DrKeo כתב:החקירה נתנה לך כסף שנתן לך לפתוח יכולות ולשדרג נשקים, זה לא היה סתם. אם הם היו מסוגלים לעשות תסרוט ברמה של נוטי דוג אז בטח שהייתי שמח שהמשחק יתרכז גם בזה אבל הם לא. בכל מקרה להגיד שהחקירה בTR נועדה לנפח את המשחק מ8 ל20 זה כמו להגיד את זה על TLOU.
DrKeo כתב:אני חושב שכבר אחרי שעה+ כיף. הכיף האמיתי מתחיל באזור השני אבל גם באזור הראשון יש את הקטעים שלו.
Laskin כתב:DrKeo כתב:החקירה נתנה לך כסף שנתן לך לפתוח יכולות ולשדרג נשקים, זה לא היה סתם. אם הם היו מסוגלים לעשות תסרוט ברמה של נוטי דוג אז בטח שהייתי שמח שהמשחק יתרכז גם בזה אבל הם לא. בכל מקרה להגיד שהחקירה בTR נועדה לנפח את המשחק מ8 ל20 זה כמו להגיד את זה על TLOU.
ממש לא, בTLOU לא היו קטעים שיכולת ממש לחקור דברים רחוקים אחד מהשני, או לחזור אחורה למקומות קודמים כדי לפתוח משהו אופציונלי שלא יכולת לפני, או כל מני דברים כאלה... אתה כן יכול להגיד את זה על הרבה משחקים, אבל דווקא TLOU לא דוגמא טובה לדעתי. המכניקה הזו יכולה להיות נהדרת ויכולה להיות מעייפת, תלוי בגיימפליי, בעיצוב העולם, במלא דברים.
זה לגמרי סובייקטיבי, אני רק משתף את התחושה שלי מהמשחק *הקודם*, שהחקירה של העולם בו הרגישה לי כמו ניפוח של שעות משחק, ולא הייתה שווה את הזמן בדיעבד.
kririn כתב:סימתי היום את ?מאריו ולואיגי נייר תקועה "
המשחק מאוד טוב ,באמת לא מבין את הביקורות
Death_119 כתב:kririn כתב:סימתי היום את ?מאריו ולואיגי נייר תקועה "
לא יודע לגבי הביקורות, אבל דן רייקר משחק בו כבר תקופה בGB והוא אןמר שהמשחק נהדר, מה שכן הוא שבור בטירוף אם יש לך Amibo.
סיימתי את Ori (אזור ה96%), נהנתי מכל רגע. ממשיך להתקדם בFO4, 50 שעות בפנים והמשחק ממשיך לרתק, נדב, שחר תחזרו לשחק, אתם מפסידים משחק מדהים.
Death_119 כתב:kririn כתב:סימתי היום את ?מאריו ולואיגי נייר תקועה "
לא יודע לגבי הביקורות, אבל דן רייקר משחק בו כבר תקופה בGB והוא אןמר שהמשחק נהדר, מה שכן הוא שבור בטירוף אם יש לך Amibo.
סיימתי את Ori (אזור ה96%), נהנתי מכל רגע. ממשיך להתקדם בFO4, 50 שעות בפנים והמשחק ממשיך לרתק, נדב, שחר תחזרו לשחק, אתם מפסידים משחק מדהים.
DrKeo כתב:אתה מדבר על fo4 שאנחנו מפספסים או אורי? כי אתה משכנע את המשוכנעים, אני כרגע משחק בfo4 ואת אורי סיימתי במקסימום שיכלתי (יש אזור שנחסם בשלב מסויים ולא אספתי הכל לפני שהוא נחסם).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים