ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2016, 03:06

הסיום של הטריילר סוניק החדש גרם לאנשים לתהות האם ה-NX זה השם הסופי של קונסולה ולא רק שם קוד. אני חושב שזה טפשי, אין מצב שהם יקראו לקונסולה בשם קוד שמזכיר כרטיס מסך.
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 יולי 2016, 06:52

קשה באמת להגיד כל עוד אין את השם הרשמי, אבל בטח נינטנדו לא רוצים לחשוף אותו בטריילר של סוניק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 יולי 2016, 10:58

DrKeo כתב:הסיום של הטריילר סוניק החדש גרם לאנשים לתהות האם ה-NX זה השם הסופי של קונסולה ולא רק שם קוד. אני חושב שזה טפשי, אין מצב שהם יקראו לקונסולה בשם קוד שמזכיר כרטיס מסך.
תמונה

אנחנו מדברים על החברה שהעדיפה לקרוא לקונסולה שלה Wii ולא revolution...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 25 יולי 2016, 11:20

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:הסיום של הטריילר סוניק החדש גרם לאנשים לתהות האם ה-NX זה השם הסופי של קונסולה ולא רק שם קוד. אני חושב שזה טפשי, אין מצב שהם יקראו לקונסולה בשם קוד שמזכיר כרטיס מסך.
תמונה

מכל החלטות השמות ההזויים של נינטנדו (נינטנדו 64? DS? 3DS? פאקינג Wii U?!), אני חושב שדווקא Wii התברר, בדיעבד, כהחלטה מאוד מאוד חכמה ונכונה. לא מאמין שהקונסולה הזו היתה זוכה לחיבוק מיינסטרימי כזה אם היו קוראים לה Revolution או כל שם "גיימרי" אחר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 יולי 2016, 11:59

erezronen כתב:
Nucleus_Dawn כתב:
תמונה

מכל החלטות השמות ההזויים של נינטנדו (נינטנדו 64? DS? 3DS? פאקינג Wii U?!), אני חושב שדווקא Wii התברר, בדיעבד, כהחלטה מאוד מאוד חכמה ונכונה. לא מאמין שהקונסולה הזו היתה זוכה לחיבוק מיינסטרימי כזה אם היו קוראים לה Revolution או כל שם "גיימרי" אחר.

Wii הוא שם נוראי (פחות מWii U - זה כן). ההצלחה שלה הגיעה למרות השם, לפי דעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2016, 13:29

בכל זאת היה להם את הגיימקיוב, השם הכי מגניב לקונסולה אי פעם בערך. היא נשמעת כמו משהו שנבל בסרט קומיקס מנסה הלשיג כדי להשמיד את כדור הארץ.

ה-WII הוא שם מזעזע. יש המון שמות שאפשר לקרא לקונסולה שלך בטווח שבין רוולושן לבין בדיחה כמו השם WII. שנה שלמה בדיחות רצו על השם הדבילי הזה, העובדה שהתרגלנו אליו לא אומר שהוא היה טוב. אני מסכים שקונסולה כזאת לא הייתה צריכה לקבל שם גיימרי כמו איזה "Death Slaughter!" אבל זה לא אומר צריך לבחור שם מזעזע כמו wii שחצי מהעולם מכיר את השם כזה שם תואר ללהשתין והחצי השני חושב שהשם טפשי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 יולי 2016, 19:47

למרות שאני אוהב שם כמו nx
אני חושב שזה טיפשי לקהל הרחב,שלא מודע טוב לשוק

זה שם גנרי מידי ,יחסית לאלקטרוניקה
כמו hd,ip,3d,וכו וכו
ובכלל ,עם עושים קיצור של נינטנדו nx, זה nnx
נישמע מטוטם ,הרבה יותר טוב מwiiu ,ולא מבין למה נינטנדו לא הלכו כבר על wii 2 ,או wii hd
אבל עדין לא מתאים לדעתי לשוק הרחב ,מעבר לגימרים

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 יולי 2016, 16:51

אני מתנצל מראש אם אסור להגיב כאן שתי תגובות ברצף,אבל הרגשתי שהחדשות האלה מצריכות תגובה נוספת (:
לפי המקורות של יורוגיימר,שמצטיינים באמינות שלהם,ה-NX תהיה ניידת היברידית מבוססת TEGRA של NVIDIA (למעשה הפעם הראשונה שלהם בשוק הקונסולות מאז הפס3 ב-2007!) ללא תמיכה לאחור במשחקי WII U ואני מניח שהסיבה העיקרית היא כיוון שה-WII U מבוססת POWER PC וכאן מדובר בארכיטקטורה אחרת לגמרי + העניין הפעוט הזה של Cartridge במקום דיסק :) . לקונסולה תהיה סוג של docking station אליה יחובר המסך של הניידת איפה ושני חלקי הקונטרולר יתחברו לשלט אחד שיאפשר חוויה של קונסולה ביתית למעשה. נשמע אדיר למען האמת.
http://www.eurogamer.net/articles/2016-07-26-nx-is-a-portable-console-with-detachable-controllers
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-nintendo-nx-mobile-games-machine-powered-by-nvidia-tegra

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 יולי 2016, 17:51

נשמע מזעזע והולך לכיוון כישלון מחפיר
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2016, 18:13

ההכרזה הזאת יכולה להיות אחלה או קטסטרופה, תלוי בביצוע. ה-X1 היא חצי דרך בין הפס3 ל-פס4, כלומר די נוראי. מצד שני יש סיכוי קטנטן שיש בפנים את הX2, הטיגרה שהוכרז למכוניות ועם כוח קרוב לפס4. הבעיה היא שבערכות פיתוח יש X1 כך שהסיכוי קטן. למי שזוכר יש לנינטנדו פטנט משנה שעברה שנותן ליחידת עיבוד חיצונית לעזור לקונסולה ולהוסיף לה כוח. הדרך היחידה שבה זה באמת מגניב לדעתי היא אם יש X2 בתוך הקונסולה (כלומר כמעט פס4) והיא 720P. ברגע שאתה מגיע הביתה יש ביחידת בסיס עוד X2 והיחידה הזאת עוזרת לה להגיע ל1080P. ככה אנחנו מקבלים משהו עם ביצועים עדיפים על הפס4, אולי אפילו ניאו, ועדין נהנים מהניידות.

לכתבונת שלנו בעמוד פייסבוק:
https://www.facebook.com/voxelim/photos ... 657018905/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2016, 19:11

אילוסטרציה של נושא השלטים המתנתקים. מסתבר שהם יכולים לתפקד בנפרד וכך לתת לשני שחקנים לשחק יחד ב-SETUP פשוט יחסית, סטיק ו-4 כפתורים:
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 יולי 2016, 19:18

לא ניראה לי אמין ,אולי יש נידת נפרדת מניחת
עם זאת הקונסולה ,כדי שתיהיה זולה מאוד יחסית למתחרות

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 יולי 2016, 20:33

ביננו מה הסיכוי לכוח כמו של הקונסולות האחרונות?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2016, 23:59

bozeman כתב:ביננו מה הסיכוי לכוח כמו של הקונסולות האחרונות?

X1 חזק בצורה לא משעותית מדי המפס3, אפשר להגיד שהוא פחות או יותר מריץ משחקי פס3 ב-1080P במקום 720P ואולי ביצועים טיפונת יותר טובים, זה הכל. העניין הוא של-X1 היום לא כותבים "לברזלים" כמו שיכתבו ל-NX ובטח יהיה לה גם כמה גיגה של זיכרון מתקדם יותר מה-3GB של DDR3 שיש ל-X1 היום ואולי אפילו קסטמו קצת את הצ'יפ (אומרים ששומעים בפנים מאורר קטן כך שיש מצב שהצ'יפ רץ למשל במהירות שעון גבוהה יותר) כך שמי יודע. פס3 זה לא, אם לא קסטמו את הצ'יפ יותר מדי לדעתי היא תהיה פחות או יותר שליש עד חצי פס4 כל עוד אין יחידת עיבוד עזר בתושבת הראשית.

אני הייתי מאוד שמח לראות יחידת עיבוד עזר בתושבת הראשית שתביא את הקונסולה למשהו שקרוב יותר לפס4 כשהיא נייחת, זה יהיה מעניין.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 27 יולי 2016, 01:24

אם אני צריך להפעיל את ההגיון (ואני מסייג מראש שנינטנדו לא סובלת מעודף הגיון) אז אני מעריך שאתם טוחנים ספקולציות באויר.
התחושה שלי שיש פה docking station שמכיל מעבד חזק לא ידוע (עם GPU של NVIDIA) שמחובר לרשת ולטלויזיה ויחידה של שלט מודולרי והשלט הוא זה שמכיל מעבד טגרה.
אני מעריך שעיקר התפקוד של השלט המודולרי הוא סטרימינג של משחקים שמורצים על ידי הdocking station או אם תרצו השלט הוא nvidia shield בגירסת נינטנדו וראינו שהshield עם אותו מעבד X1 יודע לעשות יופי של סטרימינג למשחקים מורכבים. אם זה המצב אז אין לנו שום יכולת להעריך את הביצועים של המכשיר כי אין לנו שמץ של מושג מה המעבד שיושב ביחידה העיקרית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2016, 02:26

הלוואי אבל הדליפה אומרת ספציפית שהיחידת מסך נכנסת ליחידת בסיס. אני מאוד אשמח אם יהיה ביחידת בסיס מעבד עזר. מה שאתה מציע עומר זה קונסולה ניידת מלאה של 200$ פלוס נייחת, אין מצב זה יהיה יקר מדי.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 27 יולי 2016, 08:59

אני מרשה לעצמי לעצור את שטף הספקולציות החדש של ה-NX כדי להזכיר למשתמשים ישנים וחדשים: אנחנו לא מדברים כאן על פיראטיות ואמולציה. נקודה. ההודעות המדוברות נמחקו.

יש כאן משתמש שכבר חטף באן בדיוק על אותו דבר לפני כמה חודשים. אם תמשיך כך אתה בדרך לבעיטה הרבה יותר ארוכה. חדל.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 27 יולי 2016, 11:12

העובדה שנינטנדו עדין מצליחה למכור קצת 3DS ב200$ תוך שהיא עושה רווח היסטרי על כל יחידה היא פריק שעבר זמנו (כמו שהWii היתה פריק דומה שלא חזר על עצמו) ואנחנו מדברים על זה כבר לא מעט זמן. טלפונים סלולריים עולים היום 50$ (לצרכן הקצה, כולל משלוח מסין) והם מציגים ביצועים טובים מאוד ומסכים יפים מאוד גם במחירים האלה. בנוסף, העלות של יחידת עיבוד/גרפיקה ברמה של הXBOX1/PS4 היא מינימלית ואין שום בעיה לייצר במחיר קצה של 300-400$, תוך רווח ניכר, קונסולה שמבוססת גם על שלט שמכיל מעבד טגרה X1 וגם עוד מכשיר קבוע עם איזה מעבד שמכיל GPU חלש כלשהו מהpool של nvidia (הם בטח ילכו עם nvidia עד הסוף וגם המעבד הראשי יהיה מבוסס ARM).
אם אני צריך להעריך את מידת הסיבוכיות שקיימת בפיתוח של מעבד עזר שעובד רק כששלט מחובר אליו ומשחקים שיודעים לעשות throttling לביצועים בהתאם לנוכחות של מעבד העזר (שלא לדבר על סוג החיבוריות ורוחב הסרט בין שני מעבדים שכאלה) ולהשוות אותה לסיבוכיות שקיימת בייצור של docking station לשלט שמכיל חומרה (די עלובה) ברמה של PS4 או xbox one ועושה סטרימינג לשלט אז אני חושב שהתשובה די ברורה...

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 יולי 2016, 11:51

DrKeo כתב:ההכרזה הזאת יכולה להיות אחלה או קטסטרופה, תלוי בביצוע. ה-X1 היא חצי דרך בין הפס3 ל-פס4, כלומר די נוראי. מצד שני יש סיכוי קטנטן שיש בפנים את הX2, הטיגרה שהוכרז למכוניות ועם כוח קרוב לפס4. הבעיה היא שבערכות פיתוח יש X1 כך שהסיכוי קטן. למי שזוכר יש לנינטנדו פטנט משנה שעברה שנותן ליחידת עיבוד חיצונית לעזור לקונסולה ולהוסיף לה כוח. הדרך היחידה שבה זה באמת מגניב לדעתי היא אם יש X2 בתוך הקונסולה (כלומר כמעט פס4) והיא 720P. ברגע שאתה מגיע הביתה יש ביחידת בסיס עוד X2 והיחידה הזאת עוזרת לה להגיע ל1080P. ככה אנחנו מקבלים משהו עם ביצועים עדיפים על הפס4, אולי אפילו ניאו, ועדין נהנים מהניידות.

לכתבונת שלנו בעמוד פייסבוק:
https://www.facebook.com/voxelim/photos ... 657018905/

קשה לי להאמין שיש טגרה X2 ב-NX - למיטב הבנתי ה-SOC הזה מיועד בכלל לרכבים או משהו כזה..ואני מניח שהייצור ב-14NM יהפוך אותו ללא מאוד זול.
אם היה מדובר במיקרוסופט או בסוני יכולתי אולי לקוות שכן,אבל אנחנו מדברים פה על נינטנדו שמחפשים לחסוך היכן שרק ניתן.
אני קצת מודאג מהעובדה שנראה שפער הביצועים לא הולך להיות גדול במיוחד,אפילו בהשוואה ל-WII U,ושוב נינטנדו תמצא את עצמה במצב של תמיכה אפסית של צד ג' - למראית עין נראה שתהליך הפקת הלקחים בחברה הזו פשוט לא קיים. לפחות עכשיו כנראה שהם לא יצטרכו לפצל את הצוותי פיתוח שלהם לניידת ונייחת ומי שרכש את ה-NX יוכל ליהנות מכל המשחקים שיש לנינטנדו להציע.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 יולי 2016, 13:08

במקרה שזה נכון, ורק קונסולה בודדת
אני מחזק את העניין, שלפחות כל צד ראשון. יגיע לקונסולה

זאת לא תהיה הצלחה ענקית, אבל המון חובבי נינטנדו כן יקנו

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 27 יולי 2016, 14:19

על מה אתם מדברים? WII זה שם פצצה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
wraithbuster
Minion

הודעהעל ידי wraithbuster » 27 יולי 2016, 15:03

^מסכים, וwii u, זה בכלל שם פצצה כי ביום החלטת קביעת השם הזה אתה חורץ את גורלך לחדר מיון בבית חולים...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2016, 17:09

omerkot כתב:העובדה שנינטנדו עדין מצליחה למכור קצת 3DS ב200$ תוך שהיא עושה רווח היסטרי על כל יחידה היא פריק שעבר זמנו (כמו שהWii היתה פריק דומה שלא חזר על עצמו) ואנחנו מדברים על זה כבר לא מעט זמן. טלפונים סלולריים עולים היום 50$ (לצרכן הקצה, כולל משלוח מסין) והם מציגים ביצועים טובים מאוד ומסכים יפים מאוד גם במחירים האלה. בנוסף, העלות של יחידת עיבוד/גרפיקה ברמה של הXBOX1/PS4 היא מינימלית ואין שום בעיה לייצר במחיר קצה של 300-400$, תוך רווח ניכר, קונסולה שמבוססת גם על שלט שמכיל מעבד טגרה X1 וגם עוד מכשיר קבוע עם איזה מעבד שמכיל GPU חלש כלשהו מהpool של nvidia (הם בטח ילכו עם nvidia עד הסוף וגם המעבד הראשי יהיה מבוסס ARM).
אם אני צריך להעריך את מידת הסיבוכיות שקיימת בפיתוח של מעבד עזר שעובד רק כששלט מחובר אליו ומשחקים שיודעים לעשות throttling לביצועים בהתאם לנוכחות של מעבד העזר (שלא לדבר על סוג החיבוריות ורוחב הסרט בין שני מעבדים שכאלה) ולהשוות אותה לסיבוכיות שקיימת בייצור של docking station לשלט שמכיל חומרה (די עלובה) ברמה של PS4 או xbox one ועושה סטרימינג לשלט אז אני חושב שהתשובה די ברורה...

אכן יש טלפונים סינים ב50$ אבל אתה רואה טלפון סיני ב50$ מחזיק לך 5 שנים במצב מצויין? הסינים באיכות הטובה, אלה שנינטנדו הייתה מרגישה בנוח לחתום את השם שלה עליהם, עולים הרבה יותר. לקחת יחידת בסיס שהיא בעצם פס4 מלאה ואז עוד להוסיף עליה סוג של 3ds2 נשמע יקר, יותר מדי יקר. היום כרטיסי מסך עובדים יופי דרך חיבורי tb3 בלפטופים, אין שום סיבה שיחידת בסיס עם כרטיס מסך שמתחברת לגוף של הנייד בחיבור סטייל tb3 (מן הסתם זה יהיה סקסי יותר, ה3ds תכנס לשם כמו נניח קלטת לקונסולה) לא תוכל לעבוד ככרטיס מסך נוסף לקונסולה, אפילו תחליף אותו. אין סיבה שיחידת בסיס כזו תעלה יותר מדי, אומרים שהcpu+gpu של הפס4 עולה לסוני 110$ ואנחנו מדברים על ארכיטקטורה עתיקה מ-2011 בהליך 28nm בזמן שnvidia יכולה לספק להם היום פסקל 16nm לניידים ללא מעבד.

מה שכן, יש דבר אחד שקצת מערבב את הקלפים, נינטנדו עדין רוצה להוציא 3ds2 וקונסולה כזאת הופכת את ה3ds2 למיותרת. בכל מקרה אנחנו מנסים לנהל כאן דיון שמבוסס על הגיון וזאת נינטנדו. אני לא אופתע אם הקונסולה פשוט תהיה ניידת טיגרה x1 שמדברת עם יחידת בסיס טפשה שסך הכל מציגה אותה על הטלביזיה וזהו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 יולי 2016, 17:14

קשה לי מאוד להאמין שנינטנדו עדיין מתכננת על יורש ל-3DS,בניגוד למה שחושבים,היא לא עמדה בציפיות של החברה,בייחוד לא אחרי ההצלחה המטאורית של ה-DS הראשון. אני מאמין שעל ידי איחוד של הניידת והנייחת לסוג להיבריד מוזר,הם גם יחסכו בעלויות הפיתוח והייצור והשיווק של שתי קונסולות שונות (מארקטינג וכל השיט שנלווה לו) וגם יוכלו לספק software בקצב הרבה יותר גבוה מבעבר ולחסוך בעלויות פיתוח עוד יותר וכנראה גם לסגור חלק מהסטודיואים שלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2016, 17:34

כבר ידוע שיש בפיתוח שתי קונסולות, הnx והnh, השניה אמורה להיות ניידת. מאוד יכול להיות שהnx תהיה היחידת בסיס שהיא בעצם סוג של פס4 מלאה ושהnh תוכל לשמש כשלט. אני מאוד בעד, זה מה שאני רוצה מהם שנים, קונסולה קונבנציונאלית וניידת שיודע לדבר איתה כך שהיא הופכת לשלט ומשקף מסך בקרבתה. ככה גם הגימיק שלהם לא משפיע על עלויות. גם הגיוני לי שיורשת 3ds תהיה מבוססת טיגרה x, אפילו טיגרה x מוחלש לרמה של 360 ומטה, זה כוח מאוד מכובד ליורשת 3ds.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים