E3 2013 | המסיבה של מיקרוסופט

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: E3 2013 | המסיבה של מיקרוסופט

הודעהעל ידי Kazz » 10 יוני 2013, 21:28

BINGO!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2013, 21:29

THIEF נראה כמו בתמונות ששוחררו= לא משהו.
אבל עדיין קנייה בטוחה,לא יכול לוותר על משחקים בסגנון הזה :)

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 10 יוני 2013, 21:32

כרגע התערוכה של EA מעניינת אותי יותר משל סוני רק בגלל משחק אחד- Mirror's Edge 2.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יוני 2013, 05:35

Nigga כתב:MGS 5 - מולטיפלטפורם
RYSE - בלעדי אמיתי או זמני?
Killer Instinct - בלעדי
Sunset Overdrive - מולטיפלטפורם/בלעדי זמני
Forza 5 - בלעדי
Quantum Break - בלעדי
D4 - מה זה?
Spark - בלעדי
Minecraft - בלעדי?
Crimson Dragon - מה זה?
Dead Rising 3 - מולטיפלטפורם/בלעדי זמני?
The Witcher 3 - מולטיפלטפורם
Battlefield 4 - מולטיפלטפורם
Below - מה זה?
Black Tusk Game - ???
Halo 5 - בלעדי (אמרו שזה היילו 5?)
TitanFall - בלעדי זמני

לא נמאס לך לשקר, כל הזמן?
בלעדיים:
HALO חדש
BELOW
BLACK TUSK GAME
CRIMSON DRAGOON
RYSE
KI
SUNSET OVERDRIVE
FORZA 5
QUANTUM BREAK
D4
SPARK

11 מתוך ה20 שהוצגו. כולם מופצים על ידי מייקרוסופט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
vorse3
Minion

הודעהעל ידי vorse3 » 10 יוני 2013, 21:34

למה ש Sunset Overdrive יהיה בלעדי זמני? זה נראה דיי ברור שמיקרוסופט מפיצה את המשחק. כנ"ל לגבי RYSE

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 יוני 2013, 21:34

הטריילר של זו טייקון למי שפספס: http://www.youtube.com/watch?v=5dPJ4jyza48

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2013, 21:35

kririn כתב:אמרתי בעבר שזה מה שיקבור סופית את הWIIU או יציל אותה -חשיפה אמיתית של המיתחרות
פה נינטנדו לא קיבלה רק חבל הצלה ,היא קיבלה מסוק חילוץ

אני חושב שמאד יתאים פה גיף גנרי של מסוק מתרסק עכשיו. אולי זה מModern Warfare... :lol:

ההיליייטים של התערוכה: Titanfall על הMechs שלו, Sunset Overdrive שפשוט מפוצץ בסטייל ו-Quantum Break (שנראה נכון לעכשיו כמו הדבר הכי מרשים שראיתי לדור הבא).
ולכל מי ששואל על בלעדיים: כל מה שבהפצה של Microsoft Studios כנראה יהיה בלעדי בין אם הוא מגיע מסטודיו פנימי או מחיצוני (למרות שאף פעם אי אפשר לדעת - כמו בדור הנוכחי עם Ninja Gaiden 2). כל מה שבהפצה חיצונית יקבל בלעדיות זמנית במקרה הטוב (Titanfall, Dead Rising 3 וכדומה) ואולי אפילו את זה לא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2013, 21:35

kririn כתב:
חכה לנינטנדו דירקט הקרוב
לא כולם פה אוהבים מישחקי נינטנדו ,זה ברור לי

אבל ראיתה היום ישחק אחד ,אפילו אחד שמענין אותך בXBOX ONE ,ולא זמין לPC את אותו המישחק או משהו דומה לו ?
כי אני לא ראיתי אף מישחק כזה

כן כפלטפורמה בודדת פי אלף יותר טוב מהWIIU ,אבל מה קורה עם יש לי PS4 או PC ?
אני רוצה קונסולה למטרואיד וזלדה ומאריו ,MS לא הציגה לא באנגו חדש ולא אף דבר שמיתחרה בזיכיונות הגדולים של נינטנדו באופן ישיר
סוני אולי יציגו משהו מיתחרה ,אבל בגדול לנינטנדו סוגי מישחקים מאוד שונים מאותם "בלוקבסטרים הוליוודים "
ואל תבינו לא נכון ,אני משחק הרבה באותם בלוקבסטרים ,טומב רידר האחרון היה מצוין

אני פשוט רוצה משהו שונה מהPC ,כל עוד הPC לא מקבל מישחקים מסוימים
הXBOX ONE בינתים לא נותנת לי את זה

פלטפורמה בודדת זה מה שרלוונטי.
כן כנראה אם יש לך מחשב עדיף PS4 (אני באמת לא רואה תסריט שעדיף WIIU אלא אם אתה חולה נינטנדו ומוכן להתפשר על המון בלעדיים ומולטי פלטפורם של קונסולות שאין ב PC מצד המתחרים),אבל לרובנו אין גם PC מפלצתי וגם קונסולה מאוד יקרה.
לרובנו יש פלטפורמה אחת עיקרית,ככה שהלרוב הצרכנים ה ONE באה לפני ה WIIU בלי למצמץ וכרגע אם סוני לא תרשים אז גם לפני הפס4.

ה WIIU לא רלוונטי,לא כפלטפורמה עיקרית,לא כנוספת,היא מכשיר איזוטרי לחולי נינטנדו ואפשר לאמר שלא חלק ממש מהתחרות,זה הכל.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 10 יוני 2013, 21:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
SHAPIRA500
Trainee

הודעהעל ידי SHAPIRA500 » 10 יוני 2013, 21:36

סוף סוף קצת פיצוי על 3 שנים מחפירות ברצף.
כמה הרייז הזה התעכב, אני לא חושב שמישהוא מאיתנו ציפה ליותר מידי ממנו.לפחות העיפו את השליטה באמצעות קינקט בלבד.
הכריזו לנו על היילו 5 מתחת לאף או מה?
הSPARK הזה נראה באמת כמו התשובה של מיקרוסופט לLPB, אני רק מקווה שבאמת יהיו שם המון אפשרויות כמו שהם אומרים.
דד רייזינג נראה ענק.
טייטאןפול נראה ממוצע מינוס האמת, לא כזאת הפתעה מטורפת. אם היו מכריזים על גירס או פולאאוט לONE הייתי יכול לקרוא לתצוגה הזאת הכי טובה של מיקרוסופט אי פעם באופן מוחלט.
נראה שהם ניסו לדחוף כמות כל כך גדולה של משחקים בשעה וחצי שהרבה מהם בכלל לא עשו אימפקט והרבה נראים עוד בחיתולים לגמרי.למרות זאת, תצוגה מעולה.
רק דבר אחד, מי מת שהם מרשים לעצמם לשים כזה פרייסטאג מטורף, רק מדמיין כמה זה יעלה בארץ...
"It wasn't impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible to build it anywhere else."
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2013, 21:39

הולכים להציג ב GT את קילזון 4 על הפס4.
מפתיע מאוד,לסוני יש כל כך הרבה תוכן מרשים שהיא יכולה להרשות לעצמה להוציא אותו מחוץ למסיבה?

דין המשחק של אינסומניאק בהפצת מייקרוסופט,הוא מקסימום יוצא למחשב שזה משהו שאינסומניאק לא עשתה מעולם,אבל ברור שאם בחוזה יש גרסת PC אז הם יוציאו.

סמל אישי של המשתמש
vorse3
Minion

הודעהעל ידי vorse3 » 10 יוני 2013, 21:42

מאיפה אנחנו אמורים לדעת אם ה Sunset Overdrive בלעדי זמני או לא? הם אמרו משהו שיכול להיות שפספסתי?

הוא מופץ על ידי מיקרוספט(ככה זה נראה לפחות).

פאק, סיינט ראו 4 נראה חולה, משהו מפחיד. ממליץ לכולם לחפש את ההדגמה גיימפלי שהרגע הראו בGT.
נערך לאחרונה על ידי vorse3 ב 10 יוני 2013, 21:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

phinexwrath71
Trainee

הודעהעל ידי phinexwrath71 » 10 יוני 2013, 21:42

bling כתב:עזוב מקור עלום שם,יש לך ראיה רצינית שזו היתה גרסת ה PC היום?

חוץ מזה אני חושב שהיו משחקים לא פחות מרשימים ממנו היום,אז למה ש ONE לא תריץ את זה?

טעות שלי,התבלבלתי עם איזה חדשה אחרת,בכול מקרה לא יכלתי במדויק לשפוט מהסטרים כי האיכות לא הייתה משהו
אני מאמין שbf4 נראה לא כזה רחוק מbf3,עם קצת אפקטים יותר טובים postfx גבוה יותר,הצללה,שיידרים וכולי אבל כאן זה נגמר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2013, 21:45

bling כתב:הולכים להציג ב GT את קילזון 4 על הפס4.
מפתיע מאוד,לסוני יש כל כך הרבה תוכן מרשים שהיא יכולה להרשות לעצמה להוציא אותו מחוץ למסיבה?

דין המשחק של אינסומניאק בהפצת מייקרוסופט,הוא מקסימום יוצא למחשב שזה משהו שאינסומניאק לא עשתה מעולם,אבל ברור שאם בחוזה יש גרסת PC אז הם יוציאו.

הניחוש שלי, סוני הולכת לעשות מה שהיא תמיד עושה במסיבות עיתונאים ותרפד חצי מסיבה במונטאז'ים, ויטה, פס3 והדגמאות מיגעות של כל מני פיצ'רים לא מעניינים של המערכת הפעלה. מיקרוסופט עשתה תצוגה כמו שאמורה להיות תצוגה של E3 וסוני הולכת להראות לנו מונטאז'ים וכדומה כמו שלא אמורים לעשות בE3. מה שכן, אני בטוח שיהיה לסוני חומר אדיר לתצוגה אם נוטי דוג וסנטה מוניקה הולכים באמת להראות משהו חדש שם. אם הן לא שם אז אין לי ממש מה לחפש שם האמת, גרילה וסאקרפאנצ' הן מפתחות סוג ב' לדעתי.

תחזית שלי למגהטון של סוני, EPIC.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2013, 21:48

phinexwrath71 כתב:טעות שלי,התבלבלתי עם איזה חדשה אחרת,בכול מקרה לא יכלתי במדויק לשפוט מהסטרים כי האיכות לא הייתה משהו
אני מאמין שbf4 נראה לא כזה רחוק מbf3,עם קצת אפקטים יותר טובים postfx גבוה יותר,הצללה,שיידרים וכולי אבל כאן זה נגמר

אני גם אף פעם לא התלהבתי במיוחד מ BF4 עוד כשהציגו אותו על ה PC אבל דבר ראשון התצוגה היום היתה יותר מרשימה מאשרהמקורית על ה PC ודבר שני שבשורה התחתונה המשחק נראה לי זהה יחסית לגרסת ה PC או מספיק קרוב + 60 FPS למרות שמדובר בקונסולה עם רבע מהכח,אז או שנפלאות הקונסולות או שפשוט ה PC לא באמת נדרש לכרטיס גראפי מפוצץ כל כך בשביל הגראפיקה שהוא הציג וזה סתם PR,יכול להיות שזה גם שניהם :)

היו גם כל מני שחשבו שבגלל שחסר ל ONE כמה פלופס אז לא מדובר במשהו שהוא דור הבא,נראה לי היום ה ONE הסירה כל ספק בעניין שהיא דור הבא בלי ויכוח ולא משנה מה סוני תציג.מאוד מאוד התרשמתי מהגראפיקה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 יוני 2013, 21:48

bling כתב:פלטפורמה בודדת זה מה שרלוונטי.
כן כנראה אם יש לך מחשב עדיף PS4 (אני באמת לא רואה תסריט שעדיף WIIU אלא אם אתה חולה נינטנדו ומוכן להתפשר על המון בלעדיים ומולטי פלטפורם של קונסולות שאין ב PC מצד המתחרים),אבל לרובנו אין גם PC מפלצתי וגם קונסולה מאוד יקרה.
לרובנו יש פלטפורמה אחת עיקרית,ככה שהלרוב הצרכנים ה ONE באה לפני ה WIIU בלי למצמץ וכרגע אם סוני לא תרשים אז גם לפני הפס4.

ה WIIU לא רלוונטי,לא כפלטפורמה עיקרית,לא כנוספת,היא מכשיר איזוטרי לחולי נינטנדו ואפשר לאמר שלא חלק ממש מהתחרות,זה הכל.

נינטנדו המלכה במישחקי פלטפורמות ,חוץ מתקופת הגימקיוב שאז לסוני היתה מלכות זמנית
בנוסף אין מיתחרה על המישבצת של מטרואיד ואין מיתחרה על המישבצת של זלדה
ועוד זיכיונות שנינטנדו יודעת איך ליצר חוויות מאוד שונות מהדברים שקימים בשוק

מחר אני קונה WIIU יד שניה (פרימיום באיזה 1600 שקל ) ,הXBOX ONE וPS4 בטח יעלו מעל 3000 שקל בהשקה בישראל
ויהיה בעיות עם עניין היד שניה
אני הולך לחרוש על פיקמין 3 ,מישחק שנדיר שיוצאים לו מיתחרים
דור קודם יצא ליטל קינג סטורי המצוין ,אבל הוא היה בהתחלה בילעדי לWII

נכון זה לא לכולם -אבל אתה באמת מאמין שבמחיר הזה ועומס מישחקים דומים חברות צד שלישי יעשו כסף מהXBOX ONE שנה ראשונה ?
סוניק בטח יהיה ריווחי לWIIU ,פשוט כי אין הרבה מיתחרים במישבצת למרות שהמחירות כרגע של הקונסולה לא להיט
אני מעריך שהוא גם זול בהרבה ליצור מהבלוקבסטרים נוטפי הצבע \הדיבוב \והזיהוי תנועה

בXBOX ONE המון מישחקים ניראים לי עוד מקביל לסרט אקשן הוליוודי בתקציב גדול
המון מישחקים בדיוק על אותה המישבצת +כמה מישחקי מרוצים +מישחקי ספורט

כמו שאמרתי מישחק כמו קונקר ,היה מרגש אותי מאוד
עוד COD ובטלפילד -בכלל לא

הוויצר 3 הולך להיות מישחק מצוין ,אבל זמין גם לPC שם אני ישחק אותו

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יוני 2013, 21:48

בקיצור - קוואנטום ברייק. מכל השאר לא התלהבתי. אבל תכלס? אם יש סטודיו אחד שאני ''פאנבוי'' שלו, זה רמדי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2013, 21:50

DrKeo כתב:הניחוש שלי, סוני הולכת לעשות מה שהיא תמיד עושה במסיבות עיתונאים ותרפד חצי מסיבה במונטאז'ים, ויטה, פס3 והדגמאות מיגעות של כל מני פיצ'רים לא מעניינים של המערכת הפעלה. מיקרוסופט עשתה תצוגה כמו שאמורה להיות תצוגה של E3 וסוני הולכת להראות לנו מונטאז'ים וכדומה כמו שלא אמורים לעשות בE3. מה שכן, אני בטוח שיהיה לסוני חומר אדיר לתצוגה אם נוטי דוג וסנטה מוניקה הולכים באמת להראות משהו חדש שם. אם הן לא שם אז אין לי ממש מה לחפש שם האמת, גרילה וסאקרפאנצ' הן מפתחות סוג ב' לדעתי.

תחזית שלי למגהטון של סוני, EPIC.

אתה חושב שסוני תוציא את KILLZONE בשביל מונטאג'ים של ויטה ופס3? תעשה לי טובה :/
מה שכן יכול להיות שזה כן בשביל קשקושי OS וSERVICE,אבל אין סיכוי שבשביל מונטאג'ים חסרי חשיבות יוותרו על תצוגה של קילזון.

עריכה: קליימן למה דווקא מהמשחק של רמדי התלהבת כל כך? לא ראינו ממש גיימפליי רציף ושוב לא הבנו מה לעזאזל הם רוצים ואיך המשחק משחק.
זה הרשים אותך יותר מכל תצוגות הגיימפליי שראית היום?
נערך לאחרונה על ידי bling ב 10 יוני 2013, 21:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
vorse3
Minion

הודעהעל ידי vorse3 » 10 יוני 2013, 21:50

DR3 גם כן מופץ על ידי מיקרוספט לפי IGN אגב.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 יוני 2013, 21:52

ההדגמה של ה17דקות של BF4 הייתה ברזולוציה קרובה ל4K וב60FPS. ההצגה היום לא הייתה קרובה בכלל למה שראינו גרפית - עד כמה שזה חכם לשפוט מסטרים. להדגמה של ה17דקות יש דיירקט פיד שאפשר לראות שנראה מצויין.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2013, 21:56

דין,למה שסוני יצאו כאלו מוקיונים ויתנו ל GT להציג משחק שעוד כמה שעות יראו אותו שוב?

KAZZ,נכון שכדאי לחכות לדיירקט פיד ב HD,אבל מההתרשמות שלי מהסטרים הוא הרשים אותי יותר מהתצוגה הראשונה.
ברור שגרסת ה PC תהיה עליונה לא משנה מה,אבל זו הפתעה ענקית שה ONE מריץ את זה ב 60 FPS עם אותו FIDELITY מינוס רזולוציה מטופשת שאולי ריאלית לאחוז מהשחקנים ועם חומרה הרבה פחות מתקדמת.
תעודת כבוד לקונסולה.

ועריכה: נראה לי ה E3 הזה שובר שיאים של עניין,גם NEOGAF כבר איזה שעה לא עובד וגם IGN עכשיו נפל.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 10 יוני 2013, 22:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 יוני 2013, 22:02

ה DRIVEATAR הזה בפורצה סתם דרך חדשה לגבי ה AI שמשתמשים בה כדי להצדיק את ה CLOUD. יהיה אפשר לשחק אופליין עם AI 'רגיל' או driveatars שהורדת ונמצאים ב cache. לפחות בנתיים הם לא משתמשים בזה כדי לחייב אנשים להיות מחוברים.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 10 יוני 2013, 22:03

וואו. אחרי הפאדיחות שמייקרוסופט עשתה בשנים קודמות, היא הראתה איך עורכים מסיבת עיתונאים עניינית!

סוני צריכה להפתיע מאוד כדי שאולי תשתווה לכך. התצוגה של מייקרוסופט קצת מבטלת את הסססמה של סוני "אנחנו רק משחקים".

הופתעתי מכמות הבלעדיים מצד ג' שמייקרוסופט השיגה.

KI הפתיע, למרות שלא מעניין אותי ומשחק קונקר או באנג'ו מוצלח היו הרבה יותר מלהיבים, אך היה מרענן לראות את רייר שוב עושה משחק רציני.

ו-Sunset Overdrive נראה מלהיב אך זה טריילר ללא משחקיות, והמשחק האחרון שלהם היה נחות, אז צריך לראות איך זה יתברר.

TitanFall ו-Battlefield 4 היו הכי מרשימים. נראה ש-BF הצליח ללכוד את הרוח של CoD ואפילו להיראות יותר מגניב ממנו, לא רק גרפית.

גם Dead Rising הציג משחקיות כיפית ומגניבה. עוד משחק שהייתי שמח לשחק.

ושימו לב ש-Mirror Edge נעדר, על אף השמועות. יהיה מעניין אם יוכרז דווקא במסיבה של סוני.

אם סוני לא תפיל אותי מהכיסא (וגם אם כן), ייתכן שאקנה גם את הקונסולה של מייקרוסופט בדור הבא, וזה מעיד כמה שהיא הצליחה במסיבה.

swym כתב:והנה מקס פיין על הבמה

זה בדיוק מה שאמרתי לשי ולגולן (הם אצלי) בזמן שעלה לבמה.

nigga כתב:ד"א Titan Fall נראה ג'נרי ומעפן.

כמו הדעה הזאת! הוא אולי גנרי, אבל מעפן? אחד היותר מרשימים שהוצגו, ביחד עם BF4.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 10 יוני 2013, 22:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2013, 22:05

bling כתב:אתה חושב שסוני תוציא את KILLZONE בשביל מונטאג'ים של ויטה ופס3? תעשה לי טובה :/
מה שכן יכול להיות שזה כן בשביל קשקושי OS וSERVICE,אבל אין סיכוי שבשביל מונטאג'ים חסרי חשיבות יוותרו על תצוגה של קילזון.

עריכה: קליימן למה דווקא מהמשחק של רמדי התלהבת כל כך? לא ראינו ממש גיימפליי רציף ושוב לא הבנו מה לעזאזל הם רוצים ואיך המשחק משחק.
זה הרשים אותך יותר מכל תצוגות הגיימפליי שראית היום?

סוני תראה טריילר של KZ4 ואז סוני תעלה משהו מגרילה והוא ידגים שלב חדש של KZ4. זה שהם הראו את זה בGT לא אומר שהם לא יראו את זה על הבמה מול מליון צופים.

דין, ראינו את הבקרת נזקים שלך. מיקרוסופט עשתה עכשיו את אחת המסיבות העיתונאים הכי טובות שראיתי בחיי, משחקים משחקים משחקים משחקים, 3 דקות על המערכת הפעלה, משחקים משחקים משחקים, מחיר + תאריך יציאה, משחקים. מה יותר טוב מזה? לא היית מרוצה מהמשחקים עצמם? יופי, לא ציפיתי אחרת. אבל אי אפשר להגיד מילה אחת רעה על התצוגה של מיקרוסופט, הם עשו 100% ממה שהם היו צריכים לעשות בתצוגה הזאת.

בנושא המחיר, מיקרוסופט תמכור אותה ב199$ + תשלום חודשי וכל השמנמנים בארה"ב ישכחו את תג המחיר 500$ בדיוק כמו שכל לקוחות האייפון שם לא זוכרים את התג מחיר 650$ אלה את התג מחיר 199$ ש"מוכרים" להם בחברות הסלולר האמריקאיות.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 יוני 2013, 22:09

"
אם סוני לא תפיל אותי מהכיסא (וגם אם כן), ייתכן שאקנה גם את הקונסולה של מייקרוסופט בדור הבא, וזה מעיד כמה שהיא הצליחה במסיבה."

אני יקנה את כולן ,אבל XBOX ONE וPS4 בשלב מאוחר
בטח עוד שנתיים +-

מחר WIIU
יחכה ליזדמנות יד שניה לויטה ומודל חדש ל3DS XL

יש לי עבודה נוספת לשטויות האלו
מת כבר שיצא פיקמין 3,בינתים ישחק דמוים עד שימצא יד שניה בזול לNSMBU

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2013, 22:10

נו נדב מה עם קינקט ספורטס פלוס אדוונצ'רס? איפה היה קראקדאון? איפה גירס?

כמו שאמרתי שרק מקסימום נראה טיזר מזדיין להיילו ואולי קינקט ספורטס
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 47 אורחים