PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Baba Yaga
Warrior

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Baba Yaga » 23 ספטמבר 2016, 12:12

מצד אחד הוא צודק שהמשחק כנראה יהיה פחות ברוטאלי ויתן יותר דגש על הצד הסיפורי (למרות שבניחוש שלי הילד לא ישרוד יותר מדי וזה יתן את הטריגר לזעם שלו)
מצד שני אסנשיין הוכיח שהמפתחים הגיעו למיצוי של סגנון המשחק והרעיונות שבהם הם יכולים לחדש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 ספטמבר 2016, 12:48

avive כתב:מצד אחד הוא צודק שהמשחק כנראה יהיה פחות ברוטאלי ויתן יותר דגש על הצד הסיפורי (למרות שבניחוש שלי הילד לא ישרוד יותר מדי וזה יתן את הטריגר לזעם שלו)
מצד שני אסנשיין הוכיח שהמפתחים הגיעו למיצוי של סגנון המשחק והרעיונות שבהם הם יכולים לחדש.

נראה לי יותר סביר שקרייטוס ימות ויפנה את הדרך לילד, שיהיה הגיבור החדש של הסדרה לכמה משחקים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ספטמבר 2016, 13:04

כן, כמו שאמרו פה - אסנשן הוכיח שהם לגמרי מיצו את זה... הם מבטיחים גם מפלצות ואוייבים גדולים מתמיד, והאמת שאני סומך עליהם שזה יהיה הרבה יותר טוב, ולגבי הקפיצה הכפולה - לא אכפת לי אם לא תהיה קפיצה כפולה במשחק הזה :)
אז מה אם זה לא יהיה לגמרי מבוסס על קומבואים ופלטפורמה... זה לאו דווקא חיסרון.
אני מצפה שהמשחק הזה יהיה חוויה ייחודית של ONE-SHOT אחד ארוך ומפוצץ, משהו יותר אישי, רגשי... ועדיין יפיל לי את הלסת לא מעט פעמים :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 ספטמבר 2016, 13:22

Laskin כתב:כן, כמו שאמרו פה - אסנשן הוכיח שהם לגמרי מיצו את זה... הם מבטיחים גם מפלצות ואוייבים גדולים מתמיד, והאמת שאני סומך עליהם שזה יהיה הרבה יותר טוב, ולגבי הקפיצה הכפולה - לא אכפת לי אם לא תהיה קפיצה כפולה במשחק הזה :)
אז מה אם זה לא יהיה לגמרי מבוסס על קומבואים ופלטפורמה... זה לאו דווקא חיסרון.
אני מצפה שהמשחק הזה יהיה חוויה ייחודית של ONE-SHOT אחד ארוך ומפוצץ, משהו יותר אישי, רגשי... ועדיין יפיל לי את הלסת לא מעט פעמים :)

הסדרה בהחלט זקוקה לשינוי משמעותי. היא הרגישה עייפה וחוזרת על עצמה וזה מאוד משמח שנתנו למפתחים מספיק חופש בשביל לעשות את השינוי הזה.
תמונה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 23 ספטמבר 2016, 13:36

Nucleus_Dawn כתב:
avive כתב:מצד אחד הוא צודק שהמשחק כנראה יהיה פחות ברוטאלי ויתן יותר דגש על הצד הסיפורי (למרות שבניחוש שלי הילד לא ישרוד יותר מדי וזה יתן את הטריגר לזעם שלו)

נראה לי יותר סביר שקרייטוס ימות ויפנה את הדרך לילד, שיהיה הגיבור החדש של הסדרה לכמה משחקים.

אני בספק שהם יוותרו על הפנים של הפרנצייז, אלא אם הסרטון שהודגם הוא מעין פרולוג ובהמשך המשחק אנחנו נשחק גרסה בוגרת יותר של הילד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 ספטמבר 2016, 13:49

avive כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

אני בספק שהם יוותרו על הפנים של הפרנצייז, אלא אם הסרטון שהודגם הוא מעין פרולוג ובהמשך המשחק אנחנו נשחק גרסה בוגרת יותר של הילד.

כבר אמרו שנשחק את קרייטוס כל המשחק, לא?

אני מקווה שהם יוותרו על הפנים של הפרנדצ'ייז. במיוחד בהתחשב שמדובר בפנים חד מימדיים, משעממים, שמיצו את עצמם די מזמן. יאפשר לסדרה להתפתח ולהשתפר הרבה יותר בלעדיו, מאשר איתו.
תמונה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 23 ספטמבר 2016, 14:35

ואז איך המשחק ימכור?
דווקא הסרטון ניסה להראות צד אחר של קרייטוס, דאגני ואיכפתי יותר שמשתלב טוב עם הסיפור של הדמות (לפחות ממה שראינו).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 ספטמבר 2016, 15:30

avive כתב:ואז איך המשחק ימכור?
דווקא הסרטון ניסה להראות צד אחר של קרייטוס, דאגני ואיכפתי יותר שמשתלב טוב עם הסיפור של הדמות (לפחות ממה שראינו).

אבל אנחנו מכירים את קרייטוס. אנחנו יודעים שאין לו צד אחר. לכן זה יהיה סיפור של הכשלון שלו, הדרדרות חזרה לזעם החד מימדי שאפיין אותו כל חייו ומוות כדי לפנות את הדרך למישהו חדש שיוביל את הסדרה הלאה.
לפחות, זאת התקווה שלי. אני חושב שזה הסיפור הכי מעניין שעוד אפשר לספר עם קרייטוס.
אני בהחלט פתוח לכך שהמפתחים יוכיחו לי אחרת, אבל קשה לי לחשוב על דרך שבה קרייטוס יפסיק להיות גוש של זעם וזה לא ירגיש forced או out of character.
תמונה

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 26 ספטמבר 2016, 03:25

חבר נתקל בבעיה ופנה אליי לעזרה. אין לי מושג איך לעזור, אז אולי אתם תוכלו:
כידוע אי אפשר לקנות משחקים ישירות בPS Store, ולכן ישראלים שרוצים לקנות בחנות האמריקאית קונים גיפט קארדים.
החבר ראה באיזשהו מקום שב-pcgamesupply מוכרים גיפט קארדים מקנדה במחיר מוזל. http://www.pcgamesupply.com/buygames/so ... da-Region/
הוא ווידא לפני כן שהם יכולים לפעול על יוזר אמריקאי וראה בכמה מקורות שונים שזה אפשרי. אבל כמו שאתם כבר מבינים, יש שגיאה כשהוא מכניס את הקוד ליוזר.
יש משהו שאפשר לעשות?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 26 ספטמבר 2016, 04:59

לא חקרתי את זה לעומק אבל עד כמה שאני יודע כן יש הפרדה בין קנדה לארה"ב ב PS Store, ככה שלא יודע איפה הוא ווידא את זה אבל נשמע לי הגיוני שזה דווקא לא יעבוד. אולי הוא התבלבל עם משחקים או קוד ל ps+ שאולי כן יכולים לעבוד באיזורים שונים. אבל גיפט קארד זה כסף, ולקנדה יש מטבע אחר מארה"ב.

אגב, זה לא מחיר מוזל אתה פשוט מסתכל באתר בדולר אמריקאי. תשנה את זה למעלה לדולר קנדי ותראה שזה עולה בדיוק כמו הסכום הנקוב בגיפט קארד.

ואם הוא לא יכול להחזיר את זה לאתר אז הוא תמיד יכול לפתוח משתמש קנדי, להכניס את הקוד ליוזר החדש ולקנות מה שהוא רוצה בחנות הקנדית. ואחר כך הוא גם יכול לשחק במה שהוא קנה דרך המשתמש הראשי שלו (אמריקאי/ישראלי או מה שזה לא יהיה) , הוא רק צריך להגדיר את החשבון כראשי זה לא בעיה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 26 ספטמבר 2016, 09:51

MGS FREAK כתב:אני די מסכים איתו. חבל שמנסים להפוך את GOW למשהו שהוא לא.

גם Tomb Raider הפך למשהו שהוא לא. עבד לו בסדר.
גם פולאאוט.
גם רזידנט אוויל. לפעמים.
גם אקסקווווו.... רגע בעצם לא.
אבל זה מה שיפה פה: אם זה יעבוד טוב, ימשיכו עם מה שעובד טוב. אבל אם זה לא יעבוד אין מניעה שיחזרו לשורשים של מה שהיה קודם (שוב, כמו אקסקום).

ובכל מקרה, אחרי שני דורות מותג משחקים בדרך כלל צריך איזשהו ריענון. הקונספט של fixed camera במשחק למשל היא שריד עתיק ודי מחורבן מבחינת גיימפליי, ככה שטוב ששינו אותה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 ספטמבר 2016, 10:44

swym כתב:
MGS FREAK כתב:אני די מסכים איתו. חבל שמנסים להפוך את GOW למשהו שהוא לא.

גם Tomb Raider הפך למשהו שהוא לא. עבד לו בסדר.
גם פולאאוט.
גם רזידנט אוויל. לפעמים.
גם אקסקווווו.... רגע בעצם לא.
אבל זה מה שיפה פה: אם זה יעבוד טוב, ימשיכו עם מה שעובד טוב. אבל אם זה לא יעבוד אין מניעה שיחזרו לשורשים של מה שהיה קודם (שוב, כמו אקסקום).

ובכל מקרה, אחרי שני דורות מותג משחקים בדרך כלל צריך איזשהו ריענון. הקונספט של fixed camera במשחק למשל היא שריד עתיק ודי מחורבן מבחינת גיימפליי, ככה שטוב ששינו אותה.

טומב ריידר הפך לסוג של אנצ'רטד שהוא בעצמו סוג טומב ריידר, דיי אבולוציה טבעית לדעתי.
פולאוט המודרנים הם אחלה סקינים של משחקי אלדר סקרולס כי יצא שהם בידיים של בת'סדה.
רזידנט איוול... מקרה מעניין של משחק שהגדיר ז'אנר אבל הרג סדרה (RE4).

וזאת לא הכוונה שלי. אני בטוח שזה יהיה משחק מצויין והוא אכן יעבוד טוב, אבל כמו שיוצר הסרטון אמר בצורה נכונה נראה שלא בכבוד שלהם לעשות משחק GOW כמו פעם כי זה לא מה שיביא להם שבחים ו-10\10 מהביקורות.

יש הרבה דרכים לרענן מותג שלא מערבים שינוי של מערכת המצלמה (שאני לא רואה איך תביא גם שינויים רציניים בגיימפליי). וזה שמצלמה קבועה היא שריד מהימים שמפתחים יפנים חשבו שזה סינמטי לא אומר שזה רע. בשימוש נכון (כמו ש-GOW עשה) זה מצויין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ספטמבר 2016, 11:10

ביננו, GOW זה מותג מת. אם GOW4 היה פשוט GOW 3 או GOW אסנשן אז הוא היה מת במים. הפרנצ'ייז הזה היה צריך רענון ודחוף. קרייטוס דמות שטחית וצעקנית שאולי כשהייתי בן 20 חשבתי שהוא מגניב אבל היום אני לא יכול לשמוע אותו מדבר בצעקות יותר, כל המיתולוגיה היוונית נשחקה עד מוות ובכל משחק הם רק ניסו להציג "גדול יותר, מרשים יותר" ובסופו של דבר כשמגיעים לטיטנים שהם כבר השלב עצמו, אין לאיפה לעלות יותר ואז מקבלים את GOW אסנשן.

GOW זה מערכת קרב מעניינת, בוסים אפים, אוירת מיתולוגיה, הרגשה של OVER POWERED כשכל מכה מרגישה צ'נקית ועם אומף, אלימות קשה, פאזלים פשוטים וכך הלאה. אני חושב שהמשחק החדש משמר את זה רק שאנחנו גם מרוויחים בניית דמויות ורגש שזה ממש אחלה, קצת TLOU ב-GOW מה רע?
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 ספטמבר 2016, 12:09

אני לא חושב שהפרנצ'ייז עצמו צריך רענון, יותר בכיוון של כל ז'אנר ה-H&S שעד ומאז מערכת הקרב של באטמן לא הראה יותר מדי גיוון.

אני מאוד אוהב את המיתולוגיה היוונית ולדעתי קרייטוס התאים לה יפה מאוד. אתה חכם\חתיך\מוצלח\גאה מדי ? האלים ידאגו למרר לך את החיים. הכל רע וברוטאלי וטראגי.

אני לא יודע איך אפשר ליישם את מה שציינת אם המצלמה תמשיך להיות תקועה בכתף של קרייטוס כאילו שהוא אמריקאי שנשלח להציל את הבת של הנשיא מכפר אפל בספרד. מערכת הקרב נראית כמו אותו אמריקאי כשהוא משתמש בסכין. אני מקווה שזה היה ספציפי לאותו קטע גיימפליי ושיש כמה "מצלמות" שמתחלפות בהתאם לסיטואציה (קרב\פלטפורמינג\אקספלוריישן) כי אחרת אני לא רואה את זה עובד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ספטמבר 2016, 12:46

הם כבר אמרו שהמצלמה תעשה מה שהיא צריכה לעשות בהתאם לקטע ושיש יצורי ענק בדיוק כמו במשחקים הקודמים. אני חושב שמה שהם עשו זה מושלם, ביחוד עם כמה עבשה הסדרה הפכה להיות.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 26 ספטמבר 2016, 13:41

idan כתב:לא חקרתי את זה לעומק אבל עד כמה שאני יודע כן יש הפרדה בין קנדה לארה"ב ב PS Store, ככה שלא יודע איפה הוא ווידא את זה אבל נשמע לי הגיוני שזה דווקא לא יעבוד. אולי הוא התבלבל עם משחקים או קוד ל ps+ שאולי כן יכולים לעבוד באיזורים שונים. אבל גיפט קארד זה כסף, ולקנדה יש מטבע אחר מארה"ב.

אגב, זה לא מחיר מוזל אתה פשוט מסתכל באתר בדולר אמריקאי. תשנה את זה למעלה לדולר קנדי ותראה שזה עולה בדיוק כמו הסכום הנקוב בגיפט קארד.

ואם הוא לא יכול להחזיר את זה לאתר אז הוא תמיד יכול לפתוח משתמש קנדי, להכניס את הקוד ליוזר החדש ולקנות מה שהוא רוצה בחנות הקנדית. ואחר כך הוא גם יכול לשחק במה שהוא קנה דרך המשתמש הראשי שלו (אמריקאי/ישראלי או מה שזה לא יהיה) , הוא רק צריך להגדיר את החשבון כראשי זה לא בעיה.

אחלה, אז אמרתי לו שיפתח משתמש קנדי, אבל הוא אומר לי שאם הוא ירצה לשחק אונליין במשחק שיקנה (נראה לי שהוא רוצה פיפא או 2K17) אז הוא יצטרך לקנות שוב PS+.
זה נכון? אין לי מושג בנושא.

אגב, חיפשתי קצת לגבי כל נושא האיזורים - נראה שהוא התבלבל בין הPS+ לPS Gift Cards. הפלוס כנראה עובדים בין האיזורים השונים (אל תקחו במילה), הגיפט קארדס לא.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 26 ספטמבר 2016, 20:09

הוא טועה.
אם יש לו כבר PS+ פעיל באחד היוזרים שלו אז הוא יכול לשחק אונליין בכל המשתמשים/כל המשחקים שלו גם אם קנה אותם דרך משתמש אחר. שמירות בענן, הנחות בחנות והמשחקים החינמים של השירות הוא יכול לקבל רק דרך היוזר עם ה PS+ , אבל מבחינת לשחק אונליין אין שום הגבלות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2016, 23:54

אני חושב שזה החודש פלוס הכי טוב מאז השיגור של הפס4, גם RE הרימאסטר וגם רובוטריקים:
Resident Evil HD (PS4)
Transformers Devastation (PS4)
From Dust (PS3)
Mad Riders (PS3)
Code: Realize ~Guardians of Rebirth~ (Vita)
Actual Sunlight (Vita)

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 07 אוקטובר 2016, 13:48

מסתבר שיש רשימה לא מבוטלת של משחקים שהפרו תריץ ב Native 4K בשיגור:

- The Last Of Us Remastered - Native 4K@30FPS with the best shadows
- Smite - Native 4K@60FPS
- The Elder Scroll Online - Native 4K@30FPS with enhanced details over PS4 version
- The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition Edition - Native 4K@30FPS
- Mantis Burn Racing - Native 4K@60FPS / Native 4K@30FPS for 4 player split-screen
- Wheels of Aurelia - Native 4K@60FPS
- Futuridium EP Deluxe - Native 4K@60FPS
- forma.8 - Native 4K@60FPS + 8xMSAA
- Rez Infinite - Native 4K@60FPS

הייתי בטוח ש 99% מהמשחקים ישתמשו בטכניקת הדמקה בשביל להגיע ל 4K, יפה לראות שיהיו לא מעט משחקים שירוצו ב 4K אמיתי ועוד ב 60fps.
מפתיע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2016, 20:15

dean כתב:מסתבר שיש רשימה לא מבוטלת של משחקים שהפרו תריץ ב Native 4K בשיגור:

- The Elder Scroll Online - Native 4K@30FPS with enhanced details over PS4 version
- Mantis Burn Racing - Native 4K@60FPS / Native 4K@30FPS for 4 player split-screen

הייתי בטוח ש 99% מהמשחקים ישתמשו בטכניקת הדמקה בשביל להגיע ל 4K, יפה לראות שיהיו לא מעט משחקים שירוצו ב 4K אמיתי ועוד ב 60fps.
מפתיע.

זה מפתיע? אלה בדיוק החשודים המידיים לרוץ ב4k; משחקי ארקייד ופורטים מדור קודם, שלא נדבר על רז שהוא פורט של משחק בן 17.

אגב, טקילה וורקס אומרים שהסיבה שהם נפרדו מסוני היא שהם רצו לקחת את הip של RIM לעצמם. הם אומרים שאין בעיות פיתוח או סכסוך עם סוני, הם פשוט רצו להיות הבעלים של הip.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 09 אוקטובר 2016, 03:26

DrKeo כתב:
dean כתב:מסתבר שיש רשימה לא מבוטלת של משחקים שהפרו תריץ ב Native 4K בשיגור:

מפתיע.

זה מפתיע? אלה בדיוק החשודים המידיים לרוץ ב4k; משחקי ארקייד ופורטים מדור קודם, שלא נדבר על רז שהוא פורט של משחק בן 17.

אגב, טקילה וורקס אומרים שהסיבה שהם נפרדו מסוני היא שהם רצו לקחת את הip של RIM לעצמם. הם אומרים שאין בעיות פיתוח או סכסוך עם סוני, הם פשוט רצו להיות הבעלים של הip.

תגובה די משעשעת של טקילה וורקס, נשמע לא אמין. אני מהמר על הידיעות שהיו נגדם בעיקר.
מה גם שעד עכשיו לא ראינו כלום מהמשחק וזה מתיישב טוב עם הדיווחים שהיו בעיות עם הפיתוח של המשחק.
לפחות נכנס בהם קצת שכל והתחילו לפתח את המשחק ברצינות הפעם, נקווה שבאמת המשחק ייצא כי בטריילר המשחק נראה נהדר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 אוקטובר 2016, 09:22

מה יש לשעשע פה? הם אמרו כבר באוגוסט שהסיבה שעוד לא ראו שום דבר מהמשחק היא שהוא עוד לא מוכן זה עדיין מוקדם מידי להציג אותו. כנראה שבלי לחץ מסוני להראות משהו אקסלוסיבי בE3 הם גם לא היו מראים את הטיזר ההוא ב-2013.
בסופו של דבר החזון שלהם ושל סוני לכיוון של המשחק היה שונה, וכשאין לך בעלות על הIP אתה בסופו של דבר נאלץ להתיישר עם החלטות של המפיצה. הם קיבלו תמיכה ממפיצה אחרת עכשיו (Six Foot) שנותנת להם חופש פעולה, ככה שנראה שהמצב של המשחק יותר טוב עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 אוקטובר 2016, 09:34

זה שטקילה הראו סרטון יפה ממשחק שכנראה בכלל היה רק על לוח השירטוטים, זה נחמד. אבל בהתחשב במשחק הקודם שלהם, לא הייתי מפתח שום ציפיות. השמועות על בעיות בפיתוח שלו, לא מפתיעות בכלל. קיצר, כשאשכרה יהיה להם מה להראות, יהיה מה לחזור לדבר על המשחק הזה...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוקטובר 2016, 15:55

מאפיה 3 מקבל שדרוג לפרו, לא ברור עדין איזה אבל נשמע שהוא יהיה גרפי ולא ברזולוציה ("For the PS Pro specifically, we’ll add some graphics upgrades").

אלה המשחקים שיצאו שיקבלו עדכון לפרו:
Mafia 3
Deus Ex: Mankind Divided
Uncharted 4: A Thief’s End
Infamous: First Light
Middle Earth: Shadow of Mordor
Paragon
Call of Duty: Black Ops 3
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
The Last of Us: Remastered
The Witness
Fifa 17
PES 2017

אלה המשחקים העתידיים שיתמכו בפרו:
Spider-Man
For Honor
Watch Dogs 2
Days Gone
Farpoint (PlayStation VR)
Horizon: Zero Dawn
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Mass Effect Andromeda
Final Fantasy XV
Dishonored 2
Battlefield 1
Killing Floor 2
Rise of the Tomb Raider

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 09 אוקטובר 2016, 17:26

אני מאוד מקווה שב E3 אנחנו נראה גיימפליי דמו חדש של God of War שרץ על הפרו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים