במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Death_119 » 15 פברואר 2016, 12:47

DrKeo כתב:אז אני כרגע באמצע שלו אבל העייפות מהילד (בשילוב עם מיקרו מנג'ינג למלאי כל הזמן כי הדמות שלא לא מסוגלת לסחוב מספיק משקל) מפילה אותי כל פעם שעה פנימה אז אני בקושי עם 7 שעות שם :)

כמה טיפים:
1) יש Perk של משא תחת Strength, יוסיף לך 75 אם תשדרג את השניים הראשונים.
2) יש את החיות החמודות שבורחות ממך עם השני ראשים? Radstag אם אני לא טועה, אז מכינים מהם אחלה סטייק שמעלה לך את כושר הנשיאה ב-25 למשך שעה שלמה בעולם האמיתי. אתה צריך להחזיק מלאי של 2-3 תמיד ואתה מסודר להמון זמן.
תמונה

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 15 פברואר 2016, 22:25

טוב אז אחריי שלא נגעתי קרוב לחודש בוויצ'ר 3 (זמני הטעינה הורידו לי סופית את העניין מהמשחק), יש למישהו כאן הצעה למשחק טוב, שלא כולל זמני טעינה מופרעים בפס4?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2016, 12:28

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:אז אני כרגע באמצע שלו אבל העייפות מהילד (בשילוב עם מיקרו מנג'ינג למלאי כל הזמן כי הדמות שלא לא מסוגלת לסחוב מספיק משקל) מפילה אותי כל פעם שעה פנימה אז אני בקושי עם 7 שעות שם :)

כמה טיפים:
2) יש את החיות החמודות שבורחות ממך עם השני ראשים? Radstag אם אני לא טועה, אז מכינים מהם אחלה סטייק שמעלה לך את כושר הנשיאה ב-25 למשך שעה שלמה בעולם האמיתי. אתה צריך להחזיק מלאי של 2-3 תמיד ואתה מסודר להמון זמן.

תודה על הטיפ דודי, לא ידעתי את זה :)

תנין, לא יוצא SFV עוד כמה ימים?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 פברואר 2016, 13:44

DrKeo כתב:
Death_119 כתב:

כמה טיפים:

תלוי איך אתה מסתכל על זה... אפשר גם להגיד שהוא יוצא עוד כמה ימים ואפשר להגיד שהוא יוצא עוד כמה חודשים. העניין עם התוכן של המשחק הזה עוד יותר מגוחך, כשנזכרים שסוני "הצילה" אותו מתהום הנשיה. זה ממש מבאס. בכל ביקורת שקראתי מדברים על זה שהלחימה עצמה נהדרת וזה שהדמויות שונות לגמרי מוסיף מלא גיוון, אבל חסרים פיטצ'רים סופר בסיסיים (כמו היכולת להלחם בדמויות CPU ברמה יותר גבוהה מסתם לעמוד במקום ולקבל מקום).
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 פברואר 2016, 15:43

The Witness fail

תמונה

אין שום סיבה למה הפתרון הזה לא קביל כאשר בדיוק בפאנל הקודם השתמשתי באותה חוקיות עבור הפתרון. אני לא יודע מה מנסים ללמד אותי פה אבל הוא היה צריך להתחיל במשהו פשוט יותר ולכל הפחות לא לאפשר שרטוט קו שכזה שעונה בדיוק על הצרכים שהוצגו פאנל אחד לפני.

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 16 פברואר 2016, 23:51

DrKeo כתב:
Death_119 כתב:

כמה טיפים:

אתה מתכוון לסטריט פייטר? אם כן, אז פחות הטעם שלי משחקי מכות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 פברואר 2016, 03:12

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:
Death_119 כתב:

כמה טיפים:

תלוי איך אתה מסתכל על זה... אפשר גם להגיד שהוא יוצא עוד כמה ימים ואפשר להגיד שהוא יוצא עוד כמה חודשים. העניין עם התוכן של המשחק הזה עוד יותר מגוחך, כשנזכרים שסוני "הצילה" אותו מתהום הנשיה. זה ממש מבאס. בכל ביקורת שקראתי מדברים על זה שהלחימה עצמה נהדרת וזה שהדמויות שונות לגמרי מוסיף מלא גיוון, אבל חסרים פיטצ'רים סופר בסיסיים (כמו היכולת להלחם בדמויות CPU ברמה יותר גבוהה מסתם לעמוד במקום ולקבל מקום).

עד כמה שאני זוכר ,צריך "לפתוח" את SF5
או על ידי חרישה של המשחק ,או מיקרו תשלומים

ולעשות ביקורת על משחק כזה +החרישה ,צריך לפחות חודש ,זה כדי לראות כמה צריך לשחק לפתוח דברים בלי לשלם

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 פברואר 2016, 07:40

יאי, נתקלתי בבאג הראשון שלי בX-Com 2: שלחתי את אחת הדמויות לעמדת תצפית יותר טובה על בניין, ובשביל לעשות את זה היא טיילה הלוך חזור עד מחוץ למפה ובחזרה.
אבל מאחר וזה איפשר לי לראות אויבים שממוקמים רחוק יותר בשלב ובמקביל אפילו לא שבר את ההסוואה שלי (concealment זה אחד החידושים היותר מגניבים לעומת המשחק הראשון), אני מתייחס לזה יותר כאל פיצ'ר מאשר באג.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 17 פברואר 2016, 08:31

אני חייב לציין שראיתי בשבוע האחרון 3 כתבות בעברית על XCOM, שלא במסגרת אתרי גיימינג יעודיים. הופתעתי לטובה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 פברואר 2016, 09:21

swym כתב:יאי, נתקלתי בבאג הראשון שלי בX-Com 2: שלחתי את אחת הדמויות לעמדת תצפית יותר טובה על בניין, ובשביל לעשות את זה היא טיילה הלוך חזור עד מחוץ למפה ובחזרה.
אבל מאחר וזה איפשר לי לראות אויבים שממוקמים רחוק יותר בשלב ובמקביל אפילו לא שבר את ההסוואה שלי (concealment זה אחד החידושים היותר מגניבים לעומת המשחק הראשון), אני מתייחס לזה יותר כאל פיצ'ר מאשר באג.

גם בראשון היה הסוואה, יכלת לפתח עור mimic בהרחבה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 פברואר 2016, 09:39

בראשון יכולת לתת אותו לאנשי צוות נבחרים ובשלב מאוחר יחסית. כאן מדובר באלמנט מרכזי שבו את רוב המשימות שלך אתה מתחיל כשכל הקבוצה היא concealed ובעצם תחילת המשימה מתמקדת בrecon ובמיקום אידאלי של הצוות שלך לפני מכת האש הראשונה שאתה בוחר לתת (כשמצד שני יש לך לחץ זמן להגיע לכל מיני Objectives בהרבה משימות ככה שזה לא פשוט).
במקביל לכל ההתגנבות הזו, יש גם צורך בפריצה לכל מיני מערכות אלקטרוניות שיכולות לחשוף את הכוחות שלך במידה והתקרבת אליהן יותר מידי. ואם אתה בוחר לפרוץ אותן אז אפשר להחליט אם לנסות לנטרל אותן או אפילו להשתלט עליהן וכדומה (ובאופן משמח אין שם שום מיניגיים מטופש של פריצה אלא פשוט בחירות עם risk-reward משתנה).
זה שינוי קטן אבל מהותי שממש הופך את המשחק לחצי משחק התגנבות, לפחות עד לנקודה שבה הכוחות שלך נחשפו ואז מגיעים reinforcements ואז הכל הולך לעזאזל ושמישהו כבר יזמין לנו חילוץ מוסק.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 17 פברואר 2016, 10:56

אני משחק כרגע באקסקום הראשון ומאוד נהנה ממנו. השני באמת מדהים והכל כמו שאומרים (בעיות טכניות aside) ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2016, 12:37

אתה משחק בראשון עם ההרחבה?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 17 פברואר 2016, 14:42

כן. הבנתי שמיותר לחלוטין לשחק בבסיס אם יש לי אותה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2016, 14:50

כן, לא שחקתי בהרחבה לצערי כי "בזבזתי" איזה 30 שעות עם המקורי ולא רציתי לשחק אותו שוב עם יותר תוכן אבל הבנתי שהיא משנה את המשחק מקצה לקצה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 17 פברואר 2016, 15:54

היא מוסיפה כמה שינויים אבל לא הייתי אומר שהם דרסטיים מדי. התוספת של המשאב החדש שנחוץ בשביל השדרוגים הגנטיים ובניית mechים מאלצת אותך להיות יותר אגרסיבי אם אתה רוצה להשיג אותו לפני ההשמדה העצמית וארגון EXALT יכול לפגוע בך בכל מיני דרכים אז ההתעסקות בו משפיעה יותר על המטאגיים (למרות שהחיילים שלו די חזקים). הבנתי שגם שינו או החליפו כמה סקילים.

יש גם "אירוע" חדש וקשה בהגזמה (חד פעמי) שנוסף לסיפור, אני לא אספיילר אבל בכל מקרה חושפים אותו בטריילר. אין לי מושג איך אפשר לשרוד אותו על איירון מן.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 פברואר 2016, 17:32

אין שום דבר רלוונטי עלילתית בXCom, השינויים בהרחבה הם במהותם שינויי גיימפליי, זה הרי משחק שכל משימה בו היא חסרת פנים, אין באמת עלילה במשחק והיא גם לא מעניינת, מה שמעניין זה הקרב הטקטי הנוכחי והניהול משאבים הגדול. הם הוסיפו המון יחסית להרחבה, שני סוגי שדרוגים חדשים לחלוטין, למעשה הם שילשו את השדרוגים שניתן לבצע. הם הוסיפו גם לא מעט אוייבים חדשים. על זה בנוי המשחק. זה שיש משימת הגנת בסיס ומשימה שבסוף קוראים להתקפה אווירית זה נחמד, אבל זה כולה שתי משימות מתוך מאות משימות שחוזרות על עצמן שאתה מבצע.

לטעמי ההרחבה שינתה מקצה לקצה את המשחק, לא עושים כבר הרחבות כאילו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 18 פברואר 2016, 08:19

יאצי על הוייטנס:

https://www.youtube.com/watch?v=F11UGNm6qfc
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 פברואר 2016, 12:02

חזרתי להרחבה של הויצר. בינתיים עברתי חלק ראשון. אהבתי מאוד את הנגיעות של הסיפור מהספר הראשון (האמיתי) של הויצר "דה לאסט וויש". כיף לחזור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2016, 13:08

אני עידן מחכה ליציאה של השני ולמחיר טוב. אה, ולסיים את כל המליארד משחקים שיוצאים השנה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 פברואר 2016, 13:28

גם אני חשבתי ככה אבל אז אמרתי, אם לא עכשיו, לא יצא.
בנוסף בא לי היה לרטש כמה מפלצות בפינישים מגניבים עם סיפור טוב...
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 פברואר 2016, 13:30

אני עמוק בוויצר 2 ,אני לא חופר בו ,בעיקר עושה עלילה ראשית
אבל זה הכנה לוויצר 3 ,שם אני יחפור

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 פברואר 2016, 15:59

kririn כתב:אני עמוק בוויצר 2 ,אני לא חופר בו ,בעיקר עושה עלילה ראשית
אבל זה הכנה לוויצר 3 ,שם אני יחפור

מה זה אומר לא חופר? אין שם יותר מידי קווסטים צדדיים. דווקא העלילה בשני היא הרבה יותר מעניינת, השלישי הוא דיי Fetch quest שהופך להיות מעצבן אחרי Velen. השני מלא תככים ופוליטיקות בין מדינות וסיעות, לטעמי המעניין מבין השניים, אולי שווה גם להשקיע בו אם ניתן.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 פברואר 2016, 16:08

תראה יש המון ללכת לחזור ללכת לחזור בשני
אתה תקועה כל מקום המון זמן ,גם אין את הזווית מלמעלה ,שהיתה אופציה במשחק הראשון
ומאוד עזרה לי ,למצוא מקומות
היה לי הרבה יותר כיף במשחק הראשון בגלל המצלמה מלמעלה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 22 פברואר 2016, 18:37

אני מאוד אהבתי את העלילה בשני גם כן, אבל אין ספק גם שיש גם בו (כמו בראשון) הרבה backtracking בחלקים מסוימים, מה שאני לא זוכר שסבלתי ממנו בשלישי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 51 אורחים