במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Klayman » 21 פברואר 2017, 21:47

שמח שאתה נהנה ממנו... מעולם לא שיחקתי בו.. זכיתי בו בהגרלה בטוויטר.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 פברואר 2017, 22:37

Nucleus_Dawn כתב:אז הנה דבר מוזר שאני עושה - החלטתי לשחק בFFXIII שוב. כששיחקתי בזמנו ב360, הפסקתי כשהגעתי לGran Pulse. זה בערך 20-22 שעות בפנים וזה בעצם הרגע שהמשחק הופך מלינארי לחלוטין, למשחק עולם פתוח עם side quests והכל.

הפעם אני משחק במחשב (תודות לשיתוף של קליימן) והמשחק רץ לא משהו. רוב הזמן הוא ב60, אבל יש נפילות תכופות. חוסר העקביות קצת מבאס, אבל זה לא כזה משנה במשחק מהסוג הזה ולא פוגם בהנאה. העיצוב האומונתי של המשחק נהדר בעיני. די עקבי ומוזר ומעניין. לא ברמה של FFX, לפי דעתי, אבל עדין מאוד מאוד מוצלח.
מערכת הקרב די נהדרת. היא לא מבוססת על ההתקפות שאתה בוחר לעשות, אלא על תצורת התפקידים שאתה בוחר לקבוצה שנלחמת. דינמית ומעניינת וגם נחמד לצפות בה. לגמרי רואים בה את השורשים למה שנעשה "מעט" שנים לאחר מכן בXV. מרגיש שיש בה כל מיני דברים פחות קריטיים (נניח, אני כמעט ולא משתמש בזימונים) ויש לה בעיה קטנה של שימוש לא חכם ביכולות מסוימות. בגלל שאין באמת זמן לבחור בעצמך את הפעולות, המשחק בוחר אותן אוטומטית ולא תמיד הסדר שהוא בוחר לבצע פעולות אידאלי. אני מניח שאם אאט את מהירות הקרבות אוכל לבחור בעצמי כל פעולה, אבל כיף לי מספיק ככה.

משהו חביב ששמתי לב אליו ומאוד לא מובן מאליו בתקופה שהמשחק יצא - מגיעים לחלק הפתוח במשחק, בדיוק כאשר הדמויות בסיפור החליטו להתעלם מה"גורל" שלהם ומהתפקיד שיישויות דמויות אלים קבעו להם ולהשיג את מה שהם רוצים, בדרך שלהם. בעצם יש חיבור בין המבנה של העולם שאתה חווה כשחקן והמוטיב בעלילה. טאץ' נחמד ומגניב לראות שהם חשבו על זה לפני כל כך הרבה זמן.

נראה שנוצרת לי מסורת של לא לסיים משחקי FF כשאני משחק בהם בגירסא המקורית (זה קרה גם עם X וגם עם XII), אבל כן לסיים אותם שנים אחרי באיזו גירסאת HD (קרה עם X, הולך לקרות עם XIII וכנראה יקרה גם עם גירסאת הHD של XII).

בקיצור, XIII הוא משחק מוצלח למדי, עם הרבה בעיות שאפיינו את התקופה בה הוא יצא ואני מאוד נהנה ממנו. עושה לי המון חשק לשחק בXV.

הממ...מעניין,אני גם רוצה לשחק בו לפני שאני עובר ל-XV. יש לי את המשחק גם בגרסת הפס3 שקניתי באיזה גיימסטופ לפני המון שנים במשהו כמו 5 דולר וגם את גרסאת הסטים. היית אומר שעדיף לשחק בפס3 במקרה הזה כאחד ששיחק בשתי הגירסאות? תמיד רציתי להגיע ל-XIII,אני עדיין זוכר את הטריילר הכרזה שלו שראיתי כשהייתי בן 13 בערך..נדהמתי מהArt design ברמות קשות.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 22 פברואר 2017, 08:01

Horizon: Zero Dawn תפס אותי בהפתעה מוחלטת.

אף פעם לא אהבתי את המשחקים של גרילה. סדרת Killzone היתה בעיני מופת של קשקשת גנרית עם גיימפליי משעמם ובעיות עיצוב מפה ועד להודעה חדשה. הקונספט של Horizon, כמו גם כל מיני טריילרים וקטעי גיימפליי שיצאו בעבר, נראה הרבה יותר מגניב מהמשחקים הקודמים שלהם, אבל העדפתי להיות זהיר ולא להתלהב מראש.
ואז התחלתי לשחק, ולהגיד שהופתעתי לטובה יהיה חתיכת אנדרסטייטמנט.

אני בערך 6 שעות פנימה, פלוס מינוס. מבחינת הסיפור אני בסוף המערכה הראשונה, מה שאומר שקרה אירוע גדול וחשוב שסוף סוף מוציא אותי למסע. זה גם אומר שבפועל לא ראיתי את רוב סוגי הרובוזאורים, יש לי בדיוק שני כלי נשק ועל מלכודות בכלל אין מה לדבר. אפילו היכולת שמאפשרת לי להשתלט על רובוזאורים לא ממש נפתחה לי. בקיצור - אני די בתחילת המשחק.

אבל איזו התחלה זו!

מקורות ההשראה של המשחק ברורים: Far Cry 3 פוגש את Tomb Raider פוגש את The Witcher 3. הגרפיקה, אגב, מזכירה מאוד את האחרון שמקורות ההשראה (נראה מדהים ורץ חלק לגמרי גם על פלייסטיישן 4 וותיקה, אגב). את Fry Cry אני לא כל כך אוהב. את טומב ריידר והוויצ'ר כן. אבל אפילו האלמנטים ה-Far Cryאיים לא ממש מפריעים לי. לצוד רובוזאורים זה כיף גדול, כלי הנשק מרגישים אחלה (למרות שלא אתנגד לקשת יותר עוצמתית) ויש מספיק משאבים מסביב כדי לאפשר לי לשדרג את הדמות או את הציוד שלה לעיתים קרובות, ככה שאני לא מרגיש תקוע כי אני פתאום צריך ארנק גדול יותר אבל החיה שצריך לצוד בשביל ליצור אותו נמצאת בפאקינג צד שני של המפה.

החלק ה-Tomb Raiderי בא לידי ביטוי בעיקר בהרגשה הכללית. איך שאלוי זזה, מדברת, מרגישה. מזכיר לי מאוד את לארה קראפט החדשה. גם קטעי הפלטפורמינג מזכירים קצת את הטומב ריידרים האחרונים (אם כי ב-Horizon הם אפילו פחות אינטראקטיביים, וליפול זה לא ממש אופציה אלא אם כן ממש ממש רוצים). מבחינתי זה לגמרי בסדר גמור.

העולם מרגיש Witcherי. המפתחים ניסו לתת, לפחות בשלב בו אני נמצא, סיפורי רקע מעניינים גם לדמויות המשניות שמספקות סיפורי משנה. אין כאן את רמת ההתעמקות שיש ב-Witcher, אבל זה כן רמה אחת מעל "תביא לי בבקשה צמח מסוג X כי בא לי". כל משימת צד היא סיפור קצר שעומד בפני עצמו בתוך העולם הגדול שסביבו. גם זה אחלה.

באופן כללי, הכל אחלה. כל החלקים מתחברים כרגע בצורה מהודקת לגמרי. הקרבות אחלה, חקירת העולם אחלה, אפילו האינטראקציה עם הדמויות האחרות כיפית. מקווה שדברים לא יתחילו להשבר ולהמרח עכשיו, כשאני סוף סוף יכול לצאת לעולם הגדול ולא לחלק היחסית קטן של המפה בו הייתי סגור עד כה. אבל אני אופטימי.

חסרונות! יש גם חסרונות. הגדול מהם, בינתיים, הוא איכות הכתיבה. המפתחים ניסו להיות The Witcher 3, אבל לא ממש הצליחו. הדיאלוגים עצמם כתובים רע (המדובבת של אלוי ממש מצילה את המצב שם, עם מדובבת קצת פחות טובה זה היה יכול להשמע כמו B-Movie), הטוויסטים יחסית צפויים וגם משהו בבניית הסיפור מרגיש לי, לפחות בנקודה זו, לא עשוי כהלכה.

אבל זה לא מצליח להרוס לי. אני ממש נהנה מהמשחק. ממש ממש. אתמול שיחקתי בו כמעט שעתיים ברצף מהרגע שהתינוקת הלכה לישון ועד שהבנתי שמתחיל להיות לי מאוחר ושאני לא יכול להרשות לעצמי לוותר על עוד שעות שינה בשבילו. זה לא מובן מאליו בשבילי, אבל התקשתי לעזוב אותו.

ובצורה עוד יותר מפתיעה: המשחק הזה קצת גורם לי לחשוש בנוגע ל-Zelda: Breath of the Wild. זלדה זה כנראה המשחק שאני הכי מחכה לו בשנתיים האחרונות, אבל בחיי שהורייזון עושה דברים שנראה שגם זלדה הולך לעשות, ועושה אותם כל כך טוב, שאני ממש ממש ממש ממש מפחד להגיע מזלדה ולהגיד "meh". מקווה מאוד שזה לא יקרה. נראה בעוד שבועיים!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 פברואר 2017, 09:43

כיף לשמוע! כל הביקורות כמעט כל כך חיוביות... וכן, כולן מציינות שהדיאלוגים MEH במקרה הטוב, אבל עם זאת - הסיפור עצמו ממש מעולה ואפילו מפתיע כמה וכמה פעמים, אז מקווה שגם אתה עוד תופתע מהבחינה הזו.\

אני מקווה לקנות החודש פרו איתו, וTLG, אבל לא יודע אם יהיה לי זמן לשחק אז אני בינתיים שוקל בכובד ראש אם לעשות זאת ממש עכשיו או לחכות עוד כמה חודשים ועד אז לנסות קודם לסיים אחד מ-470 המשחקים שיש לי עוד לסיים במחשב :(

אה, וממש קשה לי לראות מישהו בעולם הזה מתאכזב מזלדה... כן, העולם שלו ירגיש לך ריק, הגרפיקה לא תתקרב להורייזן, אבל זה עדיין זלדה מדהים בעולם פתוח עם מלא דברים לעשות והמון מכניקות מקוריות. אין לי ספק שהוא יהיה משחק כמעט מושלם.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 22 פברואר 2017, 10:31

תראה, זלדה זו חד משמעית סדרת המשחקים האהובה עליי. אני בכזה הייפ בחצי שנה האחרונה, שאני דוגם מחדש את כל משחקי זלדה (לא משחק בהם מהתחלה עד הסוף, אבל כן נותן איזה 4-5 שעות בכל אחד). אפילו מ-Skyward Sky הקצת חלש אני נהנה גם עכשיו. המשחק החדש נראה נהדר, והעובדה שאשחק אותו בקונסולה חדשה בטח גם תעלה את מפלס הכיף.

יש פה פשוט עניין של איזונים שלא ברורים במקרה של זלדה. כמה מהמשחק יהיה שוטטות + היתקלות בכל מיני מחנות אויבים + לחימה (מה שהראו בכל קטעי הגיימפליי)? אם זה יהיה רוב המשחק - יש פה חתיכת התנגשות עם הורייזון, והורייזון כאמור עושה את זה מעולה ככה שזו חתיכת תחרות. אם לעומת זאת תהיה יותר התמקדות על פאזלים סביביתיים, חפצים, חידות וכדומה - זה כבר יהיה האיזון שאני אצטרך כדי להפריד בין שני המשחקים ולהצליח לשחק בהם זה אחר זה בלי להרגיש שאני עושה עוד מאותו דבר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 פברואר 2017, 10:44

Uncle Pey'j כתב:
Nucleus_Dawn כתב:
בקיצור, XIII הוא משחק מוצלח למדי, עם הרבה בעיות שאפיינו את התקופה בה הוא יצא ואני מאוד נהנה ממנו. עושה לי המון חשק לשחק בXV.

הממ...מעניין,אני גם רוצה לשחק בו לפני שאני עובר ל-XV. יש לי את המשחק גם בגרסת הפס3 שקניתי באיזה גיימסטופ לפני המון שנים במשהו כמו 5 דולר וגם את גרסאת הסטים. היית אומר שעדיף לשחק בפס3 במקרה הזה כאחד ששיחק בשתי הגירסאות? תמיד רציתי להגיע ל-XIII,אני עדיין זוכר את הטריילר הכרזה שלו שראיתי כשהייתי בן 13 בערך..נדהמתי מהArt design ברמות קשות.

שאלה טובה...
שיחקתי בגירסאת ה360 במקור ולא בגירסאת הPS3. אני זוכר שנתקלתי בירידות פריימים מבאסות באחת הערים היותר עמוסות, אז חשבתי שאולי מדובר בגירסא הפחות טובה מבחינת ביצועים.
עכשיו אני נתקל באותן ירידות פריימים, באותם מקומות (אם כי, הפעם זה לא יורד מ30, אלא מ60), כך שאולי זו בעיה משותפת לכל הגירסאות.

אני חושב שהקפיצה ברזולוציה לבדה מספיקה כדי להצדיק משחק במחשב (בוודאי עם גיימפאד). לזה תוסיף צללים ברזולוציה מאוד גבוהה וAA וכן הלאה ובאמת שאין סיבה לשחק בגירסאת הPS3, כשיש לך את גירסאת המחשב זמינה.
רק דבר אחד - אין בתפריט כפתור ליציאה מהמשחק. כדי לצאת אתה צריך ללחוץ esc (בכל רגע במשחק - לא רק בתפריט). אני אוהב לחשוב שזה פחות חסור השקעה בפורט ויותר קריצה נוסטלגית למשחקי הPC של פעם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2017, 13:28

erezronen כתב:תראה, זלדה זו חד משמעית סדרת המשחקים האהובה עליי. אני בכזה הייפ בחצי שנה האחרונה, שאני דוגם מחדש את כל משחקי זלדה (לא משחק בהם מהתחלה עד הסוף, אבל כן נותן איזה 4-5 שעות בכל אחד). אפילו מ-Skyward Sky הקצת חלש אני נהנה גם עכשיו. המשחק החדש נראה נהדר, והעובדה שאשחק אותו בקונסולה חדשה בטח גם תעלה את מפלס הכיף.

יש פה פשוט עניין של איזונים שלא ברורים במקרה של זלדה. כמה מהמשחק יהיה שוטטות + היתקלות בכל מיני מחנות אויבים + לחימה (מה שהראו בכל קטעי הגיימפליי)? אם זה יהיה רוב המשחק - יש פה חתיכת התנגשות עם הורייזון, והורייזון כאמור עושה את זה מעולה ככה שזו חתיכת תחרות. אם לעומת זאת תהיה יותר התמקדות על פאזלים סביביתיים, חפצים, חידות וכדומה - זה כבר יהיה האיזון שאני אצטרך כדי להפריד בין שני המשחקים ולהצליח לשחק בהם זה אחר זה בלי להרגיש שאני עושה עוד מאותו דבר.

אני לא חושב שהוריזן ישפיע על החווית זלדה שלך, אפילו אם הסיבה היחידה תהיה הצינוקים שלדעתי לא קיימים בהוריזון. נינטנדו יודעים לעשות אוירה מיוחדת, זלדה זה זלדה וזאת הקפיצה המשמעותית הראשונה בפרנצ׳ייז מאז oot כך שמאוד קשה לי להאמין שלא תשאב פנימה.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 פברואר 2017, 17:00

סיימתי היום את אינפרמוס , אור ראשון
לps4
ככל הידוע לי הוא מקדים בסיפור, את שמש שניה, או אח שני
לא זוכר כל כך
שהתחלתי לשחק היום, בגדול משחק חביב לא יותר
אור ראשון הוא משחק מוזל, וסביבה למחיר

הבעיה הגדולה שלי בכל הסדרה הזאת, שהיתי מצפה להרבה יותר אפשרויות הרס, ממשחק כזה
בפועל הוא מאוד סטרילי
אין אפשרות להרוס מבנים, ובעיקר המלחמה נגד אויבים בלי הרבה גיוון, וחבל

מי שלא מרגיש צורך, לסיים סדרות משחקים, יכול לדלג בכיף
אבל מצד שני אין משהו רע במשחק, ויש כיף מסוים
אבל יותר כמו להעביר את הזמן

אין איזה עומק גדול
כמו הוויצ'ר, מבחינת עלילה

או אסטרטגיה כמו טוטל אוור

ולא משהו כיף מאוד , כמו מאריו גלקסי

או מאתגר כמו סופר מייט בוי

אבל אין גם אף דבר מעצבן או שבור
לא צריך לעשות כימאט כל דבר במשחק, כמו ריקור, רק
להגיע לסוף, מה שגרם לי לנטוש את המשחק

ולא נתקלתי באף באג

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 26 פברואר 2017, 08:23

בערך 15 שעות לתוך הורייזון. דעתי עליו לא השתנתה: פשוט משחק פנטסטי.

בשלב מסויים הבנתי את הסיבה שאני כל כך נהנה ממנו: הוא מרגיש הרבה יותר Witcher מ-Far Cry. אני נהנה לחקור את העולם של המשחק הזה כי העולם הזה מעניין ומפתיע, כי הוא מאוכלס בהרבה דמויות ומקומות עם היסטוריה שמעניין לחשוף, כי ממש מעניין אותי לראות לאן המסע של אלוי יוביל אותה בסופו של דבר. על הדרך אני גם נהנה מאוד מהאקשן (שלדעתי קצת יאכזב חבר'ה קצת יותר הארדקוריים ממני, כי המשחק די קל בינתיים וקל מאוד לנצח כמעט כל אויב שנתקלתי בו עד כה באמצעות לחיצה נמרצת על כפתור ההתחמקות, אבל בשבילי זה אחלה).

בשלב זה אני גם מזהה כמה חלקים שהיו יכולים, לדעתי, להיות קצת יותר מהודקים. הגדול ביניהם הוא שאני לא מרגיש שיש אינטרקציה בין הרובוזאורים השונים בעולם. בא לי להתקל מדי פעם בשילוב מעניין של סוגי רובוזאורים שונים שעובדים זה עם זה בקרבות. זה היה מוסיף לאתגר ובאופן כללי הופך את הקרבות ליותר מגוונים, כי כרגע ברגע שלמדתי איך מומלץ לנצח רובוזאור אחד מאותו סוג - למדתי איך לנצח את כולם. כרגע כל סוג של רובוזאור "מתוכנת" באותה דרך, וממש ממש קל לזהות ולצפות את ה-AI שלהם. אם הם היו עובדים ביחד, לעומת זאת (נניח, שהרובוזאורים הקטנים יותר היו מובילים אותי למקום בו אורב רובוזאור גדול יותר), זה היה יותר נחמד.

כמו כן, נתקלתי באיזור אחד בו מזג האוויר משתנה בצורה מתוסרטת ולא דינאמית, וזה די מטופש. כאילו, רגע אחד אני הולך והכל שמש ונעים בסבבה שלי, ואז אחרי שני צעדים אני באמצע סופת שלג מטורפת. ואז אם אני עושה יו טרן וחוזר כמה צעדים אחורה שוב שמש. ושוב שלג. וחוזר חלילה. אני מבין למה עשו את זה ככה (זה באיזור שהוא גבול בין שני מחוזות שונים מעולם, ככה שמעבר מזג האוויר מוסיף לדרמטיות שבמעבר על זה), אבל זה עדיין מרגיש מטופש.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 02 מרץ 2017, 10:58

סיימתי את מד מקס לאחרונה, לא יודע למה קטלגו אותו בתור משחק תפקידים, הוא יותר בכיוון של פעולה בגוף שלישי.
הוא מתכתב יפה עם הסרט האחרון ומוסיף הרבה לור על העולם של מד מקס, במחיר שלו היום שווה לעשות עליו סיבוב.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 מרץ 2017, 13:26

avive כתב:סיימתי את מד מקס לאחרונה, לא יודע למה קטלגו אותו בתור משחק תפקידים, הוא יותר בכיוון של פעולה בגוף שלישי.
הוא מתכתב יפה עם הסרט האחרון ומוסיף הרבה לור על העולם של מד מקס, במחיר שלו היום שווה לעשות עליו סיבוב.

אף פעם לא שמעתי שמתייחסים אליו בתור משחק תפקידים...עד כמה שזה אופנתי בימינו לקרוא לכל משחק עם קצת קוסטומיזציה וסקילים "משחק תפקידים".

משחק סבבה לגמרי. די רפטטיבי אבל סך הכל עושה טוב את מה שהוא מנסה לעשות. וגם יש בו את המדבר הכי יפה ever.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 05 מרץ 2017, 12:12

MGS FREAK כתב:
avive כתב:
אף פעם לא שמעתי שמתייחסים אליו בתור משחק תפקידים...עד כמה שזה אופנתי בימינו לקרוא לכל משחק עם קצת קוסטומיזציה וסקילים "משחק תפקידים".

משחק סבבה לגמרי. די רפטטיבי אבל סך הכל עושה טוב את מה שהוא מנסה לעשות. וגם יש בו את המדבר הכי יפה ever.

אני כמעט בטוח שהביקורות שראיתי עליו ביוטיוב התייחסו עליו כמשחק תפקידים, אולי אני טועה אבל זה לא הפריע לי להנות ממנו בסופו של יום.

הגראפיקה והסביבה של המשחק נפלאה אבל עדיין, המדבר הכי יפה שראיתי במשחק שייך ל-Uncharted 3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 מרץ 2017, 16:47

שניכם טועים. המדבר הכי יפה שראיתם במשחק הוא בJourney, כמובן.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מרץ 2017, 09:29

בUNCHARTED הוא יותר מרשים, בJOURNEY הוא יותר ייחודי, בRDR הוא יותר "חי", בMAD MAX הוא הכי גדול, ובSPEC OPS הוא הכי טראגי :P
אבל הכי יפה לדעתי דווקא בBATTLEFRONT, שם הוא נראה באמת כמעט פוטוריאליסטי.

אה, והתחלתי את HORIZON אתמול...
וואו כמה שהמשחק הזה יפה! בטח עד RDR2 לא נראה כזה עולם פתוח מדהים ומפורט.
אני ממש רק בהתחלה, שיחקנו בפרולוג, שהיה סינמטי בצורה מרהיבה, ורק עכשיו באמת התחלנו את המשחק והיינו צריכים ללכת לישון, אבל מהמעט מאוד שכן יצא לי להסתובב ולהרגיש את השליטה - היא פשוט מעולה, ואני מת לחזק את הדמות ולקבל עוד כוחות ודברים לעשות.
האוייבים היחידים שראיתי בינתיים זזים כל כך יפה, קופצים עלייך ורודפים אחריך לאורך העולם... המשחק מרגיש לי גם מאוד שונה ממשחקים אחרים בסגנון.

בקיצור, מוקדם מדי כדי לחוות דיעה רצינית אבל בינתיים הוא פשוט מעולה.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 06 מרץ 2017, 11:23

Laskin כתב:בUNCHARTED הוא יותר מרשים, בJOURNEY הוא יותר ייחודי, בRDR הוא יותר "חי", בMAD MAX הוא הכי גדול, ובSPEC OPS הוא הכי טראגי :P
אבל הכי יפה לדעתי דווקא בBATTLEFRONT, שם הוא נראה באמת כמעט פוטוריאליסטי.

ובבורדרלנדס הוא הכי ציורי :D
צריך לפתוח סקר.
נערך לאחרונה על ידי Baba Yaga ב 06 מרץ 2017, 11:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מרץ 2017, 11:23

מה עם MGS5? אחת המדבריות אם לא "ה".

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 06 מרץ 2017, 11:29

וטוצאנקה של מאס אפקט? המדבר הכי חייזרי?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 מרץ 2017, 11:32

אם כבר מדבר חייזרי, זה של  homeworld deserts of kharak מדהים למדי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מרץ 2017, 12:30

יש הרבה, אבל מה שציינתי נראה לי הכי טובים בתחומם... המדבר ב MGS V מצויין אבל לא בולט לדעתי בשום צורה יותר מהאחרים שרשמתי, אז למרות שחשבתי עליו ועם כל האהבה - הוא לא עושה את זה יותר טוב מMAD MAX נגיד שגם כן עולם פתוח, ואפילו לא יותר מRDR

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 מרץ 2017, 18:21

תכלס, אין על שלב המדבר במריו.
תמונה
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 מרץ 2017, 08:41

כבר המון זמן, כמה שנים, שאני לא משחק משחקי fps.
מאז cod 4 אין לי באמת זמן להשקיע במשחק מולטיפלייר, ככה שאני משחק רק בשביל הסינגל, והמון זמן שלא נתקלתי בקמפיין fps שבאמת הדביק אותי לכסא.
אל תתפסו אותי במילה אבל עד כמה שאני זוכר משחקי הfps האחרונים שסיימתי היו cod:bo וkz2, לא ששניהם משחקים טובים במיוחד (או יותר טובים ממה שקיים היום) אבל בזמנו כשהייתי קטן יותר וכל מה שחיפשתי היה אקשן בלי מחשבה הם הספיקו לי, עם הזמן התחלתי לצפות מהמשחקים שלי ליותר ובאמת לא יצא לי להתחבר למשחק fps. (שיחקתי בלא מעט, אפילו דום החדש, שאני לחלוטין יכול להבין ולהגיד שהוא משחק טוב, אבל עדיין לא הצלחתי להתחבר).

ואת כל ההקדמה הזאת אני אומר רק כדי להגיד שהקמפיין של tf2 פשוט נהדר.
כאמור, כל כך הרבה זמן לא היה משחק fps שהשאיר אותי על הכסא, אבל tf2 פשוט מדהים, מומלץ בחום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מרץ 2017, 09:21

קניתי אותו ממזמן בשביל הקמפיין ולא יצא לי להתחיל אפילו :(
אבל אחרי שאסיים את BLOOD AND WINE הוא הבא שאני רוצה להתחיל על המחשב

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מרץ 2017, 22:06

היה לי אחלה סופ"ש גיימינג. שיחקתי בDo Laundry: XD Edition. אחרי זה בRoom Cleaner Deluxe ורציתי לשחק גם בDo Those Damned Homework 2, אבל במקום זה הלכתי על Shovel Knight. בזמנו יצאה חבילת התוספות הראשונה ולא שיחקתי בה מסיבה כלשהי. לאחרונה יצאה חבילה נוספת, אז החלטתי להשלים פערים. נזכרתי כמה המשחק הזה כל כך נהדר :D המוזיקה מדהימה. אני חושב שאנימציות הpixel art הן כנראה הכי טובות שאי פעם נעשו.

היום גם שיחקתי איזה שעתיים בAC:S. שיחקתי בו רק שעתיים בזמנו ומסיבה כלשהי לא התחברתי. עכשיו חזרתי וזה הזכיר לי כמה הטרוורסיה בסדרה הזאת התפתחה ולוטשה עם השנים. לאחרונה ברנדון ג'ונס מEZA מסטרים את AC:B, אז ההבדל מאוד חד. גם מערכת הקרב כיפית לי. הרבה יותר זריזה ממשחקים קודמים. הפסקול כל כך נהדר. שכחתי כמה הוא היה מוצלח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 מרץ 2017, 19:10

טוב אז התבלבלתי ולא וטרן בחרתי אלא קומנדר. סיימתי את המשחק. הקטע האחרון בשלב האחרון היה פאקינג קשה. התחלתי איירונמן על וטרן נראה כמה וטרן קל יותר מקומנדר.

ממששששששש אהבתי את המשחק. Right up my alley
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מרץ 2017, 23:02

swiss-the-engine כתב:טוב אז התבלבלתי ולא וטרן בחרתי אלא קומנדר. סיימתי את המשחק. הקטע האחרון בשלב האחרון היה פאקינג קשה. התחלתי איירונמן על וטרן נראה כמה וטרן קל יותר מקומנדר.

ממששששששש אהבתי את המשחק. Right up my alley

אקסקום אני משער? כמה שעות לקח? אני צולל אליו אחרי זלדה.

אני סיימתי את re7 השבוע, איזה משחק נהדר. אפס קשר לסדרה (כלומר יש איזה גזיר עיתון ושבריר של משהו בסרטון סיום, זהו) כך שכל אחד יכול לשחק בו בקלות כמשחק re הראשון שלו. בהתחלה הוא אימה הארד קור ברמות של צואה במכנס אבל ככל שמתקדמים, צוברים נשק ואביזרים שעושים אותו דומה בהרבה לre1-3. המון ניהול מלאי, בחירתה של סופי על מה לקחת ומה לנטוש, אלמנטים של מטרוייווניה (בעצם כל המשחק מתרחש באזור אחד גדול שפותחים לאט עם חפצים ויכולות) והרגשת אימה מאוד חזקה לכל האורך למרות שסוג האימה משתנה ככל שמתקדמים בו. הגרפיקה נהדרת ומי שנהנה ממשחקי ״שיט, יש לי רק עוד 4 כדורים ומשהו רודף אחרי״ אז re7 הוא כנראה המשחק הכי טוב בסגנון.

אחרי re7, התחלתי סופסוף את Titanfall 2, איזה משחק נהדר. רמות פוליש מעולם אחר ושליטה כל כך הדוקה, פשוט מדהים. כל דבר במשחק הזה מרגיש מצויין ועם ״כובד ומשקל״. הירי, הקפיצה, האנימציות, הכל מרגיש כל כך טוב וכשמשלבים את זה עם פייסינג ועיצוב שלבים פשוט נהדרים יוצא תוצר באמת מרשים. הכניסה הכי טובה בשוק הfps מאז cod4.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים