idan כתב:בהנחה שאתה מתכוון ל Shadow of Yharnam אז הוא אחד מהשתיים-שלוש בוסים שהצלחתי בניסיון הראשון. אם אני זוכר נכון הסוד היה לעשות הרבה parry , שהיה די קל כי הם לא היו מהירים במיוחד וההתקפות mele שלהם היו די שקופות. הקושי שם טמון בזה שמן הסתם יש שלוש כאלה ואחד מהם היה זורק עליך אש מרחוק, אבל שאתה באנימציה של ההתקפה אחרי ה parry זה פשוט לא היה מוריד לך חיים גם אם הוא פוגע בך. מעבר לזה גם משמעת עצמית, מכה-שתיים ולצאת. כי הבעיה העיקרית זה שכבודדים הם קלים וברגע שאתה מתפתה לעשות עליהם קומבואים שלמים האחרים פוגעים בך ואז אתה מסתבך.
אני אוהב איך שלאנשים יש חוויות כל כך שונות במשחקים האלה.
מעבר לבוסים ב dlc הכי הרבה התקשתי עם הבוס האחרון ו Ebrietas, Daughter of the Cosmos שהייתה על גבול הבלתי אפשרי עבורי ימח שמה
אשכרה הייתי צריך לעשות פארמינג של Blood Vial (איזה 5 פעמים) רק כדי לעבור אותה. זה גרם לי להבין כמה המערכת ריפוי גרועה ביחס לדארק סולס, פשוט בזבוז של זמן. למרות שלזכות המשחק והבאלנס שלו אפשר להגיד שברוב מוחלט של המשחק זה לא היה רלוונטי. הם לפחות שיפרו את זה ב dlc ונתנו לך אויבים פשוטים שנותנים הרבה Blood Echoes או מקום נוח לאסוף Blood Vial ו Quicksilver Bullets בסמיכות ל lamp שקרוב לבוס, ככה שכל התהליך היה פחות מייגע.
מצד שני לא עשיתי את כל הצ'אליס דאנג'ן ככה שאולי יש קשים יותר.
אכן, מאוד התקשתי מולם, במיוחד שיש להם אבולוציה. בלי קשר, מה שהכי הרגיז אותי שם זה ההליכה המאוד ארוכה לקרב מהמצבה. גם מול Dark beast paarl התקשתי כי נחטפתי בשלב מאוד מוקדם לold yaharm שהוא אזור דיי מתקדם שמגיעים איליו רק יותר מאוחר, והנזק שעשיתי היה נמוך מידי. מי שהשתדרגתי מספיק הוא היה דיי פשוט.
בDaughter of cosmos עליתי דיי מהר על הטריק של ללכת מאחוריה ולהתקע בין השתי זרועות שלה למרבית הקרב.
אני דווקא מאוד אוהב את הקטע של הVials, למרות שהייתי צריך לעשות לא פעם Farming כדי למלא סטוק מול כמה בוסים עקשנים. אבל המשאב זמין לאורך מרבית המשחק וכמעט תמיד הייתי על 99, גם העובדה שהריפוי הוא מאוד מהיר ולא איטי כמו בDS1 ובטח ב-2, שם זה קטסטרופה היא נהדרת.
אבל כן, זה הקטע, לכל אחד יש את הסיפור שלו ואת הקושי שלו.
אני דווקא פחות אהבתי את ההרחבה של DS1, יש שם קטעים דפוקים כמו הקרב מול הדרקון שהוא סליזי ולא הוגן, בוס גרוע (קרמיין משהו, לא זוכר את שמו), גם הabyss הוא שלב בלתי מושקע שנעשה ללא מחשבה לעומת היער. ההרחבה לא רעה, אבל DS1 ובטח BB, שלטעמי הוא הטוב בסדרה, מלאים ברגעים טובים פי כמה. מצד שני, אני כרגע שקוע בDS2 שהוא פשוט דפוק מבחינת הPacing, יש שלבים שאתה יכל לבלות שעות בשל קושי, יש שלבים שאתה צולח בחמש דקות מרוב שהם מגוחכים, כל כך מלא ניגודים כמשחק.