הנושא הרישמי למשחקי Blood Souls Ring

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: הנושא הרישמי למשחקי Dark Souls ו-Blood Borne

הודעהעל ידי Stick » 03 אפריל 2016, 07:39

Nucleus_Dawn כתב:
Death_119 כתב:טוב, עוד שבוע וחצי זה מתחיל, משהו מתכוון לרכוש את DS3 ולאיפה? אני כנראה אלך על גרסאת הפיסי, אני אבדוק איך זה עובד עם הלינק בסלון ואשקול להחזיר את המשחק אם לא יעבוד טוב ולרכוש אותו לפס4. משחק בימים אילו בDark souls 2 שוב, הפעם באקסבוקס בגרסאת הScholar, כרגע אני דיי במחצית המשחק לא כולל ההרחבות, סיימתי את Iron keep. רכשתי גם את ההרחבה של BB שבוע שעבר אז אני אגש למשחק חוזר גם שם. לא יודע איפה אמצא את הזמן להכל, יקח לי שנה שלמה לסיים את שלושת המשחקים :D.

אני חושב שDS3 יהיה המשחק שלי לחופשה הקצרה שיש לי בפסח. אני מניח שאסיים איתו לפני סוף החופש ואז אצטרך למצוא אחד אחר. לא שחסרים לי משחקים שכבר מותקנים על המחשב ואני מת לשחק.

אתה גם משחק אותו על הpc?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2016, 09:20

Stick כתב:
Nucleus_Dawn כתב:
Death_119 כתב:טוב, עוד שבוע וחצי זה מתחיל, משהו מתכוון לרכוש את DS3 ולאיפה? אני כנראה אלך על גרסאת הפיסי, אני אבדוק איך זה עובד עם הלינק בסלון ואשקול להחזיר את המשחק אם לא יעבוד טוב ולרכוש אותו לפס4. משחק בימים אילו בDark souls 2 שוב, הפעם באקסבוקס בגרסאת הScholar, כרגע אני דיי במחצית המשחק לא כולל ההרחבות, סיימתי את Iron keep. רכשתי גם את ההרחבה של BB שבוע שעבר אז אני אגש למשחק חוזר גם שם. לא יודע איפה אמצא את הזמן להכל, יקח לי שנה שלמה לסיים את שלושת המשחקים :D.

אני חושב שDS3 יהיה המשחק שלי לחופשה הקצרה שיש לי בפסח. אני מניח שאסיים איתו לפני סוף החופש ואז אצטרך למצוא אחד אחר. לא שחסרים לי משחקים שכבר מותקנים על המחשב ואני מת לשחק.

אתה גם משחק אותו על הpc?

כן. בתנאי שהוא לא יהיה איזה פורט מחורבן. אם הוא כן יהיה פורט מחורבן, פשוט לא אשחק בו.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 אפריל 2016, 12:38

לפי כל מי שיש לו את המשחק הפורט ברמה של DS2, כלומר סולידי לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אפריל 2016, 12:52

Nucleus_Dawn כתב:
Stick כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

אתה גם משחק אותו על הpc?

כן. בתנאי שהוא לא יהיה איזה פורט מחורבן. אם הוא כן יהיה פורט מחורבן, פשוט לא אשחק בו.

כבר יש פרטים עליו כולל הקונפיגורציות השונות, הוא דיי מושקע כפורט, אבל יש כמה נקודות בעתיות - הוא נעול עד 60 פריימים, אי אפשר לעבור את המדובר, למרות ש-60 זה בהחלט מספק. הוא מצליח לרוץ על 770 כשהכל בMax נעול ב-60 ללא בעיה. ככה שעם 970 זה יהיה לך הליכה בפארק. היו דיווחים על קפיאות והתרסקויות, אבל מדובר בגרסה לא רישמית שגם לא זכתה לפאטצ' האחרון והחברה ציינה שמדובר בגרסה לא סופית. מעניין רק אם לא יהיו בעיות באונליין.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 אפריל 2016, 15:07

זה לא שהגרסה היא לא רשמית או משהו, זה פשוט שהם שחררו להמון אנשים שונים (פחות או יותר כל מי שביקש ביום מסוים) סוג של 'גרסאת ביקורת' או גרסאת עיתונאים. הגרסאות האלו עובדות טוב, למעט מספר קטן של בעיות, אבל כבר אמרו שיהיה day 1 patch שיתקן את אותן הבעיות.
בכל מקרה אין מה לחשוש, זה כנראה יהיה בדיוק כמו DS2, הם למדו את הלקח מהדבר הזה שהיה הפורט של DS1.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 03 אפריל 2016, 15:44

קניתי למחשב.
דארק סולס 2 רץ על המחשב אחלה והאון ליין עבד טוב, לא רואה סיבה לחשוש או לחשוב שזה יהיה שונה הפעם.

אני עכשיו בשלבי סיום של ה dlc של בלאדבורן (נראה לי שאני בבוס האחרון) ועשיתי את הטעות הקריטית של להתחיל אותו ב ng+ במקום לעשות דמות חדשה ופאק כמה שהוא קשה. יש לי את המסור+10 (אחד מהנשקים החדשים, מגניב לאללה) והוא מרגיש חזק מאוד נגד רוב האוייבים הרגילים, אבל כנראה שזה לא מספיק בשביל לטייל נגד בוסים ב ng+ ובטח לא עם דמות ברמה די נמוכה לשלב הזה במשחק. גם גמרתי את כל ה Beast Blood Pellet על הבוס הראשון בהרחבה וכולי בבאסה :)
אני מת להתחיל לשחק בהייפר לייט דריפטר ולסיים אותו לפני דארק סולס, ככה שלבושתי אני עוד עלול להתפתות ולהזמין שחקנים לקו אופ רק בשביל לסיים עם זה

חוץ מזה from software מוכיחה בפעם השלישית ברציפות שהם אולי המפתחת היחידה שאפשר לקנות את ה dlc שלהם על עיוור. ההרחבות שלהם הם תמיד בין החלקים היותר טובים במשחק.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 אפריל 2016, 16:01

אתה מתכוון שהDLC הוא החלק הכי טוב במשחק :)
לפחות היה ככה בDS1 ו(בפער) בDS2, בבלאדבורן לצערי לא יצא לי לשחק אבל שמעתי גם דברים מאוד טובים על הDLC.
אגב, מאוד ממליץ על הייפר לייט דריפטר שהזכרת. בייחוד אם אתה אוהב את משחקי souls כי הוא שואב מהם לא מעט. סיימתי את ה'סיפור' היום בבוקר והוא לא ארוך במיוחד (לקח לי 6 וחצי שעות) אבל מאוד מאוד איכותי ומומלץ, בטח שב17$ שהוא עולה כרגע בסטים, נשארו לי עוד כמה שלבי צד שלא נגעתי בהם עוד אבל הם לא אמורים להיות ארוכים יותר מדי, ככה שאתה תצליח להספיק לסיים אותו לפני DS3 ואין סיבה למהר מלבד העובדה שהוא משחק נהדר ולך כבר לשחק בו :).

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אפריל 2016, 19:50

idan כתב:קניתי למחשב.
דארק סולס 2 רץ על המחשב אחלה והאון ליין עבד טוב, לא רואה סיבה לחשוש או לחשוב שזה יהיה שונה הפעם.

אני עכשיו בשלבי סיום של ה dlc של בלאדבורן (נראה לי שאני בבוס האחרון) ועשיתי את הטעות הקריטית של להתחיל אותו ב ng+ במקום לעשות דמות חדשה ופאק כמה שהוא קשה. יש לי את המסור+10 (אחד מהנשקים החדשים, מגניב לאללה) והוא מרגיש חזק מאוד נגד רוב האוייבים הרגילים, אבל כנראה שזה לא מספיק בשביל לטייל נגד בוסים ב ng+ ובטח לא עם דמות ברמה די נמוכה לשלב הזה במשחק. גם גמרתי את כל ה Beast Blood Pellet על הבוס הראשון בהרחבה וכולי בבאסה :)
אני מת להתחיל לשחק בהייפר לייט דריפטר ולסיים אותו לפני דארק סולס, ככה שלבושתי אני עוד עלול להתפתות ולהזמין שחקנים לקו אופ רק בשביל לסיים עם זה

חוץ מזה from software מוכיחה בפעם השלישית ברציפות שהם אולי המפתחת היחידה שאפשר לקנות את ה dlc שלהם על עיוור. ההרחבות שלהם הם תמיד בין החלקים היותר טובים במשחק.

אני הולך לעשות את אותה טעות בדיוק בקרוב, להתחיל מחדש עבור ההרחבה בng+. למרות שבng מלבד שלושת החברה ביער ששכחתי את שמם לא היה בוס באמת קשה.
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 03 אפריל 2016, 21:53

בהנחה שאתה מתכוון ל Shadow of Yharnam אז הוא אחד מהשתיים-שלוש בוסים שהצלחתי בניסיון הראשון. אם אני זוכר נכון הסוד היה לעשות הרבה parry , שהיה די קל כי הם לא היו מהירים במיוחד וההתקפות mele שלהם היו די שקופות. הקושי שם טמון בזה שמן הסתם יש שלוש כאלה ואחד מהם היה זורק עליך אש מרחוק, אבל שאתה באנימציה של ההתקפה אחרי ה parry זה פשוט לא היה מוריד לך חיים גם אם הוא פוגע בך. מעבר לזה גם משמעת עצמית, מכה-שתיים ולצאת. כי הבעיה העיקרית זה שכבודדים הם קלים וברגע שאתה מתפתה לעשות עליהם קומבואים שלמים האחרים פוגעים בך ואז אתה מסתבך.

אני אוהב איך שלאנשים יש חוויות כל כך שונות במשחקים האלה.

מעבר לבוסים ב dlc הכי הרבה התקשתי עם הבוס האחרון ו Ebrietas, Daughter of the Cosmos שהייתה על גבול הבלתי אפשרי עבורי ימח שמה :)
אשכרה הייתי צריך לעשות פארמינג של Blood Vial (איזה 5 פעמים) רק כדי לעבור אותה. זה גרם לי להבין כמה המערכת ריפוי גרועה ביחס לדארק סולס, פשוט בזבוז של זמן. למרות שלזכות המשחק והבאלנס שלו אפשר להגיד שברוב מוחלט של המשחק זה לא היה רלוונטי. הם לפחות שיפרו את זה ב dlc ונתנו לך אויבים פשוטים שנותנים הרבה Blood Echoes או מקום נוח לאסוף Blood Vial ו Quicksilver Bullets בסמיכות ל lamp שקרוב לבוס, ככה שכל התהליך היה פחות מייגע.

מצד שני לא עשיתי את כל הצ'אליס דאנג'ן ככה שאולי יש קשים יותר.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 03 אפריל 2016, 22:04

Stick כתב:אתה מתכוון שהDLC הוא החלק הכי טוב במשחק :)
לפחות היה ככה בDS1 ו(בפער) בDS2, בבלאדבורן לצערי לא יצא לי לשחק אבל שמעתי גם דברים מאוד טובים על הDLC.
אגב, מאוד ממליץ על הייפר לייט דריפטר שהזכרת. בייחוד אם אתה אוהב את משחקי souls כי הוא שואב מהם לא מעט. סיימתי את ה'סיפור' היום בבוקר והוא לא ארוך במיוחד (לקח לי 6 וחצי שעות) אבל מאוד מאוד איכותי ומומלץ, בטח שב17$ שהוא עולה כרגע בסטים, נשארו לי עוד כמה שלבי צד שלא נגעתי בהם עוד אבל הם לא אמורים להיות ארוכים יותר מדי, ככה שאתה תצליח להספיק לסיים אותו לפני DS3 ואין סיבה למהר מלבד העובדה שהוא משחק נהדר ולך כבר לשחק בו :).

ה dlc בדארק סולס 2 היה ללא ספק נקודת השיא במשחק.
בראשון הוא היה די מדהים, אבל אני מחשיב את החצי הראשון של DS -בערך עד שאתה מסיים את Anor Londo- כמושלם, ככה שקשה לי להגיד שהוא היה הדבר הכי טוב במשחק.

בקשר להייפר לייט דריפטר, אני מימנתי אותו בקיקסטארטר לפי איזה שנתיים-שלוש, ככה שיצא לי כבר לשחק בדמו מגרסת האלפא של המשחק שהם חילקו לנו מזמן ולפחות ברמת הגיימפלי הם כבר שכנעו אותי שהם יודעים מה הם עושים, זה לגמרי עובד.
מעבר לדארק סולס, ממה שיצא לי לקרוא הרבה אנשים מדברים אליו בהקשר של Legend of Zelda: A Link to the Past. שזה גם משחק "לא רע" להיות מושווה אליו :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2016, 23:00

כרגע אני לא מזמין מראש, ליתר בטחון (למרות שמסתמן שהפורט מוצלח). אם יהיה איזה מבצע מוצלח בGMG בטח אזמין. כרגע המחיר הכי נמוך זה 52$, שזה בסדר, אבל לא כל כך שאני ממהר לקנות.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 אפריל 2016, 00:46

idan כתב:
Stick כתב:אתה מתכוון שהDLC הוא החלק הכי טוב במשחק :)

ה dlc בדארק סולס 2 היה ללא ספק נקודת השיא במשחק.
בראשון הוא היה די מדהים, אבל אני מחשיב את החצי הראשון של DS -בערך עד שאתה מסיים את Anor Londo- כמושלם, ככה שקשה לי להגיד שהוא היה הדבר הכי טוב במשחק.

בקשר להייפר לייט דריפטר, אני מימנתי אותו בקיקסטארטר לפי איזה שנתיים-שלוש, ככה שיצא לי כבר לשחק בדמו מגרסת האלפא של המשחק שהם חילקו לנו מזמן ולפחות ברמת הגיימפלי הם כבר שכנעו אותי שהם יודעים מה הם עושים, זה לגמרי עובד.
מעבר לדארק סולס, ממה שיצא לי לקרוא הרבה אנשים מדברים אליו בהקשר של Legend of Zelda: A Link to the Past. שזה גם משחק "לא רע" להיות מושווה אליו :)

בדארק סולס 1 הDLC באמת יותר קרוב לרמה של כל שאר המשחק ופחות מתעלה עליו בצורה משמעותית כמו במשחק השני (בגלל רמת המשחקים, לא הDLC) אבל אני חושב שבסופו של דבר גם כל הבנייה האיטית של העולם והשלבים שם (מתחיל ביער מוכר ולאט לאט הופך לabyss) היא נהדרת וגם בסופו של דבר כולל שלושה בוסים פשוט אדירים (כולל הבוס הטוב ביותר בכל הסדרה הזאת, לטעמי, artorias) ככה שעדיין בעיניי הDLC הוא נקודת השיא במשחק, למרות שזה באמת הרבה פחות 'מוחלט' מבדארק סולס 2.

בקשר להייפר לייט דריפטר, כן, הוא הרבה יותר מזכיר את זלדה. פשוט הזכרתי שהוא שואב כמה דברים שיזכירו לך את דארק סולס כי זה התאים לנושא :).

אגב, בימים האחרונים שיחקתי כמה שעות בדימון סולס הכבר די ישן (בשביל להשקיט את הציפייה לDS3 קצת, ובגלל שזה המשחק היחיד בסדרה ששיחקתי רק פעם אחת ועוד לפני 6-7 שנים) ותשמעו, אני חייב להגיד שזה די מדהים שהחברה האלה מצליחים להוציא פעם אחר פעם משחק באותה מסגרת מכניקות כללית ועדיין לתת לכל משחק הרגשה שונה לגמרי משאר המשחקים. אני משחק במשחק ומרגיש לגמרי בעולם ובמשחק שונה מכל מה שיש בדארק סולס (ובטח שבלאדבורן).
המשחק אגב עדיין מצוין, נחמד לראות את כל הרעיונות שם בצורה הראשונית שלהם. למשחק יש אווירה הרבה יותר 'זולה' ופחות מהודקת ומלוטשת מצד אחד, אבל זה נתן להם אפשרות באמת להתפרע והמשחק הרבה פחות סלחן מהבאים אחריו, אין ספק שהם נרגעו קצת עם השנים. ועדיין עם כל זה אפילו בו יש משהו שמצליח להרגיש יותר שלם ונכון מDS2.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 אפריל 2016, 09:57

idan כתב:בהנחה שאתה מתכוון ל Shadow of Yharnam אז הוא אחד מהשתיים-שלוש בוסים שהצלחתי בניסיון הראשון. אם אני זוכר נכון הסוד היה לעשות הרבה parry , שהיה די קל כי הם לא היו מהירים במיוחד וההתקפות mele שלהם היו די שקופות. הקושי שם טמון בזה שמן הסתם יש שלוש כאלה ואחד מהם היה זורק עליך אש מרחוק, אבל שאתה באנימציה של ההתקפה אחרי ה parry זה פשוט לא היה מוריד לך חיים גם אם הוא פוגע בך. מעבר לזה גם משמעת עצמית, מכה-שתיים ולצאת. כי הבעיה העיקרית זה שכבודדים הם קלים וברגע שאתה מתפתה לעשות עליהם קומבואים שלמים האחרים פוגעים בך ואז אתה מסתבך.

אני אוהב איך שלאנשים יש חוויות כל כך שונות במשחקים האלה.

מעבר לבוסים ב dlc הכי הרבה התקשתי עם הבוס האחרון ו Ebrietas, Daughter of the Cosmos שהייתה על גבול הבלתי אפשרי עבורי ימח שמה :)
אשכרה הייתי צריך לעשות פארמינג של Blood Vial (איזה 5 פעמים) רק כדי לעבור אותה. זה גרם לי להבין כמה המערכת ריפוי גרועה ביחס לדארק סולס, פשוט בזבוז של זמן. למרות שלזכות המשחק והבאלנס שלו אפשר להגיד שברוב מוחלט של המשחק זה לא היה רלוונטי. הם לפחות שיפרו את זה ב dlc ונתנו לך אויבים פשוטים שנותנים הרבה Blood Echoes או מקום נוח לאסוף Blood Vial ו Quicksilver Bullets בסמיכות ל lamp שקרוב לבוס, ככה שכל התהליך היה פחות מייגע.

מצד שני לא עשיתי את כל הצ'אליס דאנג'ן ככה שאולי יש קשים יותר.

אכן, מאוד התקשתי מולם, במיוחד שיש להם אבולוציה. בלי קשר, מה שהכי הרגיז אותי שם זה ההליכה המאוד ארוכה לקרב מהמצבה. גם מול Dark beast paarl התקשתי כי נחטפתי בשלב מאוד מוקדם לold yaharm שהוא אזור דיי מתקדם שמגיעים איליו רק יותר מאוחר, והנזק שעשיתי היה נמוך מידי. מי שהשתדרגתי מספיק הוא היה דיי פשוט.

בDaughter of cosmos עליתי דיי מהר על הטריק של ללכת מאחוריה ולהתקע בין השתי זרועות שלה למרבית הקרב.

אני דווקא מאוד אוהב את הקטע של הVials, למרות שהייתי צריך לעשות לא פעם Farming כדי למלא סטוק מול כמה בוסים עקשנים. אבל המשאב זמין לאורך מרבית המשחק וכמעט תמיד הייתי על 99, גם העובדה שהריפוי הוא מאוד מהיר ולא איטי כמו בDS1 ובטח ב-2, שם זה קטסטרופה היא נהדרת.

אבל כן, זה הקטע, לכל אחד יש את הסיפור שלו ואת הקושי שלו.

אני דווקא פחות אהבתי את ההרחבה של DS1, יש שם קטעים דפוקים כמו הקרב מול הדרקון שהוא סליזי ולא הוגן, בוס גרוע (קרמיין משהו, לא זוכר את שמו), גם הabyss הוא שלב בלתי מושקע שנעשה ללא מחשבה לעומת היער. ההרחבה לא רעה, אבל DS1 ובטח BB, שלטעמי הוא הטוב בסדרה, מלאים ברגעים טובים פי כמה. מצד שני, אני כרגע שקוע בDS2 שהוא פשוט דפוק מבחינת הPacing, יש שלבים שאתה יכל לבלות שעות בשל קושי, יש שלבים שאתה צולח בחמש דקות מרוב שהם מגוחכים, כל כך מלא ניגודים כמשחק.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 אפריל 2016, 12:59

Death_119 כתב:
idan כתב:
אני דווקא פחות אהבתי את ההרחבה של DS1, יש שם קטעים דפוקים כמו הקרב מול הדרקון שהוא סליזי ולא הוגן, בוס גרוע (קרמיין משהו, לא זוכר את שמו), גם הabyss הוא שלב בלתי מושקע שנעשה ללא מחשבה לעומת היער. ההרחבה לא רעה, אבל DS1 ובטח BB, שלטעמי הוא הטוב בסדרה, מלאים ברגעים טובים פי כמה. מצד שני, אני כרגע שקוע בDS2 שהוא פשוט דפוק מבחינת הPacing, יש שלבים שאתה יכל לבלות שעות בשל קושי, יש שלבים שאתה צולח בחמש דקות מרוב שהם מגוחכים, כל כך מלא ניגודים כמשחק.

אני כל כך לא מסכים שזה מדהים :).
הדרקון הוא לטעמי בוס נהדר, וכך גם הקטעים בabyss ובכלל כל הסיפור הקטן של הDLC פשוט מצוין.
בנוגע לDS2, אפשר לכתוב ספר שלם על כל הבעיות שלו והטעויות שהוא עושה מול משחקים אחרים בסדרה, אבל עדיין הוא מצליח להיות משחק טוב ומהנה שזה די מרשים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 אפריל 2016, 13:16

טוב התחילו לצאת כבר ביקורות, עוד לא הזדמן לי לקרוא אבל לפחות מהצוינים הן מסתמנות כחיוביות מאוד.
http://www.gamespot.com/articles/dark-s ... 0-6437124/

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 אפריל 2016, 13:56

צפיתי בזאת של IGN, מאוד אהבו את המשחק, ברמה של 1 פחות או יותר, יש קצת ירידות פריימים בפיסי מול בוסים. חלק מהבוסים מאכזבים, לא מנצלים את הפוטנציאל (מאוד קלים), התוספת של המהלכים עם כלי הנשק מצויינת ומשפרת משמעותית מערכת קרב שהיתה כבר כמעט מושלמת.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אפריל 2016, 14:14

לא הבנתי, איך אפשר למדוד ירידות פריימים על מחשב? זה תלוי במחשב...

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 אפריל 2016, 14:33

ברוך הבא לעולם של פורטים הנעשים על ידי חברות יפניות :).
DS1 לדוגמה, שהוא פורט פשוט נוראי, לא רק שנעול על 30FPS, אלא גם נופל לפחות בקטעים עמוסים ללא כל קשר למחשב עליו אתה משחק.
בכל מקרה הם מתארים בעיה קטנה שאמורה להסתדר עד היציאה (וגם מדובר על ירידה מ60 לסביבות ה55, לא ברמה של אז).

קראתי את הביקורת של יורוגיימר, הם ממש משתפכים על המשחק, נתנו לו את הדירוג essential (הדירוג הכי גבוהה שהם נותנים, סוג של חמישה כוכבים אפשר להגיד) ואומרים שהוא הסיום המושלם לטרילוגיה ובגדול כל מה שאפשר היה לבקש (אפילו מגדירים את הסדרה כטרילוגיה הגדולה ביותר של המשחקים המודרניים, עד כדי כך הם אהבו), יאללה שיבוא כבר..

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 אפריל 2016, 15:22

Laskin כתב:לא הבנתי, איך אפשר למדוד ירידות פריימים על מחשב? זה תלוי במחשב...

הם מריצים את המשחק על 980TI + 6700 וישם להם ירידות שהם שמים לב, זה צורת הבדיקה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אפריל 2016, 19:29

מי יודע, אולי זאת הולכת להיות הדרך שלי לסדרת סולס. שמתי די הרבה שעות בדימנס סולס אבל עדין לא יצא לי להכנס לדארק סולס. יש לי את הראשון אבל אחרי שהפעלתי אותו והשלט 360 לא עבד אמרתי יפה שלום.
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 04 אפריל 2016, 20:22

Stick כתב:ברוך הבא לעולם של פורטים הנעשים על ידי חברות יפניות :).
DS1 לדוגמה, שהוא פורט פשוט נוראי, לא רק שנעול על 30FPS, אלא גם נופל לפחות בקטעים עמוסים ללא כל קשר למחשב עליו אתה משחק.
בכל מקרה הם מתארים בעיה קטנה שאמורה להסתדר עד היציאה (וגם מדובר על ירידה מ60 לסביבות ה55, לא ברמה של אז).

..

קצת אוף טופיק, אבל מניסיון על שני משחקים שהיו נעולים על 30 אפשר לבטל את ה-VSYNC בלוח הבקרה של ה-GPU (כמובן שזה טוב רק במקרה שהמחשב שלך הורג את המשחק לגמרי, כדי לא להגיע למצב שה-FPS לא גבוה מספיק כדי למנוע קריעת מסך), זה אמור לתפוס על כל משחק בתיאוריה, לא ? עדיין לא שיחקתי באף אחד מהסדרה ואני רוצה להתחיל בראשון מתישהו (על המחשב)

ונדב, למה שהשלט דה פאקטו של המחשב לא יעבוד ? זאת בעיה ידועה במשחק ?
ושאלה כללית, שלט ONE אמור לעבוד על כל משחק שתומך בשלט של 360 (על PC) או שיש חריגים ? הגיע הזמן שאני אקנה כבר שלט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אפריל 2016, 20:26

הפורט של DS1 למחשב ידוע בזה שהוא תחת רציני. השלט לא עובד, המשחק נעול ל30FPS והמון בעיות טכניות. למה? כי אלוהים יודע למה. אני בטוח שיש מעקפי קהילה לכל הדברים האלה או שאפילו תקנו בפאטצ' אבל אני לא יודע אם יש לי כוח לחזור לראשון עכשיו. אני שוקל לצלול לשלישי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 אפריל 2016, 21:03

אז אני אעשה סדר, מבחינת המשחק עצמו - הוא עובד 1:1 פשוט כמו גרסאת הקונסולות. שזה אומר 720p, נעול על 30 פריימים (פלוס נפילות איפה שהPS3 גמגם). זה מאוד מוזר, אבל בכל מקרה אם יש לך כוח להשקיע 5 דקות יש שני מודים מאוד מוכרים שאפשר למצוא בקלות, אחד יתן לך 1080p ב"חינם" ואחד אחר יתן לך 60 fps בתמורה לכמה באגים בעולם של המשחק ודברים קצת מוזרים. בכל מקרה אני אף פעם לא השתמשתי בהם ופשוט שיחקתי במשחק כמו על הPS3, זה מבאס וזה מוזר וזה אפילו מעצבן אבל זה מה שיש, למרבה המזל המשחק עד כדי כך טוב ושווה את זה.
עם זאת, יש היום עוד כמה בעיות שייחודיות לגרסאת המחשב. לדוגמה השרתים של המשחק היו מחוברים לGFWL ז"ל, כלומר המשחק עובד רק בoffline. היה איזה דיבור שהם יעברו לשרתים יעודיים ויכול להיות שזה כבר סודר אני באמת לא יודע כי לא יצא לי לשחק בו בשנה האחרונה אבל אתה יכול לבדוק.
במידה והם לא העלו שרתים, לשחק במשחק הזה בפעם הראשונה בoffline, בייחוד אם מדובר במשחק souls הראשון שלך, זה מינוס די משמעותי. עם זאת אני עדיין חושב שהוא מספיק טוב כדי להיות שווה את זה (אבל אני ממש אוהב אותו :)).
הבעיה עם השלט היא אחת הבעיות היותר מוזרות שיצא לי לראות, כשיצא המשחק (ועוד הרבה, הרבה יותר מדי זמן אחרי) לא היה ניתן לשחק במשחק כשהשלט היה מחובר לפני הפעלתו, השלט היה או לא עובד או שהמשחק היה קורס.. משהו באמת מוזר, היה צריך לחבר את השלט רק אחרי שמפעילים את המשחק כדי שיעבוד (בנוסף המשחק בלתי שחיק בעליל במקלדת ככה שזה באמת היה באג הזוי). בכל מקרה זה דבר שכבר תוקן בפאץ'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אפריל 2016, 21:16

עשית לי המון חשק לשחק בDS1 :)
בקיצור, ויתרתי. יש לי את 2 (משחר) ואני שוקל את 3 אבל שמעתי דברים פחות טובים על השני.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אפריל 2016, 21:29

DrKeo כתב:עשית לי המון חשק לשחק בDS1 :)
בקיצור, ויתרתי. יש לי את 2 (משחר) ואני שוקל את 3 אבל שמעתי דברים פחות טובים על השני.

השני נהדר. יותר טוב מהראשון בבערך הכל. עולם הרבה יותר מגוון, מכאניקות quality of life שהיו חסרות באופן ממש מטורף בראשון, פחות אזורים מעוצבים באופן מחורבן וטרולי ומבחינה טכנית גירסאת הPC עברה מעיסה לא שחיקה של באגים וביצועים מחורבנים בראשון, לפורט סביר +, שעובד ב60 FPS בכיף.
אין טעם לבזבז זמן על הראשון. הוא גס ומחורבן טכנית וכבד. השני הרבה יותר מהנה.

כשאתה לוקח בחשבון שהוא גם בחינם בשבילך, אז בכלל ברור מה עדיף.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 30 אורחים