב לך ומה פחות. אבל אם אתה רוצה SLU אתה צריך להבין שאתה צריך גם לוח אם שיתאים וגם ספק כוח שיספיק, כלומר אתה מנפח את המחיר בשביל האופציה. כבר אמרתי לך שממילא לדעתי כדאי לך ללכת על כרטיס מסך לא יקר מדי ואז עוד שנתיים או שלוש לשדרג ב1000 שקלים אבל אמרת שלא תעשה את זה. אז SLI כן תעשה?
DrKeo כתב:פחות או יותר כל חלק שבחרתי לך בחרתי תוך 4 שניות כדי להראות לך כמה יעלה בערך המחשב. עכשיו שיש לך נקודות רפרנס אתה יכול לבחור את החלקים שמתאימים לך כולל המסך
בנושא הקבצים, כן, הדסקטופ נמצא בכונן של חלונות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים