E3 2013 | המסיבה של מיקרוסופט

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: E3 2013 | המסיבה של מיקרוסופט

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2013, 22:10

DrKeo כתב:סוני תראה טריילר של KZ4 ואז סוני תעלה משהו מגרילה והוא ידגים שלב חדש של KZ4. זה שהם הראו את זה בGT לא אומר שהם לא יראו את זה על הבמה מול מליון צופים.

דין, ראינו את הבקרת נזקים שלך. מיקרוסופט עשתה עכשיו את אחת המסיבות העיתונאים הכי טובות שראיתי בחיי, משחקים משחקים משחקים משחקים, 3 דקות על המערכת הפעלה, משחקים משחקים משחקים, מחיר + תאריך יציאה, משחקים. מה יותר טוב מזה? לא היית מרוצה מהמשחקים עצמם? יופי, לא ציפיתי אחרת. אבל אי אפשר להגיד מילה אחת רעה על התצוגה של מיקרוסופט, הם עשו 100% ממה שהם היו צריכים לעשות בתצוגה הזאת.

לא בסוף זה בולשיט של ג'ף קילי,הוא הראה טיזר של 2 שניות מטריילר חדש ועכשיו הוא מראיין את המפתח,אין שום תצוגת משחקיות ואושר עכשיו שהוא יופיע במסיבה עצמה ככה שסוני לא הביאה ל GT כלום.

ד"א GT אמרו שהמשחק הכי מדובר ובעל רמת ההייפ הגבוהה ביותר על פי הרשתות החברתיות שהראו מהתצוגה זה MGS5,נראה שלא רק אני התרשמתי ממנו כל כך :)
נערך לאחרונה על ידי bling ב 10 יוני 2013, 22:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2013, 22:11

bling כתב:
לא בסוף זה בולשיט של ג'ף קילי,הוא הראה טיזר של 2 שניות טיזר מטריילר חדש ועכשיו הוא מראיין את המפתח,אין שום תצוגת משחקיות ואושר עכשיו שהוא יופיע במסיבה עצמה ככה שסוני לא הביאה ל GT כלום.

ד"א GT אמרו שהמשחק הכי מדובר ובעל רמת ההייפ הגבוהה ביותר על פי הרשתות החברתיות שהראו מהתצוגה זה MGS5,נראה שלא רק אני התרשמתי ממנו כל כך :)

אני איתך על זה, MGS5 מרגש אותי כל כך שאם הוא לא יוצא לPC אני ישר קונה קונסולה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2013, 22:13

סיינטס ראו החדש קצת מזכיר לי את קראקדאון. לפחות הכיוון שהייתי רוצה שילכו אליו עם קראקדאון
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2013, 22:13

סיינטס ראו החדש קצת מזכיר לי את קראקדאון. לפחות הכיוון שהייתי רוצה שילכו אליו עם קראקדאון
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 יוני 2013, 22:13

bling כתב:אני גם אף פעם לא התלהבתי במיוחד מ BF4 עוד כשהציגו אותו על ה PC אבל דבר ראשון התצוגה היום היתה יותר מרשימה מאשרהמקורית על ה PC ודבר שני שבשורה התחתונה המשחק נראה לי זהה יחסית לגרסת ה PC או מספיק קרוב + 60 FPS למרות שמדובר בקונסולה עם רבע מהכח,אז או שנפלאות הקונסולות או שפשוט ה PC לא באמת נדרש לכרטיס גראפי מפוצץ כל כך בשביל הגראפיקה שהוא הציג וזה סתם PR,יכול להיות שזה גם שניהם :)

היו גם כל מני שחשבו שבגלל שחסר ל ONE כמה פלופס אז לא מדובר במשהו שהוא דור הבא,נראה לי היום ה ONE הסירה כל ספק בעניין שהיא דור הבא בלי ויכוח ולא משנה מה סוני תציג.מאוד מאוד התרשמתי מהגראפיקה.

זה מגוחך, הם מנסים למכור לשחקני הקונסולות ששיחקו את 3 בפורט מכוער בפחות מ-30 פריימים את גרסאת הפיסי של 3 על מקסימום גראפיקה עם 60 פריימים. או בקיצור, מה שלכולנו יש בבית כבר מ-2011.

אני לא מבין את מי שהתלהב פה מTitan Fall הוא נראה כמו משחק מולטי ארכאי שלא מסוגל להבין שנמאס כבר מCOD וטנק חדש שנקרא מאק וג'ט פק לא ישנו את זה. גם הגראפיקה היתה מחרידה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 יוני 2013, 22:14

...

UPDATE: Microsoft has now detailed the limited Day One Edition of Xbox One, available for those who reserve the system at participating retailers.

You'll get a limited edition Xbox One Day One branded controller, and a unique commemorative Day One Achievement, plus in-game DLC for a number of launch titles.

http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... 499-USD499

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יוני 2013, 22:16

bling כתב:אתה חושב שסוני תוציא את KILLZONE בשביל מונטאג'ים של ויטה ופס3? תעשה לי טובה :/
מה שכן יכול להיות שזה כן בשביל קשקושי OS וSERVICE,אבל אין סיכוי שבשביל מונטאג'ים חסרי חשיבות יוותרו על תצוגה של קילזון.

עריכה: קליימן למה דווקא מהמשחק של רמדי התלהבת כל כך? לא ראינו ממש גיימפליי רציף ושוב לא הבנו מה לעזאזל הם רוצים ואיך המשחק משחק.
זה הרשים אותך יותר מכל תצוגות הגיימפליי שראית היום?

הרעיון נראה לי מעניין.. לא בטוח שהבנתי לגמרי, אבל עד היום לא היה משחק אחד שלהם שאכזב (AW סיוט אמריקני היה לא משהו, נכון, אבל הוא היה יותר ניסוי ממשחק). והאמת? שMGS5 גם מאוד מאוד הרשים אותי! שכחתי ממנו בגלל כל השאר. הוא נראה אחד המשחקים היותר מושקעים שיצא לי לראות אי פעם. :).
RYSE די בינוני.. גרפיקה יפה, משחקיות Meh.
BF4 - נו טוב.. .שוב גרפיקה יפה, משחק סינגל משעמם בטח, ומולטי טוב שלא מעניין אותי.
טיטאנים נופלים - מולטי קדחתני שכזה.. כואב לי הראש רק מלראות את זה. אני לא בגיל כנראה. המשחק נראה מגניב, אבל לא אשחק בו לעולם, כנראה.
ספארק - נו טוב.
D4 - נראה עם פוטנציאל, אבל צריך לחכות לראות תכלס.
מיינקראפט - לא אהבתי גם בדור הנוכחי.
פורצה5 - סבבה... גם לא מעניין יותר מדי.
וויצ'ר 3 - לא הטעם שלי.
Sunset Overdrive - יכול להיות משחק טוב, אבל לאינסומניאק כבר היו נפילות בעבר. צריך לחכות ולראות תכלס.
אינסטיקנט רצחני - נו טוב.
DR3 - סבבה של תצוגה, אבל נראה לי שישעמם אותי מאוד.
המשחק של Black Tusk - נראה מעניין, אבל צריך לראות משחקיות תכלס.
היילו הבא - לא אהבתי אף אחד מאלה שיצאו קודם, למה שזה יעניין אותי? :).

אז בקיצור - Quantum Break ו MGS5. :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יוני 2013, 06:17

bling כתב:
לא בסוף זה בולשיט של ג'ף קילי,הוא הראה טיזר של 2 שניות מטריילר חדש ועכשיו הוא מראיין את המפתח,אין שום תצוגת משחקיות ואושר עכשיו שהוא יופיע במסיבה עצמה ככה שסוני לא הביאה ל GT כלום.

מעולם לא אהבתי את הסדרה הזאת. היא נראית לי כאילו הסיפור שלה מחורבן ושהיא מלאה בהמון טרחנות. היא לוקחת אותה הרבה יותר מדי ברצינות ומעולם לא רציתי לשחק באף משחק בסדרה, אחרי שניסיתי לשחק ב2 וב3.
למרות זאת, MGS5 נראה פשוט מאוד מדהים. אני רוצה לשחק בזה.

----

בונוסים לקונים ביום הראשון? מגניב לגמרי. רעיון נחמד של מייקרוסופט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2013, 22:17

Death_119 כתב:זה מגוחך, הם מנסים למכור לשחקני הקונסולות ששיחקו את 3 בפורט מכוער בפחות מ-30 פריימים את גרסאת הפיסי של 3 על מקסימום גראפיקה עם 60 פריימים. או בקיצור, מה שלכולנו יש בבית כבר מ-2011.

אני לא מבין את מי שהתלהב פה מTitan Fall הוא נראה כמו משחק מולטי ארכאי שלא מסוגל להבין שנמאס כבר מCOD וטנק חדש שנקרא מאק וג'ט פק לא ישנו את זה. גם הגראפיקה היתה מחרידה.

אבל גם BF4 על ה PC זכה לביקורת שאתה מפנה עכשיו של BF3+ שכזה.
ככה המשחק נראה ו EA הציגה אותו כאילו זה הדבר הכי תובעני שיש היום,לא אשמת ה ONE,מה שהיא היתה צריכה לעשות זה להשוות את התצוגה שראינו אז ואת זה הם עשו לפי מה שראיתי.

עריכה: קליימן אני מסכים עם חלק מהרשמים שלך לגבי הגיימפליי של המשחקים שהוצגו היום,אין ספק ש MGS5 היה נראה עם הגיימפליי הטוב ביותר בהפרש ניכר אבל תכל'ס מבחינתי בחשיפה של דור חדש הכי חשוב לי לראות שנקבל קפיצה טכנולוגית מרשימה ואמיתית ולגמרי קיבלנו את זה ובכמויות ככה שאני מאוד מרוצה.

CHAOTIC,אתה יודע מה,אני לגמרי מסכים איתך,הטריילר עשה רושם של חרא של עלילה,דמויות מגוחכות,עריכה סופר צ'יזית,בקיצור חלש מאוד בתחום הזה.
אבל אל תתן לשונאים לעבוד עליך,מטאל גיר זה תמיד היה גיימפליי טוב ביחד עם הדגש על הסיפור,אלו משחקים עם גיימפליי כיפי ברמות,מאוד מגוון ומלוטש בלי קשר לפוקוס על סיפור.

MGS5 מעלה את זה כמה רמות,הוא באמת משחק העולם פתוח הכי מרשים שראיתי מכל הבחינות,קפיצה בסדר הגודל של כמעט MGS2 מהראשון ובטח הרבה יותר מרשים ממה ש 4 הביא בזמנו ביחס לקודמיו,גיימפליי מאוד מרשים.
אני מקווה שהסיפור יהיה סביר למרות שכבר אין לי אמון בקוג'ימה בתחום הזה,אני יודע שזה חילול הקודש מה שאני יאמר עכשיו אבל הלוואי והיה נשאר אחראי על הגיימפליי וכל עיצוב המשחק ושהיו נותנים למישהו אחר לכתוב.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 10 יוני 2013, 22:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 10 יוני 2013, 22:33

טוב, הגיע הזמן לסכם את מסיבת העיתונאים של מיקרוסופט.
במילה אחת, וואו. פשוט וואו.
אחרי כמה שנים משמימות ב-E3 מיקרוסופט חזרה בגדול ההשנה והראתה כמות שאני לא זוכר שראיתי כמוה של משחקים בלעדיים. באמת שמיקרוסופט פשוט הפציצה השנה. נראה שמיקרוסופט עמדה בהבטחות שלה אחרי התצוגה המחפירה של הקונסולה בחודש שעבר שכל מה שאנחנו נצפה לו ב-E3 יהיה ואני מצטט: "Games, Games, Games". אפילו לסמארט גלאס היה שימוש בוויצ'ר.
התצוגה הייתה מאוד מרשימה ואני חושב שדיברה רק אל קהל ההארדקור. מלבד שתי קטעים מביכים כל שאר ההצגה הייתה מעולה ולמען האמת, למי אכפת כשיש תצוגה שהשנה באמת התרכזה במשחקים מצד מיקרוסופט. הדבר שאני חושב שאני לפחות הבנתי מכל הפאזל של מיקרוסופט הוא שמשחקים הם עדיין קהל היעד העיקרי שלה, הן בתמכור והן בצעדים שהיא נוקטת ופה אני אוכל את הכובע בכך שאחרי ההצגה הראשית הספדתי את האקס בוקס ONE. (חמש סטודיואים חדשים)

אגב, הסבירו כבר איך יקראו להילו החדש? לא ראיתי שום אזכור למשחק או כל דבר אחר בקשר למשחק בכלל...

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 יוני 2013, 22:39

דין, ראינו את הבקרת נזקים שלך. מיקרוסופט עשתה עכשיו את אחת המסיבות העיתונאים הכי טובות שראיתי בחיי, משחקים משחקים משחקים משחקים, 3 דקות על המערכת הפעלה, משחקים משחקים משחקים, מחיר + תאריך יציאה, משחקים. מה יותר טוב מזה? לא היית מרוצה מהמשחקים עצמם? יופי, לא ציפיתי אחרת. אבל אי אפשר להגיד מילה אחת רעה על התצוגה של מיקרוסופט, הם עשו 100% ממה שהם היו צריכים לעשות בתצוגה הזאת.

בנושא המחיר, מיקרוסופט תמכור אותה ב199$ + תשלום חודשי וכל השמנמנים בארה"ב ישכחו את תג המחיר 500$ בדיוק כמו שכל לקוחות האייפון שם לא זוכרים את התג מחיר 650$ אלה את התג מחיר 199$ ש"מוכרים" להם בחברות הסלולר האמריקאיות.

התצוגה עצמה -אחת הטובות שראינו בE3 בשנים האחרונות
-למרות שאני חושב שהגיע הזמן שחברות ישכרו אנשי מיקצוע אמיתים להיות המנחים
תדמין לדוגמה עם המנחה היה למשל אדי מארפי ,בימקום כל החננות האלו שלא יודעים איך לעמוד מול קהל ,ומדברים כמו רובוטים מהטלפורמטור ,או איך שקוראים לזה

בעניין המחיר לדעתי אתה טועה בגדול -אנשים לא מיתלהבים מקונסולות כמו מסמארטפונים ,וזה בלי לדבר על מעריצי אפל ולאחרונה מעריצי סמסונג

בכל מיקרה לא נהנתי מהתארוכה ,רק כי המישחקים לא ענינו אותי בימיוחד
אבל זה עדיף פי 200 על יפני שמיתקשה באנגלית מציג לי מישחקים באופן משעמם בימיוחד ,בנינטנדו דירקט

אני הולך ליסבול מהנינטנדו דירקט הבא ,למרות ששם אני כן מצפה למישחקים שאני רוצה

בטח גם בסוני כמה יפנים ינסו את כוחם באנגלית
טיפשות פשוט טיפשות -מיליונים על התצוגה -אבל מנחים מסריחים

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 יוני 2013, 22:41

חחח.

פאכטר בתשובה ללמה טיטאנפול בלעדי: 'כי EA קיבלו בוחטת כסף'.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2013, 22:44

אני ממש נהנתי...
הכי זכורים לי מהתערוכה, לפי סדר עדיפויות אישי:
MGS5 - וואו. זה נראה משחק ממש מעניין, ואני פשוט מאוהב כבר עכשיו במנוע החדש שזה בונוס אדיר ועולם פתוח מתאים מאוד להומור של קוג'ימה, אני בטוח שנראה אEASTER EGGS בכל מטר מרובע.
TW3 - נראה מרשים, מאוד אוהב את הסדרה. נראה הרבה יותר טוב ושוב - עולם פתוח...
RYSE - לא היה אמור להיות למשחק קינקט?? איזה כיף שלא! :) נראה כמו GOW ריאליסטי (בערך). אהבתי מאוד, אבל עלול להיות פלופ רציני. מקווה שיצליחו לעשות אותו מגוון מספיק.
QB - לא אהבתי שמקשרים אותו עם סדרה, אם הבנתי נכון... אבל נראה מרשים בטירוף, ובוגר ורציני.
FORZA - נראה טוב מאוד, כמובן.

לגבי TITANFALL אני לא בטוח... מצד אחד אני גם ככה אף פעם לא נמשכתי לאונליין שוטר, אז אני לא מתלהב, אבל המשחק הצליח לגרום לי להתעניין בו למרות זאת, הוא כן נראה כמו משהו מאוד מהנה ומגוון מכל השוטרים שכן יצא לי לראות. מעדיף בהרבה מCOD כמובן. לא יודע לגבי DESTINY. נדע בקרוב ממש :)
וHALO 5 הביא את הטריילר הכי טוב, בענק. ובתור מישהו שלא נמשך מדי גם לסדרה הזו - הטריילר ממש עשה לי חשק!

זהו, כל השאר היו פחות מעניינים מבחינתי, KI נראה חמוד אבל המשחקים האלה לא מחדשם שום דבר כבר כמה עשורים ^^ CRIMSON DRAGON נראה יפה גרפית אבל משחק מסילה (בערך), גם כן ז'אנר שלא מובן לי :)

סה"כ תערוכה מוצלחת ומהנה, רק משחקים משחקים משחקים כמו שרצינו... אולי קצת פחות מדי חידושים, מלבד SPARK שנראה מגניב האמת (אהבתי איך פתרו את בעיות התפריטים והמחסור בעכבר בעריכה באמצעות הגלאס).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2013, 22:47

אה, ולא עקבתי בכלל כמעט אחרי התערוכה ומה שאמרו מלבד כמה קטעים, כי היו לי אורחים בבית (!) שהפריעו לי מאוד ^^
אז בבקשה כמה דברים קטנים:
אז יש רק גירסה אחת שתעלה 499$ או שאמרו שיהיו עוד שיחשפו בקרוב?
מה לגבי לייב? חובה כדי לשחק אונליין?
יש תאריך מדוייק או רק חודש נובמבר?

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 10 יוני 2013, 22:47

Kazz כתב:חחח.

אגב, אם אני לא טועה, EA לא הבעלים של ריספון, אני בטוח שאם רק להם הייתה מילה בזה המשחק היה מולטי פלאטפורם.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 10 יוני 2013, 22:50

Nigga כתב:כל העיניים עכשיו על סוני.
מספיק שהיא אומרת "הנה The Last Guardian", "מגיע ל PS4 ב 2014" והסיפור הזה גמור מבחינתי.

הסיפור של מיקרוסופט אצלך תמיד גמור לפני שהוא מתחיל בכלל, אני לא רואה מה הפואנטה...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2013, 22:51

Kazz כתב:חחח.

כמו כל עסקה?
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 יוני 2013, 22:54

יש כאלו שחושבים שהמשחק מלכתחילה לא מפותח לפס4 ומסרבים להאמין שיצרנית משלמת כדי למנוע\לדחות את יציאת המשחק לקונסולה המתחרה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 יוני 2013, 22:55

עושים נושא נפרד למסיבה של EA, או מה?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2013, 22:57

Kazz כתב:עושים נושא נפרד למסיבה של EA, או מה?

לא משנה,אני אפתח עכשיו נושא.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 10 יוני 2013, 22:58

רונן כתב:וואו. אחרי הפאדיחות שמייקרוסופט עשתה בשנים קודמות, היא הראתה איך עורכים מסיבת עיתונאים עניינית!

סוני צריכה להפתיע מאוד כדי שאולי תשתווה לכך. התצוגה של מייקרוסופט קצת מבטלת את הסססמה של סוני "אנחנו רק משחקים".

הופתעתי מכמות הבלעדיים מצד ג' שמייקרוסופט השיגה.

KI הפתיע, למרות שלא מעניין אותי ומשחק קונקר או באנג'ו מוצלח היו הרבה יותר מלהיבים, אך היה מרענן לראות את רייר שוב עושה משחק רציני.

ו-Sunset Overdrive נראה מלהיב אך זה טריילר ללא משחקיות, והמשחק האחרון שלהם היה נחות, אז צריך לראות איך זה יתברר.

TitanFall ו-Battlefield 4 היו הכי מרשימים. נראה ש-BF הצליח ללכוד את הרוח של CoD ואפילו להיראות יותר מגניב ממנו, לא רק גרפית.

גם Dead Rising הציג משחקיות כיפית ומגניבה. עוד משחק שהייתי שמח לשחק.

ושימו לב ש-Mirror Edge נעדר, על אף השמועות. יהיה מעניין אם יוכרז דווקא במסיבה של סוני.

אם סוני לא תפיל אותי מהכיסא (וגם אם כן), ייתכן שאקנה גם את הקונסולה של מייקרוסופט בדור הבא, וזה מעיד כמה שהיא הצליחה במסיבה.

זה בדיוק מה שאמרתי לשי ולגולן (הם אצלי) בזמן שעלה לבמה.

כמו הדעה הזאת! הוא אולי גנרי, אבל מעפן? אחד היותר מרשימים שהוצגו, ביחד עם BF4.

רונן, תודה רבה רבה על האירוח!!! היה ממש כיף, עשינו צחוקים ובעיקר ראינו משחקים אדירים!!! תודה!!!

בנוגע למסיבה: בוא'נה, היה ממש טוב! מיקרוסופט פשוט שיחקו אותה. לסוני יהיה מאד קשה להתעלות על עצמה. סחתיין! אני מוריד את הכובע!!!

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2013, 23:12

Death_119 כתב:זה מגוחך, הם מנסים למכור לשחקני הקונסולות ששיחקו את 3 בפורט מכוער בפחות מ-30 פריימים את גרסאת הפיסי של 3 על מקסימום גראפיקה עם 60 פריימים. או בקיצור, מה שלכולנו יש בבית כבר מ-2011.

שאני אבין: מילא זה שאתה מדבר על Titan Fall בהקשר של COD, אבל לעשות את זה שניה דווקא אחרי שאתה מזכיר את BF4 וההדגמה שלו - הדגמה שהרגישה כאילו הם פשוט עברו עם צ'קליסט על שלב של COD וסימנו וי על כל דבר?
Titan Fall הוא משחק עתידני לחלוטין עם דמויות שקופצות ועפות על סף הפארקור, בשילוב עם גיימפליי שכולו מבוסס שליטה בMechs. איך דווקא ממנו הגעת לCOD ומבאטלפילד לא? בין המשחק הזה לבין Destiny אני חושב שאנחנו הולכים לקבל את מהפכת הFPS של הדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 10 יוני 2013, 23:40

GolanBerlin כתב:רונן, תודה רבה רבה על האירוח!!! היה ממש כיף, עשינו צחוקים ובעיקר ראינו משחקים אדירים!!! תודה!!!

בכיף, גולן.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 יוני 2013, 07:47

Nigga כתב:כל העיניים עכשיו על סוני.
מספיק שהיא אומרת "הנה The Last Guardian", "מגיע ל PS4 ב 2014" והסיפור הזה גמור מבחינתי.

ממש. עדיין לא הבנתי איך תראה ההשקה של האקסבוקס. מלבד פורצה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 יוני 2013, 07:50

swym כתב:שאני אבין: מילא זה שאתה מדבר על Titan Fall בהקשר של COD, אבל לעשות את זה שניה דווקא אחרי שאתה מזכיר את BF4 וההדגמה שלו - הדגמה שהרגישה כאילו הם פשוט עברו עם צ'קליסט על שלב של COD וסימנו וי על כל דבר?
Titan Fall הוא משחק עתידני לחלוטין עם דמויות שקופצות ועפות על סף הפארקור, בשילוב עם גיימפליי שכולו מבוסס שליטה בMechs. איך דווקא ממנו הגעת לCOD ומבאטלפילד לא? בין המשחק הזה לבין Destiny אני חושב שאנחנו הולכים לקבל את מהפכת הFPS של הדור הבא.

המולטי של bf הוא לא cod. למי בכלל אכפת ומשחק בסינגל המזוויע של הסדרה הזאת. טיטאן הוא סתם כאילו טרייבס וcod הולידו ילד סופר מכוער ב2013 במקום ב2007.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 40 אורחים