DrKeo כתב:פוליגון שחקו במורפיוס הסופי לצרכן. אכן יש לו יחידת עיבוד, זאת קופסה טיפונת קטנה מWII שהמשקפיים מתחברים אליה והיא מתחברת לפס4. מתחיל להשמע שהמורפיוס תעלה לפחות 400$.
ועדיין לא חשפו מה בדיוק יש בתוך אותה יחידת עיבוד? :/
DrKeo כתב:פוליגון שחקו במורפיוס הסופי לצרכן. אכן יש לו יחידת עיבוד, זאת קופסה טיפונת קטנה מWII שהמשקפיים מתחברים אליה והיא מתחברת לפס4. מתחיל להשמע שהמורפיוס תעלה לפחות 400$.
Laskin כתב:כן, עניין הנוחות חוזר על עצמו בהרבה ביקורות של PS VR.
אבל מבאס שלא חושפים מה יש ביחידת עיבוד.. אולי זה נועד אך ורק להקל על הראש שלך ופשוט יש שם חלקים שנמצאים כבר בילט-אין באוקולוס, ואולי יש שם באמת מאיץ גרפי כלשהו או משהו בסגנון
At today's Vive Unbound developers forum in Beijing, CEO Cher Wang teased that two weeks ago, Valve and her team made "a very, very big technological breakthrough" with their virtual reality system, so big that they decided to just skip the original version and ship this new one, albeit missing the Q1 date. "We shouldn't make our users swap their systems later just so we could meet the December shipping date." That said, Wang remained mum on what this upgrade is all about, except that it'll be unveiled at CES early next month.
DrKeo כתב:אבל זה סימולטור טיסה, לא אמורה להיות גישה. במציאות אתה יושב בתוך מטוס (או חללית או לא משנה מה) ויכול להסתכל סביב, אין מה להמציא פה, זה הז'אנר היחיד שיושב במצב שגובל במושלם לVR, כמעט ההגדרה שלו. שיוסיפו שיורים טילים על ידי מצמוץ ומאיצים על ידי צעקה למיקרופון "האץ!" ונסגור את הבסטה
Klayman כתב:The Climb של קרייטק יתמוך בבקרים של אוקיולוס:
יש שם גם ראיון עם מישהו מאוקיולוס (ג'ייסון רובן, אם זה אומר לכם משהו).
Laskin כתב:המשחק של קרייטק נראה מושלם לVR... לא ממש משחק כמו חוויה מטלטלת אבל עדיין נראה אדיר
לגבי VALVE - בשנה האחרונה הם יצאו די חומוס עם הרבה דברים, אני ממש מקווה שהם גם טועים לגבי הFPSים בVR.
זה שזו לא תהיה אותה חוויה כמו משחקי FPS מהירים - זה ברור לי, אבל לא ברור לי למה הם לא יכולים להיות שוב המובילים בתחום ולהמציא את הז'אנר מחדש לVR
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 50 אורחים