ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי bozeman » 15 דצמבר 2016, 15:45

לא התערבנו במקרה שזה מה שיהיה בסוף?

עדיין עצוב
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 דצמבר 2016, 18:28

מצחיק איך אנשים קופצים פה למסקנות מהקצה לקצה
כרגע מה שידוע לנו, זה קונסולה שיכולה להריץ משחקים
ברמה של הWiiu

היתר שמועות והערכות
וזה שהטכנולוגיה יחסית ישנה, לכרטיס מסך, לא אומר יותר מידי
אולי זה רק x1
ואולי משהו כמו שני x1
מישהו באמת יודע?

מה המחיר של הקונסולה ומשחקים?

מה זמן הבטריה?

אנשים פה דיברו על צד שלישי
אישית לא חושב שזה באמת יחזיר צד שלישי לטווח ארוך
השאלה הגדולה מבחינתי צד ראשון ושני
כל נינטנדו על פלטפורמה אחת, ולא שתיים

אלה עם עישון משהו דבילי, ועוד שנה ישחררו ניחת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2016, 18:34

מקסוול הרבה פחות יעיל מבחינת צריכת חשמל אז גם הזמן סוללה יהיה גרוע יותר. הX1 כבר חזק מהWIIU אבל לא בהרבה. כרגיל נינטנדו תוקעת אותנו עם טכנולוגיה יחסית ישנה בקונסולה (למרות שיחסית לדורות הקודמים, לפחות עכשיו זה 3 שנים ולא 6).
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 דצמבר 2016, 19:12

אבל מה אתה מצפה מנידת,לא במחיר של מכונית?
לעשות משהו בכוח של xbo one, בנידת
אפשרי היום, אבל מאוד מאוד יקר

אני מדבר על מעל 1000 דולר
וגם אז חברות צד שלישי יברחו

צד שלישי אפילו למאק, כבר לא עושות כימאט פורטים
למרות שהרבה משחקים יכולים לרוץ על אותה החומרה
בחלונות, בהגדרות נמוכות
אבל הם לא עושים גרסאות osx

לns אותו המצב
בטח ניראה פורטים מהאנדרואיד
ופחות מps4

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2016, 20:28

מה הקשר ניידת? מה הקשר מחיר? ארכיטקטורות חדשות ותהליכי יצור קטנים יותר הם יעילים יותר, מתאימים יותר לקונסולות קטנות וזולים יותר. זאת בדיוק הסיבה שאתה מקבל אחרי כמה שנים סלים זולה יותר, קטנה יותר, שקטה יותר ויעילה יותר. NVIDIA השחילו את נינטנדו בהסכם כנראה, אני לא רואה שום סיבה ביקום להשתמש בתהליך יצור גדול ומיושן על ארכיטקטורה בת 3 שנים חוץ מאשר שאיכשהו זה השתלם לNVIDIA והם היו מוכנים למכור לנינטנדו את זה במחיר סבבה. אולי נינטנדו פשוט קבלו את הפסי יצור של ה-X1 של השילד וזה חסך להם לבנות מפעל או משהו כזה, ממש לא ברור לי כל העניין.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 דצמבר 2016, 20:41

אני מבין ממה שאתה אומר שזה פחות טוב מבחינת בטרייה וכאלה אבל לפי מה שכתוב בלינק שהבאת הם מעריכים שלקונסולה יהיו ביצועים של יותר מ 1 teraflop שזה די קרוב לאקס בוקס נראה לי.. אז על מה הדיכאון? נשמע כמו התרחיש האופטימי בכל מה שקשור לנינטנדו, בוודאי מאחר ומדובר גם בקונסולה ניידת אחרי הכל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 דצמבר 2016, 21:38

DrKeo כתב:מה הקשר ניידת? מה הקשר מחיר? ארכיטקטורות חדשות ותהליכי יצור קטנים יותר הם יעילים יותר, מתאימים יותר לקונסולות קטנות וזולים יותר. זאת בדיוק הסיבה שאתה מקבל אחרי כמה שנים סלים זולה יותר, קטנה יותר, שקטה יותר ויעילה יותר. NVIDIA השחילו את נינטנדו בהסכם כנראה, אני לא רואה שום סיבה ביקום להשתמש בתהליך יצור גדול ומיושן על ארכיטקטורה בת 3 שנים חוץ מאשר שאיכשהו זה השתלם לNVIDIA והם היו מוכנים למכור לנינטנדו את זה במחיר סבבה. אולי נינטנדו פשוט קבלו את הפסי יצור של ה-X1 של השילד וזה חסך להם לבנות מפעל או משהו כזה, ממש לא ברור לי כל העניין.

אבל אנחנו לא יודעים את המחיר בכלל
אחת הבעיות הגדולות בWIIU ,היה עלות תועלת

מחיר לאומת מה שמקבלים ,נכון החומרה הייתה מיושנת מההשקה ,אבל לא כמו הWII המקורית בהשקה
שהWIIU הושקה ,המתחרות היו PS3 ו360 ,למעשה כמו הWII האורגינלית ,והWIIU הייתה חזקה מהPS3\360 מבחינת חומרה

אבל היו כמה בעיות ,אחד מהם המחיר ,במקום 250$ לגרסת הפרימיום ,ולהוציא רק את הגרסה הזאת
נינטנדו החליטו ללכת על 350$ לפרימיום ו300$ לרגילה
זה לקונסולה בלי ארד דיסק אמיתי ,ובלי אפשרות לנגן סירטי בלו רי וDVD ,שPS3 סלים אני חושב נמכרה כבר אז באיזה 250$

שהWII יצא זה היה 250$ מול 400-500 למתחרות ,נכון היה גימיק והכל ,אבל גימיק כזה מצליח באמת רק שהמחיר גם טוב מספיק

אנחנו לא יודעים את מחיר הNS ,לא יודעים את החומרה הסופית ,לא יודעים על שרותים קימים או לא קימים במערכת ההפעלה
לדוגמה זה יכלול את שרות המשחקים בענן של הנווידה ? לא יכלול ? ,זה לא הכי רלוונטי לישראל
אבל רלוונטי לאזורים מסוימים בעולם ,למי שלא יודע זה שרות שמאפשר להריץ משחקי PC ,דרך ענן ,על חומרה שלא יכולה להריץ את זה באופן טיבעי
יש את זה בסילד טאבלט וTV ,למרות שאני בחיים לא ניסיתי להשתמש בזה בטאבלט שלי ,זה קיים

זה כלול בעסקה ? לא כלול ?
יש הסכם שהנווידה לא תתחרה ישירות בנינטנדו ? ,לדוגמה לא ראינו טאבלט מהם מאז הK1 שיש לי

יש הרבה שאלות
חומרה יחסית חלשה ,אבל התחנת עגינה כלולה פלוס מאריו רציני בקופסה בהשקה ב250$ ? ,זה יכול להצליח טוב
350$ לא כולל כלום ? ,כישלון ענקי
הם בטח לא יתנו להריץ אנדרואיד באופן רישמי ,כי אז מה הטעם להוציא קונסולה ?
ויש הרבה שאלות מה המערכת הפעלה תאפשר ומה לא

GPS ? ,ניווט בנסיעה ? ,בטח יהיה יוטיוב ונטפליקס ,אבל זה יש בהכל היום
גרסאות שכוללות מודם סלולרי ?
איך הדפדפן ?

ה3DS לא קרובה מספיק להחליף טאבלט ,מכמה סיבות ,גם לא הWIIU ,שם זה כבר פספוס שלא הצליחו לדחוף לפחות ציפ חלש וקצת זיכרון
שלפחות היה טאבלט זול ומנופח מחוץ לבית ,אבל טאבלט

הNS בנויה כמו טאבלט מהתחלה ,תאורטית יכולה להחליף טאבלט ,ופה סימן שאלה גדול על הביצוע בפועל
כי "רק קונסולת משחקים " ,שווה פחות מחיר והמתחרות הן מכונות מולטימדיה ,לא מורכבות כמו PC איכותי
אבל עדין מאפשרות הרבה מעבר למשחקים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2016, 21:44

idan כתב:אני מבין ממה שאתה אומר שזה פחות טוב מבחינת בטרייה וכאלה אבל לפי מה שכתוב בלינק שהבאת הם מעריכים שלקונסולה יהיו ביצועים של יותר מ 1 teraflop שזה די קרוב לאקס בוקס נראה לי.. אז על מה הדיכאון? נשמע כמו התרחיש האופטימי בכל מה שקשור לנינטנדו, בוודאי מאחר ומדובר גם בקונסולה ניידת אחרי הכל.

אני מאוד אשמח אם היא תהיה 1TFLOP אבל אם היא מבוססת מקסוואל לא ברור לי איך היא תעשה את זה. הצ'יפ האחרון שלהם מבוסס מקסוואל היה מסוגל להגיע בגרסה המואצת ל-0.512TFLOPS, כלומר הם יצטרכו להכפיל את הביצועים על אותה ארכיטקטורה. נשמע לי לא פשוט בכלל אבל אם NVIDIA הצליחו אז כבוד להם. תרחיש אופטימאלי זה פסקל, ארכיטקטורה שתהיה כבר שנה בשוק כשתצא הסוויטצ'. הארכיקטורה שהיא כל כך יעילה שהכרטיסי לפטופים חזקים כמו הנייחים. גם אם לא היינו מקבלים איתה עוד כוח, היינו מקבלים זמן סוללה טוב משמעותית.

בגל מקרה, אם היא באמת מקסוואל, יש לי הרגשה שהיא תהיה יותר קרובה לX1 מאשר תעבור את ה-1TFLOP.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 דצמבר 2016, 21:59

טוב נו, עוד חודש נדע בוודאות.. נקווה לטוב :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 דצמבר 2016, 22:00

The Switch's reported use of the custom Maxwell Tegra means the console will have more than 1 teraflop of performance, VentureBeat reports. This would be well below Project Scorpio (6 teraflops), the PS4 Pro (4.2 teraflops), the standard PS4 (1.8 teraflops), and the standard Xbox One (1.3 teraflops).

"The custom Maxwell Tegra (which uses a 20nm process as opposed to the more efficient 16nm process of the Pascal) in the machine is still powerful enough to play Nintendo-style games that rely on quality art over horsepower, but don't expect Switch software to match the graphical fidelity of the highest-end PS4 games," VentureBeat reported.

Sources told the site that Nintendo is in "such a rush" to launch the Switch that it could not wait for the Pascal version of the Tegra processor to be ready for use. Nintendo and Nvidia declined to comment when approached by VentureBeat.

Market researcher Jon Peddie of Jon Peddie Research told the site that it likely won't matter if the Switch is underpowered compared to the competition.

"I don't see Nintendo's strategy as a risk," he said. "Too many pundits and fanboys and investors make a serious mistake when they try to compare and contrast Nintendo with Sony and Microsoft. Nintendo has a niche in the affordable, accessible product, and performance is never a leading criteria for them. It is gameplay and immersion. They are never a technology pioneer. Trying to compare Nintendo to Sony is like comparing a Volkswagen to a Corvette. It's a facetious and fallacious analogy and a discredit to fans who love Nintendo."

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 דצמבר 2016, 10:59

כשהמשחק של מריו יגיע לאנדרואיד, אני לא מתכוון לרכוש אותו לפני שהוא יהיה בהנחה. לא מכיוון שאני חושב שלא מגיע להם הסכום שהם דורשים - המשחק נראה מושקע מאוד. אבל אם נותנים לי להמתין בכל מקרה, אז שווה להמתין עוד קצת, למחיר נמוך יותר. ככל הנראה הייתי רוכש אותו מיידית אם הוא היה יוצא במקביל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 דצמבר 2016, 01:09

They are never a technology pioneer. Trying to compare Nintendo to Sony is like comparing a Volkswagen to a Corvette

אנליסטים מסויימים צריכים שיעור בהסטוריה, הקונסולה הביתית הראשונה של סוני שהייתה מתקדמת משל נינטנדו הייתה הפס3. גם חומרתית וגם מבחינת תוכנה, מבחינת טכנולוגיה עד הWII נינטנדו השאירה לסוני אבק. מסתבר שאורך הזכרון של אנשים הוא פחות מ-10 שנים וכך נמחקות 25 שנים שבהן נינטנדו הייתה הקצה המדמם של הטכנולוגיה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 דצמבר 2016, 06:35

נינטנדו בדרך כלל לא הציגה את החומרה החזקה בשוק
המסטר סיסטם, היתה חזקה חומרתית מהnes

האטרי לינקס, היה דור לפני הגימבוי מבחינת כוח גרפי

הניאו גיאו, היה הרבה יותר חזק מהshe's

נכון היה את הn64, אבל חוסר בכמות אכסון במדיה שלו
מאוד פגע ביכולות הפוטנציאליות שלו

ואפילו בגימקיוב, היה את הxbo, שהיה חזקה יותר

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 דצמבר 2016, 11:26

נחשף פטנט של נינטנדו ,שמאפשר לNS ליכנס לקסדת VR
בגדול כמו סמארטפונים היום
מה שאומר פתרון רחוק מהאיכות של המתחרים הגדולים ,אבל זול בהרבה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 דצמבר 2016, 23:00

נינטנדו תמיד הייתה בקרם הטכנולוגי בקונסולות הביתיות, גם אם מדי פעם עקפו אותם. רק ב-2006 זה השתנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2016, 15:37

DF עם דליפה גדולה על הSPEC של הנינטנדו סוויטצ' ואם חשבנו שמקסוואל הוא חדשה רעה, ה-SPEC פתטי לגמרי. היא אפילו לא X1, צ'יפ בן שנתיים שהיה בקונסולה שעלתה 199$ ב-2015. כשהסוויטצ' מחוץ לדוק היא בסביבות ה-157GFLOPS, כשהיא בתוך הדוק היא בסביבות ה-393GFLOPS. ההשוואה הקלה היא בין סוויטצ' בדוק לבין ONE כשהראשונה 0.4TFLOPS בזמן שה-ONE היא 1.3TFLOPS. אם נקח בחשבון את הניצול FLOP הטוב יותר של NVIDIA, מדובר בפחות או יותר הפרש של פי 2.7 בכוח בין ONE רגילה לבין סוויטצ' בדוק. מחוץ לדוק היא תוכן זהה רק ב-720P במקום 1080P.

מספרים ספציפים:
מעבד - ארבע ליבות ב-1.02GHZ (ניידת) - ארבע ליבות ב-1.02GHZ (נייחת) - ארבע ליבותב- 1.9GHZ (ה-X1 שיש בשילד)
זיכרון - 4GB ב-1.331GHZ (ניידת) - 4GB ב-1.6GHZ (נייחת) - 3GB ב-1.6GHZ (ה-X1 שיש בשילד)
כרטיס מסך - 307.2MHZ (ניידת) - 768MHZ (נייחת) - 1000MHZ (ה-X1 שיש בשילד)

אני פשוט בשוק, איך היא חלשה מה-X1? איך זה קרה? WTF? איך צ'יפ מן המוכן בן שנתיים אפילו לא הצליח להגיע ב"מלא הדרו" לניידת של נינטנדו, פשוט הזוי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 דצמבר 2016, 16:35

ממש לא מבין את נינטנדו
ניראה כמו יתאבדות קיצרנית קונסולות

חוץ ממצב של מחיר 200 $

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 19 דצמבר 2016, 17:09

אז למעשה מדובר פשוט ב-WII U אבל ניידת באמת?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2016, 17:34

Uncle Pey'j כתב:אז למעשה מדובר פשוט ב-WII U אבל ניידת באמת?

קצת יותר חזק אבל כן, נקרא לזה WIIU PRO וניידת. אגב, פסקל יעיל פי 2 מבחינת צריכת חשמל פר FLOP כך שאם הם רק היו עוברים לפסקל במקום מקסוול, הם יכלו לעשות קונסולה עם פי 2 כוח או פי 2 סוללה (או נקודת אמצע בינהן).

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 דצמבר 2016, 18:28

יש לי הרגשה שזה החומרה של הפיקסל טאבלט
אני בעבודה כרגע ולא יכול לבדוק
אבל גם בפיקסל טאבלט יש x1

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2016, 18:38

כבר בצד של הCPU אני יכול להגיד לך שזה לא כי הCPU של הפיקסל רץ ב1.9 בזמן שבNS הוא רץ ב1. בסופו של דבר זה אותו צ'יפ פחות או יותר (אני בטוח שנינטנדו בקשו קצת קוסטמיזציה משלהם), פשוט מהירויות שעון שונות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 דצמבר 2016, 18:41

את האמת, היתי רוצה חומרה של הפיקסל, עם התוכנה
היתה גם של הפיקסל
ולא משהו מאוד מגביל, כמו רוב הקונסולות

נו טוב נישאר לראות את המחיר, ואני ממש ממש לא אופטימי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2016, 19:08

שמועות אומרות 249$, עם החומרה שיש בפנים זה מופקע לגמרי. כמו עם הWII, נראה שהם רוצים לעשות הרבה כסף על כל יחידה שהם מוכרים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 19 דצמבר 2016, 20:50

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב שנינטדו יעשו downclock כל כך פסיכי לgpu זה חיי סוללה. אבל מצד שני,טוענים לחמש שעות מקסימום,כך שאפילו את זה הם כנראה פיספסו..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2016, 21:35

Uncle Pey'j כתב:הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב שנינטדו יעשו downclock כל כך פסיכי לgpu זה חיי סוללה. אבל מצד שני,טוענים לחמש שעות מקסימום,כך שאפילו את זה הם כנראה פיספסו..

כי הם נשארו עם מקסוול, אם הם היו הולכים על פסקל (מחיר? אי זמינות של פסי 16nm?) הם היו יכולים גם להביא יותר כוח וגם חיי סוללה טובים יותר. ממש חבל, ממש.

אגב, הוכרז היום שopengl 4.5, וולקן ו-opengl es יתמכו בסוויטצ׳.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: DrKeo ו־ 27 אורחים