סיימתי את ה"עלילה הראשית" של SUN. אני האלוף וכל הכבוד לי. הקרב האחרון ממש היה לי קשה וניצחתי בזכות אסטרטגיה זולה של מלא פריטי ריפוי.
קטע קצת מסריח (שלא פגע בי) זה שהם לוקחים אותך בסדרה של סרטוני מעבר מהקרב האחרון בליגה ישירות לקרב נגד פוקימון אגדי, כך שחייבים לתפוס אותו ואם מפשלים צריך לחזור לא מעט אחורה. הצלחתי לתפוס אותו בניסיון הראשון, אז לפחות זה.
אחרי שהפכתי לאלוף, קיבלתי מכתב מסתורי שבעצם הוביל אותי לקווסט פוסט קרדיטס מגניב למדי. אני בהחלט הולך להמשיך לשחק. יש לי עוד ממש הרבה מה לעשות בAlola ואחרי 45 שעות, זה עדין לא נמאס. האמת שהייתי שמח אם היו אומרים לי "הנה כרטיס לספינה לKANTO. תראה להם איזה חזק האלוף של ALOLA!", אבל זה לא יקרה

יש לי מעל 100 פוקימונים. בסופו של דבר, בXY לא ניסיתי לאסוף ולפתח פוקימונים ותפסתי יותר איכשהו. פה ממש לקחתי את הזמן ולקחתי איתי פוקימונים לפתח וסיימתי עם מספר דומה של פוקימונים. גם עדין יש לי פוקדקס מוגבל עם 200 ומשהו פוקימונים ולא אחד עם ה800+ שיש באמת.בטח מתישהו בקרוב אקבל שדרוג לפוקדקס עולמי או משהו בסגנון.
סה"כ משחק פוקימון פשוט מצוין. הכי טוב אי פעם, לדעתי. מבחינה טכנית, הקפיצה גדולה ומאוד מוצלחת. מבחינת המכאניקות יש המון שיפורי Quality of Life מתבקשים ונהדרים. עיצוב אומנותי מושלם למדי. להפתעתי הרבה, סיפור ממש נחמד וכיפי. דמויות שאשכרה אכפת לי מהן וזכרתי אותן. אני רוצה להמשיך לשחק כדי לגלות כמה דברים בנוגע לסיפור. העולם מרגיש מאוד אורגני וזה גרם לי לאהוב את האזור יותר מכל אזור אחר (חוץ מKANTO).
סופר מומלץ. ממש נהניתי ממנו ובטח אמשיך להנות עוד כמה שעות טובות. אולי אחרי שאסיים איתו אחזור לשחק OVERWATCH סוף סוף.