DrKeo כתב:זה בדיוק המחיר של האדפטר של מיקרוסופט (האמת שהוא עולה 24$ אבל זאת סתם קטנוניות) ואני חושב שזה יקר למדי להתחשב בעובדה שהסטיק של ה360 תמיד היה חינם עם שלט שמתוייג כ"שלט 360 ל-PC".
נקווה שבאמת תהייה גם חבילה של שניהם ביחד.
DrKeo כתב:זה בדיוק המחיר של האדפטר של מיקרוסופט (האמת שהוא עולה 24$ אבל זאת סתם קטנוניות) ואני חושב שזה יקר למדי להתחשב בעובדה שהסטיק של ה360 תמיד היה חינם עם שלט שמתוייג כ"שלט 360 ל-PC".
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:זה בדיוק המחיר של האדפטר של מיקרוסופט (האמת שהוא עולה 24$ אבל זאת סתם קטנוניות) ואני חושב שזה יקר למדי להתחשב בעובדה שהסטיק של ה360 תמיד היה חינם עם שלט שמתוייג כ"שלט 360 ל-PC".
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:זה בדיוק המחיר של האדפטר של מיקרוסופט (האמת שהוא עולה 24$ אבל זאת סתם קטנוניות) ואני חושב שזה יקר למדי להתחשב בעובדה שהסטיק של ה360 תמיד היה חינם עם שלט שמתוייג כ"שלט 360 ל-PC".
האמת שיש אבל הדונגל לא מגיע בחבילה בחינם כמו ב-360 למחשב. ב-ONE למחשב החבילה עולה 63$ במקום 46$ שזה המחיר הרשמי של השלט ONE כיום (כן, מחיר קצת מוזר :/). כלומר אתה מקבל הנחה לדונגל ל-17$ במקום 24$ שזה מאוד נחמד אבל עדין לא חינם.
אגב, לא ניסיתי עד היום את השלט ONE או הפס4, אני מרגיש כל כך בתול
אחד הדברים הכי מבאסים הוא ששמעתי מהרבה אנשים שהשלט ONE פחות נוח מה-360, ביחוד כי השלטי 360 שלי בני איזה 6 שנים והייתי שמח לרענן.
DrKeo כתב:לפחות פה בארץ המחיר היה זהה. אני זוכר את התדהמה שלי כשקניתי באופס דיפו.
Uncle Pey'j כתב:יש שמועה שמסתובבת בימים האחרונים בneogaf שred dead redemption מקבל גרסאת remaster שאמורה להיות מוכרזת...השבוע. כמובן מדובר על PC וקונסולות.
אני באמת לא יודע מה לחשוב,בעיניי זה בולשיט - שנים כבר מדברים על כמה הפיתוח של המשחק נעשה ברשלנות וכמה הקוד מבולגן (יש אפילו ת׳רד שלם בניאוגף שמפרט למה להמיר למחשב עשוי לקחת משאבים כמעט כמו פיתוח מחדש,אנסה למצוא אותו) ובלתי אפשרי לעבוד איתו,או כמו שאמר מישהו (שאומת כאמין על ידי המודרים בניאוגף,וכולם יודעים שאין כל כך מקום לזיבולי שכל שם) "זה נס שהמשחק בכלל רץ על ה360 והפס3״
Uncle Pey'j כתב:יש שמועה שמסתובבת בימים האחרונים בneogaf שred dead redemption מקבל גרסאת remaster שאמורה להיות מוכרזת...השבוע. כמובן מדובר על PC וקונסולות.
אני באמת לא יודע מה לחשוב,בעיניי זה בולשיט - שנים כבר מדברים על כמה הפיתוח של המשחק נעשה ברשלנות וכמה הקוד מבולגן (יש אפילו ת׳רד שלם בניאוגף שמפרט למה להמיר למחשב עשוי לקחת משאבים כמעט כמו פיתוח מחדש,אנסה למצוא אותו) ובלתי אפשרי לעבוד איתו,או כמו שאמר מישהו (שאומת כאמין על ידי המודרים בניאוגף,וכולם יודעים שאין כל כך מקום לזיבולי שכל שם) "זה נס שהמשחק בכלל רץ על ה360 והפס3״
DrKeo כתב:האמת שיש שמועה על הכרזה של GTA VI החודש, מעניין אם זה פשוט בלבול עם הרימאסטר של RDR. אני ממש אשמח למגה רימאסטר, כזה שיגרום לו להראות מודרני לפחות כמו GTAV. אני אקנה אותו ישר, מעולם לא שחקתי בRDR (כלומר שחקתי טיפה, ממש דקות) ואני תמיד שומע עליו דברים חיוביים.
DrKeo כתב:החברה שעשתה אותו נסגרה, לא בדיוק ברור לי מי יפתח אותו אלה אם בנו צוות חדש לגמרי במיוחד עבורו. לא ברור לי למה הם סגרו אותם, כל המהלך הזה היה לא ברור.
Laskin כתב:היום יוצא פאץ' לDEUS EX החדש, שנותן לו תמיכה בDX12.
לAMD כבר יצאו דרייברים חדשים שקצת משפרים את הביצועים על פני גירסת הDX11.
מישהו פה בכלל משחק במשחק? הוא מקבל ציונים ממש מעולים אבל לא מכיר אף אחד שמשחק בו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים