נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

Re: נושא ה-PP הרשמי

הודעהעל ידי InterAl » 01 אפריל 2016, 00:07

MGS FREAK כתב:

אז את אומרת שאדם לבן לא יכול לגדל ראסטות כי זה לא חלק מהתרבות שלו ?

fair enough, כל עוד תיפטרי מהבגדים המערביים שלך, תשכחי את האנגלית ותלמדי זולו, סווהילית, או ערבית ושכחי מחיסון למלריה, אני מסכים.

דוגמה קלאסית ל-Microaggression.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אפריל 2016, 00:33

היי ברו? יש לך בעיה ברו? על מה אתה מסתכל ברו? תהיה סובלני ברו!
הסרטון הזה מביך אותי ועושה לי קצת צרבת.
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 אפריל 2016, 11:34

InterAl כתב:
MGS FREAK כתב:

fair enough, כל עוד תיפטרי מהבגדים המערביים שלך, תשכחי את האנגלית ותלמדי זולו, סווהילית, או ערבית ושכחי מחיסון למלריה, אני מסכים.

החיוך שלה בזמן שהיא פולשת למרחב שלו (על גבול התוקפת, אם זה היה הפוך הוא היה מואשם כבר באונס) עושה את כל העניין להרבה יותר מכעיס.

הו נדב זה עוד כלום, ראיתי סרטונים הרבה יותר קשים, כמו (לא זוכר בדיוק מה הרקע) בחורה שרבה עם מישהו ודוחפת אותו שוב ושוב ושוב בלי שאף אחד מהעוברים מסביב יחשוב להגיב תוך כדי שהיא אומרת לו "אתה לא יכול להחזיר לי כי אני אישה" וכשנמאס לו מהבולשיט הוא עושה האדוקן ומעיף אותה איזה מטר אחורה, כל האבירים על סוס לבן מתעוררים ומשתלטים על הגבר המסוכן.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 02 אפריל 2016, 21:19

MGS FREAK כתב:
InterAl כתב:
MGS FREAK כתב:

החיוך שלה בזמן שהיא פולשת למרחב שלו (על גבול התוקפת, אם זה היה הפוך הוא היה מואשם כבר באונס) עושה את כל העניין להרבה יותר מכעיס.

הו נדב זה עוד כלום, ראיתי סרטונים הרבה יותר קשים, כמו (לא זוכר בדיוק מה הרקע) בחורה שרבה עם מישהו ודוחפת אותו שוב ושוב ושוב בלי שאף אחד מהעוברים מסביב יחשוב להגיב תוך כדי שהיא אומרת לו "אתה לא יכול להחזיר לי כי אני אישה" וכשנמאס לו מהבולשיט הוא עושה האדוקן ומעיף אותה איזה מטר אחורה, כל האבירים על סוס לבן מתעוררים ומשתלטים על הגבר המסוכן.

טוב, אולי היא ניסתה להתחיל איתו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2016, 23:24

קלאסה, זה כמו למשוך בצמות בגן.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 03 אפריל 2016, 07:50

נראה מבוים לגמרי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 04 אפריל 2016, 10:17

bozeman כתב:נראה מבוים לגמרי.

אמיתי לגמרי
https://www.facebook.com/istolazytothin ... 7944253072

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 04 אפריל 2016, 11:51

אז הם ממש גרועים בזה... זה באמת הזוי...
זה רק מחזק את הדעה שלי שאין תקווה לאנושות...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אפריל 2016, 14:19

bozeman כתב:אז הם ממש גרועים בזה... זה באמת הזוי...
זה רק מחזק את הדעה שלי שאין תקווה לאנושות...

כן, זה פחות או יותר מה שהSJW הממוצע גורם לי להרגיש :(

אבל לא צריך ללכת רחוק, פה בארץ יש לנו אושיות פייסבוק מיפו שחושבות שצריך לסגור חומוסיות של יהודים בגלל שזה "ניכוס תרבותי"... שלא נדבר על המתוקים שלהם, קדאיף וכו'... זה בכלל אונס תרבותי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אפריל 2016, 14:25

מה שהרגשתי בבטן לפני שבוע ממתוקים שידידה שלי הביאה מטורקיה, זה אונס.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 05 אפריל 2016, 22:30

מישהו אמר אונס ?

תמונה

הו וזה.
זה טוב. כל כך, כל כך טוב. מנוסח בצורה מדוייקת, לא מתלהמת:

בדיוק חשבתי על זה לפני כמה ימים. למה שאדם שמרגיש זאב בגוף אנושי (או כל מקרה דומה מעורר קרינג' אחר) יחשב לא בריא בנפשו אבל אדם שמחליט שהוא גבר בגוף של אישה יתקבל (ברמה מסויימת) בחברה וכולם יזרמו עם ההצגה הזאת ?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 06 אפריל 2016, 09:56

MGS FREAK כתב:בדיוק חשבתי על זה לפני כמה ימים. למה שאדם שמרגיש זאב בגוף אנושי (או כל מקרה דומה מעורר קרינג' אחר) יחשב לא בריא בנפשו אבל אדם שמחליט שהוא גבר בגוף של אישה יתקבל (ברמה מסויימת) בחברה וכולם יזרמו עם ההצגה הזאת ?

אין הסבר פיזיולוגי/קליני לאדם שמרגיש זאב בגוף אנושי ולכן זה לא כל כך קשור (זה יותר מתאים בהשוואה לאנשים שבטוחים שישות עליונה מדברת אליהם).
לעומת זאת ההבדל בין זכן ונקרה אנושיים הוא לא בינארי כתוצאה מתופעות פיזיולוגיות שונות, ובסופו של דבר מבוסס גם לא מעט על כימיה שאפשר להשפיע עליה בצורה חיצונית. למשל:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%A7%D7%A1
https://en.wikipedia.org/wiki/Complete_ ... y_syndrome

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 06 אפריל 2016, 10:37

swym כתב:
MGS FREAK כתב:בדיוק חשבתי על זה לפני כמה ימים. למה שאדם שמרגיש זאב בגוף אנושי (או כל מקרה דומה מעורר קרינג' אחר) יחשב לא בריא בנפשו אבל אדם שמחליט שהוא גבר בגוף של אישה יתקבל (ברמה מסויימת) בחברה וכולם יזרמו עם ההצגה הזאת ?

אין הסבר פיזיולוגי/קליני לאדם שמרגיש זאב בגוף אנושי ולכן זה לא כל כך קשור (זה יותר מתאים בהשוואה לאנשים שבטוחים שישות עליונה מדברת אליהם).
לעומת זאת ההבדל בין זכן ונקרה אנושיים הוא לא בינארי כתוצאה מתופעות פיזיולוגיות שונות, ובסופו של דבר מבוסס גם לא מעט על כימיה שאפשר להשפיע עליה בצורה חיצונית. למשל:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%A7%D7%A1
https://en.wikipedia.org/wiki/Complete_ ... y_syndrome

המצב ה"נורמלי" (מעצם היותו "נורמה"- הרוב המכריע) הוא כן זכר ונקבה בינארי. הייתי אומר שאנדרוגינוס(ים?) והבחירה שלהם, או היחס של החברה, לקבל אותם ואת עצמם בתור סוג של מין שלישי או לתת דחיפה סופית לכיוון אחד המינים הוא מצב שונה לגמרי מאדם שמבחינה ביולוגית הוא 100% זכר\נקבה ורואה את עצמו בתור המין השני.

שזה יהיה ברור, אני באמת מנסה להבין את זה מבחינה מדעית ולא מנגח אף קבוצה.
הגורם ביולוגי ? תרבותי ? מה המקרים המתועדים הכי מוקדמים לזה ? יש מגמת עליה או ירידה ?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אפריל 2016, 11:09

אם כבר משווים למשהו, אז זה צריך להיות לBDD:
https://en.wikipedia.org/wiki/Body_dysmorphic_disorder
בעצם מה ההבדל בין אדם שכורת לעצמו את היד, בגלל שהוא לא חושב שזה צריך להיות שם, או עושה מליון ניתוחים פלסטיים כדי להיות דומה לאיזו דמות/בובה/גזע אחר, לעומת אדם שמשנה את המראה שלו וכורת את איבר המין שלו, למשל...? כי עובדתית - אנחנו תופסים בעלי BDD כאנשים בעלי הפרעה נפשית, אבל מקבלים לחלוטין טרנסג'נדרים.

אני אישית חלוק בדעתי, האמת, אבל זה נושא מאוד מורכב...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2016, 11:21

אישית אני חושב ששניהם סבבה. מישהו רוצה להוריד לעצמו את הרגלים? לבריאות. מישהו רוצה לחתוך את הבולבול ולעשות שם פות במקום? שיהנה. אנשים והגוף שלהם, מי אנחנו שנתערב?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 06 אפריל 2016, 11:30

Laskin כתב:אם כבר משווים למשהו, אז זה צריך להיות לBDD:
https://en.wikipedia.org/wiki/Body_dysmorphic_disorder
בעצם מה ההבדל בין אדם שכורת לעצמו את היד, בגלל שהוא לא חושב שזה צריך להיות שם, או עושה מליון ניתוחים פלסטיים כדי להיות דומה לאיזו דמות/בובה/גזע אחר, לעומת אדם שמשנה את המראה שלו וכורת את איבר המין שלו, למשל...? כי עובדתית - אנחנו תופסים בעלי BDD כאנשים בעלי הפרעה נפשית, אבל מקבלים לחלוטין טרנסג'נדרים.

אני אישית חלוק בדעתי, האמת, אבל זה נושא מאוד מורכב...

זאת הנקודה שלי.

ראית את הסרטון ? נותנים שם דוגמה של מישהי שהייתה מוקסמת מהקונספט של עיוורון וניסתה להתעוור.

נראה לי שכל הנושא הזה הוא רק דוגמה לשאלה של מה נחשב בריא מבחינה נפשית, על סמך מה קובעים אם הדבר כזה, ואם אפשר בכלל לעשות זאת ?
עד לפני כמה עשרות שנים הומוסקסואליות נחשבה מחלת נפש (בספר הזה של הפסיכולוגים, לא זוכר את השם) עד שהוסרה ממנו. מי קבע מה נכון לכאן או לכאן ?

הסוגיה היא בגדול הלגיטימיות והדיוק של מדע הפסיכולוגיה בכללו לדעתי.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 06 אפריל 2016, 11:35

DrKeo כתב:אישית אני חושב ששניהם סבבה. מישהו רוצה להוריד לעצמו את הרגלים? לבריאות. מישהו רוצה לחתוך את הבולבול ולעשות שם פות במקום? שיהנה. אנשים והגוף שלהם, מי אנחנו שנתערב?

מצד אחד אתה צודק, אבל מצד שני (אם יוצאים מנקודת הנחה שזו הפרעה נפשית) אז למה למנוע מהאדם המסכן שרוצה לחתוך לעצמו את הרגל לעשות זאת ולעזור לו להגיע למצב נפשי תקין אבל לעזור לזה שרוצה לעבור עשרות ניתוחים וטיפולים כדי להפוך עד כמה שאפשר למין השני ?

הדובר בסרטון השווה את זה ללעשות roast לאדם שסובל מחרדה חברתית, להזמין מכור לסקס לאורגיה, ומכור לסמים למסיבה עם קוק.

אני מנסה להישאר נייטרלי בשביל להבין את העניין דרך עובדות, אבל יש בזה משהו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אפריל 2016, 11:47

DrKeo כתב:אישית אני חושב ששניהם סבבה. מישהו רוצה להוריד לעצמו את הרגלים? לבריאות. מישהו רוצה לחתוך את הבולבול ולעשות שם פות במקום? שיהנה. אנשים והגוף שלהם, מי אנחנו שנתערב?

או, שאלה מעולה... אז זה בדיוק העניין, אם אתה רוצה להוריד לעצמך את היד, ואתה תלך לרופא והוא אכן יטיל בך מום ויעשה זאת - הוא בעצם "בוגד" בשבועה שלו, והרשיון שלו לנתח שוב יהיה בסכנה מיידית. לעומת זאת - להוריד לך את הפין זה בסדר גמור אם אתה מעוניין בכך... ולכן - זה נושא מורכב, ולא סתם עניין של "לבריאות".

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2016, 15:27

יש רופאים שמוכנים לעשות כריתות איברים לאנשים שיש להם את ההפרעה הזאת, היא גם נפוצה למדי יחסית. אני רק הבעתי את דעתי, השבועת רופאים והחוק הם אלה שדפוקים. צריך להיות שם סעיף של רצון המטופל, לא רק המטרה לרפא. ובכל מקרה אם בן אדם חייב אבל פשוט חייב שיורידו לו את יד ימין אז לפי הספר שלי זה נקרא לרפא, לא להטיל מום.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 06 אפריל 2016, 16:15

ואם הוא חושב שכל הגוף שלו למעט הראש מיותר? איפה אתה קטלג את זה כהפרעה נפשית שיש לטפל בה?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2016, 16:22

swiss-the-engine כתב:ואם הוא חושב שכל הגוף שלו למעט הראש מיותר? איפה אתה קטלג את זה כהפרעה נפשית שיש לטפל בה?

אם יש דרך לגרום לזה לעבוד וזה מה שהוא באמת רוצה אז למה לא?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 06 אפריל 2016, 18:02

לא אמרתי למה כן או לא... אמרתי איפה הקו של הפרעה נפשית.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אפריל 2016, 18:09

אין לי שמץ, אני לא פסיכיאטר. לפחות לקטע הזה של לרצות להיות גדוע איבר אני חושב שאין פיתרון פסיכולוגי/פסיכיאטרי. אם בן אדם ממש רוצה להוריד לעצמו את היד אז אני אומר למה לא? אין הבדל גדול מדי מנניח אדם שחולה בצורה הפרעתית לקניות ומבזבז את כל הכסף שלו ונכנס לחובות על נעליים ומוצרי חשמל. זאת חריגה נפשית אבל מה אתה רוצה לעשות לגבי זה? לאסור על חנויות למכור לו דברים?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אפריל 2016, 12:57

אני חושב שאתה קצת טועה בקשר למה שהרופא אמור לעשות, ומה השבועה שלו אומרת.
אם זה יגרום לבן אדם נכות *קשה* שהוא יאלץ להתמודד איתה כל החיים, והוא ממש לא צריך להטיל את המום הזה אלא פשוט "מרגיש" שהאיבר שלו מיותר - אז כנראה שהבעייה שלו לא פיזית אלא נפשית, והרופא אמור לסרב. ברור שיש הבדל גדול בין זה למישהו שמכניס את עצמו לחובות... אנשים יצאו מחובות ענק, אבל בינתיים עדיין לא הצמיחו גפה חדשה :) זה משהו בלתי הפיך, לפחות כיום.
אבל זה לא בדיוק הנושא, אלא יותר בקטע של למה דווקא החרגנו איברי מין ולא ידיים, והתשובה לכך - היא שהמחוקק התאים את עצמו לתרבות הPC... אסור להגיד לטרנס שהוא/היא בעלי הפרעה נפשית, אבל מותר להגיד את זה למישהו שסתם מרגיש שהאיבר שלו לא צריך להיות שם. וזה מגוחך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אפריל 2016, 13:00

עוד דוגמא לכמה "השתגענו", כחברה, מעניין הטרנסג'נדרים... הנה ראיון שעשו בנושא של ברוס ג'נר, ויש שם את בן שפירו, שמתייחס/פונה לכתבת זואי טור כגבר, והיא מאיימת עליו במכות, וכל המראיינים ושאר המרואיינים חושבים שמה שנורא בכל הסיפור הזה, הוא גבר שפנה לטרנס כגבר, ולא טרנס שאיים לפוצץ את הגבר במכות, בשידור חי.
קריסת המערב :)

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים