להזכירך:
But in many cases, the abuse is clear and obvious, such as duplicated and/or generated reviews in large batches, or reviews from accounts linked to the developer. In those cases, we've now taken action by banning the false reviews and will be ending business relationships with developers that continue violating our rules.
While helpful users in the community have been valuable in reporting instances of abuse, it's becoming increasingly difficult to detect when this is happening, which reviews from Steam Keys are legitimate, and which are artificially influenced.
אז לא, ואלב לא יודעים לזהות ביקורות מזוייפות.
אבל בוא נשמע את הרעיונות שלך לענישה כלפי מי שמפרסם ביקורת לא כנה. האדם שמזדעק על כך שעכשיו צריך רק לגלול לאמצע דף המשחק כדי לראות את ממוצע כל השחקנים אבל לא יזדעק על עונשים שואלב תטיל על כל מי שהיא חושבת שפירסם ביקורת לא כנה למרות שאין לה שום דרך ודאית לבצע זיהוי שכזה ולמרות שהדבר הזה פותח עוד ים של טרולינג וגריפינג וזיהוי שגוי וכו'. בוא נשמע.
--
אני כבר אמרתי מה הפתרון הרצוי מבחינתי. לשים את הממוצע ''השלם'' לצד הממוצע ''החכם'' של ואלב, ולתת לקהל להחליט מה המועדף והנכון מבחינתו. ES הוא לא פתרון מבחינתי כי אני לא גולש לאתר של סטים בכלל, פחות או יותר אף פעם. למה לי לגלוש לאתר אם סטים פתוחה אצלי על המחשב? לצד זה, אני לא חושב שאני צריך להתברבר ו''לתקן'' דברים בסטים והממשק שלה.
וגם אמרת ששינוי לברירת המחדל בחלק הביקורות באמצע הדף יהיה שיפור. והם עשו את זה. גם עכשיו אתה יכול להחליט איזה ממוצע יותר נכון עבורך.
האתר של סטים יותר מהיר מהקליינט ויותר כל לתפעול מהבחינה של פתיחת כמה חלונות. אם אתה נמצא על המחשב אז בהחלט עדיף לגלוש לאתר, ואם כל התוספות של ES רלוונטיות לך אז בהחלט תרצה להשתמש בהם. אתה לא צריך לתקן שום דבר. מציעים לך פתרון קל וקיים - משונה שלא תשתמש בו אם זה באמת כזה חשוב לך עד שואלב תכניס את הפיצ'ר הזה בעצמה.