האמת כשאני מסתכל על הליינאפ העתידי ובהתחשב בזה שאנחנו כבר שנתיים בתוך הדור אני עדיין לא מוצא סיבה שאני "חייב" לקנות קונסולה בדור הזה.
את האקס-בוקס מייקרוסופט כבר הכריזה רשמית שמי שיש לו מחשב גיימינג לא צריך, ככה שזה ירד מהפרק, אבל גם את הPS4 אני לא באמת מרגיש שאני צריך כרגע.
אם נסתכל על הליינאפ, המשחקים שמעניינים אותי הם מאפיה 3 (בהנחה שיהיה יותר דומה למאפיה 2, ופחות לGTA שנות ה60. אגב, אני לא רואה כאן דיבור לגביו והוא כבר די קרוב, עוד מישהו מתעניין בו? את מאפיה 2 אהבתי יותר מכל GTA דווקא בגלל הדגש שלו על סיפור ודמויות ופחות על שטויות בעולם הפתוח), פיפא שנתי בנוהל.., דיסהונורד 2, סאות' פארק ו.. god of war.
ככה שאני מתעניין או במשחקים שיוצאים למחשב או במשחק שמגיע בעוד המון זמן, תוסיפו לזה שעד עכשיו במשך שנתיים(!) יש רק שני משחקים (בלעדיים) מעניינים על הקונסולה והנקודה ברורה. יש כמובן כמה שהם בגזרת ה"מעניינים", משחקים שאני אקנה אם יהיה לי PS4 במידה ויהיו טובים אבל לא יגרמו לי לשקול לקנות קונסולה לבדם, ואלו בכל מקרה משחקים שכרגע יש לי יותר חששות לגביהם מאשר תקוות - TLG (לא נראה לי שצריך להסביר), הורייזן (נראה מאוד יפה ומעניין, אבל דווקא הגיימפלי האחרון הפחיד אותי עם כתיבה משעממת ודיבוב בינוני, אני בדיוק משחק בהרחבה של הוויצ'ר ככה שזה די צורם) וNioh (האמת שאני לא סגור שהוא בלעדי אבל נראה לי שכן, מישהו יכול לאשר לי?).
אני מאמין שבסופו של דבר אני אקנה PS4 לקראת סוף הדור, ואם להגיד את האמת עם כל מה שאמרתי אני כנראה רחוק משחק בלעדי אחד נוסף של from software מקנייה מיידית של הקונסולה, אבל אם לא אז זה כנראה יגיע יחד עם god of war בעתיד הרחוק כי באמת אין שום דרייב בדור הזה לרוץ לקנות קונסולה.
---
אם כבר הזכרתי את god of war, הנה כמה שטויות נחמדות שמתחבאות בטריילר שראינו בE3:
http://www.eurogamer.net/articles/2016- ... veal-videoקטע מצחיק קצת יש לי עם הסדרה הזאת, מאוד (מאוד) אהבתי את שני המשחקים הראשונים, כשהייתי בן 13 ו15
זה כאילו הם יצאו בדיוק כשהייתי בגיל שבו האלימות המטורפת והמשחקיות האפית יחד עם העלילה המאגניבה וקייטוס הכועס היו כל מה שחלמתי עליו אי פעם ואכן המשחק השני היה כנראה המשחק האהוב עלי בPS2 וזה ששיחקתי הכי הרבה פעמים עליה, ככה שתמיד יש לי מקום חם לסדרה הזאת מבחינה נוסטלגית.
כשיצא השלישי כבר פחות הייתי בטירוף עליו אבל עדיין, נהנתי ממנו לא מעט. אבל היום אם היה יוצא GOW4 שנראה כמו הקודמים רק יפה יותר אני לא חושב שהוא היה מעניין אותי עד כדי כך (כנראה הייתי שם אותו באותה קטגוריה עם הורייזן), והנה, כאילו סנטה מוניקה יודעים שכבר גדלתי, הם (עושה רושם) משנים את המשחק וגרמו לי מחדש להתרגש מהסדרה הזאת

.