במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי kririn » 23 נובמבר 2016, 10:36

סימתי את MGR-R
(מאטל גיר ריזינג ריוונג ) ,גרסת המחשב

המשחק הרבה יותר בסגנון נינגה גאידן המודרנים ,וDMC מאשר MGS ,ובגדול הגרסה הזאת נחמדה
יש 2 DLC חינמים במשחק הזה ,שמוסיפים הרבה לעלילה ומשחקיות יחסית למשחק שבבסיס מאוד קצר
בערך 6 שעות עלילה ראשית ,ובערך שעה לכל DLC מה שיוצא 8 שעות בערך ,בלי לעשות משימות שנקראות VR ,שזה בעצם משימות אתגר

עכשיו מי שחושב על המשחק הזה צריך להבין ,זה משחק מאוד פשוט ולינרי ,הMG בשם ודמויות וגרפיקה ,זה רק קוסמטיקה
מי שאוהב את סדרת MGS לא בהכרח יהנה מהמשחק הזה
ולמרות שהדמות רידן במשחק ,זה ספין אופ מבחינת עלילה

בכל מקרה במחיר זול אני ממליץ אליו בחום לחובבי DMC ונינגה גאידן ,הוא לא קרוב להכי טוב בזאנר
אבל בהחלט כיף ,ומי שרוצה אתגר ,יש גם רמה קשה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 נובמבר 2016, 10:40

אני לא ממליץ. משחק בינוני לחלוטין. אחרי vanquish המצוין, ציפיתי לקצת יותר מפלטינום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 נובמבר 2016, 10:50

הממוצע שלהם זהה פחות או יותר (VANQUISH מוביל בנקודה בודדת), והאמת שמטאל גיר נראה לי הרבה יותר מגניב, אבל בשניהם לא שיחקתי ממש.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 נובמבר 2016, 11:55

InterAl כתב:אני לא ממליץ. משחק בינוני לחלוטין. אחרי vanquish המצוין, ציפיתי לקצת יותר מפלטינום.

לא יצא לי לשחק בvanquish ,אז לא יודע איך להשוות
אני גם לא ממליץ על המשחק ב60$ ,אבל זה העניין ,זה משחק יחסית ישן
וב10-15$ ,לדעתי טוב מאוד לחובבי הזאנר

בעניין פלטיניום ,חלק מהמשחקים שלהם מאוד אהבתי ,וחלק לדעתי פח זבל ממוסחר
לדוגמה הרובוטריקים שלהם ,לדעתי משחק של שעה בודדת שמרחו אותו לכמה שעות ,וזה עצבן אותי
כי הגרפיקה מצוינת ,אבל אתה חוזר לאותם מקומות הרבה פעמים ,זה מעצבן

בכל מקרה ,אני אהבתי את MGR-R ,עוד הפעם ממליץ רק במחיר זול ,כי סך הכל משחק קצר שלא רואה סיבה לחזור אליו כמה פעמים

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 נובמבר 2016, 23:52

kririn כתב:
InterAl כתב:אני לא ממליץ. משחק בינוני לחלוטין. אחרי vanquish המצוין, ציפיתי לקצת יותר מפלטינום.

לא יצא לי לשחק בvanquish ,אז לא יודע איך להשוות
אני גם לא ממליץ על המשחק ב60$ ,אבל זה העניין ,זה משחק יחסית ישן
וב10-15$ ,לדעתי טוב מאוד לחובבי הזאנר

בעניין פלטיניום ,חלק מהמשחקים שלהם מאוד אהבתי ,וחלק לדעתי פח זבל ממוסחר
לדוגמה הרובוטריקים שלהם ,לדעתי משחק של שעה בודדת שמרחו אותו לכמה שעות ,וזה עצבן אותי
כי הגרפיקה מצוינת ,אבל אתה חוזר לאותם מקומות הרבה פעמים ,זה מעצבן

בכל מקרה ,אני אהבתי את MGR-R ,עוד הפעם ממליץ רק במחיר זול ,כי סך הכל משחק קצר שלא רואה סיבה לחזור אליו כמה פעמים

לדעתי הוא גם לא מומלץ בחינם. סיימתי אותו בזמנו והיו כמה חלקים מהנים למדי, אבל באופן כללי יש משחקים טובים בהרבה לבזבז עליהם את הזמן.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 23 נובמבר 2016, 23:59

שלא לדבר על באיונטה. לא יאמן כמה שהגיימפליי של MGR רדוד בהתחשב בעובדה הזאת.

החטא הכי גדול של המשחק הזה הוא המצלמה הנוראית שלא נשארת במקום ומקשה את השימוש ב-parry שהוא בגדול ההגנה היחידה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 נובמבר 2016, 07:34

זה לא ההגנה היחידה ,כי אתה יכול לברוח בקלות ,מרוב ההתקפות
ושוב ,לא אמרתי שהמשחק מושלם ,הוא לא ,אני כן חושב שבמחיר זול הוא טוב
ברור שיש משחקים יותר טובים בזאנר ,לא שיחקתי בביונטה ,חוץ מדמו קצר

אבל בזמנו נהנתי הרבה יותר מנינגה גאידן 2 (המודרני ) ,שהרבה יותר עמוק מהמשחק הזה ,אבל זה לא אומר שלא צריך לשחק בMGR

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2016, 11:58

אם כבר עוסקים פה ב-MGR, יש שם משהו מעניין מבחינת ה-LORE של MGS? זה פחות או יותר המשחק הכי גדול בסדרה שלא שחקתי ותמיד שקלתי בשביל ה-LORE אפילו שהגיימפליי שלו נראה משמים (בכל זאת הוא מבוסס על מוד ממש לא כיפי מ-MGS3).
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 24 נובמבר 2016, 13:06

קרירין, זאת ההגנה הייעודית היחידה והיא די מחורבנת. אין כפתור חסימה\התחמקות ייעודי כמו ברוב הז'אנר. האופציות האחרות הן להשתמש באיזה תנועה מיוחדת שמרחיקה אותך מהאויב בתור "תוצר לוואי" או פשוט לרוץ ממנו.

נדב, הסיפור שם די סביר לדעתי אבל אל תצפה למשהו ברמה של שאר משחקי הסדרה. ניסו להכניס כמה מסרים אבל אני אישית לא הרגשתי יותר מדי חיבור כדי שהם יגעו בי. מבחינת הלור הוא די stand alone. מתרחש בעולם שאחרי MGS4, וחוץ מלהזכיר את סנייק והפטריוטים בכמה משפטים אין יותר מדי תחושה שכל האירועים בעבר התנקזו למה שקורה במשחק או שהוא נכנס בתוך התמונה הגדולה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 נובמבר 2016, 13:50

דרקו יש את כל סרטוני העלילה ביוטיוב
ככה שאתה לא חיב לשחק בגלל העלילה
ובגדול זה בעיקר משחק אקשן לינארי, ולא דומה לסדרה העיקרית

וכמו שבדבר דרגון העלילה לא משמעותית, גם פה

ובעניין ההגנה, יתכוונתי לרוץ רחוק מהאוייבים
בלחיצה על כיוון , וכפתור ריצה
אפשר לברוח ככה מרוב ההתקפות בקלות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 נובמבר 2016, 02:15

אני לא מאמין שהפסקתי לשחק בדום באמצע, המשחק הזה הוא אדרנלין ישר לוריד. אני כל כך נהנה ממנו, פשוט משחק אקשן מושלם. אני טיפה בוכה שאין לי את המסך 1440P GSYNC שרציתי בזמנו, המשחק מתחנן לזה אבל 60FPS נעול עם DOWN SAMPLING של 1440P מספיק לי בנתיים :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 נובמבר 2016, 06:50

הסינגל פלייר של tf2, אחרי שעוברים את ההתחלה הקצת, בהיעדר מילה אחרת, בסיסית, פשוט מצויין. הוא כיפי, מעניין, מבוצע ממש טוב, ולטעמי עם עיצוב שלבים מוצלח ממש.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 נובמבר 2016, 08:04

חזרתי קצת לmgs5
אני מנסה לסיים את כל המשימות צד והרגילות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 נובמבר 2016, 20:41

Klayman כתב:הסינגל פלייר של tf2, אחרי שעוברים את ההתחלה הקצת, בהיעדר מילה אחרת, בסיסית, פשוט מצויין. הוא כיפי, מעניין, מבוצע ממש טוב, ולטעמי עם עיצוב שלבים מוצלח ממש.

הבא שלי אחרי דום.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 נובמבר 2016, 18:07

קניתי את גירס 4 למחשב! אחרי שהוא ירד אני אשמח להצטרף להורד מוד
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 29 נובמבר 2016, 20:10

Klayman כתב:קניתי את גירס 4 למחשב! אחרי שהוא ירד אני אשמח להצטרף להורד מוד

שלח לנדב הודעה בפרטי עם המס' טלפון שלך ככה נוכל לתאם...
בלי קשר - תרשום פה את הגיימרטאג (אם למישהו אין אותו)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 נובמבר 2016, 20:53

DrKeo כתב:
Klayman כתב:הסינגל פלייר של tf2, אחרי שעוברים את ההתחלה הקצת, בהיעדר מילה אחרת, בסיסית, פשוט מצויין. הוא כיפי, מעניין, מבוצע ממש טוב, ולטעמי עם עיצוב שלבים מוצלח ממש.

הבא שלי אחרי דום.

אני שומע כל כך הרבה דברים חיוביים על המשחק הזה שאני פשוט חייב לעצור בפעם השנייה את דאוס אקס שעוד לא סיימתי מאז היציאה באוגוסט כדי לשחק בזה!

ובאותו עניין,סיימתי לפני כמה ימים ובאיחור אופנתי של יותר משנה את Life is Strange ומה אפשר להגיד,פשוט מדהים.
כל כך נהניתי מהסיפור,מהדמויות והסגנון הגרפי של המשחק היה מיוחד לגמרי. הייחוד של המשחק הוא לאו דווקא סיפור המסגרת או הגייפלי (הדי בסיסי בסופו של דבר) אלא הדגש החזק על הדמויות וכמה הן flawed. באמת הרגשתי שהמשחק לא מזלזל באינטליגנציה של השחקנים ולא חושש לתקוף נושאים כבדים שלא מתעסקים בהם כמעט בכלל במדיום הזה. המלצתי עליו לחבר שהתקשר אלי אחרי יום יומיים לספר לי שהוא שיחק אותו מההתחלה ועד הסוף עם החברה - המשחק הזה הוא מאותו זן נדיר של משחקים שגם אנשים שלא קשורים בכלל לעולם הזה יכולים להינות מהם. עכשיו יש לי את תחושת הריקנות המעצבנת הזו אחרי שהמשחק טוב נגמר,מקווה להכרזה על עונה 2 בקרוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 נובמבר 2016, 14:40

אשתי שיחקה ב LIFE IS STRANGE ואני צפיתי רוב הזמן... משחק מצויין בהחלט, מתוך כל המשחקים בסגנון של TELLTALE - לדעתי יש לו את הסיפור+דמויות הכי טוב בהפרש גדול. לפעמים זה כן הרגיש קצת קלישאתי, אבל זה עדיין עבד מצוין.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 דצמבר 2016, 08:42

DrKeo כתב:אם כבר עוסקים פה ב-MGR, יש שם משהו מעניין מבחינת ה-LORE של MGS? זה פחות או יותר המשחק הכי גדול בסדרה שלא שחקתי ותמיד שקלתי בשביל ה-LORE אפילו שהגיימפליי שלו נראה משמים (בכל זאת הוא מבוסס על מוד ממש לא כיפי מ-MGS3).

לדעתי זה שווה רק בשביל הmake america great again.

כמעט הלכתי לבדוק אם לTeam Fortress 2 יצא מוד סינגל פלייר...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2016, 11:27

אני ממש בסוף של דום, לדעתי שלב אחרון. אני פשוט מעריץ את המשחק הזה, כל דבר בו עשוי עם רמות פוליש מטורפות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 דצמבר 2016, 22:39

התחלתי ליתקדם בICO גרסת הHD בPS3 ,להשלים קצת משחקים לפני שהPS4 יגיע
אני רוצה לסיים את ICO ,SOTC
וSLY 4

אני חייב להגיד ,ואני מבין שICO יצא בתקופת הPS2 במקור ,ואני מבין שהרבה אוהבים אותו
אבל לי זה מרגיש כמשחק אינדי היום ,ויחסית טוב למשחק אינדי
אבל בPS2 היו כל כך יותר משחקים טובים מזה

חלק משווים את זה לזלדה ,אבל זה בכלל לא דומה לטעמי ,ויש חלקים מעצבנים במיוחד שצריך לשמור על הבחורה ,וזה מסוג המשחקים שרישמית אין צקפוינט
בפועל יש ,רק שזה דרך שמירה של השחקן ,כי בערך כל 2 דקות יש אפשרות לשמור ,אבל חיבים לשמור כי אין צקפוינט נורמלי
ואני מתכוון ,שמתים הולכים ישר לשמירה ,נגיד לא שמרתם כל המשחק ? ,נדפקתם ,אתם חוזרים לנקודת ההתחלה

מה שקורה בפועל ,כי זה מסוג המשחקים שאפשר למות בפתאום ,שומרים כל 2 דקות ,במקום ליהנות מהמשחק
כל פיפס של התקדמות ,שומרים שאפשר ,לפחות אני
וזה מעצבן כי זה 2 דקות לשמירה בערך ,אבל בלי זה אפשר לחזור אחורה הרבה ,וזה במשחק שאחרי שעוברים פאזל ,לא רוצים לחזור אליו
לפחות לטעמי

יש גם בעיות מצלמה

ויש אויבים שבינתים בעיקר מעצבנים ,והופכים את המשחק לפחות טוב ,בגלל בעיית השמירות ,ומערכת קרבות מתקופת הNES
ואני לא צוחק
יש כפתור בודד למכה
ויש כפתור בודד לחלץ את הבחורה שאתם מנסים להציל או משהו בסגנון ,היו יכולים לקחת את החלקים של האויבים
למצב מבט איזומטרי ,וזה היה פועל אולי אפילו יותר טוב ,בגלל בעיות המצלמה

באמת לא מבין למה המשחק קיבל ביקורות טובות ? ,מבחינת זאנר זה יותר קרוב לטומב רידר הישנים מזלדה
ואפילו בPS1
טומב רידר 1-5 ,הרבה יותר טובים ומורכבים מהמשחק הזה ,ואני לא אומר את זה בצחוק ,ולהם יש גם פאזלים ,שלא לדבר על אקשן טוב בהרבה

שאני חושב על הPS2 ,אני חושב על GOW1-2 ,ראצאט ,גאק
ועוד הרבה משחקים טובים ,וסליחה אבל ICO לא אחד מהם

SOTC לפחות היה מקורי בזמנו ,אני יתן לו את זה ,אבל ICO זה כאילו לקחו את טומב רידר ,הורידו את רוב הדברים כולל לרה
והצמידו דמות שצריך לשמור אליה רוב המשחק ,וזה בגדול ICO מהבערך שעה וחצי משחק ששיחקתי בינתים

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 דצמבר 2016, 11:34

טוב סיימתי את sotc ואת sly4
והps4 צריך להגיע בימים הקרובים עם אנצארטד

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 דצמבר 2016, 09:17

אני כבר 32 שעות בתוך Pokemon Sun. אני ממש נהנה (יכול להיות שיש ספוילרים, אז אם אתם רוצים לא לדעת כלום על המשחק, אל תקראו).

אני משחק סופר לאט. יש לי ממש מעט זמן לשחק, כי הסמסטר בעיצומו, אבל אני מוצא את השעה פה-שעה שם כדי לשחק ולהרגע. גם ביחס לזה שאני משחק מעט שעות, אני מתקדם לאט. אני לוקח את הזמן ובאופן מפתיע, אני בכלל לא עושה grinding. כלומר, אני לא צריך. הפוקימונים שלי overpowered באופן מספק גם בלי שאני מאמן אותם בכוח. מה שאני כן עושה, זה משקיע המון זמן בלתפוס פוקימונים. בכל אזור חדש שאני מגיע, אני מבלה לפחות 20 דקות, כי אני רוצה לוודא שתפסתי בו את כל הפוקימונים שאפשר (ולא תמיד מצליח, כי יש פוקימונים שיש סיכוי של 5% לפגוש אותם). גם החלטתי לנסות ליצור פוקדקס חי. כלומר, לא רק שאני תופס פוקימון מסוג מסוים ומפתח אותו, אלא אני תופס אותו כמה פעמים, כדי שיהיה לי בקופסאות PC את כל שרשרת האבולוציה שלו. זה ממש כיף ולא עשיתי את זה מאז Fire Red לGBA.

רק ממש לאחרונה נסגרתי על השישייה שלי וההחלטה כללה לוותר על הפוליווראט שלי. החוק היחיד שלי בבניית קבוצה במשחק חדש, זה להשתמש בפוקימונים שעדין לא היו בשישייה שלי אף פעם, שתהייה מאוזנת יחסית ושלא יהיה לי יותר מפוקימון אחד מכל סוג. מעבר לזה, יש לי העדפה לא לחלוטין הגיונית לפוקימונים שמתפתחים יותר מפעם אחת (ואני ממש לא בעניין של פוקימונים שלא מתפתחים כלל) לכן, כשהחלטתי שאני רוצה ללכת על פוקימון דרקון-לוחם, נאלצתי לוותר על פוליווראט שהוא מים-לוחם.
למרות שאני משחק במשחקים בסדרה קרוב ל20 שנים, מעולם לא היה לי ראייצ'ו וצורת הAlola שלו ממש מגניבה, אז הלכתי עליו:
תמונה
עוד צורת Alola שממש אהבתי, היא ניינטיילס ופוקימון קרח-פיה זה שילוב סופר חזק נגד דרקונים, אז הלכתי עליו:
[img]https://68.media.tumblr.com/5c690b55b5fee0d0b791ecb864edecaa/tumblr_oghl1rE22Q1tl8rnjo1_500.gif[img][/img][/img]
הסטראטר שלי הוא Rowlet, מהסיבה שתסתכלו עליו הוא מושלם!!!!
תמונה
מעבר לזה, ההתפתחות הסופית שלו bad ass לחלוטין:
תמונה
וההתקפה החדשה שעיצבו בשבילו גם אדירה:
תמונה
בנוסף, יש לי את Talonflame מXY. לא השתמשתי בו בXY, כי התחלתי עם פוקיומן אש, אבל תמיד חשבתי שהוא מגניב.
Golisopod הוא סוג של גרידוס (אם כי ההתפתחות המוקדמת שלו לא useless לחלוטין כמו מג'קארפ). פשוט טנק שמתפתח מפוקימון די פתטי ומסכן
את הפוקימון האחרון שלי עדין לא תפסתי. הוא מופיע רק באזורים יותר מאוחרים.

מרגיש לי שהסדרה בתנופה אדירה. מעבר לזה שגם SUN/MOON וגם XY היו הכי נמכרים בהיסטוריה של הסדרה בתורם, הם שניהם הרגישו לי כמו המשחקים הכי טובים בסדרה (אחרי כמה משחקים שהרגישו פחות מוצלחים, מאז GOLD/SILVER). האווירה ממש jolly והעולם מרגיש יותר אורגני מכל עולם במשחק פוקימון אי פעם. הם עשו קפיצה באמת מרשימה מXY מהבחינה הזאת. בעוד שXY יצרו את הבסיס הטכנולוגי עם המעבר לתל מימד ומצלמה לא קבועה, בSM יש ליטוש מאוד משמעותי של כל האלמנטים האלו, שהרגישו מאוד rough בקודמים. המשחק הזה ממש מרגיש סינמטי לעיתים, עם שימוש לא מפגר במצלמה וcutscenes חביבות.
אפילו הסיפור פחות נוסחאתי במשחק הזה והוא אפילו מעניין בעיני.
גם המיני-גיימס חביבים מאוד. יש מן משחק סופר פשוט של ניהול איים מסוגים שונים, שיכולים להביא לך פוקימונים חדשים, כל מיני פריטים נדירים ואפילו לאמן לך את הפוקימונים. שימושי למדי ולא דורש יותר מידי זמן.
כל מיני שינויי quality of life גם נהדרים. אם זה להראות את היעילות של התקפות בקרב (אחרי הפעם הראשונה שפוגשים פוקימון), האפשרות לראות נתונים על המתקפות לחיצת כפתור, האפשרות להגיע ישירות לפוקדורים מתפריט הקרב, האפשרות לרפא פוקימונים מכל מיני status ailments מיד אחרי הקרב ובחינם, הזניחה של הHM'ים והמעבר לרכיבה (ממש כיפית, שמשתדרגת עם הזמן ליותר כיפית) על פוקימונים שהם לא חלק מהקבוצה שלך, האפשרות לבצע החלפות עם NPC ישירות מהPC ולא מהקבוצה שלך ועוד ועוד ועוד ועוד. מרגיש שהם ממש הסתכלו על כל מכניקה שקיימת בסדרה והחליטו אם להשאיר אותה כמו שהיא, ללטש אותה, או לזנוח אותה.

השינויים שחששתי מהם (הזניחה של מכונים וליגה) קיבלו תחליפים ראויים, המוזיקה מצוינת, העיצוב האומנותי פשוט מושלם, צורות הAlola נהדרות (הפעם הראשונה שראיתי את Dugtrio בפעם הראשונה, עם האנימציה והכל צחקתי בקול רם), יש כמה פוקימוניםח חדשים ממש מוצלחים.

לסיכום, אני נהנה מכל רגע ומאוד מרוצה.
החלום לשנה הבאה, זה רימייק בסגנון החדש לBLACK/WHITE, שמשלב את הסיפור של המשחק הראשון וההמשך. הם המשחקים הכי פחות מוצלחים בסדרה לדעתי ורענון כזה יכול לעשות להם המון טוב. גם לא נכנסתי כל כך לסיפור שלהם ויהיה ממש מגניב לתת להם צ'אנס נוסף, עם כל החידושים של SM.
אני מרגיש שבערך 3/4 משחק מאחורי. נראה אם הרבע האחרון איכשהו ישנה את דעתי. אני מניח שלא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2016, 11:36

אני שמח לשמוע את כל זה כי יש מצב שS&M יהיה הפוקימון הראשון שלי, כלומר עם השם סטארז אם השמועות נכונות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 דצמבר 2016, 12:00

בעבודה שלי אני לא יכול לשחק
ורק במקומות כאלו,היתי משחק בדברים כמו פוקימון

אבל שמח לשמוע שזה איכותי
ודי בטוח שיצא פוקימון לנינטנדו s
בטח יראה סוף סוף כמו הסדרה המצוירת
הטכנולוגיה כבר תאפשר את זה

חזור אל “פורום משחקים”