נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי DrKeo » 30 נובמבר 2015, 17:11

הN64 בהחלט בספר שלי קונסולה טובה מהפס2 אפילו שלפס2 היו יותר משחקים, פשוט היו לה פחות משחקים באמת איכותיים כמו הN64 לדעתי. בנושא הקיוב, אולי הייתי צריך ללכת על שברים קטנים יותר מקפיצות של 0.5 :)
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 נובמבר 2015, 17:19

אני רוצה להסביר על הXBOX האורגינלית ,אני לא עושה את זה לפי בילעדים
אני עושה את זה לפי שביעות רצון שלי כלקוח ,עם היתי חיב לבחור רק פלטפורמה אחת ,בכל דור

לדוגמה בדור הזה ,הWIIU מבחינתי אחרונה בניחות ,ורק מעל הויטה בכללי (קונסולות מינסטרים ,לא דברים בשולים )
השביעות רצון ,עם היתה לי רק WIIU ,היתה כזאת של 65 ,
כי כן יש מאריו קארט ,SSB,דונקי קונג וכו ,פה ושם בתחילת הדרך בעיקר יצאו כמה מולטיפלטפורם טובים
יש חנות ווירטואלית ,ותמיכה לאחור בWII

כן יש חיסרון ענקי בפיצרים ,והרבה מולטיפלטפורם שלא מגעים ,מערכת הפעלה איטית ופשוטה מידי ,חנות ווירטואלית לא נוחה ובלי מספיק מבצעים טובים
אבל בסך הכל ,עם כל הפלוסים והמינוסים ,זה 65

הXBOX האורגינלית 75 ,כי למרות שרוב המשחקים הטובים הם מולטיפלטפורם ,יש הרבה מהם
יש ארד דיסק בכל קופסא (לא צריך לקנות כרטיס זיכרון בנפרד)
יש גימפאד טוב ,לפחות הדגם S
יש DVD (בזמנו היה יקר יחסית )
יש אונלין מקוון ,טוב מהמתחרות

בקיצור לא היתי בוכה ,עם היתי קונה XBOX כפלטפורמה בילעדית לאותו הדור ,ברור שהPS2 מנצחת ,כי היו לה הרבה משחקים שלא זמינים לXBOX האורגינלית
RE4 לדוגמה ,GOW 1-2 לדוגמה ,ועוד הרבה

אבל בכל זאת ,היא נגן DVD וCD ,יש הרבה משחקים טובים ,יש ארד דיסק ,גימפאד נוח ,גם בחומרה היא הכי חזקה ,וחלק מהכותרים רצים באיכות טובה יותר אליה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 נובמבר 2015, 17:22

allied assault... איזה משחק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 דצמבר 2015, 08:17

DrKeo כתב:הוא היה מעל, אפילו בקטע שציטטת כתוב (בסוגריים, COD באותו שבוע במקום 2 כששבוע לפני כתוב שהוא מקום שני ו-FO4 מקום 3 כששבוע לפני הוא היה במקום הראשון). אולי התבלבלת כי לCOD היה אקסטרה שבוע בטבלה הבריטית.

אוקי, זה מסביר את זה - הסתכלתי על המספרים ולא על הירידה באחוזים. שכחתי שהם לא יצאו באותו שבוע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2015, 13:45

swym כתב:
DrKeo כתב:הוא היה מעל, אפילו בקטע שציטטת כתוב (בסוגריים, COD באותו שבוע במקום 2 כששבוע לפני כתוב שהוא מקום שני ו-FO4 מקום 3 כששבוע לפני הוא היה במקום הראשון). אולי התבלבלת כי לCOD היה אקסטרה שבוע בטבלה הבריטית.

אוקי, זה מסביר את זה - הסתכלתי על המספרים ולא על הירידה באחוזים. שכחתי שהם לא יצאו באותו שבוע.

היה לCOD אקסטרה יום אחד בודד במצעד של השבוע לפני (הטבלה היא מה7 לנובמבר, COD יצא ב6) מה ששדד לו את כל המכירות הענקיות של היום הראשון מהשבוע של היציאה של FO4 :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 דצמבר 2015, 11:03

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2015, 12:24

מעניין אם משחקי פייסבוק נכנסים לpc.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 דצמבר 2015, 13:25

נתונים משבוע הבלאק פריידיי באנגליה: http://www.mcvuk.com/news/read/over-300 ... uk/0159898

פס4 מכרה 139,000 יחידות חומרה מול 134,000 של XB1.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2015, 13:30

מה שאומר שהwiiu, פס3 ו-360 מכרו יחד 43,000.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2015, 13:05

ריינבו סיקס החדש פלופ גדול, בכורה במקום ה 6 באנגליה עם מכירות של פחות 76K

1) FIFA 16 - 149,742 (-41%)
2) Blops 3 - 136,476 (-32%)
3) SWB - 102,960 (-34%)
4) Just Cause 3
5) Fallout 4 - 75,993 (-27%)
6) Rainbow Six: Siege

אני קצת שמח על זה, מהבחינה הזו שאני לא אוהב את המגמה הזו של משחקי מולטי בלבד במחיר מלא, למרות שאין לי בעיה עם סינגל מושקע בלבד, אבל אני רוצה שחברה שיוצרת משחק של 60 דולר תהיה חייבת לכלול קמפיין גם אם המולטי זו המנה העיקרית, קצת צבוע ואנוכי אבל מה לעשות :)

היו גם כמה דיווחים של אכזבה מהמכירות של באטלפרונט, הוא בטח לא שרף את המצעדים כמו שציפינו אחרת EA היתה כבר יוצאת בהודעה על כך, עוד משחק שאין בו מספיק תוכן ל 60 דולר.

בנוסף לסוני היה את הבלאק פריידי הטוב בתולדותיה:
"We've just seen the most successful Black Friday in the company's history," he said in an interview with the Financial Times. "We are now trying to benchmark against the success of the PlayStation 2 - or exceed it if possible."

The company has been able to stay ahead of rivals such as Microsoft's Xbox One and Nintendo's Wii U partly through exclusive content partnerships with leading games makers. These have included a deal with Activision Blizzard, the world's largest games publisher, for last month's launch of Call of Duty: Black Ops 3. Such deals have added to the PS4's popularity with hardcore gamers.

http://www.afr.com/technology/gadgets/home-entertainment/sonys-ps4-stays-ahead-of-the-pack-20151206-glgyc3

כמובן שההסבר שהם נתנו עם הסכמי חסות הוא נכון אבל בצורה חלקית ביותר, סביר להניח שהירידה במחיר היא האחראית העיקרית להצלחה.

מה שבטוח זה, למרות שנראה די סביר שסוני לקחה את ה NPD, זה ששתי החברות מכרו מעולה ומייק בטח צמודים מאוד, ככה שאלו חדשות טובות לשוק בכל מקרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 דצמבר 2015, 14:21

ככה נראה הטופ 20 הבריטי בSKU אינדיבדואלי, הפעם מהטבלה נראה שסוני מרסקת את מיקרוסופט:
1) פיפא 16 - פס4
2) BF - פס4
3) COD - פס4
4) COD - אקסבוקס
5) JC3 - פס4
6) פיפא 16 - אקסבוקס
7) BF - אקסבןקס
8) אנצ'רטד - פס4
9) FO4 - פס4
10) JC3 - אקסבוקס
11) FO4 - אקסבוקס
12) R6 - אקסבווקס
13) R6 - פס4
14) היילו 5 - אקסבוקס
15) מיינקראפט - 360
16) GTA5 - פס4
17) פיפא 16 - 360
18) TR - אקסבוקס
19) פורצה 6 - אקסבוקס
20) פיפא 16 - פס3

TR והיילו כבר מתחילים להעלם מהמצעדים (מה שאומר שהמכירות שלהם...) נראה שגם FO4 נופל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2015, 14:40

איך אנצ׳רטד נמצא לפני פולאאוט 4? אלא אם כן זה כולל באנדלים, אני אף פעם לא זוכר אם באנגליה זה כולל בניגוד ל NPD שאני יודע שלא, שאז זה הגיוני אבל לאור המכירות המעולות של הפס4, זה דווקא מעיד שבאנדלים אחרים הלכו הרבה יותר טוב מהבאנדל של אנצ׳רטד, אולי הבאנדל של קוד ובאטלפרונט, שני משחקים שמדורגים גבוה.

בכל אופן לא סימן טוב לרגליים של פולאאוט, ולפי הביקורות והרשמים בצדק, לא מגיע להם שיצליחו איתו יותר מדי, ממש מאכזב מה שקיבלנו מפולאאוט לדור הבא בלבד.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 דצמבר 2015, 18:07

יש 11 משחקים לקונסולות של MS ,לא היתי אומר טוחנים אותם
בכל מקרה זה אנגליה ,זה לא משמעותי כמו ארצות הברית לדוגמה

מה שמעניין שאין אף משחק של נינטנדו בטבלה ,אפילו לא ל3DS ,וה3DS מכרה עולמית יותר מ50 מיליון יחידות
ויצא לאחרונה זלדה ,אומנם יותר מולטיפלירי ,אבל בכל זאת ,לא נכנס ל20 ראשונים ,קצת מוזר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 דצמבר 2015, 20:24

bling כתב:איך אנצ׳רטד נמצא לפני פולאאוט 4? אלא אם כן זה כולל באנדלים, אני אף פעם לא זוכר אם באנגליה זה כולל בניגוד ל NPD שאני יודע שלא, שאז זה הגיוני אבל לאור המכירות המעולות של הפס4, זה דווקא מעיד שבאנדלים אחרים הלכו הרבה יותר טוב מהבאנדל של אנצ׳רטד, אולי הבאנדל של קוד ובאטלפרונט, שני משחקים שמדורגים גבוה.

בכל אופן לא סימן טוב לרגליים של פולאאוט, ולפי הביקורות והרשמים בצדק, לא מגיע להם שיצליחו איתו יותר מדי, ממש מאכזב מה שקיבלנו מפולאאוט לדור הבא בלבד.

בזמנו קאז אמר שזה כולל אבל אני לא יודע מה המקור שלו. הגיוני כי אין מצב שאנצ'רטד ככה הגיע למקום הזה לבד. אם זה באמת כולל באנדלים אז ואו, TR ממש מקבל בראש.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 דצמבר 2015, 23:00

הטבלאות של אנגליה אכן כוללות עותקים שנמכרו בבאנדלים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 דצמבר 2015, 10:07

NPD נובמבר:

תמונה

1.) Call of Duty: Black Ops III - (Xbox One, PS4, 360, PS3, PC | Actvision Blizzard) - Higher than Advanced Warfare, highest selling game since 2013
2.) Fallout 4 (PS4, Xbox One, PC | Bethesda Softworks) - Up 70% versus Fallout: New Vegas and 9% versus Fallout 3, more comparable to Skyrim
3.) Star Wars: Battlefront (PS4, Xbox One, PC | Electronic Arts) - Up 21% versus The Force Unleashed, the previous best selling Star Wars game (it had a worldwide LTD of over 7 million copies)
4.) Madden NFL 16 (PS4, Xbox One, 360, PS3 | Electronic Arts)
5.) NBA 2K16 (PS4, Xbox One, 360, PS3 | Take-Two)
6.) FIFA 16 (PS4, Xbox One, 360, PS3 | Electronic Arts)
7.) Need For Speed (PS4, Xbox One | Electronic Arts)
8.) Halo 5: Guardians (Xbox One | Microsoft)
9.) Assassin’s Creed: Syndicate (PS4, Xbox One, PC | Ubisoft)
10.) Just Dance 2016 (Wii, Wii U, 360, Xbox One, PS4, PS3 | Ubisoft)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 דצמבר 2015, 10:29

קאז ברשותך אני מעתיק את כל ההודעה מ GAF, יש הרבה פרטים מעניינים שם.

היה חתיכת NPD מפלצתי ושובר שיאים בתעשייה:

Overall:

Overall retail sales were up 2% year over year.
Retail hardware sales were up 11% year over year.
Retail software sales were down 7% year over year.

Software:

1.) Call of Duty: Black Ops III - (Xbox One, PS4, 360, PS3, PC | Actvision Blizzard) - Higher than Advanced Warfare, highest selling game since 2013
2.) Fallout 4 (PS4, Xbox One, PC | Bethesda Softworks) - Up 70% versus Fallout: New Vegas and 9% versus Fallout 3, more comparable to Skyrim
3.) Star Wars: Battlefront (PS4, Xbox One, PC | Electronic Arts) - Up 21% versus The Force Unleashed, the previous best selling Star Wars game (it had a worldwide LTD of over 7 million copies)
4.) Madden NFL 16 (PS4, Xbox One, 360, PS3 | Electronic Arts)
5.) NBA 2K16 (PS4, Xbox One, 360, PS3 | Take-Two)
6.) FIFA 16 (PS4, Xbox One, 360, PS3 | Electronic Arts)
7.) Need For Speed (PS4, Xbox One | Electronic Arts)
8.) Halo 5: Guardians (Xbox One | Microsoft)
9.) Assassin’s Creed: Syndicate (PS4, Xbox One, PC | Ubisoft)
10.) Just Dance 2016 (Wii, Wii U, 360, Xbox One, PS4, PS3 | Ubisoft)

Notes:
- “November 2015 was the best month for Xbox One, PS4, and Wii U software ever, exceeding the second-best month December 2014, by 34 percent,” said Callahan.
- “Call of Duty: Black Ops III was the top title in November 2015 with sales exceeding that of its predecessor, Call of Duty: Advanced Warfare,” said Callahan.
- “Fallout 4 performed extremely well. Adjusting for days within the data month, this was the best Fallout launch in the history of the franchise having sold over 70 percent more units than Fallout: New Vegas and 9 percent more units than Fallout 3. In fact, Fallout 4’s launch is more comparable to Bethesda Softworks’ other successful launch of Elder Scrolls V: Skyrim.”
- “EA’s Star Wars: Battlefront had the best first month sales for any Star Wars game, exceeding Star Wars: Force Unleashed by 21 percent,” said Callahan.
- November was the biggest month ever for the PlayStation Store, and this year's Black Friday was the best Black Friday in PlayStation history.
- Call of Duty: Black Ops 3 is the best selling game since 2013

ה PS4 הקונסולה הנמכרת ביותר:
http://venturebeat.com/2015/12/10/playstation-4-outsold-xbox-one-in-november/

ה XB1 עם הנובמבר הטוב ביותר שהיה לה:
https://twitter.com/JeffGrubb/status/675099237282160641

שלושת הקונסולות, PS4+XB1+WIIU עברו את ה 3 מליון יחידות!

ה PS4 עם יותר מ 1.5 מליון יחידות שנמכרו! ה XB1 עם מעל 1.23 מליון יחידות.

אהרון גרינברג בירך את סוני על NPD אדיר לתעשייה-

Notes:
- “November 2015 marked the best month ever in total unit sales when you combine Xbox One, PS4, and Wii U, surpassing sales of December 2014 and November 2014,” said Callahan.
- “Within console hardware sales there were dramatic differences by console generation as eighth-generation consoles, [which includes Xbox One, PS4, and Wii U] sales rose by 22 percent in dollars and last generation sales dropped by 76 percent in dollars, which is sharper than the year-to-date decline of 57 percent,” said Callahan. “In November 2015, eighth-generation sales had 93 percent share of overall hardware sales, a 9 percentage point increase from last November.”
- “After 25 months, the combined sales for the PS4 and the XBO are 47 percent higher than the combined sales for 25 months of PS3 and Xbox 360 hardware sales,” said Callahan.

אחרי 25 חודשים, הדור הזה (PS4+XB1) מוביל ב 47% על קודמו (PS3+360) מבחינת מכירות.

כמו שהאוס אמר בריאיון, לסוני היה את ה BF הכי טוב אי פעם ובנוסף לכך נובמבר היה החודש הכי גדול אי פעם של החנות הדיגיטלית.

BO3 הוא המנצח הגדול של החגים מבחינת תוכנה, הוא המשחק הנמכר ביותר בתעשייה מאז GTA5.
FO4 גם מוכר מעולה מן הסתם והמספרים שלו מקבילים לשל סקיירים יותר מאשר משחקי פולאאוט הקודמים, מדובר בפולאאוט הכי נמכר אי פעם נכון לשלב זה.

H5 לפחות מציל קצת מכבודו ומצליח להתברג ל TOP 10 חודש אחרי, TR הוא פלופ ענק, אנשים מדליפים גם שהוא לא נכנס ל TOP 20, לא יודע עד כמה זה נכון אבל זה ברור שהוא מכר נורא בנובמבר.

החשבון המזוייף של קאז היראי ידע זאת לפני כולם, זה מה שאמר כשהכריזו על העסקה
תמונה

והוא צדק :)
אבל לא צריך להיות גאון בשביל זה, זאת היתה עסקה מפגרת מההתחלה, מוזר לי שאנשים חשבו פה שהמשחק יצליח כמו שצריך תחת עסקה שכזו.

אז בעיקרון עכשיו אנחנו יודעים שאוקטובר היה חלש כי אנשים ברב חוכמתם אכן חיכו לסיילים של נובמבר, ובצדק גמור, הכניסו לצרכנים הרגלים של סיילים מטורפים בחודש הזה, בנובמבר הכל התפוצץ והקונסולות מכרו אדיר כמו שרואים.

שימו לב גם שעל פניו עסקאות הפרסום עם BO3 ו FO4 עשו אפקט הפוך, כל משחק מכר טוב יותר על הקונסולה היריבה דווקא, אבל צריך לזכור שזה לא כולל באנדלים ובהתחשב בכמויות המטורפות של הקונסולות שנמכרו, מאוד סביר להניח ש BO3 מכר הכי טוב על ה PS4 כמו גם ש FO4 מכר הכי טוב על ה XB1.

גם משעשע לראות את ה WII חוזר מהמתים עם JD 2016, עדיין נשאר שם קהל קז'ואלי קטן :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 דצמבר 2015, 10:40

עם כל הכבוד למה שהXB1 מכרה, זה בכל זאת 5% בלבד יותר משנה שעברה. אם מיקרוסופט תלו את תקוותיה על חודשי נובמבר-דצמבר כדי לסגור את הפער מהפס4 אז זה לא קורה, אלא ההיפך. וכל זה קורה בעונת חגים שחונה של סוני מבחינת בלעדיים לעומת 'הליין-אפ הכי טוב אי פעם של XBOX' לXB1. לא רואה את ההיצע של מיקרוסופט ב2016 משפר את הדברים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 דצמבר 2015, 10:43

אל תשכח אבל שסוני היתה מאוד אגרסיבית, ממש ברמה של MS מבחינת מחירים ובאנדלים ו MS יצאה מהבליץ הזה בכבוד, זה רק מוכיח שיש לה על מה להלחם בארה"ב.

מה שמעניין זה מה יקרה בשנה הבאה אחרי הסערה, אנשים בכלל יקנו קונסולות ב 350$ או שסוני עשתה את הטעות של MS בזמנו, כמו גם MS עצמה בחג הזה ועכשיו שתיהן יצטרכו להכריז על ירידה ל 300$ אחרי כמה חודשים רעים בשנה הבאה?

אני חוזה שבמרץ תהיה עוד ירידת מחיר לאחת, או לשתי המתחרות בעקבות החגים הללו, יכול להיות שהיה יותר חכם להביא באנדלים אפילו יותר אטרקטיבים ולשמור על תפיסת המחיר של ה 350$.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 דצמבר 2015, 11:09

מעניין כמה זמן ימשך הקצב הפסיכי הזה של מכירות הקונסולות. בנתיים ההשוואות מאוד חיוביות לצד של הדור הנוכחי, בהשוואה לדור הקודם אבל יכול מאוד להיות שזה בעיקר המכירות הנוראיות של הPS3 בשנתיים הראשונות לחייה.
אם בכל זאת הפער הזה של 47% ימשיך לתוך הדור, אנחנו מסתכלים על דור שבו הPS4 והONE מוכרות ביחד מעל 200 מיליון יחידות. אם הONE והPS4 גם ימשיכו למכור פחות או יותר באותה הכמות (עם יתרון קל לPS4) ונניח שהפער בסוף הדור לא יהיה בסדר גודל יותר מהפער הנוכחי, ה"הפסד" של מייקרוסופט יכול להיגמר עם 100 מיליון יחידות, לעומת 120 של סוני.
זה יכול להיות דור פשוט נהדר. השאלה היא באמת עד כמה הוא נראה נהדר בהשוואות שעושים לנו, בזכות הכשלון של הPS3?
כמובן שכל מה שרשום פה הוא גם אקסטרפולציה מהNPD על שאר העולם וברור שעם שאר העולם הפער בין סוני ומייקרוסופט גדול באופן משמעותי ואז ה"כשלון המביך" של הONE יהיה 100 מיליון יחידות, לעומת 150 מיליון של סוני.

BF כבר הוזכר פעם אחר פעם ככישלון ומסתבר שהוא כבר מוכר יותר טוב ממשחק שסיים את חייו עם 7 מיליון יחידות. זה עוד לפני שיצא הסרט החדש של מלחמת הכוכבים. ההערכות של EA על 13 מיליון עותקים ממשיכות להראות מאוד סבירות. בנימה אישית, אני מאוד מעוניין בגירסאת משחק השנה שלו, כשהיא תצא. הבסיס סופר כיפי ועם עוד תוכן והרגשת התקדמות יותר מוצלחת בתוספת של עוד דברים שמשתחררים עם העליה ברמות, הוא יכול להיות ממשחקי המולטי הנדירים האלה שאני ממש לא מתעלם מהם לחלוטין.

גם FO4 מוכר פשוט מעולה, כצפוי. מעניין אם הוא יעבור את סקיירים שנהנה מבסיס משתמשים גדול באופן משמעותי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 דצמבר 2015, 11:23

קאוטיק, זה לא קשור למכירות חלשות של ה PS3, שים לב לסטטיסטיקה שאומרת שמדובר בחודש (אפילו לא נובמבר, חודש!) הכי חזק אי פעם כשמשכללים את כל היחידות (מעל 3 מליון), ככה שלא משנה איזו תקופה תקח מהדור הקודם, או כל דור אחר, לא היה חודש כזה מבחינת מכירות בתעשייה, וזה כשיש לנו נמושה כמו ה WIIU איתנו :)

וכמובן ש NPD לא משליך על שאר העולם, בארה"ב התחרות צמודה, בשאר העולם יש לסוני יתרון גדול, הכיוון האופטימי (אופטימי מבחינת זה שימשיכו למכור בקצב כזה פחות או יותר) של 150 מול 100 הוא היותר מדוייק, במקרה הטוב גם יש כאלו שיאמרו.

בקשר לבאטלפרונט, EA הוציאה הודעה לא מזמן שהם עדיין על המסלול לקראת המספר הזה, נצטרך לחכות ולראות, גם השאלה אם הם יעשו את זה ברמת מחיר טובה, בכל מקרה כשלון הוא לא מן הסתם, גם אם טיפונת מאכזב זה רק ברמת הציפיות והתחרות המפלצתית, ברור שהמספרים שלו כשלעצמם הם חלום כמעט לכל AAA אחר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2015, 12:35

רק שני דברים. דבר ראשון אני לא מבין את המשפט הזה בלינג:
"אבל לא צריך להיות גאון בשביל זה, זאת היתה עסקה מפגרת מההתחלה, מוזר לי שאנשים חשבו פה שהמשחק יצליח כמו שצריך תחת עסקה שכזו."
ברור לך שTR לא נכנס לטבלאות בגלל תאריך היציאה שלו, לא בגלל ש"אוי לא הוא יוצא לאקסבוקס ואקסבוקס זה פיכסה".

דבר שני, FO4 "מכר" 12 מליון יחידות ביום הראשון... פחחחחחחחח. מכר קצת יותר מFO3 שמכר 12 מליון כל חייו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 דצמבר 2015, 12:47

אני מאמין שזה שילוב של שני הגורמים כמו שאמרתי בעבר, זו היתה טעות גדולה מההתחלה לחתום על בלעדיות על פלטפורמה שהיא לא הראשית של המותג, בגלל זה רצו צחוקים על כך כמו שאתה רואה מקאז היראי פה, ברור שתאריך היציאה זו המכה הסופית לעסק הזה, ולמרות זאת אני מאמין שאם היה יוצא גם ל PS4 לפחות היינו מצליחים לזהות את עקבותיו בטבלה.

אין קשר בכלל לאקסבוקס זה פיכסה, מה זה השטויות האלו, זה עניין של מיתוג, כמו שיהיה מטומטם רצח לשחרר את COD או כל שוטר גדול בלעדית על הפס4 כשברור שיש לו קהל חזק רצח על ה ONE, אפילו רוב הקהל, ככה הם עשו עם TR וזה צעד שהרים גבה מבחינה עסקית מהיום הראשון אצל רבים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 דצמבר 2015, 13:21

וגם עצם העובדה שמלכתחילה טרחו והתאמצו להגיד שזה בלעדי ממש ממש ממש זמני, שייצא לPS4 ולמחשב, לדעתי, לא עזרה במיוחד.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 דצמבר 2015, 18:51

בלאק אופס 3: 4.607 מיליון יחידות בלי באנדלים. 4.89 עם.
פולאאוט 4: 2.54 מיליון עם באנדלים.
באטלפרונט: 1.725 בלי באנדלים. 2.10 עם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 49 אורחים