ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2017, 09:04

אגב, יש לנו מספרים של r&d? כי העובדה שנינטנדו עשירה יותר מכל סוני, שלא נדבר מחטיבת המשחקים של סוני, זאת עובדה מדוחות פיננסים. אבל נושא הr&d לדעתי פתוח עד שנחפור מספרים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 ינואר 2017, 09:13

Klayman כתב: (שגם ככה יש לי מחשב בשבילם, אז גם ה PS והאקסבוקס הן מכונות בלעדיים מבחינתי)

נו אז זה לא אומר שעדיף קונסולה של נינטנדו ומחשב? הרי הבלעדיים של XB או PS מאוד קרובים למה שיש במחשב.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 ינואר 2017, 09:21

האכזבה שלי מהסוויטצ' קצת פרדוקסלית. כלומר, אני מאוד מאוכזב, אבל בתור מישהו עם מחשב חזק, הסוויטצ' היא הקונסולה שהכי מתחשק לי לקנות משלושת הקונסולות שבשוק רגע (אולי הסקורפיו תשנה את זה? לא יודע...).
האכזבה נובעת, מבחינתי, מכמה שהסוויטצ' היתה קרובה להיות קונסולה ממש ממש טובה על הנייר. היא יכלה להיות קצת יותר חזקה די בקלות. היא יכלה להיות קצת יותר זולה די בקלות. היא יכלה להיות בלי שלב אנשים מציאותיים מוזרים מחליא (לא בקטע מוגזם... זו באמת ההרגשה שלי כשאני רואה את שלב הדונק סיטי :/) במריו די בקלות. היא יכלה להגיע עם המחבר שלטים המוזר שגם מטעין את השלטים והוא לא סתם חתיכת פלסטיק (צריך לקנות כזה שגם מסוגל להטעין אותם ב30$ בנפרד) די בקלות. הציוד הנוסף שלה היה יכול להיות זול יותר די בקלות.

לשמחתי, חלק מהדברים האלו יכולים להסתדר בשנה-שנתיים הקרובים. היא כנראה תהייה זולה יותר (אלא אם כן יקרה משהו ממש מוזר והיא תהייה ממש מצליחה). יכול להיות שנראה באנדל "פרו" עם שלט שאפשר להטעין. שלט הפרו יכול לעלות בעוד חצי שנה 40$, במקום 70$.
בקיצור, יש תקווה. אולי עד שאכנס לשנת לימודים פחות עמוסה ואעבוד לעיתים קרובות ויהיה לי קצת כסף, אפילו יהיה לי סופר שווה לקנות אותה. עד אז אולי כבר יכריזו על משחק מטרויד מוצלח (כמה זמן לא היה אחד כזה? מאז הWII?) ואיזה IP חדש ומגניב, אז בכלל יהיה כיף. גם לא שיחקתי מריו קארט 8 ותמיד רציתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2017, 10:57

אני איתך שחר, רק עוד כמה משחקים מוכרזים ואולי 250$ בשישי השחור ואני שם, ביחוד אם יתחילו להביא משחק WIIU אליה כי עם הליינאפ הזה הם חייבים ומהר. הדיבור על צד ג' מעניין כי כמו קליימן אני משחק הכל על הPC אבל יש משחקים מאוד ספציפים שיש לי בPC והייתי מאוד שמח לקחת "on the go" כך שאם הגרסת סוויטצ' הייתה עומדת יפה מול ה-PC (באופן יחסי, גם הONE והפס4 לא באמת מצליחות לעמוד מול הPC) אולי הייתי מעדיף את הניידות שלה מול הכוח של הPC. אבל זה לא יקרה כי אין לסוויטצ' תמיכת צד ג'.

אם מישהו מתעניין, DF על זלדה. זאת בעיקר השוואה בין הWIIU לסוויטצ' ורוב ההבדלים נעוצים ב-900P מול 720P, קצב פריימים יציב יותר ו-draw distance.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ינואר 2017, 11:02

קשה לי מאוד להאמין שהסקורפיו תשנה משהו אצלך, שחר... כאילו, "בתור מישהו עם מחשב חזק" - אתה יודע שגם ככה אין דבר כזה יותר "בלעדי" בקונסולה של מיקרוסופט, הכל מגיע ויגיע למחשב.

אני מת לשחק בזלדה ומריו עם הילדה, אבל גם היא קטנה מדי, וגם הקטע של הניידות לא רלוונטי עבורי.
אולי בעתיד הם יוציאו רק את הגירסה הנייחת עם שלטים רגילים וזה יעלה איזה 150 דולר. לדעתי זה ממש אדיוטי מבחינתם לא לעשות את זה כבר עכשיו... כאילו, אני מבין שזה הורס להם לכאורה את כל ה"גימיק" אבל ככה הם גם מפסידים מלא אנשים שאולי כן היו רוכשים אותה בשביל הבלעדיים. כמונו. ב-150 דולר מישהו פה בכלל היה חושב פעמיים? :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2017, 11:06

הם בחיים לא יעשו את זה, זה חותר תחת כל הקונספט. השאלה האמיתית היא איך יכול להיות שקונסולה שמבוססת על צ'יפ שנמכר בקונסולה לפני שנתיים ב-199$, נמכר בגרסה אפילו פחות חזקה בצורה משמעותית ב-299$. הקונסולה הזאת הייתה צריכה להיות 249$, אולי אפילו להפתיע עם 199$, המחיר די הזוי לטעמי למרות שכפאנבוי זלדה אני מתפתה. אולי זה מה שהם סומכים עליו, אנשים כמוני וכמו ארז שישילו את ה299$ בשנה הראשונה.

שמתי את הסוויטצ' ב-wish list באמזון לפני שבועיים ואם רק היא הייתה עולה 249$ או לחילופין רק היה ליינאפ טיפה יותר סביר (אפילו אם זה היה פורטים מהWIIU, לא שחקתי מעולם בWIIU. משהו בקטנה, איזה SSB, מריו 3D וסטאר פוקס פרושים על גבי כל 2017 נניח) היא הייתה אצלי כבר בהזמנה מוקדמת ליום השיגור. אם הם היו עושים את שניהם, לא בדיוק צעד תלוש מהמציאות, הייתי לוחץ על הכפתור כמו השולף הכי מהיר במערב. ממש התאכזבתי מהתצוגה, באמת שלא ראיתי תצוגה כל כך מאכזבת מנינטנדו שנים כי למרות ש-E3 הפכה להיות אצלם כבר סוג של בדיחה, לתצוגה הזאת היה לי הייפ מטורף.

אני חושב שאני הדוגמה המושלמת למעריץ נינטנדו נבגד, אם הם רק היו עושים דברים טיפה אחרת אולי הם היו מצליחים לזכות בנו בחזרה. זה מה שהפיל את הWIIU, זה מה שהפיל את הWII אחרי שנתיים וחצי מצליחות (ואז 3 וחצי שנים של קסטסטרופה) וזה מה שכנראה יפיל את הסוויטצ'. נחזיק אצבעות לירידת מחיר ושנינטנדו תתחיל להתיחס לסוויטצ' בתור היורשת של ה3DS, כלומר שנתחיל לקבל גם את המשחקים שלה; למרות שאני חייב לציין שהליינאפ הנוראי גורם לי לחשוב שהצוותי 3DS עדין עובדים על משחקי 3DS או יורשת 3DS כך שנינטנדו לא באמת אחדה את הניידות והנייחות שלה כאן, הסוויטצ' היא כנראה נייחת נטו לצערנו.

ורק הערת שוליים אחרונה, אם נינטנדו היו מחכים לSOC מבוסס פסקל או אפילו, חס ושלום, וולטה שיוצא בהמשך השנה, הם היו יכולים להוציא גם קונסולה זולה יותר וגם להכפיל את זמן הסוללה (או לחילופין לתת יותר כוח ולתת אותו זמן סוללה או איזשהו באלאנס בין השניים). מאוד חבל לי שהם לא עשו את זה ומאוד ברור לי שהולך לצאת סוויטצ' עוד שנה מבוסס וולטה או פסקל וכל מי שקנה את הגרסה הנוכחית יתבאס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ינואר 2017, 11:17

זה שהם לא יעשו את זה - אני מסכים, אבל הם יכולים... סה"כ בלי השלטים החכמים שלהם ובלי מסך ובטריה - אין סיבה שלא יוכלו לעמוד במחיר של 150 דולר, וזה ישבור לגמרי את כל השוק, לא פחות... כן, אפילו בלי צד ג' חזק הם יכולים לעשות זאת במחיר כזה. זה גם לא חייב להיות במקום, הם יכולים עדיין להשאיר מקום למכשיר הנייד, למקרה שבעתיד תרצה בכל זאת לשחק ככה, אבל למה לא למכור גירסת בסיס ממש זולה? לא מובן לי. כאילו, זו נינטנדו אז אני כן "מבין", אבל זה לא עוזר לי להבין באמת :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2017, 11:37

Laskin כתב:זה שהם לא יעשו את זה - אני מסכים, אבל הם יכולים... סה"כ בלי השלטים החכמים שלהם ובלי מסך ובטריה - אין סיבה שלא יוכלו לעמוד במחיר של 150 דולר, וזה ישבור לגמרי את כל השוק, לא פחות... כן, אפילו בלי צד ג' חזק הם יכולים לעשות זאת במחיר כזה. זה גם לא חייב להיות במקום, הם יכולים עדיין להשאיר מקום למכשיר הנייד, למקרה שבעתיד תרצה בכל זאת לשחק ככה, אבל למה לא למכור גירסת בסיס ממש זולה? לא מובן לי. כאילו, זו נינטנדו אז אני כן "מבין", אבל זה לא עוזר לי להבין באמת :)

האמת, גם בלי להיות "נינטנדו" הם לא היו עושים את זה. זה לחתור תחת כל השטיק של הסוויטצ' ומבלבל את המסר, אם הWIIU למדה אותם משהו זה להיות עם מסר ברור. "יכולים" זה לא באמת פקטור, הם גם יכלו להוציא משהו בכוח של הסקורפיו השנה כקונסולה נייחת סטנדרטית. יכולים זה לא פונקציה אצל נינטנדו :)

מי יודע, אולי אחרי שעבר שלטון איוואטה, דברים ישתנו. הוא זה שדרדר את נינטנדו לזניחת הקור והפסדים של שנים לראשונה מאז בערך אף פעם, אולי יהיה שינוי כיוון אם הסוויטצ' לא תבצע כמו המצופה.

בנושא אחר, קצת מידע מ-DF חושף שלוקח לטעון את הסוויטצ' 3 שעות. יותר מדי זמן לדעתי, טעינה דרך USB-C של המק שלי למשל לוקחת פחות משעה ואני די בטוח שהסוללה של המק גדולה פי כמה מזו של הסוויטצ'. הצד החיובי הוא שבגלל שזה חיבור USB-C סטנדרטי, כל סוללה חיצונית של אנדרואיד USB-C תתאים כך שאולי אפשר להאריך משמעותית את זמן המשחק אם יש למישהו סוללה שכזו.

Noneimportant
Padawan

הודעהעל ידי Noneimportant » 15 ינואר 2017, 11:45

DrKeo כתב:אגב, יש לנו מספרים של r&d? כי העובדה שנינטנדו עשירה יותר מכל סוני, שלא נדבר מחטיבת המשחקים של סוני, זאת עובדה מדוחות פיננסים. אבל נושא הr&d לדעתי פתוח עד שנחפור מספרים.

זה לא נכון בכלל.

אם אתה מדבר על שווי שוק ו/או מנייה, המנייה של סוני כרגע שווה 31.02 ושווי השוק שלהם הוא 39.19B לעומת נינטנדו עם מנייה של 25.85 ושווי שוק של 25.11B

בנוגע להכנסות, בדיווח של השנה הפיננסית שנגמרה ב-31 במרץ 2016, המכירות מ-PSN בלבד (השירות עצמו, לא חטיבת הפלייסטיישן) הסתכמו ב-529.1bn לעומת 504.4bn של נינטנדו.

ככל הנוגע ל-Total Cash, לסוני מחזיקה ב-12.38B (לפי הלינק למניות למעלה) וניטנדו ב-7.43B, אבל לסוני יש גם חובות בסך 9.32B לעומת נינטנדו בלי חובות.
ה-Operating Cash Flow של סוני הוא 6.87B לעומת 320.92M של נינטנדו.
נערך לאחרונה על ידי Noneimportant ב 15 ינואר 2017, 11:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ינואר 2017, 11:48

כן, אבל הם מפספסים פה קהל שלם שלא רוצה לשחק בנייד... ממש קשה לי לראות מישהו קונה את זה, כשהחלק הנייד לא מעניין אותו. ולא חסר אנשים כאלה... למה שמישהו יקנה מכשיר ש-50% מהשימוש שלו, שמייקר את המכשיר משמעותית - פשוט חסר כל משמעות בעיניו?

וכן, הקטע של USB-C נהדר. אין לי כבל אחד כזה בבית כי אין לי אפילו מכשיר אחד שמשתמש בו, אבל זה מראה על חשיבה קדימה והאמת שהופתעתי מאוד שהם עשו את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2017, 12:12

Noneimportant כתב:
DrKeo כתב:אגב, יש לנו מספרים של r&d? כי העובדה שנינטנדו עשירה יותר מכל סוני, שלא נדבר מחטיבת המשחקים של סוני, זאת עובדה מדוחות פיננסים. אבל נושא הr&d לדעתי פתוח עד שנחפור מספרים.

זה לא נכון בכלל.

אם אתה מדבר על שווי שוק ו/או מנייה, המנייה של סוני כרגע שווה 31.02 ושווי השוק שלהם הוא 39.19B לעומת נינטנדו עם מנייה של 25.85 ושווי שוק של 25.11B

בנוגע להכנסות, בדיווח של השנה הפיננסית שנגמרה ב-31 במרץ 2016, המכירות מ-PSN בלבד (השירות עצמו, לא חטיבת הפלייסטיישן) הסתכמו ב-529.1bn לעומת 504.4bn של נינטנדו.

ככל הנוגע ל-Total Cash, לסוני מחזיקה ב-12.38B (לפי הלינק למניות למעלה) וניטנדו ב-7.43B, אבל לסוני יש גם חובות בסך 9.32B לעומת נינטנדו בלי חובות.

דבר ראשון ברוך הבא לפורום :)

האמת שלא בדקתי שווי שוק לאחרונה, פעם אחרונה שבדקתי היה בתקופה של פוקימון GO בקיץ ואז נינטנדו הייתה שווה יותר. האמת ששנים של WIIU וכישלון WII הורידו אותם למטה די חזק, היו תקופות שנינטנדו היו שווים משמעותית יותר מסוני וסך הכל התנודתיות מאוד גדולה, רק לפני שנה המניה של סוני עמדה על 20$ שזה בערך 35% פחות ממה שסוני שווה היום. אז אולי היום ספציפית כחתך מאוד ספציפי בזמן סוני שווה יותר, אם היית בודק לפני חצי שנה זה היה הפוך שוב, אם היית בודק לפני שנה וחצי היית רואה את סוני למעלה שוב ואם היית בודק לפני 4 אז היית רואה שוב פעם את נינטנדו למעלה. זה נזיל אבל הנקודה ברורה, נינטנדו היא תאגיד שלא רק מסוגל לעמוד ראש בראש עם סוני, הם מסוגלים להיות מעליהם כשהם בתקופה טובה. וכמובן שתמיד צריך לזכור שסוני היא מגה תאגיד חוץ מאשר עולם המשחקים עם אולפני קולנוע, לייבל מוסיקה, חטיבות טלביזיה, טלפוניה, מחשבים ניידים וכו' בזמן שנינטנדו היא בדיוק שני דברים, צעצועים וקונסולות.

לאסקין, אני איתך ואני חושב שהרבה מאוד זמן אמרתי בויכוחים שונים עם גיא כאן שאני חושב שהדרך ללכת בה זה נייחת שיודעת לדבר עם ניידת וששילוב של השתיים יהיה יקר יתר על המידה למי שרוצה להנות רק מנייחת כמוני או כמוך אבל הכיוון של נינטנדו מאוד ברור וברגע שמתחייבים למסר שכזה אתה לא יכול לחתור מתחתיו בצורה שכזו.

ובנושא יותר ענייני, הנה קצת גיימפליי של משחקים החדשים. מריו החדש (כדאי לקפוץ ל-15:30 שם הגיימפליי מתחיל):

גיימפליי של זלדה, מתחיל ב5:30:

מריו קארט 8 דלוקס (גיימפליי מתחיל ב7:10 אבל לפני זה יש קצת UI ומסכי בחירת דמויות אם מעניין מישהו לראות):

בומברמן NSW:

סוניק מאניה:

ויש משהו משעשע בקונסולה מלאה שהיא קטנה יותר ואלגנטית יותר מאשר הטאבלט הבזוי של הWIIU:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ינואר 2017, 12:38

אני חושב שלמרות שהם עקשנים יותר - אם מיקרוסופט סובבה את האסטרטגיה שלה מכל מני בחינות בגלל תגובות הגיימרים - גם נינטנדו עשויה עוד לעשות פה 180 מעלות...
אבל אם הייתי צריך להמר אז בטח לא הייתי מהמר על האופציה הזאת :/ וזה מה שמעצבן אותי...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2017, 12:48

Laskin כתב:אני חושב שלמרות שהם עקשנים יותר - אם מיקרוסופט סובבה את האסטרטגיה שלה מכל מני בחינות בגלל תגובות הגיימרים - גם נינטנדו עשויה עוד לעשות פה 180 מעלות...
אבל אם הייתי צריך להמר אז בטח לא הייתי מהמר על האופציה הזאת :/ וזה מה שמעצבן אותי...

אתה תראה מנינטנדו אך ורק הורדת מחיר כתגובה לגיימרים אם הסוויטצ' לא תמכור טוב. בשלב מאוחר יותר תראה אותה עוברת לטגרה מבוססת וולטה או פסקל עוד שנה או שנתיים מה שיתן לה בטח בוסט קטנטן בביצועים ובוסט ענקי בסוללה, אולי אפילו מסך גדול יותר עם סוויטצ' XL או שהיא תהיה קלה יותר ודקה יותר. זאת נינטנדו, אלה הדברים שהיא עושה. אתה לא הולך לראות פה 180 מעלות כי אין להם לאיפה לעשות 180 מעלות, הקנוסולה יצאה והיא מה שהיא.

אגב, אלה הקלטות:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ינואר 2017, 12:57

swiss-the-engine כתב:
Klayman כתב: (שגם ככה יש לי מחשב בשבילם, אז גם ה PS והאקסבוקס הן מכונות בלעדיים מבחינתי)

נו אז זה לא אומר שעדיף קונסולה של נינטנדו ומחשב? הרי הבלעדיים של XB או PS מאוד קרובים למה שיש במחשב.

300$ כולל מיסים ומשלוח בשביל 5 משחקים בדור? נאא..

שלא לדבר על זה שזאת חומרה שיש לי בטאבלט nvidia shield שקניתי ב200$ עוד קודם לכן..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2017, 13:07

אגב, האכסון הוא מיקרו SD XC כך שלמשל שדרוג ל200GB יעלה פחות או יותר 70$. אני לא חושב שמיקרו SD XC מגיעים בגדלים שמעבר ל200GB.

אני עדין חושב שמה שהיה מביא אותי מעבר לקצה הוא אפשרות לחבר את הJOYCONS לטאבלט במצב פרוטרט ואז לשחק במשחקי VC של DS ו-3DS, זה יכל לפתוח ספריות שלמות עבורי כאדם שלא היה בעלים של ניידת נינטנדו מאז הGB המקורי.

הנה הניתוח של DF, עדין לא ראיתי אז אין לי הערות צד בנושא כרגע :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 ינואר 2017, 13:42

Noneimportant כתב:

זה לא נכון בכלל.

אני מאוד מאוד בטוח שבערך כל מה שנרשם פה לא קשור בכלל לנקודה ש"נינטנדו חברה יותר עשירה מסוני". בכלל לא קשור. בכלל. טוב אולי טיפ טיפה. :twisted:
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 15 ינואר 2017, 14:09

ורק אותי הצחיק שאמרו שהסמל של הסווטצ' נראה כאילו הסמל של היינג והיינג התגרשו?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2017, 14:49

swiss-the-engine כתב:
Noneimportant כתב:

זה לא נכון בכלל.

אני מאוד מאוד בטוח שבערך כל מה שנרשם פה לא קשור בכלל לנקודה ש"נינטנדו חברה יותר עשירה מסוני". בכלל לא קשור. בכלל. טוב אולי טיפ טיפה. :twisted:

זה עניין של חתך זמן ועכשיו נפלת על חתך זמן מאוד ספציפי שבו סוני מעל נינטנדו. אם היית מסתכל לפני חצי שנה המצב היה הפוך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 ינואר 2017, 15:09

DrKeo כתב:
Laskin כתב:אני חושב שלמרות שהם עקשנים יותר - אם מיקרוסופט סובבה את האסטרטגיה שלה מכל מני בחינות בגלל תגובות הגיימרים - גם נינטנדו עשויה עוד לעשות פה 180 מעלות...

אתה תראה מנינטנדו אך ורק הורדת מחיר כתגובה לגיימרים אם הסוויטצ' לא תמכור טוב. בשלב מאוחר יותר תראה אותה עוברת לטגרה מבוססת וולטה או פסקל עוד שנה או שנתיים מה שיתן לה בטח בוסט קטנטן בביצועים ובוסט ענקי בסוללה, אולי אפילו מסך גדול יותר עם סוויטצ' XL או שהיא תהיה קלה יותר ודקה יותר. זאת נינטנדו, אלה הדברים שהיא עושה. אתה לא הולך לראות פה 180 מעלות כי אין להם לאיפה לעשות 180 מעלות, הקנוסולה יצאה והיא מה שהיא.

אגב, אלה הקלטות:
תמונה
תמונה

אגב, ככל הנראה למרות הקלטות שאמורות להיות מאוד מהירות, יהיה צריך להתקין משחקים על המכשיר. זלדה לוקח איזה חצי מהמקום שמגיע עם המכשיר, למשל. כלומר, שדרוג מקום יהיה חובה. עוד כמה דולרים על המחיר הכבר מוגזם וחבל.

ממש מוזר הקטע של 3 שעות לטעינה. במיוחד שזה יותר זמן משהקונסולה מסוגלת לרוץ בשימוש הכי מאסיבי שלה (אמרו 2.5 עד 6 שעות, לא?). נראה לי כמו טעות של מישהו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 ינואר 2017, 15:10

אוקי, השילוב של העיר האמיתית עם מריו נראה מזעזע על גבול הביזאר - כאילו מישהו ניסה לדחוף דמות מיקימאוסית במשחק שנראה כמו העולם אמיתי. הסטייל של זלדה לעומת זאת נראה כמו אחד הדברים הכי יפים שיש.

erezronen כתב:אני מופתע כל פעם מחדש שאנשים עדיין משום מה חושבים שנינטנדו תחליט "להתעורר" יום אחד ולהוציא קונסולה שתהיה מתחרה ישירה לפלייסטיישן ולאקסבוקס. מפלס הציפיות בפורום הזה לפני חודשיים-שלושה (קונסולה שבמצב נייד תהיה חזקה קצת יותר מה-Xbox One ובתוך הדוק תהיה חזקה יותר מה-PS4pro וכו') היה מנותק מהמציאות. מנותק מכל מה שנינטנדו עשתה בעשור האחרון.

נדמה לי שלא דיברנו כאן על קונסולה שבמצב הנייד תהיה יותר חזקה מהOne, אלא שבמצב הנייח תהיה במקרה הטוב חזקה יותר מהOne. וזה על סמך ציפיה שחומרה ניידת של 2017 וכוללת תוספת כח של עמדה נייחת, יכולה להתחרות בחומרה נייחת של 2013 (שמלכתחילה לא היתה שיא הטכנולוגיה גם אז).

בפועל הם בחרו ליצור חומרה ניידת ונייחת עם מפרט זהה, וביצועים של טאבלט חזק משנת 2015 (הPixel C של גוגל מכיל את אותו צ'יפסט). זה אומר שהמשחקים יראו מצויין בהשוואה לפלטפורמות ניידות (נכון להיום כנראה שרק האייפד פרו חזק יותר), אבל ממש לא בהשוואה לקונסולות מתחרות בנות 4 על המסך הגדול.

הציפיות שהיו כאן ממש לא היו מופרכות, אבל זה נראה שהאסטרטגיה של נינטנדו היא פוקוס על הניידות של המכשיר ולא על תחרות ישירה על מה שמתחת למסך הטלוויזיה. האתגר האמיתי מבחינתם הוא תמיכת צד שלישי שצריך שתהיה להם גם אם מדובר בסך הכל בפורטים של משחקי קונסולה אחרים, אבל בלי צד שלישי חזק הם יפלו שוב כי לרוב האנשים שקונים רק פלטפורמה נייחת אחת (והניידות של המכשיר היא לא פקטור עבורם) יש בשוק אלטרנטיבות יותר טובות.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 15 ינואר 2017, 15:22

swym כתב:אוקי, השילוב של העיר האמיתית עם מריו נראה מזעזע על גבול הביזאר - כאילו מישהו ניסה לדחוף דמות מיקימאוסית במשחק שנראה כמו העולם אמיתי. .

משהו כזה ?

תמונה

never go full retard.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2017, 17:25

אני רואה בראש את הטיטנים מ-AOT כשאני מסתכל על הבני אדם במשחק מריו החדש. אני מבין שהוא הולך להמון עולמות וניו יורק היא רק מקום אחד מני רבים אבל ממש מוזר לי שזה המקום שהם בחרו שייצג את המשחק. בכל מקרה, כמו שגיא אמר, פריקי לגמרי. בנושא צד ג', כולנו יודעים שהם לא יהיו שם. הסוויטצ' היא WIIU ב1080P (פחות או יותר), כלומר קונסולת דור קודם ואף מפתחת צד ג' לא הולכת להתעסק עם חומרה שהיא לא X86 בשבריר הכוח של הקונסולות הקיימות (שלא נדבר על כל מני סקורפיו או פרו למניהן) עם מעט זיכרון, יותר מדי עבודה למעט מאוד החזר.

השאלה היחידה בקונסולה הזאת היא כמה היא תצליח עם הקז'ואלים כי עם הקור אין לה יותר מדי סיכוי כרגע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2017, 18:29

חדשות רעות על מריו קארט 8 דלוקס, הוא לא יכלול מסלולים חדשים. המצב קרב החדש (חדש? שחקתי בו אינספור שעות בN64 :)) יכלול מן הסתם שלבים חדשים כי לא היה מצב קרב במשחק המקורי אבל מבחינת מירוצים אין באמת הבדל מהמשחק המקורי חוץ מאשר 1080P, דמויות חדשות ומכוניות חדשות.

מצד שני חדשות טובות לסקיירים, גרסת הסוויטצ' היא הגרסה המשופרת של הדור הבא, לא המקור מה360.
גרסת ה-PC המקורית:
תמונה
גרסת הרימאסטר:
תמונה
גרסת הסוויטצ':
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 ינואר 2017, 18:59

DrKeo כתב:
swiss-the-engine כתב:
Noneimportant כתב:

זה לא נכון בכלל.

זה עניין של חתך זמן ועכשיו נפלת על חתך זמן מאוד ספציפי שבו סוני מעל נינטנדו. אם היית מסתכל לפני חצי שנה המצב היה הפוך.

לא הבנתי למה כתבת לי את זה. אני מתכוון שהמטריקות האלה לא כל כך קשורות למי עשירה יותר. אני די בטוח שנינטנדו בכמעט כל מצב היא חברה שריווחית יותר, עם פחות חובות ועם פחות הוצאות תפעוליות מסוני ואני מניח לזה התכוונת ולא מי על הנייר שווה יותר או מי מכניס יותר כסף.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2017, 19:44

אה, לא הבנתי אותך נכון סוויס. גם לזה וגם לזה התכוונתי כי פעם אחרונה שבדקתי את מצב החברות (בקיץ), נינטנדו הייתה גם במטריקות הללו למעלה. בכל מקרה אני לא חושב שיש פה מישהו שמטיל ספק בכך שנינטנדו יכולה להתמודד פיננסית ראש בראש גם עם סוני וגם עם מיקרוסופט אם בא לה, היא עשתה את זה 25 שנים וחבל שאנשים נותנים ל10 שנים עם CEO עם חזון מאוד ספציפי למחוק את זה. גם צריך לזכור שהיא היחידה מכל חברות המשחקים שהייתה רווחית ברצף במשך עשרות שנים, אפילו בדור הקיוב או דור הN64 שהיא נחשבה לאנדרדוג היא הייתה סופר רווחית בזמן שסוני, מיקרוסופט וסגה דיממו כסף.

יש להם את הגב הפיננסי, יש להם את הצוותי הפיתוח האיכותיים, יש להם את ה-IP הכי גדולים בהסטוריה של הגיימינג אבל לצערנו גם יש להם חרדת ביצועים מאוד קשה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים