ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי swym » 20 אוקטובר 2016, 17:23

וואו... הרעיון של השלט הזה שלא רק מתפרק מהמכשיר הנייד אלא שמאפשר לשני אנשים לשחק בו בתצורה קלאסית - זה גאוני. לא ברור לי רק למה לא איחדו את זה כבר עם השלט הסלוני.
עכשיו רק שיתנו את הspec לדבר הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2016, 17:36

טוב, 100% מזה דלף כולל השלט המתפרק כך שאם הדליפות נכונות אז בפנים יש טגרה X2 (מבוסס פסקל), המסך הוא 720P והכוח שלה הוא בערך פי 4 מהWIIU שזה אומר אמצע הדרך בין הWIIU לפס4 אבל אם היא צריכה לרנדר דברים רק ב720P זה מקרב אותה משמעותית לפס4. קונסולה חמודה, למרות שהם הכריזו על תמיכה מסיבית של מפיצות אני לא ממש קונה את זה שתהיה תמיכה טובה, רובן כנראה יזרקו את הקז'ואלים והמשחקי "DS" שלהם לשם.

אגב, שמתם לב למהפכה האמיתית? אחרי 30+ שנים נינטנדו לראשונה אי פעם זונחת את הDPAD בצורת פלוס לטובת תצורת ארבעה כפתורים בכדי לאפשר לחלק השמאלי לשמש כשלט עצמאי:
תמונה

לזוג השלטים המתחברים קוראים Joy-Con אגב.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוקטובר 2016, 17:37

עוד דבר מעניין
זה שלא הראו 3 קופסאות, רק 2

חלק ניד, ותחנת עגינה, לדעתי זה החלטה טובה
אני מעריך שזה ימכר כהכל בקופסה,לפחות בהתחלה
ובמחיר טוב זה יכול להיות להיט

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 אוקטובר 2016, 17:43

איפה Beyond good and evil נינטנדו??? You promised :(

טוב,הם לא באמת הבטיחו אבל היו שמועות חזקות השבוע שטיזר שלו יוצג בהכרזה..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2016, 17:44

רק התחיל pre production שבוע שעבר לפי UBI :(

אגב, אני צריך לציין שזה השם המגניב הראשון לקונסולה של נינטנדו מאז הגיימקיוב.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוקטובר 2016, 18:07

שאם הדליפות נכונות אז בפנים יש טגרה X2 (מבוסס פסקל), המסך הוא 720P והכוח שלה הוא בערך פי 4 מהWIIU

יש בWIIU ,כמה משחקי צד ראשון ,בFHD 60 פרימים לשנייה
מכשיר חזק כפול 4 ,אומר שלפחות צד ראשון ,אין בעיה לצוותים מבחינת כוח בשנים הקרובות ,בהתחשב בזה ,שנדיר שנינטנדו
עושה משחק בגרפיקה ראליסטית

הבעיה זה בעיקר צד שלישי

אבל במחיר טוב ,ובהנחה שזאת רק קונסולה אחת לשנים הקרובות ,ולא יפצלו את השוק לשנים
זה אומר שהם יוכלו למכור מעל 50 מיליון ,ואני יודע תגידו לי שרק ה3DS לבד מכרה ככה ,אבל פה הרבה מעלויות של להחזיק 2 פלטפורמות שונות
יורד ,צוות אחד למשחק ,לא שנים ,יותר קל מבחינת תמיכה טכנית =פחות עובדים

בעניין מדיה -אנחנו יודעים שזלדה תיהיה כבר בהשקה ,והראו לנו אפילו במצב ניד ,שזה כבר גודל של בלו רי רגיל לפחות
יש שאלה גדולה על ארד דיסק ,וRAM ,וזיכרון גרפי ,בהנחה שהמעבד יהיה X2

אבל עיצוב ,ניראה לי מצוין

ודרקו ,יש D-PAD קטנטן ,כנראה יהיה יותר להחליף חפצים במשחק ,ולא שימוש סטנדרטי
יש הרבה משחקים היום ,שהD-PAD נועד להחליף חפצים ,או מפה או דברים כאלו

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 20 אוקטובר 2016, 18:08

swym כתב:אנחנו כנראה מתייחסים אחרת לקונסולה משולבת, כי ההנחה שלי היא מכשיר נייד עם docking station לשיפור ביצועים...
אם נינטנדו בונה על קונסולה בשנת 2017 היא תוכל לבחור למשל בין Tegra-Parker של Nvidia לבין פיתרון שAMD יציעו לה

אז הנה כובע אחד מלפני יותר משנה שאני לא אצטרך לאכול...
בNvidia משחררים הודעה רשמית לגבי כך שהSwitch מתבססת על הארכיטקטורה הניידת שלהם. זה דגם יעודי של Tegra שהם עדיין לא מפרטים, אבל אם מדובר במשהו שמקביל ל-Parker (הX2), היחידה הניידת תוכל להוציא בערך 0.75 טרהפלופים שזה יותר מחומרת הדור הקודם. במידה ויש יחידה נייחת שתכפיל את הביצועים אז אנחנו כבר מדברים באמת על ישור קו סלוני עם חומרת הדור הנוכחי... אבל זה כמובן לפני כמובן שיפורי החצי דור מצד סוני ומיקרוסופט שאולי קצת הרסו לנינטנדו את התוכניות.
https://blogs.nvidia.com/blog/2016/10/2 ... do-switch/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2016, 18:12

יש בעית כוח חמורה כשאתה חצי כוח מקונסולה בת 3, בנובמבר כבר יוצא דגם חזק יותר מפי 2 וגם הוא יהיה מיושן בהשוואה למה שמיקרוסופט מוציאה שנה הבאה.

ובכל נושא הTFLOPS, צריך לזכור שNVIDIA תמיד מוציאים יותר מכל FLOP מאשר AMD, כלומר כשאומרים 0.75 זה חזק משמעותית מצ'יפ AMD עם 0.75.
תמונה

אגב, איפה ראית 0.75TFLOPS מצויין?

וקרירין, אין DPAD, הפלוס והמינוס שאתה רואה למעלה הם כנראה לא כפתורים או אולי כפתורי שחרור הנעילה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 20 אוקטובר 2016, 18:22

חצי כח זה רק ליחידה הניידת, שבטח גם ככה תעבוד עם מסך ברזולוציה נמוכה יותר (וזה אגב לCPU+GPU יחד).
השאלה היא איזו מכפלת כח תהיה ביחידה הנייחת... נחייה ונראה אבל בכל מקרה לא הייתי מצפה ל4 טרהפלופים. נינטנדו כנראה לא תכננה לזה שמיקרוסופט וסוני יעשו 1up.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2016, 18:24

swym כתב:חצי כח זה רק ליחידה הניידת, שבטח גם ככה תעבוד עם מסך ברזולוציה נמוכה יותר (וזה אגב לCPU+GPU יחד).
השאלה היא איזו מכפלת כח תהיה ביחידה הנייחת... נחייה ונראה אבל בכל מקרה לא הייתי מצפה ל4 טרהפלופים. נינטנדו כנראה לא תכננה לזה שמיקרוסופט וסוני יעשו 1up.

אופטימי זה שהGPU בלבד (יחד עם הנייחת) יצליח להתקרב ל1.4 של הONE כדי שמפתחים יוכלו לעשות פורטים דומים בין הONE לסוויטצ'. השאלה האמיתית היא האם הניידת מסוגלת להתמודד עם משחק ONE פשוט ב720P במקום 1080P (זאת הרזולוציה של היחידה הנייחת על פי השמועות). אם לא אז זה לא באמת משנה מה המכפיל כוח של היחידת עיבוד הנייחת כי הניידת תמיד תהיה המחנה המשותף הנמוך ואם הוא נמוך מדי, צד ג' לא יתמכו.

אבל שוב, ה0.75 הזה שדברת עליו הוא רשמי? כי לא ראיתי אותו בשום מקום. צריך לזכור שבדור האחרון למשל, ה1060GTX עם ה4.37TFLOPS מנצח את הRX 480 עם ה5.16TFLPS. כלומר כדי להשתוואת לONE הGPU שלהם לא צריך 1.31TFLOPS אלה משהו בסביבה של 1.11TFLOPS. מן הסתם זה לא מדע מדיוקכי יש המון משתנים אבל ball park שכזה.

ובחדשות רשמיות מנינטנדו, רשימת משחקי שיגור ומחיר יחשפו קרוב למרץ. ממש מבאס אם עכשיו צריך לחכות עד מרץ כדי לשמוע על הקונסולה עוד, הם צריכים לנצל את המומנטום.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוקטובר 2016, 18:51

אתם מפספסים נקודה,שזאת קונסולה מאוחדת
ובכלל לא בטוח, שבתוך התחנת עגינה יש כוח נוסף

זה לא מעוצב, בצורה יעילה, לעוד כרטיס גרפי
ניראה יותר כמו הטענה,חיבור לטלוויזיה,ועוד חיבורים פיזית
אולי מקום לארד דיסק

אני לא חושב שהקונסולה תקבל הרבה צד שלישי גדולים
יותר מעניין צד ראשון, ותוכנות נוספות
לדוגמה, המסך מולטי טאץ?
נטפליקס,יוטיוב, וכו
זמן בטריה בנידות

אפשרות לטעון עם USB סטנדרטי?

זה לא הולך להתחרות בקונסולות נוחות רגילות,או במחשב
תרדו מזה
יותר תחרות בקונסולות אנדרואיד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2016, 18:56

אנחנו לא מפספסים או יודעים, אלה היו השמועות ואנחנו מחכים לשמוע עוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2016, 19:06

היי תראו! טריילר ישן לSWITCH!

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוקטובר 2016, 19:15

כן אבל אתם משווים לקונסולות נייחות ,תראו את הגודל הפיזי של הPS4 סלים ,וXBO S
ולהן אין מסך ,וגימפאד מחובר ,מבחינת מחיר יחסית לכוח ,נינטנדו לא תצליח לדחוף חומרה בחוזק כזה ,במחיר טוב לקהל הרחב
ואפילו לא קרוב ,בגלל הגודל הפיזי כולל הכל

ולא ניראה לי שהם בכלל חושבים על זה ,גם לא ניראה לי רעיון טוב בעולם של הPS4 פרו ,וXBO סקורפיו
זאת לא קונסולה נייחת לגמרי ,כנראה התחנת עגינה לא עצמאית ,בטח יאפשרו יותר נפח אכסון בתחנת עגינה ,בלי חומרה נוספת
נידת שמריצה חלק את הבילעדים של נינטנדו לא מספיק ? ,קפיצה גדולה מעל הN3DS ,יש שאלה גדולה של מחיר
אבל אני מרוצה מהפרסומת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2016, 19:16

נינטנדו משחררת את התמונה הבאה כדי להראות כמה תמיכה יש לסוויטצ'. מה אני רואה נחבא בתמונה? מוצפן המשפט "נוציא איזה משחק ריקוד או פורט ישן ואז ננטוש אתכם".
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוקטובר 2016, 19:28

חלק מהחברות לא רלוונטיות לי יותר ,קונאמי לדוגמה ,ולא משנה איזה פלטפורמה
אבל EA למרות שאני לא אוהב ,עם תעביר את המנוע שלה לקונסולה ,תוכל להזרים הרבה משחקי ספורט
ואת הבאטלפילדים ,אחת הבעיות מכמה לWIIU ,זה חוסר במשחקי ספורט

בפוטנציאל ,זאת יכולה להיות הנידת היחידה בשוק ,שיהיה כיף לשחק בה FIFA

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 אוקטובר 2016, 19:31

אכן. הקונסולה הזאת תקום או תיפול על המשחקים שלה. בספק גדול שהיא תצליח יותר מה-WiiU בתחום הזה, ולכן סיכוי טוב שהגורל שלה יהיה דומה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2016, 19:35

InterAl כתב:אכן. הקונסולה הזאת תקום או תיפול על המשחקים שלה. בספק גדול שהיא תצליח יותר מה-WiiU בתחום הזה, ולכן סיכוי טוב שהגורל שלה יהיה דומה.

היתרון שלה הוא שהיא 3DS2 + WIIU2, כלומר ספריה מאוחדת. המצב ספריה צד א' שלה (ודוגרי זה כל מה שמשנה כי לנינטנדו לא תהיה פה תמיכה מצד ג') אמור להיות ממש טוב יחסית מאחר ו-100% מהחברה מפתח אליה במקום 50%. עוד יותר מעניין הוא שהקונסולה הזאת, בניגוד לכל נייחת של נינטנדו, הולכת לקבל פוקימון אמיתי כך שכישלון WIIU היא לא תעשה. יש היום בערך 59 מליון 3DS בשוק, אם זאת היורשת של ה3DS אני משער שהיא לא רק צריכה לנצח את המספרים הנוראיים של הWIIU אלה גם להתקרב לעשרות מליונים של ה3DS כדי להחשב לפחות להצלחה סבירה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוקטובר 2016, 20:18

DrKeo כתב:נינטנדו משחררת את התמונה הבאה כדי להראות כמה תמיכה יש לסוויטצ'. מה אני רואה נחבא בתמונה? מוצפן המשפט "נוציא איזה משחק ריקוד או פורט ישן ואז ננטוש אתכם".
תמונה

שיפור מהWIIU... (לא באמת... סתם ניפחו את הרשימה עם כמה מפתחות לא רלוונטיות במיוחד לאף אחד):
תמונה
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 20 אוקטובר 2016, 20:22

אין לי טיפת עניין בצד שלישי אצל נינטדנו, אבל מבחינת להישאר רלוונטית בתחום הזה חומרתית כל מה שהיא צריכה זה לספק כוח דומה לאקס בוקס שהוא המכנה המשותף הנמוך ביותר היום, וישאר כזה גם אחרי שהפרו והסקורפיו יצאו לשוק.

מבחינת משחקים ראינו רק מריו חדש במנוע של מריו קארט 8 לדעתי והשאר היה משחקי wii u וצד שלישי לא מרשים במיוחד כמו סקיירים וכדורסל ככה שקשה להסיק מזה עדיין מה הכוח שלה.
כמעט אין שום סיכוי שזה יקרה אבל אם נינטדנו תציע את האפשרות להעביר או לרכוש בזול את הפורטים שבוודאי יהיו כמו סמאש, מריו קארט 8, ומריו מייקר למי שרכש אותם על ה wii u , זה יעזור מאוד לשכנע אותי לקנות את הקונסולה שלהם מוקדם.
בהנחה שלא אז נחכה ונראה איזה ספריה הם בונים, האם Beyond Good & Evil 2 אקסלוסיבי? האם השמועה על רימייק לפפ6 אמיתית? ביונטה 3? וכמובן המשחקים של נינטדנו עצמה. נחכה, יהיה מעניין לראות, אבל המכשיר עצמו כמו שציינו כבר נראה לפחות מרשים ברמה העיצובית ולמרות שאני לא בן אדם של קונסולות ניידות הקונספט עצמו די מגניב.
נערך לאחרונה על ידי idan ב 20 אוקטובר 2016, 20:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוקטובר 2016, 20:23

אני חושב שהיא תצליח ,כל עוד המחיר יהיה טוב ,נגיד 300$ להכל ביחד +מאריו
כל חובבי נינטנדו יקנו אותה ,במחיר כזה

היא מספיק חזקה להריץ גרסה מסוימת של סקרים ,שזה כבר טוב ,ויכולה תאורטית לקבל הרבה פורטים

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 20 אוקטובר 2016, 20:28

אם בהרבה פורטים אתה מתכוון לרימאסטרים של משחקי דור קודם כמו סקיירים, אז אוקיי.. אבל לא נראה לי שהרבה אנשים שמעוניינים בצד שלישי יקנו קונסולה בשביל זה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 20 אוקטובר 2016, 20:51

בתצורה הנייחת שלו השלט הזה נראה כמו איזה גירסת אלפא כעורה של השלט האלחוטי של הגיימקיוב...

מעבר לזה קיבלנו מעט מאוד אינפורמציה מהותית שמרחיבה מעבר למה שכבר שמענו מההדלפות. עדיין חסרים המון פרטים קרדינליים כמו למשל אופי החיבוריות בין השלט לבסיס וההשפעה שלו על המשחקים והתחושה שלי היא שיש פה עניין שהוא לגמרי make or break. העובדה שנינטנדו לא מתכוונת לשחרר פרטים נוספים עד סמוך למועד ההשקה חשודה בעיני.
לעניין השלט והנטישה של הDPAD המסורתי אז זה לא מדויק לחלוטין כי השלט הבייתי/מסורתי מכיל כזה וזה שלט שאנחנו כנראה מאוד מאוד רוצים לקנות במחיר מופקע בעליל אם אנחנו מתכוונים להשתמש במכשיר כקונסולה ביתית כי האלטרנטיבה לא רק כעורה אלא גם לא ארגונומית בעליל...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2016, 20:53

קונסולה חזקה מה-WIIU מסוגלת להריץ ב720P משחק 360? לא בדיוק מרשים. הבעיה העיקרית שלי היא שאם באמת יש שם צ'יפ NVIDIA שמסוגל לתת עבודה יפה ב720P, למה לא ראינו משהו מרשים בהדגמות? כלומר הם ניסו להראות איזה משחק ימי ביניים שם (זה היה סקיירים?) אבל הוא נראה לא מרשים אפילו בשביל הWIIU.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוקטובר 2016, 20:56

אין PS4 נידת \אין XBO נידת ,יש מחשבים נידים קטנים ,שיכולים להריץ משחקים כאלו
אבל עולים בהתאם ,אני מדבר על מחשבים כמו סורפס פרו 4 ,שעם אני לא טועה מתחיל ב1000 דולר

ככה שזה יכול להיות מצוין לדברים כאלו
בהנחה שהמסך מגע ,מולטיטץ ,טכנית מהקופסה אתה יכול ליצר משחקים פשוטים ל3 שחקנים ביחד
לדוגמה מאריו קארט

ופה כבר יש שאלה גדולה של מחיר ,ושיווק ופרסום ,מה שהWIIU נכשלה בו קשות ,ועד היום הWIIU יקרה
300$ לכל החבילה +משחק גדול ,יכול להיות מצוין

300$ רק לנידת +150$ לתחנת עגינה =כישלון ענק

בהנחה שזה רק תחנת עגינה פשוטה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים