במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 דצמבר 2016, 12:08

DrKeo כתב:אני שמח לשמוע את כל זה כי יש מצב שS&M יהיה הפוקימון הראשון שלי, כלומר עם השם סטארז אם השמועות נכונות.

קח בחשבון שזה הכל בסטנדרטים של משחקי פוקימון, לא בסטנדרטים של הוויטצ'ר 3.
אפשר להגיד שהסדרה סוף סוף הגיעה לרמה של המשחקים הכי מרשימים על הPS1. זו קפיצה אדיירה, אם מתעלמים מכך שלקח להם 20 שנה לעשות אותה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2016, 12:13

נינטנדו זאת נינטנדו, אני רגיל כבר 10 שנים, מאז האכזבה העמוקה מזלדה TP :)
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 דצמבר 2016, 22:19

DrKeo כתב:נינטנדו זאת נינטנדו, אני רגיל כבר 10 שנים, מאז האכזבה העמוקה מזלדה TP :)

זלדה to היה מעולה
היה חמש שעות משעממות מאוד,אבל אחרי זה המשחק הופך למצוא
נכון לא כולם ישרדו את החמש שעות
אבל השינוי מאוד גדול אחרי זה
ויש המון גיוון במשחק

מתוך עשרות שעות משחק,רק החמש ראשונות משעממות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2016, 00:39

זלדה TP מביך בכמה שהוא משחזר דברים מהעבר, ממש מביך. לא שחקתי ב-SS אבל הוא המשחק זלדה הראשי הכי פחות טוב מאז זלדה 2 שיצא 20 שנים לפניו.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 דצמבר 2016, 10:42

זלדה TP הוא אבסולוטית הזלדה הכי טוב שיצא עד היום. כן, הוא מרגיש כמו רימייק לאוקרינה, וכן, יש בו לא מעט חלקים גרועים (כל השלבים בתור הזאב), אבל המבוכים שלו הם הטובים ביותר שהיו בסדרה, ובהפרש ניכר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2016, 12:25

InterAl כתב:זלדה TP הוא אבסולוטית הזלדה הכי טוב שיצא עד היום. כן, הוא מרגיש כמו רימייק לאוקרינה, וכן, יש בו לא מעט חלקים גרועים (כל השלבים בתור הזאב), אבל המבוכים שלו הם הטובים ביותר שהיו בסדרה, ובהפרש ניכר.

זלדה TP הוא אבסולוטית הזלדה הכי פחות טוב שיצא עד היום. כלומר, אני יכול להגיד את המשפט הזה, אבל אני אשמע דביל כי זה עניין של דיעה. כן, מדובר ברימייק וזאת בדיוק הסיבה שהוא משחק רע, הוא משחק משנת 1998 עם גיימפליי של 1998, סאונד של 1998, שליטה של 1998, גרפיקה של 2004 וכל החצי הראשון שלו מרגיש כמו רמיקס של שלבים, דמויות, חפצים ודברים שעשיתי כבר בשנת 1998. אבסולוטית הזלדה הכי טוב הוא MM, אבל זה באמת אבסולוטי :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 דצמבר 2016, 14:30

DrKeo כתב:
InterAl כתב:זלדה TP הוא אבסולוטית הזלדה הכי טוב שיצא עד היום. כן, הוא מרגיש כמו רימייק לאוקרינה, וכן, יש בו לא מעט חלקים גרועים (כל השלבים בתור הזאב), אבל המבוכים שלו הם הטובים ביותר שהיו בסדרה, ובהפרש ניכר.

זלדה TP הוא אבסולוטית הזלדה הכי פחות טוב שיצא עד היום. כלומר, אני יכול להגיד את המשפט הזה, אבל אני אשמע דביל כי זה עניין של דיעה. כן, מדובר ברימייק וזאת בדיוק הסיבה שהוא משחק רע, הוא משחק משנת 1998 עם גיימפליי של 1998, סאונד של 1998, שליטה של 1998, גרפיקה של 2004 וכל החצי הראשון שלו מרגיש כמו רמיקס של שלבים, דמויות, חפצים ודברים שעשיתי כבר בשנת 1998. אבסולוטית הזלדה הכי טוב הוא MM, אבל זה באמת אבסולוטי :)

לכן כתבתי אבסולוטית ולא יחסית (לזמן היציאה). אבסולוטית, אין שום דבר באוקרינה שטוב יותר משמעותית מ-TP. בסופו של דבר, משחקי זלדה נמדדים בעיקר באיכות המבוכים, ובחלק הזה אין אף משחק זלדה שמתעלה על TP. לכן הוא הזלדה הכי טוב לטעמי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2016, 15:57

אני לא יכול להגיד ששחקתי בכל המבוכים, התיאשתי בערך במבוך הרביעי כך שלא באמת חוויתי את החצי השני של המשחק. זה נכון שחלק גדול בזלדה הם המבוכים, אבל גם יש דברים מעבר כמו הדמויות שפוגשים בדרך, הבוסים, העולם וכו'. ב-TP כל כך התבאסתי שכל מה שנתקלתי בו היה העתק מדוייק של OOT או סוג של רמיקס עליו. שוב גורונים בצרה בהר געש, שוב דרקון השתלט על ההר וגורם להם להיות עצבנים, שוב צריך לשחק בשלב לבה כדי להגיע לדרקון ולנצח אותו וכו'. אותי זה באס, שנים חיכיתי לזלדה חדש וכשסופסוף יצא המשחק הוא היה סוג של רימייק.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 דצמבר 2016, 16:22

זה נכון, ואני יכול להבין את האכזבה שלך מהמשחק (גם אם בהמשך יש שלבים מקוריים יותר, כמו השלבים בשלג, בטירה, בעיר השמיימית וכו׳). אבל נניח עבור שחקן חדש, שלא שיחק מעולם באף זלדה, המשחק הטוב ביותר בסדרה שאתה יכול להמליץ לו לשחק הוא TP.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2016, 17:19

InterAl כתב:זה נכון, ואני יכול להבין את האכזבה שלך מהמשחק (גם אם בהמשך יש שלבים מקוריים יותר, כמו השלבים בשלג, בטירה, בעיר השמיימית וכו׳). אבל נניח עבור שחקן חדש, שלא שיחק מעולם באף זלדה, המשחק הטוב ביותר בסדרה שאתה יכול להמליץ לו לשחק הוא TP.

אולי, קשה לי להסתכל בעיניים טריות על זלדה כשל-TP הגעתי אחרי בערך שמונה משחקי זלדה שונים. אני עדין חושב שבגלל ש-TP לא מציג התקדמות קדימה אלה צעד הצידה, דווקא הייתי בכיף ממליץ לשחקן חדש דווקא ללכת על זלדה MM שהוא הכי מעניין בסדרה לדעתי. הרי TP יכל בקלות להיות משחק N64 וזלדה MM משחק WII אם היו מחליפים בינהם את הגרפיקה ותאריך היציאה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 דצמבר 2016, 17:36

דווקא על MM לא הייתי ממליץ לשחקן חדש, כי הוא הכי פחות ״זלדאי״ מבין כל המשחקים הקנוניים, למרות שאין ספק שהוא בין הטובים בסדרה. עדיין, TP הוא לדעתי הטוב בסדרה אם מסתכלים על כל משחק בנפרד, לא באופן יחסי לתקופה. וסיימתי את כל הזלדות הקנוניים שיצאו עד היום (חוץ מאלה שבאו לפני LTTP ואלה של הגיימבוי).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2016, 18:08

אתה באמת חושב שיש "באופן יחסי לתקופה" בסדרה התלת מימדית? הרי TP יכל באותה מידה לצאת לפני OOT מכל בחינה חוץ מאשר הגרפיקה. אין להם באמת תקופה כי הם כולם מיושנים באותה מידה. אין לי נסיון עם SS אבל אני חושב שWOTW הולך להיות הזלדה הראשון מאז OOT ששונה בצורה כלשהי מבחינת מה שמתקשר לתקופה שבה הוא יוצא (שליטה, מערכות גיימפליי וכו').

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 דצמבר 2016, 18:57

DrKeo כתב:אתה באמת חושב שיש "באופן יחסי לתקופה" בסדרה התלת מימדית? הרי TP יכל באותה מידה לצאת לפני OOT מכל בחינה חוץ מאשר הגרפיקה. אין להם באמת תקופה כי הם כולם מיושנים באותה מידה. אין לי נסיון עם SS אבל אני חושב שWOTW הולך להיות הזלדה הראשון מאז OOT ששונה בצורה כלשהי מבחינת מה שמתקשר לתקופה שבה הוא יוצא (שליטה, מערכות גיימפליי וכו').

הכוונה היא שביחס לתקופה, OOT הדהים ו-TP לא. אבל כשאתה מסתכל על שני המשחקים היום ועורך השוואה אובייקטיבית, TP הוא משחק טוב יותר מכל בחינה כמעט. לגבי BOTW, הוא אכן נראה כמו שינוי משמעותי, לא יודע אם לטובה. נחיה ונראה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 דצמבר 2016, 23:53

סיימתי את ה"עלילה הראשית" של SUN. אני האלוף וכל הכבוד לי. הקרב האחרון ממש היה לי קשה וניצחתי בזכות אסטרטגיה זולה של מלא פריטי ריפוי.
קטע קצת מסריח (שלא פגע בי) זה שהם לוקחים אותך בסדרה של סרטוני מעבר מהקרב האחרון בליגה ישירות לקרב נגד פוקימון אגדי, כך שחייבים לתפוס אותו ואם מפשלים צריך לחזור לא מעט אחורה. הצלחתי לתפוס אותו בניסיון הראשון, אז לפחות זה.

אחרי שהפכתי לאלוף, קיבלתי מכתב מסתורי שבעצם הוביל אותי לקווסט פוסט קרדיטס מגניב למדי. אני בהחלט הולך להמשיך לשחק. יש לי עוד ממש הרבה מה לעשות בAlola ואחרי 45 שעות, זה עדין לא נמאס. האמת שהייתי שמח אם היו אומרים לי "הנה כרטיס לספינה לKANTO. תראה להם איזה חזק האלוף של ALOLA!", אבל זה לא יקרה :(

יש לי מעל 100 פוקימונים. בסופו של דבר, בXY לא ניסיתי לאסוף ולפתח פוקימונים ותפסתי יותר איכשהו. פה ממש לקחתי את הזמן ולקחתי איתי פוקימונים לפתח וסיימתי עם מספר דומה של פוקימונים. גם עדין יש לי פוקדקס מוגבל עם 200 ומשהו פוקימונים ולא אחד עם ה800+ שיש באמת.בטח מתישהו בקרוב אקבל שדרוג לפוקדקס עולמי או משהו בסגנון.

סה"כ משחק פוקימון פשוט מצוין. הכי טוב אי פעם, לדעתי. מבחינה טכנית, הקפיצה גדולה ומאוד מוצלחת. מבחינת המכאניקות יש המון שיפורי Quality of Life מתבקשים ונהדרים. עיצוב אומנותי מושלם למדי. להפתעתי הרבה, סיפור ממש נחמד וכיפי. דמויות שאשכרה אכפת לי מהן וזכרתי אותן. אני רוצה להמשיך לשחק כדי לגלות כמה דברים בנוגע לסיפור. העולם מרגיש מאוד אורגני וזה גרם לי לאהוב את האזור יותר מכל אזור אחר (חוץ מKANTO).
סופר מומלץ. ממש נהניתי ממנו ובטח אמשיך להנות עוד כמה שעות טובות. אולי אחרי שאסיים איתו אחזור לשחק OVERWATCH סוף סוף.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 דצמבר 2016, 18:30

טוב התחלתי את אנצארטד 4
הכנסתי בהגדרות דיבוב ספרדי, אבל כתוביות באנגלית
ככה אני מנסה לשפר את הספרדית שלי

לא ממש מזיז לי העלילה במשחק כזה
ככה שלא חושב שיהיה בעיות

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 25 דצמבר 2016, 03:04

לא שיש לי התנגדות שתשפר את הספרדית שלך אבל אתה פשוט תפספס את אחד מהאלמנטים היותר חזקים במשחק הזה.. יעני הסיפור בפרט (בדגש על הדמויות) והפרזנצטציה בכלל אלה הסיבות העיקריות לשחק באנצ'רטד האחרון. אם אתה סתם מחפש לירות באנשים יש משחקים לא פחות אם לא יותר טובים לשחק.
נערך לאחרונה על ידי idan ב 25 דצמבר 2016, 03:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2016, 03:06

זה כל כך הזוי...

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 דצמבר 2016, 08:31

אני חושב שזה בדיוק הביטוי "נו אהבלה אספניול"...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 דצמבר 2016, 10:33

בחיים לא נתקלתי בהודעה... נקרא לזה "משונה" פה בפורום. או בכל פורום משחקים. כאילו, את פוקימון ושות' הוא לא ישחק בספרדית, אבל אנצ'רטד, משחק עם עלילה ועוד הטובה ביותר בסדרה - פה הוא יתאמן על השפה :D הזוי לגמרי.

ולנושא אחר - המשכתי סוף סוף לשחק קצת בגירס 4 ואני ממש ממש ממש נהנה. ההתחלה קצת פחות זרמה לי, עכשיו אני בסוף האקט השלישי, איפה שיורדים במעלית הענקית הזאת... פשוט משחק כיף.
זה גם אומר שעכשיו אני יכול להצטרף לאונליין כי אני לפחות יודע את הכפתורים... הבעייה היא עדיין שאין לי זמן לעשות זאת אבל אני אשתדל יותר :/

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 דצמבר 2016, 11:16

לאסקין אני בטוח שגם תמשיך להינות בגירס, הוא מאוד מהודק ואין כמעט "קופי פייסט" בצורה שאתה משתעמם. (למרות שלעיתים זה צפוי). ויאללה - תבוא לאונליין...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 דצמבר 2016, 11:40

אז ראיתי ווי אצל בן דוד שלי... למישהו יש משחקים להלוות לי? יש לי רק דונקי קונג
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 דצמבר 2016, 18:17

swiss-the-engine כתב:אז ראיתי ווי אצל בן דוד שלי... למישהו יש משחקים להלוות לי? יש לי רק דונקי קונג

מניסיון,הרבה מאוד מהWii בארץ פרוצים
אחת הבעיות הגדולות במשחקים מקורים, זה הגנה אזורית
תבדוק את האזור של הקונסולה לפני

בעניין אנצארטד, שיחקתי את כל הקודמים
כולל המשחק לויטה, ואף פעם לא התחברתי לעלילה
וחוץ מזה יש כתוביות

בעניין פוקימון,אין דיבוב בכלל, אז לא רלוונטי

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 26 דצמבר 2016, 10:01

משנה קצת את הנושא לאיך אתם משחקים- או סקירה קצרה על הסטים קונטרולר.
דבר ראשון ששמתי לב שהדלקתי את הקונטרולר הוא הרעש המוגזם שיוצרים הטאצ' פאדס שמשתמשים בהם, כאילו היה המוצר היה צריך לעבור במפעל עוד סבב של בקרת איכות.
מעבר לזה הקונטרולר בנוי טוב והתוספת של שתי הלחצנים מתחת לקונטרולר מצויינים ונכנסו לשימוש טבעי במשחקי FPS, הטאצ' פאד הימני מצריך קצת הסתגלות ולא אינטואטיבי כמו הג'ויסטיק במשחקים מהירים.
במשחקים של סטים הוא עובד מעולה, יש אינספור אפשרויות להתאמה אישית המקשים לצורה שנוחה למשתמש, למי שעבר משלא של פלייסטיישן לזה של סטים הרטט ירגיש חלש עד בלתי מורגש.
במשחקים שעובדים תחת חנויות אחרות כמו יופליי או GOG המצב קצת יותר מסובך, אין אופציה לשינוי מקשים או הגדרה של הקונטרולר כבקר הראשי והתגובות של הבקר מרגישות לי קצת בדיליי, בעיקר דרך GOG. יש אופציה לשגר את המשחקים דרך סטים אבל עוד לא ניסיתי אותה.
בינתיים מרגיש כמו תמורה טובה לכסף.
נערך לאחרונה על ידי Baba Yaga ב 26 דצמבר 2016, 10:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 דצמבר 2016, 10:23

לא אמרת טאקי סגור - אז משנה נושא בחזרה לאיזה משחק אתם משחקים

התחלתי קצת את WD2. סה"כ הוא מתחיל סבבה, נותן לך חופש מההתחלה. מה שכן בינתיים השליטה הייתה די קופצנית בשבילי, הרבה פחות מהודקת ממה שאני רגיל מAC (ובכל זאת ציפיתי מיוביסופט). יש לא מעט אפשרויות שליטה על דברים וזה לא לגמרי אינטואיטיבי מייד על ההתחלה. בנוסף השליטה במכונית הייתה מאוד קופצנית, אולי בגלל שבמקרה המכונית הראשונה שלקחתי הייתה מכונית ספורט והיה מאוד קל להתפרע. היה קשה לשלוט בה ודי מהר חירעתי אותה.

מצד שני נראה שיש עלילה נחמדה, המשימות עם הרבה חופש לעשות ולהתקדם איך שנראה לך. בהתגנבות או בניטרול מי שאתה לא רוצה. לא בדקתי עדיין כל מני משימות צד ודברים, רק קצת שיחקתי בהתחלה.

אכתוב עוד בהמשך.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 דצמבר 2016, 11:30

avive כתב:במשחקים שעובדים תחת חנויות אחרות כמו יופליי או GOG המצב קצת יותר מסובך, אין אופציה לשינוי מקשים או הגדרה של הקונטרולר כבקר הראשי והתגובות של הבקר מרגישות לי קצת בדיליי, בעיקר דרך GOG. יש אופציה לשגר את המשחקים דרך סטים אבל עוד לא ניסיתי אותה.
בינתיים מרגיש כמו תמורה טובה לכסף.

יש סיבה למה יש את המילה "סטים" בשם של השלט :) .

ממה שהבנתי אתה חייב להוסיף משחקים לסטים כדי להשתמש בהם הם השלט. זאת ממש לא בעיה אבל לפעמים צריך לשחק קצת עם משחקים שפועלים דרך לאנצ'ר (כמו אוריגין או יופליי) ולהוסיף גם אותו לסטים.

אגב, ראיתי שיש משחקים בסטים שבדף החנות שלהם כתוב שהם מותאמים לשלט הסטים. מה הכוונה ? המפתחים יצרו פרופיל בעצמם ? או שאפילו רואים את ה-prompts של השלט ?

קח לדוגמא את החלון שנפתח ב-1:00. לא שיחקתי במשחק אבל לי זה נראה כמו משהו שמעוצב ייעודית לשלט הסטים:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 9 אורחים