במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ינואר 2016, 20:00

HL1 מודרני זאת המחמאה הכי גדולה שהמשחק הזה קבל אי פעם וממש לא מגיע לו אותה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 ינואר 2016, 21:06

שניהם בינוניים מאוד, אבל LL משמעותית טוב יותר.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 ינואר 2016, 21:48

DrKeo כתב:HL1 מודרני זאת המחמאה הכי גדולה שהמשחק הזה קבל אי פעם וממש לא מגיע לו אותה.

אבל זה מה שהוא, לא אמרתי HL2 אלא 1, הוא מנסה לחקות אותו בכל רמח איבריו ועושה עבודה לא רעה. עולם קודר, מאוד אווירתי, pacing נהדר, gun play משובח, רגעים סינמטיים מעיניי השחקן שמקדמים עלילה, בערך כל מה שHL1 עשה בצורה מופתית בזמנו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ינואר 2016, 00:29

כן, HL1 עשה בצורה מופתית ב1998 ו-2033 עשה בצורה לא מופתית ב2010. גם דום 3 ניסה לעשות HL1 ונכשל ורזיסטנס 3 ניסה לעשות HL2 ונכשל. זה שמשחק מנסה לא אומר שהוא מצליח :)

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 30 ינואר 2016, 00:48

InterAl כתב:שניהם בינוניים מאוד, אבל LL משמעותית טוב יותר.

אתה משווה את LL ל-2033 המקורי או גרסת הרידקס ? אם לשרידקס אז הבנתי שהגיימפליי והגרפיקה בהם זהים לחלוטין. LL הוסיף עוד פיצ'רים או שהסיפור פשוט טוב יותר ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ינואר 2016, 00:56

אני משער שלגרסה המקורית כי אם הוא לא שחק אז הוא מסתמך על הביקורות והביקורות עשו השוואה למקורי. הקפיצה גם קטנה יותר מאחר והרידאקס של 2033 הביא הרבה שיפורים מLL אל 2033. הרידאקס של LL אגב הוא כמעט ללא כל שינוי מהמקורי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 ינואר 2016, 12:28

שיחקתי אתמול עוד קצת ב2033 ,לא היתי אומר שהוא דומה לHL1 ,יותר כאילו עשו משחק "הנוסע השמיני " ,בצורה לא רעה
מה שכן המפלצות שניתקלתי בהן ,חוזרות על עצמם ,למרות שהיו כמה אויבים אנשים

בכל מקרה בינתים כל מקום היה מסדרון ,ולא יצא לי לראות פאזל או משהו ,הכי הרבה היה מסדרונות אחרים עם מבוי סתום
ככה שהמשחק אומר להן ללכת כל הזמן ,לפחות בהתחלה

הגרפיקה לטעמי מאוד יפה (גרסת המחשב ויש לי מחשב מכובד ) ,ובינתים המשחק סבבה ,לא חובה אבל סבבה
חוץ מזה שמתי לב שהמפיצה היתה THQ ,ככה שאין הרבה סיכוי לעוד משחקים בסדרה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 31 ינואר 2016, 14:10

MGS FREAK כתב:
InterAl כתב:שניהם בינוניים מאוד, אבל LL משמעותית טוב יותר.

אתה משווה את LL ל-2033 המקורי או גרסת הרידקס ? אם לשרידקס אז הבנתי שהגיימפליי והגרפיקה בהם זהים לחלוטין. LL הוסיף עוד פיצ'רים או שהסיפור פשוט טוב יותר ?

מקורי, ברידקס לא שיחקתי. לדעתי LL טוב יותר מכל בחינה, גם סיפור, גם גיימפליי וגם עיצוב שלבים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 פברואר 2016, 02:50

מי שזוכר דיברתי כאן לפני כמה זמן על חוסר חיבור מוזר שיש לי עם TR (מ2013) כשלמרות שניסיתי לשחק בו מספר פעמים (ושאני אוהב את הז'אנר) אף פעם לא הצלחתי לשחק בו יותר משעה.
אז בימים האחרונים הצלחתי סוף סוף לשחק בו ועכשיו גם לסיים אותו.
בגדול? אני שמח שהחזקתי סוף סוף יותר מהשעה הראשונה כי מדובר באחלה משחק, אבל בסופו של דבר לא נפלתי ממנו ואני חושב שהביקורות המהללות שלו מכשיצא הן די מוגזמות.
האמת שהמשחק מאוד הזכיר לי את אנצ'רטד הראשון, גם באווירה הכללית שלו (כל המשחק על אותו האי, שילוב של אויבים רגילים עם כמה על-מתים לקראת הסוף) וגם בגלל שהמשחק לטעמי לא התעלה לרמות של אנצ'רטד 2 (בטח לא) או אפילו 3, ונמצא יחד עם הראשון בקטגוריית ה"אחלה משחקים".
היו כמה דברים שהפריעו לי מאוד, כמו עלילה נוראית ברמה מכאיבה, או הרגשה של הפקה די זולה לפעמים שבאה לידי ביטוי בחוסר ליטוש מסוים, דיבוב בינוני מינוס, אנימציות גרועות בסרטונים לכל הדמויות מלבד הראשית ובקיצור הכי רחוק מND ואנצ'רטד שיש. אפילו הכתוביות הצבעוניות המוזרות האלו לא עזרו ממש.
הירי והאקשן היו בסדר וכל השדרוגים שאפשר להשיג לאורך המשחק הן תוספת נחמדה.
את הסביבות היחסית פתוחות למול אנצ'רטד אני פחות אהבתי, אני תמיד מעדיף את המשחקים שלי לינארים ומהודקים (ברמת האנצ'רטד, לא COD כן? :) ) אבל אני יכול להבין שהרבה אנשים יחשבו את ההפך המוחלט וזה הגיוניס.
היו כמה סט פיסס מרשימים אבל אף אחד מהם לא הוציא ממני את הוואו של הרכבת/מטוס/מסוק/ספינה וכו' של אנצ'רטד.
הדבר היחיד שבעיני המשחק באמת עשה טוב יותר אלו קטעי הפלטפורמה, וזה כי כאן הם היו רק.. כמעט אוטמטיים לגמרי? אבל בלי קשר הם היו מגוונים וארוכים יותר מאשר הTPS הממוצע.
בקיצור אחלה משחק, נהנתי, אבל לא חסר בעיות ואני חושב שבהשוואה לאנצ'רטדים המתקדמים הוא די מחוויר. נחכה שהמחיר של ROTR ירד כדי לבדוק אם הוא עושה את מה שאנצ'רטד 2 עשה לראשון.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 פברואר 2016, 11:30

משעשע, התחלתי את The order, מתוך השעה ששיחקתי זה התחלק כך:
1) 15 דקות QTE וקאטסינס.
2) 20 דקות הליכה נינוחה בחדרים ריקים.
3) 5 דקות סיבוב חפצים ביד תוך בחינת יופים.
4) 15 דקות גיימפליי של cover shooter בהן יריתי בחולי נפש תמימים ואנשים עם מוגבליות.
5) 5 דקות הליכה לא נינוחה בין קטעי גיימפליי.

ידעתי למה אני נכנס, אבל עדיין משעשע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2016, 12:59

Stick כתב:מי שזוכר דיברתי כאן לפני כמה זמן על חוסר חיבור מוזר שיש לי עם TR (מ2013) כשלמרות שניסיתי לשחק בו מספר פעמים (ושאני אוהב את הז'אנר) אף פעם לא הצלחתי לשחק בו יותר משעה.
אז בימים האחרונים הצלחתי סוף סוף לשחק בו ועכשיו גם לסיים אותו.
בגדול? אני שמח שהחזקתי סוף סוף יותר מהשעה הראשונה כי מדובר באחלה משחק, אבל בסופו של דבר לא נפלתי ממנו ואני חושב שהביקורות המהללות שלו מכשיצא הן די מוגזמות.
האמת שהמשחק מאוד הזכיר לי את אנצ'רטד הראשון, גם באווירה הכללית שלו (כל המשחק על אותו האי, שילוב של אויבים רגילים עם כמה על-מתים לקראת הסוף) וגם בגלל שהמשחק לטעמי לא התעלה לרמות של אנצ'רטד 2 (בטח לא) או אפילו 3, ונמצא יחד עם הראשון בקטגוריית ה"אחלה משחקים".
היו כמה דברים שהפריעו לי מאוד, כמו עלילה נוראית ברמה מכאיבה, או הרגשה של הפקה די זולה לפעמים שבאה לידי ביטוי בחוסר ליטוש מסוים, דיבוב בינוני מינוס, אנימציות גרועות בסרטונים לכל הדמויות מלבד הראשית ובקיצור הכי רחוק מND ואנצ'רטד שיש. אפילו הכתוביות הצבעוניות המוזרות האלו לא עזרו ממש.
הירי והאקשן היו בסדר וכל השדרוגים שאפשר להשיג לאורך המשחק הן תוספת נחמדה.
את הסביבות היחסית פתוחות למול אנצ'רטד אני פחות אהבתי, אני תמיד מעדיף את המשחקים שלי לינארים ומהודקים (ברמת האנצ'רטד, לא COD כן? :) ) אבל אני יכול להבין שהרבה אנשים יחשבו את ההפך המוחלט וזה הגיוניס.
היו כמה סט פיסס מרשימים אבל אף אחד מהם לא הוציא ממני את הוואו של הרכבת/מטוס/מסוק/ספינה וכו' של אנצ'רטד.
הדבר היחיד שבעיני המשחק באמת עשה טוב יותר אלו קטעי הפלטפורמה, וזה כי כאן הם היו רק.. כמעט אוטמטיים לגמרי? אבל בלי קשר הם היו מגוונים וארוכים יותר מאשר הTPS הממוצע.
בקיצור אחלה משחק, נהנתי, אבל לא חסר בעיות ואני חושב שבהשוואה לאנצ'רטדים המתקדמים הוא די מחוויר. נחכה שהמחיר של ROTR ירד כדי לבדוק אם הוא עושה את מה שאנצ'רטד 2 עשה לראשון.

אני חושב שבתחום הגיימפליי TR לוקח את אנצ'רטד בכל תחום. חקירה, פלטפורמה וירי. עלילה/הפקה/אירועים מתוסרטים כמובן שאנצ'רטד לא רואה אותו ממטר. זה בעיקר מה שמבדיל בינהם, בTR משחקים כדי לחקור ולהנות מהגיימפליי כשמנסים להתעלם מהעלילה/אירועים מתוסרטים ובאנצ'רטד משחקים כדי לראות שלושה קרונות רכבת מתעופפים לך מעל הראש בזמן שאתה הולך מכות עם גבר ענקי בזמן שמטוס קרב יורה עליכם טילים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 פברואר 2016, 13:36

כנראה שאני יותר מתחבר לסגנון של אנצ'רטד באמת.
אבל אני לא מסכים לגמרי, הירי בTR הוא לגמרי בינוני ואני זוכר שיותר נהנתי מהירי באנצ'רטד. מצד שני גם הוא לא היה מטורף ולא שיחקתי בו כבר כמה שנים אז אני מוכן לתת להם תיקו בינוני בתחום הזה.
חקירה, כן, זה משהו שהתייחסתי אליו ומשהו שאני אישית פחות אהבתי למול החוויה הלינארית המהודקת של אנצ'רטד, אבל אני לגמרי יכול להבין את מי שחושב ההפך.
אם אתה מדבר על החידות והפאזלים גם, אז אני חושב שבשני המשחקים עדיף לא להתייחס לחלקים האלו מתוך שמירה על כבוד המשחקים.
בשניהם מדובר לטעמי בפאזלים שהם על גבול המבישים.. העובדה שבTR יש יותר מהם היא לא בהכרח נקודה חיובית.
אם ככה לטעמי לפחות הפלטפורמה היא הנקודה היחידה שבה TR באמת מנצח את אנצ'רטד.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 01 פברואר 2016, 13:55

UC>>TR. הגיימפליי שלו הרבה יותר מאוזן, איכותי ומגוון וה-set pieces ברמה אחרת לגמרי. היתרון של TR הוא במעט יותר חופש בגיימפליי ובפיתוח הדמות, אבל מאחר והגיימפליי כ"כ לא מאוזן, זה לא מאוד רלוונטי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2016, 14:08

הגיימפליי של אנצ'רטד זה הדבר האחרון שהייתי מציין על המשחק הזה. הירי שלו MEH, הפלטפורמה שטחית בצורה מאוד קיצונית והחידות קלות בצורה מביכה. אם מסירים מהמשחק הזה את הSET PIECES המטורפים הוא פשוט לא מחזיק מים. אני חושב ששלב הרכבת הוא היה הדבר היחיד שאנשים היו זוכרים מכל טרילוגית אנצ'רטד אם לא היו הSET PIECES המטורפים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 פברואר 2016, 14:10

הירי באנצ'רטד מוצלח משמעותית מזה בTR. אנצ'רטד הוא cover shooter ברמה של גירס מבחינת gun play, טומב ריידר ממש לא, רחוק מאוד.
במשחק השני הם בכלל גרועים כל פעם שהם מנסים להתרחק מהנוסחא של אנצ'רטד, פשוט grinding באזורים ריקים מאדם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2016, 14:19

אנצ'רטד? ברמת ירי של גירס? שחקנו באותו משחק? שום דבר באנצ'רטד לא מרגיש טוב כמו החץ וקשת בTR. הירי באקדחים, אולי הם MEH באותה מידה אבל מי משתמש באקדח בTR?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 01 פברואר 2016, 15:17

סיימתי את Saints Row 3 לפני כמה ימים, וזה אחד המשחקים שהכי נהניתי מהם. הוא לא מחדש או פורץ דרך בכלום (יחסית לזמן היציאה שלו) אבל הוא מרגיש טוב, מלא בשטויות וקטעים הזויים ומצחיק ברמות. הרבה מזה בזכות הדמויות שלו שבאמת אכפת לי מהן. ה-voice acting מצויין וקיבלתי ממנו וייב כמו של אנצ'רטד, משהו בו מאוד טבעי וזורם וזה נותן הרגשה ייחודית לדיאלוגים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 פברואר 2016, 17:23

DrKeo כתב:הגיימפליי של אנצ'רטד זה הדבר האחרון שהייתי מציין על המשחק הזה. הירי שלו MEH, הפלטפורמה שטחית בצורה מאוד קיצונית והחידות קלות בצורה מביכה. אם מסירים מהמשחק הזה את הSET PIECES המטורפים הוא פשוט לא מחזיק מים. אני חושב ששלב הרכבת הוא היה הדבר היחיד שאנשים היו זוכרים מכל טרילוגית אנצ'רטד אם לא היו הSET PIECES המטורפים.

זה אולי נכון אבל גם בTR הירי MEH, הפלטפורמה שטחית בצורה רק-טיפה-פחות קיצונית והחידות קלות בצורה מביכה.
ההבדל העיקרי הוא שלTR אין את הSET PIECES של אנצ'רטד (בנוסף לדמויות ועלילה טובות, הפקה מרשימה עד מאוד וליטוש מושלם) וככה זה מרגיש.
לא סתם המשחק הזכיר לי יותר מכל את אנצ'רטד הראשון שחסר גם הוא את הSET PIECES של ההמשכים.

אם לא היו לאנצ'רטד הSET PIECES אז אנשים היו זוכרים את שלב הרכבת. ואת הדמויות הנהדרות והדיאלוגים המשעשעים וההפקה המדהימה והדברים הקטנים האלו שיש רק שם (אני זורק את הבגדים הנרטבים של דרייק ב2007, פוצץ לי את הראש בזמנו :)).
מצד שני אני סיימתי את TR אתמול ובאמת שאני כבר לא זוכר כלום, אז איפה ההשוואה? (אה, וכמובן שבהשוואה אמיתית לאנצ'רטד דווקא כן יש SET PIECES מדהימים :) ).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 פברואר 2016, 18:15

האמת שתמיד חשבתי שהירי בTR מושלם. ברמה הגבוהה ביותר בז'אנר. רמה וחצי מעל הטוב ביותר של אנצ'רטד. גם כל מערכת הקרב עדיפה. מערכת המחסות פועלת יותר טוב והמשחק מרגיש הרבה יותר דינמי בזכות התנועה ההרבה יותר כיפית של לארה. החץ וקשת לבדו יותר כיפי ומוצלח (ומגוון) מכל הנשקים של אנצ'רטד ביחד. סביבה הרבה יותר דינמית עם מנורות שמן, היכולת למשוך מחסות וקורות תומכים. גם עיצוב השלבים הרבה יותר מוצלח, עם שלבים של כמה קומות והמון מקומות להסתרר ולאבד את האויבים.
על זה אפשר להוסיף את עיצוב העולם שמרגיש הרבה יותר אורגני ומספק תחושת תגלית אמיתית ופלטפורמינג הרבה יותר כיפי ובאמת שבכל הנוגע לגיימפליי, לאנצ'רטד יש המון מה ללמוד מTR (ומרגיש מהטריילרים של 4 שהם למדו).

אני כנראה אוהב יותר את אנצ'רטד בגלל הset pieces המגניבים, אבל כשמסתכלים על הירי, מערכת הקרב והתנועה של הדמות הראשית, TR של 2013 נמצא רמה וחצי-שניים מעל הטופ של אנצ'רטד ונראה כאילו TR החדש הגדיל את הפער.
אפרופו set pieces זכורים, הקטע בסוף שיורים עם שני אקדחים היה אחד מרגעי הfan service היותר חינניים ומוצלחים שיצא לי לחוות. אני זוכר היטב גם עוד כמה וכמה רגעים, אבל סה"כ באנצ'רטד עושים את זה יותר טוב.
יכול להיות שאנצ'רטד 4 ישנה את האיזון. מערכת הקרב שלו נראית משודרגת להפליא.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 פברואר 2016, 18:48

טוב אני מניח שזה כבר עניין של טעם.
את הירי של אנצ'רטד אני זוכר כטוב יותר, אבל זה היה מזמן אז אני מוכן לתת לו לסבול מהספק.
מצד שני הירי של TR מאוד טרי אצלי והוא לגמרי בינוני מבחינתי, קשה לי להסכים שהוא טוב כמו שאתם אומרים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2016, 18:55

Stick כתב:
DrKeo כתב:הגיימפליי של אנצ'רטד זה הדבר האחרון שהייתי מציין על המשחק הזה. הירי שלו MEH, הפלטפורמה שטחית בצורה מאוד קיצונית והחידות קלות בצורה מביכה. אם מסירים מהמשחק הזה את הSET PIECES המטורפים הוא פשוט לא מחזיק מים. אני חושב ששלב הרכבת הוא היה הדבר היחיד שאנשים היו זוכרים מכל טרילוגית אנצ'רטד אם לא היו הSET PIECES המטורפים.

זה אולי נכון אבל גם בTR הירי MEH, הפלטפורמה שטחית בצורה רק-טיפה-פחות קיצונית והחידות קלות בצורה מביכה.
ההבדל העיקרי הוא שלTR אין את הSET PIECES של אנצ'רטד (בנוסף לדמויות ועלילה טובות, הפקה מרשימה עד מאוד וליטוש מושלם) וככה זה מרגיש.
לא סתם המשחק הזכיר לי יותר מכל את אנצ'רטד הראשון שחסר גם הוא את הSET PIECES של ההמשכים.

אם לא היו לאנצ'רטד הSET PIECES אז אנשים היו זוכרים את שלב הרכבת. ואת הדמויות הנהדרות והדיאלוגים המשעשעים וההפקה המדהימה והדברים הקטנים האלו שיש רק שם (אני זורק את הבגדים הנרטבים של דרייק ב2007, פוצץ לי את הראש בזמנו :)).
מצד שני אני סיימתי את TR אתמול ובאמת שאני כבר לא זוכר כלום, אז איפה ההשוואה? (אה, וכמובן שבהשוואה אמיתית לאנצ'רטד דווקא כן יש SET PIECES מדהימים :) ).

הבעיה היא שאתה מחלק את זה לירי, פלטפורמה וזהו בערך. ההבדל העיקרי בין TR לאנצ'רטד הוא שבTR האזורים פתוחים ודורשים חקירה. אתה מנסה להגיע לכל מני מקומות כדי למצא LOOT, מנסה לתקל פאזלים של פלטפורמה ולהבין איך לעזאזל אתה מגיע לגג של איזה מבנה סתם כדי לפתוח את התיבה שלמעלה בשביל LOOT. באנצ'רטד אין את זה, אתה נדחף במסדרון מהשניה שאתה מפעיל את הפלייסטיישן ועד שאתה מסיים את המשחק. המשחקים האלה נורא שונים ובזמן שכל דבר שקשור לערכי הפקה אנצ'רטד לוקח בהליכה (תסרוט, SET PIECES, כתיבה או דיבוב), ברגע שמדברים על גיימפליי TR אצלי בספר לוקח.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 פברואר 2016, 19:15

חילקתי את זה ככה כי ניסינו להשוות אלמנט מול אלמנט, כלומר הירי מול הירי, הפלטפורמה מול הפלטפורמה, החידות מול החידות וכן הלאה.
על ההבדלים (ולא הדמיון) בין המשחקים כבר דיברנו שנינו, אין מה להתווכח פה, בTR יש עולם חצי פתוח ובאנצרטד יש סט פיסס מדהימים, אין מה לחדש בקטע הזה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2016, 20:22

אני רק מנסה להעביר את זה שאולי הפלטפורמה של TR רק טיפה יותר טובה מזאת של אנצ'רטד אם אתה מסתכל בסוג של סופר זום שבו לארה מטפסת על קיר מול ניית'ן מטפס על קיר. אבל ברגע שאתה עושה זום החוצה ומסתכל על התמונה היותר גדולה, בTR אתה עושה פלטפורמה כחלק מהסביבה הפתוחה בצורה יחסית חופשית ומנצל אותה בכדי לפתור את הסביבה בזמן שבאנצ'רטד אתה פשוט רץ קדימה במסדרון בלי שום אופציות. כלומר המבנה של המשחק גורם להבדל ענקי, אפילו אם היינו אומרים שהפלטפורמה בשניהם מרגישה בדיוק אותו דבר.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 02 פברואר 2016, 00:10

שיחקתי באחרונה באוסף אנצ'רטד ונזכרתי עד כמה המערכת לא מלוטשת ובעייתית, גם עיצוב האתגרים יכול להיות נורא. בטומב ריידר לא נתקלתי בבעיות כאלה. אפילו החידות בו הרבה יותר טובות.

ובכל זאת, סדרת אנצ'רטד מומלצת מאוד. זו סדרה קלילה ומגניבה, למרות הכול, ואני מאמין שהמשחק הרביעי יהיה מלוטש יותר מקודמיו.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 פברואר 2016, 01:00

את הדברים של נדב אני עוד יכול להבין, הוא בסך הכל די צודק בהודעה האחרונה שלו ויש כאן כבר עניין של טעם אישי והעדפה, למשל העדפה שלו לסביבה חצי פתוחה עם כמה נתיבים למול העדפה שלי למשחק מהודק רציף וקצבי. בסדר, אבל להגיד שהבעיה של אנצ'רטד למול TR היא חוסר ליטוש ועיצוב שלבים? כבר חשבתי שאתה מתבלבל בין שני המשחקים האלו (במידה וכן, רק ליתר בטחון, אנצ'רטד זה המשחק עם הבחור) אבל אז אמרת שהחידות בTR הן הרבה יותר טובות והבנתי שאתה כנראה מדבר על משחק אחר לגמרי..
החידות בTR מסתכמות ב100% מהמקרים ב"מה עושה הדבר ה*זה*? אה, ו*זה*? אה אוקי, אז קודם *זה* ואז *זה*. הנה זה עובד".
לא שבאנצ'רטד הן יותר טובות (הן יותר מעטות, וזה אני מניח סוג של יתרון במצב הקיים..) אבל להציג את החידות בTR באיזשהו אור חיובי, בטח כשיש מספיק דברים שהמשחק באמת עושה טוב, זה קצת משעשע.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 25 אורחים