ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי kririn » 31 יולי 2016, 08:53

הם יכולים פשוט לשנות, את המעבד, שיתאים לסמארטפונים
וnx
בטח יש שם דברים שמתאימים יותר למכוניות ולא לסמארטפונים
ולהפך

זה בטח לא יקרא, x1, אלה שם אחר

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 31 יולי 2016, 19:28

DrKeo כתב:ההכרזה הזאת יכולה להיות אחלה או קטסטרופה, תלוי בביצוע. ה-X1 היא חצי דרך בין הפס3 ל-פס4, כלומר די נוראי. מצד שני יש סיכוי קטנטן שיש בפנים את הX2, הטיגרה שהוכרז למכוניות ועם כוח קרוב לפס4

רגע מה מה מה מה מה רגע רגע עצור פה. עכשיו זה תלוי בביצוע ויכול להיות אחלה? עכשיו כן אפשר להוציא מיחידה כזו כח שקרוב לPS4? :D
כתזכורת, הנה התגובה שלי עוד משנה שעברה על האפשרות קונסולה משולבת (שגררה את הדיון המתמשך שלנו על הסיכוי שנינטנדו תבחר בארכיטקטורה מבוססת ARM, מה הסיכוי שהיא תצליח לספק כח עיבוד מספיק והאם יצרני צד ג' יטרחו לפתח לארכיטקטורה של קונסולה שהיא לא X86):

אנחנו כנראה מתייחסים אחרת לקונסולה משולבת, כי ההנחה שלי היא מכשיר נייד עם docking station לשיפור ביצועים... מבחינת כח העיבוד, אתה כנראה מכיר את מעבדי ARM רק בצד המובייל החסכוני אבל כבר יש להם מזה זמן מעבדים נייחים חזקים שמפעילים חוות שרתים - עוצמתיים הרבה יותר ממעבדי היגואר שסוני ומיקרוסופט גם ככה הכניסו לקונסולות הדור הנוכחי שלהן (מעבדים שבסופו של דבר נבנו לפלטפורמה ניידת).
השאלה היחידה היא איזו פלטפורמה ARM64 או x86_64 יכולה להציע לנינטנדו ביצועים יותר טובים למחיר, אבל בהיבט של התחרות יש רק שתי יצרניות מעבדים שמציעות היום x86 (ואינטל בטח יקרה מידי ככה שהאפשרות הריאלית היחידה היא AMD) אבל תחרות הרבה יותר חזקה אם היא בוחרת בארכיטקטורה של ARM כי נוידיה, קוואלקום, סמסונג, TI, ושוב פעם AMD מייצרות כולן SOC על הבסיס הזה.
אם נינטנדו בונה על קונסולה בשנת 2017 היא תוכל לבחור למשל בין Tegra-Parker של Nvidia לבין כן פיתרון שAMD יציעו לה - בין אם מבוסס X86 (פלטפורמת Zen) או ARM (פלטפורמת K12). הביצועים יהיו בכל מקרה עדיפים על הקונסולות הקיימות שיהיו אז בנות 4, ולמפתחי המשחקים זה ממש לא ישנה מה תהיה הארכיטקטורה כל עוד הכלים מלמעלה יהיו מוצלחים.

מה שאותי בסופו של דבר מפתיע, זה שנינטנדו בכל זאת בחרה בNvidia. לא בגלל שNvidia עצמה ירדה בעבר על שוק הקונסולות (זה רק היה עניין של PR אחרי שהיא הפסידה אותו לחלוטין בדור הקודם), אלא בגלל שלא מזמן היתה איזושהי התבטאות על זה שAMD חתומה על שלוש פלטפורמות חדשות של קונסולות שצריכות לצאת בשנה הקרובה: אז יש את האקסבוקס סקורפיו ואת הPS4K, אבל מה בדיוק השלישית אם לא הקונסולה של נינטנדו? יש מצב שפשוט התכוונו לXbox One S? כי זו לא בדיוק פלטפורמה חדשה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2016, 20:18

כשאמרתי אחלה אז אמרתי את זה:
הדרך היחידה שבה זה באמת מגניב לדעתי היא אם יש X2 בתוך הקונסולה (כלומר כמעט פס4) והיא 720P. ברגע שאתה מגיע הביתה יש ביחידת בסיס עוד X2 והיחידה הזאת עוזרת לה להגיע ל1080P. ככה אנחנו מקבלים משהו עם ביצועים עדיפים על הפס4, אולי אפילו ניאו, ועדין נהנים מהניידות.

הרעיון נוראי, הקונספט בזבזני ומעצבן אבל יש צואה ויש צואה עם קצפת למעלה. הדרך היחידה שבה הדבר הזה באמת יכול להיות טוב ואמרתי את זה בערך אלף פעם בשלוש שנים האחרונות ושוב לפני מספר ימים היא שמדובר פשוט ב-3DS2 שמדברת עם קונסולה נייחת נורמאלית. שתי קונסולות נפרדות לגמרי שלא קשורות אחת לשניה כלל חוץ מאשר העובדה שהניידת יכולה לשמש כשלט לנייחת כשהיא קרובה. מעבר לזה יש את הצואה עם הקצפת שזה ניידת עם יחידת עזר בבסיס ויש את הצואה הטוטאלית שזה פשוט יחידה ניידת וזהו, הבסיס הוא רק משקף לטלביזיה כמו סוג של אפל TV או כרום. אתה בזמנו דברת על קונסולה ניידת ב-250$ ויחידת בסיס בנפרד ב-200$, לא פרקטי כי זה מצב lose lose, גם הנייחת הכי יקרה בשוק וגם ניידת שעולה 250$, מחיר שאנחנו כבר יודעים שהקהל לא מוכן לשלם עבור ניידת של נינטנדו.

ורק הערה, הויכוח שלנו לא היה מה הסיכוי שנינטנדו תבחר קונסולה מבוססת ARM, הויכוח היה האם זה הגיוני. שני דברים מאוד שונים, מה שנינטנדו עושה לא הגיוני כי הגיוני זה להוציא משהו בין הפס ניאו לסקופריו עם שלט סטנדרטי ובלי שטיקים וטריקים מסביב עם לכל היותר תקשורת עם ה3DS2. להוציא קונסולה ניידת מבוססת ARM שבמקרה הטוב תביא ביצועים של פס4 זה לא הגיוני, לא אז ולא היום. אבל אתה יודע, נינטנדו. היא שוב תשאר בלי תמיכת צד ג' בגלל הצעד הזה, יש לך ספק בנושא?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 אוגוסט 2016, 15:04

"יש צואה ויש צואה עם קצפת למעלה"
חייב לומר שאני לא מסכים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוגוסט 2016, 15:17

לא היית אוכל צואה עם קצפת למעלה? :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 אוגוסט 2016, 16:11

אבל יש גם עניין של מחיר
3ds2, שמתחברת לטלוויזיה, ב200 דולר
ומקבלת כל בילעדים של נינטנדו,תמכור טוב

נכון לא יהיה הרבה צד שלישי, אבל הרוב מולאיפלטפורם גם ככה
ובms, הכל יוצא לwin10

והייתי מאוד רוצה קונסולה כזאת, רק עם מערכת הפעלה נורמלית
שתכלול ניגון סרטים וכו, לא רק יטטיוב ונטפליקס

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 07 אוגוסט 2016, 10:05

DrKeo כתב:לא היית אוכל צואה עם קצפת למעלה? :)

נדמה לי שאת ההנחה לפיה נינטנדו תוציא מכשיר משולב בתג מחיר של 450$ אתה נתת, בעוד אני הנחתי שהיא תימנע מתג מחיר כל כך גבוה.
אבל אם אני מבין נכון, ההמלצה שלך נכון לעכשיו זה ללקק אבל ממש בזהירות?

בכל מקרה, לעשות קונסולה מבוססת ARM זה דווקא משהו מאד הגיוני ברגע שאתה מעוניין בחומרה ניידת מהסיבה הפשוטה ש-X86 לא נותן תחרות. וכבר הסברתי לך איך כל מה שטענת בזמנו על תאימות/חוסר תאימות של ארכיטקטורת CPU הוא לא רלוונטי לפיתוח של פורטים, ואם נינטנדו תישאר בלי תמיכת צד ג' אז זה רק כי הם לא מסוגלים לספק כלי פיתוח ראויים - עם כלים ראויים כל מפתח צד ג' לא ימצמץ לשניה לפני שהוא עושה להם פורט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2016, 14:40

swym כתב:
DrKeo כתב:לא היית אוכל צואה עם קצפת למעלה? :)

נדמה לי שאת ההנחה לפיה נינטנדו תוציא מכשיר משולב בתג מחיר של 450$ אתה נתת, בעוד אני הנחתי שהיא תימנע מתג מחיר כל כך גבוה.
אבל אם אני מבין נכון, ההמלצה שלך נכון לעכשיו זה ללקק אבל ממש בזהירות?

בכל מקרה, לעשות קונסולה מבוססת ARM זה דווקא משהו מאד הגיוני ברגע שאתה מעוניין בחומרה ניידת מהסיבה הפשוטה ש-X86 לא נותן תחרות. וכבר הסברתי לך איך כל מה שטענת בזמנו על תאימות/חוסר תאימות של ארכיטקטורת CPU הוא לא רלוונטי לפיתוח של פורטים, ואם נינטנדו תישאר בלי תמיכת צד ג' אז זה רק כי הם לא מסוגלים לספק כלי פיתוח ראויים - עם כלים ראויים כל מפתח צד ג' לא ימצמץ לשניה לפני שהוא עושה להם פורט.

אתה הצעת את ה450$ שימכר ב-400$ (כלומר הפסד של 50$), אני רק אמרתי שמה שאתה רוצה יעלה בערך 450$ וזה נשמע לי יקר מדי לנינטנדו שלמדה כבר שיקר לא מוכר טוב:
1) אני מדבר על ניידת ב-250$ (אותו מחיר שבה הושקה ה3DS, ובתכלס זה מספיק מתח רווחים בשביל למכור אותה גם בפחות מ-200$ ברווח) פלוס תחנת בסיס ב-200$ שגם היא נמכרת ברווח. למכור את שתיהן יחד ב-400$ עם משחק tacked-in שגם ככה רק נינטנדו מספקת באופן מסורתי ולא עולה לה כסף לכל עותק שנמכר? זה עדיין ברווח, ובתאוריה יכול להיות אפילו יותר רווחי מאשר מתח הרווחים שנינטנדו עושה היום על מי שקונה קונסולה נייחת וניידת שלה בנפרד.

ולחשוב שנינטנדו מסוגלת לספק כלי פיתוח כל כך טובים שהם מגשרים בין העובדה שהפס4 וה-ONE הן פשוט PC מול ארכיטקטורה ניידת זאת פשוט סוג של פנטזיה לא ישימה בעולם האמיתי. נינטנדו זאת נינטנדו, תגיד תודה אם הכלים למפתחים יהיו סבירים בקושי.

מה שאני חושב על הקונסולה הזאת הוא שוויתרתי כבר על נינטנדו בשנה האחרונה שהייתה מלאה בשמועות כך שממקום של הייפ שהייתי בו לפני שנה, עם תקווה לפשוט איזה פס4 וזהו, הגעתי למקום אחר לגמרי היום. הכל יחסי בחיים, היום אני פשוט אומר תודה לאלוהים אם הכוח שלה קרוב בצורה כלשהיא לקונסולות המודרניות.

אגב, שכחתי לגמרי מהפוסט הזה שעשיתי בזמנו. נשמע כאילו היחידת בסיס עצמאית מהניסוח (כלומר שהם קוראים לבסיס קונסולה, לפחות לי הוא נשמע כמו יחידה עצמאית), טעות פטאלית לדעתי אבל לבריאות שיהיה להם. כלומר אלה אם הניידת היא פשוט ה-3DS החדשה והנייחת היא הקונסולת דור הבא סטייל פס4+ שלהם, אם זה המצב אז כל חלומותי התגשמו:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2016, 16:22

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2016, 19:26

DrKeo כתב:

המשחק הזה כל כך לא נינטנדו. זה כאילו הם התעוררו יום אחד ונזכרו שעברו 10 שנים והחליטו להצטרך לשאר העולם.
הוא נראה כל כך מצוין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2016, 21:16

הזריקת עתידנות הזאת (וכשאני אומר עתידנות אני מדבר על 2011) הייתה יכולה להיות ממש מלהיבה אם הם היו מתאפסים גם בצד החומרתי ומוציאים משהו חזק בלי גימיקים ושטיקים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2016, 21:36

DrKeo כתב:הזריקת עתידנות הזאת (וכשאני אומר עתידנות אני מדבר על 2011) הייתה יכולה להיות ממש מלהיבה אם הם היו מתאפסים גם בצד החומרתי ומוציאים משהו חזק בלי גימיקים ושטיקים.

זה ממש מלהיב אותי גם בלי. אני לא מסוגל לתאר לעצמי איזה אדיר זה היה עם קונסולה בכוח סביר מינוס.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 אוגוסט 2016, 17:57

אני חושב שהגימפאד היה רעיון מצוין
הביצוע היה לא טוב

חוץ מזה תיראה כמה אפילו הם מכרו
ובלי זה, הם לא היו מוכרים כל כך הרבה, ולי לא אכפת מהציבור

לדעתי היו צריכים להוציא Wii HD
ולא Wii u
למכור את זה שנתיים, ואז לעבור לWii u, רק בשם נורמלי
וחומרה טובה יו"ר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2016, 18:26

Wiiu זה רעיון טפשי ברמות אחרות. למה צריך מסך למטה כשיש לך מסך מול העיניים? כל הקונספט בנוי על כשל לוגי אחד גדול. נינטנדו צקיך לבנות סקורפיו, בלי שטיקים בלי גימיקים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 אוגוסט 2016, 19:45

אחד הפיצרים היותר מוצלחים,זה היה אפשרות לשחק בלי צורך בטלוויזיה ברוב המשחקים
ככה שהיה אפשר גם לצפות בטלוויזיה ,וגם לשחק

החיסרון הגדול,זה שאין עצמאות לגימפאד ,יש את כל הרכיבים לטבלט
רק בלי מעבד וזיכרון
אפשר לחיות עם מסך לא מולטיטאץ ,אבל לפחות שיריץ יוטיוב בלי קירבה לקונסולה

זאת היתה בעיה גדולה ,בנוסף על המחיר ,הבילבול ,והחולשה של החומרה
בגדול היו יכולים לעשות את זה טאבלט חלש מחוץ לבית ,ויחסית חזק בתוך הבית
כי אז משתמש בכוח של הקונסולה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 24 אוגוסט 2016, 20:25

באמת שהבעיה העיקרית של הWIIU זה המצב המאוד קיצוני של כמעט אפס משחקים. אם נינטנדו היתה מוציאה 3-4 משחקים בשנה (שניים פרימיום ושניים מתחת לזה) אז זה היה ניחא אבל משחק אחד בשנה זו בדיחה אומללה.
זה קצת בלתי נתפס שהפעם האחרונה שנינטנדו הוציאה משחק זלדה מלא לקונסולה הראשית שלה היה לפני פאקינג עשור והזלדה הבאה תגיע אולי רק מתישהו בשנה הבאה. המצב המקביל במטרויד לא שונה מהותית, הראשי האחרון יצא לפני 9 שנים... הם אמנם הוציאו מריו ב2013 לWIIU והם אפילו קראו לו 3D world אבל הוא היה מאוד מאוד 2D יחסית למריו גלקסי1, 2, סאנשיין ו64. זה היה משחק פחות מושקע כשהרגרסיה הזו נמכרה כ"יצירתיות" (למרות שזו היתה גירסה פחות מוצלחת של 3D land ל3DS).
בקיצור, הבעיה הראשית היא לא בחומרה של הWIIU (היא נסבלת) אלא, כרגיל, בנינטנדו עצמה שלא מצליחה להתגבר על הבלאי הניכר שפשה בה תודות לWII.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 אוגוסט 2016, 01:14

אתה שוכח את זלדה ss ,זה זלדה ראשי
חוץ מזה הם כן הוציאו כמה משחקים טובים בשנה ,כולל בשנה האחרונה
רק שזה לא מספיק ,כי צד שלישי זה נדיר ,לפחות בגדולים
יש הרבה משחקים שיצאו ל360 וps3 ולא לwiiu

זה חיסרון גדול,אין אפילו משחקי כדורגל מea וקונאמי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2016, 10:54

omerkot כתב:באמת שהבעיה העיקרית של הWIIU זה המצב המאוד קיצוני של כמעט אפס משחקים. אם נינטנדו היתה מוציאה 3-4 משחקים בשנה (שניים פרימיום ושניים מתחת לזה) אז זה היה ניחא אבל משחק אחד בשנה זו בדיחה אומללה.
זה קצת בלתי נתפס שהפעם האחרונה שנינטנדו הוציאה משחק זלדה מלא לקונסולה הראשית שלה היה לפני פאקינג עשור והזלדה הבאה תגיע אולי רק מתישהו בשנה הבאה. המצב המקביל במטרויד לא שונה מהותית, הראשי האחרון יצא לפני 9 שנים... הם אמנם הוציאו מריו ב2013 לWIIU והם אפילו קראו לו 3D world אבל הוא היה מאוד מאוד 2D יחסית למריו גלקסי1, 2, סאנשיין ו64. זה היה משחק פחות מושקע כשהרגרסיה הזו נמכרה כ"יצירתיות" (למרות שזו היתה גירסה פחות מוצלחת של 3D land ל3DS).
בקיצור, הבעיה הראשית היא לא בחומרה של הWIIU (היא נסבלת) אלא, כרגיל, בנינטנדו עצמה שלא מצליחה להתגבר על הבלאי הניכר שפשה בה תודות לWII.

אני חושב שהם ראו את המצב של הוויו במכירות והסיטו מהר את המשאבים ל-nx. השנה וחצי הראשונות עוד היו (יחסית) פריות אבל מאז מדבר שממה.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 25 אוגוסט 2016, 13:14

אני מניח שרטרואקטיבית זה גם מה שנינטנדו תטען ובהשקה שלה אנחנו כנראה נמצא את הזלדה שמפותחת כבר שנים אבל אני צנצנת אם הם הולכים להוציא לNX משחקים בקצב יותר גבוה כי זה לא נראה שיש להם capacity או שהם בכלל זוכרים במה מדובר. אם יהיה לנינטנדו מזל אז הNX תמשוך משחקים צד ג' והיא תספק במשך כמה שנים סוג של יישור קו מול המתחרות.
התחלתי אתמול לשחק בuncharted 4... הוא לא רואה מקילומטר בערך שום משחק שנינטנדו הקריצה בעשור האחרון...

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 אוגוסט 2016, 14:36

הסגנון שלו מאוד שונה,מכל משחק של נינטנדו
אנצארטד מקביל לסרט פעולה קיצי בתקציב גדול

לנינטנדו אין אף משחק בסגנון הזה
אתה יכול להשוות את ראצאט וlbp
למאריו, ודונקי קונג לדוגמה

אבל אין דבר מול אנצארטד,כמו שאין לסוני משהו מול זלדה
זה כמו להגיד אין לנינטנדו מישהו כמו רולנדו
למרות שיש את פאדרר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2016, 15:25

omerkot כתב:אני מניח שרטרואקטיבית זה גם מה שנינטנדו תטען ובהשקה שלה אנחנו כנראה נמצא את הזלדה שמפותחת כבר שנים אבל אני צנצנת אם הם הולכים להוציא לNX משחקים בקצב יותר גבוה כי זה לא נראה שיש להם capacity או שהם בכלל זוכרים במה מדובר. אם יהיה לנינטנדו מזל אז הNX תמשוך משחקים צד ג' והיא תספק במשך כמה שנים סוג של יישור קו מול המתחרות.
התחלתי אתמול לשחק בuncharted 4... הוא לא רואה מקילומטר בערך שום משחק שנינטנדו הקריצה בעשור האחרון...

לא תהיה ל-NX תמיכת צד ג', חלשה מהתחרות, קונספט מוזר וארכיטקטורת ARM... בהצלחה עם זה. עוד כישלון מהדהד - נינטנדו תעשה משחק ברמה של אנצ'רטד 4 פשוט בשנת 2032.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 אוגוסט 2016, 16:09

אוי נו, למה ssb האחרון לא קיבל ציונים בשמים?
לסוני אין תשובה לזה
לנינטנדו אין תשובה לאנצארטד

אתם לוקחים הכל לצד השלילי
עם היתי חיב לבחור פלטפורמה בודדת,היתי בוחר בps4
אחרי הpc
לאומת זאת עם היתי חיב לבחור פלטפורמה בלי צד שלישי בכלל
היתי בוחר בwiiu

כי כן יש מספיק בילעדים טובים, אבל אין את רוב הaaa
מולאיפלטפורם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2016, 16:49

לא צריך תשובה לSSB, אף אחד לא אמר שנינטנדו צריכה לעשות אנצ'רטד CLONE. הכוונה היא משחק מודרני כמו שאנצ'רטד מודרני, לא משחק פלטפורמה שדידת קברים עם set pieces מרשימים.

נינטנדו צריכה קונסולה נורמאלית + קצת מודרניזציה לליינאפ שלה (כמו שזלדה עבר) + תמיכה מלאה של צד ג'.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 אוגוסט 2016, 17:39

אנצארטד, היא אחת הסדרות הטובות בז'אנר הזה
אבל מה הקשר מודרני.?
הוא בעיקר לינארי מאוד, ויש הרבה סרטוני מעבר, וqta

לא שיחקתי עדין ב4
אבל כן בכל הקודמים, אבל גם הביקורות מדברות על משחק לינארי, הוא לא מורכב כמו ויוצר 3, או gta5
לדוגמה

ובגלל זה יכלו לעשות את הסיפור טוב בהרבה, וזרימה טובה יותר

גם טוב רידר האחרונים הלכו בדרך הזאת

אני לא חושב שזה מודרני בכלל, אני כן חושב שערכה ההפקה גדלו משמעותית
זה מוצלח בגלל הלינאריות, שמאפשרת עלילה, וגרפיקה, ומוזיקה
מחוברים טוב יותר, ממשחק עולם פתוח

נינטנדו לא צריכה ללכת לשם כצד ראשון כרגע
כי פשוט אף צוות שלה לא מנוסה בזה
הוא כן צריכה ליצור קשרים עם צד שלישי, שמשחקים מתחרים
כמו טוב רידר לדוגמה, כן יגיעו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2016, 18:43

הפקה מודרנית. משחקי נינטנדו הם משחקי N64 עם גרפיקה של 2009 במקום 1996. זלדה מנסה לעשות זינוק לעתיד, שאר הפרנצ'ייזים לא ממש (למרות שמריו לא צריך לדעתי).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים