DrKeo כתב:HL1 מודרני זאת המחמאה הכי גדולה שהמשחק הזה קבל אי פעם וממש לא מגיע לו אותה.
InterAl כתב:שניהם בינוניים מאוד, אבל LL משמעותית טוב יותר.
MGS FREAK כתב:InterAl כתב:שניהם בינוניים מאוד, אבל LL משמעותית טוב יותר.
אתה משווה את LL ל-2033 המקורי או גרסת הרידקס ? אם לשרידקס אז הבנתי שהגיימפליי והגרפיקה בהם זהים לחלוטין. LL הוסיף עוד פיצ'רים או שהסיפור פשוט טוב יותר ?
Stick כתב:מי שזוכר דיברתי כאן לפני כמה זמן על חוסר חיבור מוזר שיש לי עם TR (מ2013) כשלמרות שניסיתי לשחק בו מספר פעמים (ושאני אוהב את הז'אנר) אף פעם לא הצלחתי לשחק בו יותר משעה.
אז בימים האחרונים הצלחתי סוף סוף לשחק בו ועכשיו גם לסיים אותו.
בגדול? אני שמח שהחזקתי סוף סוף יותר מהשעה הראשונה כי מדובר באחלה משחק, אבל בסופו של דבר לא נפלתי ממנו ואני חושב שהביקורות המהללות שלו מכשיצא הן די מוגזמות.
האמת שהמשחק מאוד הזכיר לי את אנצ'רטד הראשון, גם באווירה הכללית שלו (כל המשחק על אותו האי, שילוב של אויבים רגילים עם כמה על-מתים לקראת הסוף) וגם בגלל שהמשחק לטעמי לא התעלה לרמות של אנצ'רטד 2 (בטח לא) או אפילו 3, ונמצא יחד עם הראשון בקטגוריית ה"אחלה משחקים".
היו כמה דברים שהפריעו לי מאוד, כמו עלילה נוראית ברמה מכאיבה, או הרגשה של הפקה די זולה לפעמים שבאה לידי ביטוי בחוסר ליטוש מסוים, דיבוב בינוני מינוס, אנימציות גרועות בסרטונים לכל הדמויות מלבד הראשית ובקיצור הכי רחוק מND ואנצ'רטד שיש. אפילו הכתוביות הצבעוניות המוזרות האלו לא עזרו ממש.
הירי והאקשן היו בסדר וכל השדרוגים שאפשר להשיג לאורך המשחק הן תוספת נחמדה.
את הסביבות היחסית פתוחות למול אנצ'רטד אני פחות אהבתי, אני תמיד מעדיף את המשחקים שלי לינארים ומהודקים (ברמת האנצ'רטד, לא COD כן?) אבל אני יכול להבין שהרבה אנשים יחשבו את ההפך המוחלט וזה הגיוניס.
היו כמה סט פיסס מרשימים אבל אף אחד מהם לא הוציא ממני את הוואו של הרכבת/מטוס/מסוק/ספינה וכו' של אנצ'רטד.
הדבר היחיד שבעיני המשחק באמת עשה טוב יותר אלו קטעי הפלטפורמה, וזה כי כאן הם היו רק.. כמעט אוטמטיים לגמרי? אבל בלי קשר הם היו מגוונים וארוכים יותר מאשר הTPS הממוצע.
בקיצור אחלה משחק, נהנתי, אבל לא חסר בעיות ואני חושב שבהשוואה לאנצ'רטדים המתקדמים הוא די מחוויר. נחכה שהמחיר של ROTR ירד כדי לבדוק אם הוא עושה את מה שאנצ'רטד 2 עשה לראשון.
DrKeo כתב:הגיימפליי של אנצ'רטד זה הדבר האחרון שהייתי מציין על המשחק הזה. הירי שלו MEH, הפלטפורמה שטחית בצורה מאוד קיצונית והחידות קלות בצורה מביכה. אם מסירים מהמשחק הזה את הSET PIECES המטורפים הוא פשוט לא מחזיק מים. אני חושב ששלב הרכבת הוא היה הדבר היחיד שאנשים היו זוכרים מכל טרילוגית אנצ'רטד אם לא היו הSET PIECES המטורפים.
Stick כתב:DrKeo כתב:הגיימפליי של אנצ'רטד זה הדבר האחרון שהייתי מציין על המשחק הזה. הירי שלו MEH, הפלטפורמה שטחית בצורה מאוד קיצונית והחידות קלות בצורה מביכה. אם מסירים מהמשחק הזה את הSET PIECES המטורפים הוא פשוט לא מחזיק מים. אני חושב ששלב הרכבת הוא היה הדבר היחיד שאנשים היו זוכרים מכל טרילוגית אנצ'רטד אם לא היו הSET PIECES המטורפים.
זה אולי נכון אבל גם בTR הירי MEH, הפלטפורמה שטחית בצורה רק-טיפה-פחות קיצונית והחידות קלות בצורה מביכה.
ההבדל העיקרי הוא שלTR אין את הSET PIECES של אנצ'רטד (בנוסף לדמויות ועלילה טובות, הפקה מרשימה עד מאוד וליטוש מושלם) וככה זה מרגיש.
לא סתם המשחק הזכיר לי יותר מכל את אנצ'רטד הראשון שחסר גם הוא את הSET PIECES של ההמשכים.
אם לא היו לאנצ'רטד הSET PIECES אז אנשים היו זוכרים את שלב הרכבת. ואת הדמויות הנהדרות והדיאלוגים המשעשעים וההפקה המדהימה והדברים הקטנים האלו שיש רק שם (אני זורק את הבגדים הנרטבים של דרייק ב2007, פוצץ לי את הראש בזמנו).
מצד שני אני סיימתי את TR אתמול ובאמת שאני כבר לא זוכר כלום, אז איפה ההשוואה? (אה, וכמובן שבהשוואה אמיתית לאנצ'רטד דווקא כן יש SET PIECES מדהימים).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 55 אורחים