MGS FREAK כתב:
אז את אומרת שאדם לבן לא יכול לגדל ראסטות כי זה לא חלק מהתרבות שלו ?
fair enough, כל עוד תיפטרי מהבגדים המערביים שלך, תשכחי את האנגלית ותלמדי זולו, סווהילית, או ערבית ושכחי מחיסון למלריה, אני מסכים.
דוגמה קלאסית ל-Microaggression.
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
MGS FREAK כתב:
fair enough, כל עוד תיפטרי מהבגדים המערביים שלך, תשכחי את האנגלית ותלמדי זולו, סווהילית, או ערבית ושכחי מחיסון למלריה, אני מסכים.
InterAl כתב:MGS FREAK כתב:
MGS FREAK כתב:InterAl כתב:MGS FREAK כתב:
החיוך שלה בזמן שהיא פולשת למרחב שלו (על גבול התוקפת, אם זה היה הפוך הוא היה מואשם כבר באונס) עושה את כל העניין להרבה יותר מכעיס.
הו נדב זה עוד כלום, ראיתי סרטונים הרבה יותר קשים, כמו (לא זוכר בדיוק מה הרקע) בחורה שרבה עם מישהו ודוחפת אותו שוב ושוב ושוב בלי שאף אחד מהעוברים מסביב יחשוב להגיב תוך כדי שהיא אומרת לו "אתה לא יכול להחזיר לי כי אני אישה" וכשנמאס לו מהבולשיט הוא עושה האדוקן ומעיף אותה איזה מטר אחורה, כל האבירים על סוס לבן מתעוררים ומשתלטים על הגבר המסוכן.
bozeman כתב:אז הם ממש גרועים בזה... זה באמת הזוי...
זה רק מחזק את הדעה שלי שאין תקווה לאנושות...
MGS FREAK כתב:בדיוק חשבתי על זה לפני כמה ימים. למה שאדם שמרגיש זאב בגוף אנושי (או כל מקרה דומה מעורר קרינג' אחר) יחשב לא בריא בנפשו אבל אדם שמחליט שהוא גבר בגוף של אישה יתקבל (ברמה מסויימת) בחברה וכולם יזרמו עם ההצגה הזאת ?
swym כתב:MGS FREAK כתב:בדיוק חשבתי על זה לפני כמה ימים. למה שאדם שמרגיש זאב בגוף אנושי (או כל מקרה דומה מעורר קרינג' אחר) יחשב לא בריא בנפשו אבל אדם שמחליט שהוא גבר בגוף של אישה יתקבל (ברמה מסויימת) בחברה וכולם יזרמו עם ההצגה הזאת ?
אין הסבר פיזיולוגי/קליני לאדם שמרגיש זאב בגוף אנושי ולכן זה לא כל כך קשור (זה יותר מתאים בהשוואה לאנשים שבטוחים שישות עליונה מדברת אליהם).
לעומת זאת ההבדל בין זכן ונקרה אנושיים הוא לא בינארי כתוצאה מתופעות פיזיולוגיות שונות, ובסופו של דבר מבוסס גם לא מעט על כימיה שאפשר להשפיע עליה בצורה חיצונית. למשל:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%A7%D7%A1
https://en.wikipedia.org/wiki/Complete_ ... y_syndrome
Laskin כתב:אם כבר משווים למשהו, אז זה צריך להיות לBDD:
https://en.wikipedia.org/wiki/Body_dysmorphic_disorder
בעצם מה ההבדל בין אדם שכורת לעצמו את היד, בגלל שהוא לא חושב שזה צריך להיות שם, או עושה מליון ניתוחים פלסטיים כדי להיות דומה לאיזו דמות/בובה/גזע אחר, לעומת אדם שמשנה את המראה שלו וכורת את איבר המין שלו, למשל...? כי עובדתית - אנחנו תופסים בעלי BDD כאנשים בעלי הפרעה נפשית, אבל מקבלים לחלוטין טרנסג'נדרים.
אני אישית חלוק בדעתי, האמת, אבל זה נושא מאוד מורכב...
DrKeo כתב:אישית אני חושב ששניהם סבבה. מישהו רוצה להוריד לעצמו את הרגלים? לבריאות. מישהו רוצה לחתוך את הבולבול ולעשות שם פות במקום? שיהנה. אנשים והגוף שלהם, מי אנחנו שנתערב?
DrKeo כתב:אישית אני חושב ששניהם סבבה. מישהו רוצה להוריד לעצמו את הרגלים? לבריאות. מישהו רוצה לחתוך את הבולבול ולעשות שם פות במקום? שיהנה. אנשים והגוף שלהם, מי אנחנו שנתערב?
swiss-the-engine כתב:ואם הוא חושב שכל הגוף שלו למעט הראש מיותר? איפה אתה קטלג את זה כהפרעה נפשית שיש לטפל בה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים