erezronen כתב:
מכל החלטות השמות ההזויים של נינטנדו (נינטנדו 64? DS? 3DS? פאקינג Wii U?!), אני חושב שדווקא Wii התברר, בדיעבד, כהחלטה מאוד מאוד חכמה ונכונה. לא מאמין שהקונסולה הזו היתה זוכה לחיבוק מיינסטרימי כזה אם היו קוראים לה Revolution או כל שם "גיימרי" אחר.

bozeman כתב:ביננו מה הסיכוי לכוח כמו של הקונסולות האחרונות?
DrKeo כתב:ההכרזה הזאת יכולה להיות אחלה או קטסטרופה, תלוי בביצוע. ה-X1 היא חצי דרך בין הפס3 ל-פס4, כלומר די נוראי. מצד שני יש סיכוי קטנטן שיש בפנים את הX2, הטיגרה שהוכרז למכוניות ועם כוח קרוב לפס4. הבעיה היא שבערכות פיתוח יש X1 כך שהסיכוי קטן. למי שזוכר יש לנינטנדו פטנט משנה שעברה שנותן ליחידת עיבוד חיצונית לעזור לקונסולה ולהוסיף לה כוח. הדרך היחידה שבה זה באמת מגניב לדעתי היא אם יש X2 בתוך הקונסולה (כלומר כמעט פס4) והיא 720P. ברגע שאתה מגיע הביתה יש ביחידת בסיס עוד X2 והיחידה הזאת עוזרת לה להגיע ל1080P. ככה אנחנו מקבלים משהו עם ביצועים עדיפים על הפס4, אולי אפילו ניאו, ועדין נהנים מהניידות.
לכתבונת שלנו בעמוד פייסבוק:
https://www.facebook.com/voxelim/photos ... 657018905/
omerkot כתב:העובדה שנינטנדו עדין מצליחה למכור קצת 3DS ב200$ תוך שהיא עושה רווח היסטרי על כל יחידה היא פריק שעבר זמנו (כמו שהWii היתה פריק דומה שלא חזר על עצמו) ואנחנו מדברים על זה כבר לא מעט זמן. טלפונים סלולריים עולים היום 50$ (לצרכן הקצה, כולל משלוח מסין) והם מציגים ביצועים טובים מאוד ומסכים יפים מאוד גם במחירים האלה. בנוסף, העלות של יחידת עיבוד/גרפיקה ברמה של הXBOX1/PS4 היא מינימלית ואין שום בעיה לייצר במחיר קצה של 300-400$, תוך רווח ניכר, קונסולה שמבוססת גם על שלט שמכיל מעבד טגרה X1 וגם עוד מכשיר קבוע עם איזה מעבד שמכיל GPU חלש כלשהו מהpool של nvidia (הם בטח ילכו עם nvidia עד הסוף וגם המעבד הראשי יהיה מבוסס ARM).
אם אני צריך להעריך את מידת הסיבוכיות שקיימת בפיתוח של מעבד עזר שעובד רק כששלט מחובר אליו ומשחקים שיודעים לעשות throttling לביצועים בהתאם לנוכחות של מעבד העזר (שלא לדבר על סוג החיבוריות ורוחב הסרט בין שני מעבדים שכאלה) ולהשוות אותה לסיבוכיות שקיימת בייצור של docking station לשלט שמכיל חומרה (די עלובה) ברמה של PS4 או xbox one ועושה סטרימינג לשלט אז אני חושב שהתשובה די ברורה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים