ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2016, 21:37

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2016, 22:46

שוק!

האמת, אם זלדה יוצא טוב ויש לNX תמיכה לאחור אני כל כך קונה אותה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2016, 23:50

DrKeo כתב:שוק!

זה לגמרי מה שאני חושב על כל קונסולת נינטנדו מאז הWII ואז אני מגלה שזה גיימקיוב מומהר ב400$ ומוותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2016, 00:44

כן, נכון :/
נקווה שאיחור אופנתי של 3 שנים לדור יגרום לנינטנדו לעשות קונסולה שהיא בטעות קרובה לפס4 בכוח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2016, 14:01

כמו תמיד, כדאי לקחת עם גרגר מלח, אבל זה מגיע ממשתמש עם עבר של כמה וכמה שמועות נינטנדו שהתבררו כאמיתיות כך שהוא כנראה באמת מקושר.
אמ;לק:
הקונסולה פחות או יותר בכוח של הפס4/ONE, המרה של קוד מהן אליה אמורה להיות בערך אפס עבודה וזאת גם הסיבה שהערכות פיתוח נשלחו מאוחר, יש לקונסולה דונגל HDMI אלחוטי שמבוסס על הצ'יפ של השלט WIIU רק באיכות גבוהה יותר כך שהיא לא צריכה להיות מחוברת בכבלים לטלביזיה, לסטיקים יש פידבאק הפטי כך שהם מתנגדים ורוטטים, היא מסתנכרנת בבלוטות' לכל טאבלט או טלפון כך שאפשר לקבל עליה שיחות והודעות טקסט ומערכת ההפעלה שלה מתקדמת ברמה שאנשים מתבלבלים וחושבים שהיא מריצה אנדרואיד.

It has a wireless HDMI dongle that attaches flush to the back of the device. A user can pull it out and insert it into any display with a normal sized HDMI output and the devices uses an evolved version of the Wii U’s streaming tech to display in HD to the TV screen.
Allegedly the analog controls for movement has small motors in them for full haptic feedback. Meaning if you control a character and hit a wall, the sticks move away from the direction of that wall to simulate running head first into it. This can also be used for jerking when firing a gun, taking damage, moving over rough terrain, ect.
It can literally Bluetooth synch with everything, especially smart phone and tablets to the point where one feature is that it can answer phone calls and display text messages from your phone onto the screens itself so you don’t have to stop and answer your smart device.
The closest in terms of “power” it gets to is the Xbox One, but an app idea is Wii U x50 and Playstation Vita x100. The key is that all the tech is exactly the same hardware layout as the PS4 and Xbox One which then combine it with the OS’s strong emulation functions and compiler means that any game that can run of a Playstation 4 or Xbox One can easily run on the NX with near-zero modification to the original source code, especially if it runs in Android OS or Unreal Engine 4. This is allegedly why Nintendo has given out the dev kits so late, as one 3rd Party dev put it “It’s the easiest device we’ve ever developed for. You just take your code, compile it and it works.”
Look to Pokemon GO to get the idea of the type of social features that will be in NX that will take multiplayer, AR and the StreetPass concept to a whole new level.
The real strengths of the device is its usability and ease of use. Developers have described to me more than once that it visually and functionally looks as if “Samsung and the Nintendo 2DS” had a baby, in that it looks friendly but unlike what most people visualize a Nintendo device to typically look. The operating system, named NintendOS alone is very powerful and has so many modern features of mobile operating systems today that Nintendo is trying to be very careful in showing it off for fear that it would be mistaken as running Android. It also has a very strong networking functions as it ties into multiple devices and services allowing a very competent and pervasive eco-system designed to constantly involve the consumer’s lives.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 פברואר 2016, 14:37

קיצר, סוג-של מכשיר נייד שמזכיר את השלט של הווי-יו, ללא קונסולה, אלא רק דונגל...
מה שאומר ניידת חזקה עם אפשרות פשוט להציג את זה על הטלויזיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2016, 15:44

Laskin כתב:קיצר, סוג-של מכשיר נייד שמזכיר את השלט של הווי-יו, ללא קונסולה, אלא רק דונגל...

משהו כזה למרות שהפטנטים של נינטנדו דברו על יחידות עיבוד משניות שהוא יכול לתקשר איתן אלחוטית. כלומר יכול להיות שהנייד הזה הוא סך הכל ב3DS-2 וכשאתה בטווח של הקוביה בסלון שלך הוא פתאום יודע לספק כוח של PS4.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 פברואר 2016, 20:18

זה יהיה כישלון עם הכוח יהיה ברמה של הPS4 ,הPS4 עושה מספרים מאוד גדולים ומקבלת המון תמיכה מצד שלישי
אני אולי יקנה את הNX ,כי יש לי מחשב חזק לרוב משחקי הPS4\XBO ,אבל רוב האנשים לא יעברו לNX בלי שיפור מורגש מהPS4\XBO

וגם מערכות ההפעלה של הXBO\PS4 משופרות בהרבה לאומת דור קודם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2016, 23:36

יש לך מחשב חזק אז תקנה צד ג׳ לnx (נניח שתהיה חזקה מהפס4) או לpc? אני משער שלpc. יראה יותר טוב, יהיה זול יותר והמשחקים ישארו איתך לעד. אז מה זה משנה? העיקר שנינטנדו תהיה סופסוף מיושרת עם הדור.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 פברואר 2016, 07:06

אני לא ,אבל לכמה מאלו שקונים קונסולות ,יש מחשב חזק ?
אני קונה קונסולה לבילעדים שאין בPC ,זה הכל

אבל אני לא מיצג
לאחין שלי יקנו בקרוב PS4 ,וכרגע יש רק 2 משחקים שאני רוצה לשחק אליו ,קילזון ,ובקרוב אנצארטד 4
הבלעדים בXBO רובם יוצאים לPC ,ויש לי WIN10
ככה שהNX תגיע עם בלעדים שלא זמינים לי בצורה אחרת ,אבל שוב אני לא מיצג ,אני לא משחק הרבה אונלין ,לא מעניין אותי קהילה דיגיטלית
ורוב הזמן אני בPC

לאומת זאת מי שכן קונה קונסולה ,כדבר המשחקים הראשי ,הגרפיקה זה פרמטר חשוב בין יתר הדברים ,זה לא יגרום לקונסולה למכור הרבה לבד
וראינו בעבר שקונסולות חלשות יחסית מכרו הרבה יותר ,אבל זה כן יתרון מסוים
נינטנדו תתחרה בPS4 ,היא צריכה יתרונות על הPS4

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 פברואר 2016, 10:02

DrKeo כתב:
Laskin כתב:קיצר, סוג-של מכשיר נייד שמזכיר את השלט של הווי-יו, ללא קונסולה, אלא רק דונגל...

משהו כזה למרות שהפטנטים של נינטנדו דברו על יחידות עיבוד משניות שהוא יכול לתקשר איתן אלחוטית. כלומר יכול להיות שהנייד הזה הוא סך הכל ב3DS-2 וכשאתה בטווח של הקוביה בסלון שלך הוא פתאום יודע לספק כוח של PS4.

באמת קשה לי לתאר מצב שנינטנדו המציאו מכשיר שאלחוטית נותן לך פתאום פי כמה וכמה ביצועים טובים יותר.
אפשר סטרימינג, אבל קשה לי לדמיין דונגל קטנצ'יק עם יחידת עיבוד טובה יותר ממכשיר נייד עם מסך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 פברואר 2016, 13:40

הדונגל הוא רק סטרימר, כמו כרומקאסט רק שיש בו את גרסה משופרת של הצ'יפ של השלט WIIU כך שהוא אמור לספק חוויה של אפס לאג (יחסי כמובן). לפי הפטנט יהיו לך שלושה רכיבים, האחד הוא מכשיר סטייל 3DS-2 שקופסה קטנה מתחת לטלביזיה תספק ביצועים גבוהים כשהוא קרוב אליה ודונגל HDMI שמחובר לטלביזיה ומדבר עם שני הרכיבים האחרים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 פברואר 2016, 15:18

אה, שלושה רכיבים... חשבתי רק 2.
נשמע לי כבר מסורבל מדי. לא ילך... אני נותן לקונסולה ציון 6.5, כבר עכשיו.

יאללה, רק שיוציאו את זלדה הבא למחשב, כדי להציל את עצמם מצרות עם המשקיעים, ואני מרוצה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 פברואר 2016, 20:26

הדונגל מחליף כבל HDMI, נשמע לי פשוט מכבל HDMI; הקובית כוח מחליפה את הקונסולה הנייחת שיושבת מתחת לטלביזיה והניידת היא כמו השלט. אין יותר חלקים מקונסולה קלאסית, אפילו פחות כי חסכת כבל אחד. השאלה היא איך יהיה באמת המבנה שלה ואיך הכל יעבוד. גם נושא הקובית כוח שיושבת מתחת לטלבזיה זה סתם פטנט שלא בטוח שישתמשו בו או שישתמשו בו כך.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 29 פברואר 2016, 22:58

האמת שחבל שהם לא מוציאים קונסולה טיפה יותר חזקה מה-PS4/X1, הרי אף אחת מהן לא מצליחה להריץ 1080p כמו שצריך.
הקונספט כרגיל אצל נינטנדו, נשמע לא רע. בואו נראה איך הביצוע...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מרץ 2016, 00:25

אנחנו סתם מתדיינים על שמועות, מי יודע, אולי יש לה איזה 15% על הפס4 כמו שיש לפס4 על הONE? כרגיל שטיקים יגרמו ליקור הקונסולה, אם היא הייתה יותר קלאסית כנראה שיכלו במחיר זהה לפס4 להביא משהו חזק משמעותית מהפס4.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 01 מרץ 2016, 18:02

DrKeo כתב:שוק!

אל תבנה על דיבוב :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מרץ 2016, 18:25

לא בונה :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 מרץ 2016, 18:28

אולי MIDI
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 03 מרץ 2016, 23:50

יש שמועה שעל פניו נראית די רצינית שנינטנדו מממנת את beyond good and evil 2 ל NX.
כותר נישתי שכנראה אחרי כל כך הרבה שנים ליוביסופט אין עניין כלכלי להשקיע בו בין כל האססיין, פאר קרי וואצ דוגס המאוד רווחיים שלהם. זה פחות או יותר בדיוק מה שהיה עם ביונטה 2 שכנראה לא היה קיים בלי נינטנדו, ככה שזה די מתאים לדפוס פעולה שלהם.

רמת העניין שלי בקונסולה הנייחת/ניידת/משולבת/צלחת מעופפת של נינטדנו או מה שזה לא יהיה עלתה מדרגה. E3 הולך להיות מעניין.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 מרץ 2016, 05:33

למה להם לקדם את beyond good and evil 2 ?
נישמעה לי מוזר מאוד מחברה כמו נינטנדו ,יותר מתאים לMS לקדם משחק כזה

ביונטה היה מאוד שונה ,זה היה משחק בסגנון יפני
אני חושב שעם נינטנדו תקדם משחקים מערבים ,זה יהיה משחקים בעלי פרופיל גבוה ,לא חושב שהיום beyond good and evil 2 ,הוא כזה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 מרץ 2016, 05:35

דרך אגב יצא נינטנדו דירקט חדש (אחרי הפוקימון )
https://www.youtube.com/watch?v=arl3ACzJCBI

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 04 מרץ 2016, 07:48

מהרבה בחינות beyond good and evil יותר דומה למשחקים של נינטנדו או יותר מתאים למותג שלהם מאשר ביונטה, יפני או לא יפני.
למה להם לפתוח כיס על המשחק הזה? מאותה סיבה שהם השקיעו בביונטה אני מניח, או שסוני לקחו חסות על שנמו. לא רואה מה ההבדל. ליצור רצון טוב אצל השחקנים ולהוסיף עוד כותר לקטלוג זה לא רעיון רע במיוחד, ונינטנדו לא בדיוק בעמדה להשיג אקסלוסיבי מרוקסטאר או משהו כזה, אז הולכים על מה שאפשר. נחכה ונראה, כך או כך נדע בקרוב.

והם שיחררו כמה סרטוני גיימפלי חדשים לסטאר פוקס ועושה רושם שהם הרימו קצת את הגרפיקה. נראה לי יותר טוב ממה שהם הראו בפעמים קודמות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 מרץ 2016, 09:32

STAR FOX עדין ניראה לי כאילו לקחו משחק WII ושיפצרו אותו
מה שמעניין שחשפו מאריו נייר חדש לWIIU ,והוא ניראה טוב

עוד דבר שאמרו ,זה משחקי SNES שיהיו זמינים בחנות הווירטואלית לN3DS (לא ל3DS ) ,ניראה לי מוזר ,שלא משחררים אותם גם ל3DS ,כי המסך אותו המסך
יש את כל הכפתורים שצריך לSNES
וחומרה בערך בחוזק של הגימקיוב ,צריכה להספיק לזה

בכל מקרה אני רק מקווה שמאריו נייר נחדש וזלדה החדש יהיו זמינים לNX בדרך כזאת או אחרת ,STAR FOX גם ,אבל אני יעדיף לקנות אותו משומש

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מרץ 2016, 19:16

idan כתב:יש שמועה שעל פניו נראית די רצינית שנינטנדו מממנת את beyond good and evil 2 ל NX.
כותר נישתי שכנראה אחרי כל כך הרבה שנים ליוביסופט אין עניין כלכלי להשקיע בו בין כל האססיין, פאר קרי וואצ דוגס המאוד רווחיים שלהם. זה פחות או יותר בדיוק מה שהיה עם ביונטה 2 שכנראה לא היה קיים בלי נינטנדו, ככה שזה די מתאים לדפוס פעולה שלהם.

רמת העניין שלי בקונסולה הנייחת/ניידת/משולבת/צלחת מעופפת של נינטדנו או מה שזה לא יהיה עלתה מדרגה. E3 הולך להיות מעניין.

זה מאוד מעניין, אני אאלץ לקנות NX כך או כך אני משער.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 34 אורחים