DrKeo כתב:אני איש חלש שקנה סוויטצ'
bozeman כתב:מצד שני זאת קונסולה ניידת - אם היא נופלת - הקונסולה הלכה - זה לא רק שלט, ואם נניח המחברים של הגויסטיקים לא ננעלים כמו שצריך וזה גורם לנפילות - זאת בעיה קשה (גם אם לא בהיקפי ה-360 הנושראים בתחום הזה.)
DrKeo כתב:Bit trip runner 3 יצא השנה בלעדית לסוויטץ׳.
DrKeo כתב:bozeman כתב:מצד שני זאת קונסולה ניידת - אם היא נופלת - הקונסולה הלכה - זה לא רק שלט, ואם נניח המחברים של הגויסטיקים לא ננעלים כמו שצריך וזה גורם לנפילות - זאת בעיה קשה (גם אם לא בהיקפי ה-360 הנושראים בתחום הזה.)
אבל אף אחד לא אמר כלום על הקונסולה, רוב הדיבור הוא על הג'וייקון השמאלי. קונסולה ניידת זאת קונסולה ניידת, אין מה לעשות. גם אם תפיל את האייפון שלך יש סיכוי לא רע שהמסך יתנפץ. צריך פשוט להחזיק אצבעות שאיכות הבניה טובה, שנפילה ראשונה לא תשמיד אותה.
erezronen כתב:DrKeo כתב:bozeman כתב:מצד שני זאת קונסולה ניידת - אם היא נופלת - הקונסולה הלכה - זה לא רק שלט, ואם נניח המחברים של הגויסטיקים לא ננעלים כמו שצריך וזה גורם לנפילות - זאת בעיה קשה (גם אם לא בהיקפי ה-360 הנושראים בתחום הזה.)
אבל אף אחד לא אמר כלום על הקונסולה, רוב הדיבור הוא על הג'וייקון השמאלי. קונסולה ניידת זאת קונסולה ניידת, אין מה לעשות. גם אם תפיל את האייפון שלך יש סיכוי לא רע שהמסך יתנפץ. צריך פשוט להחזיק אצבעות שאיכות הבניה טובה, שנפילה ראשונה לא תשמיד אותה.
אה, דווקא במקרה הנוכחי כן אמרו דברים על הקונסולה: היא שרדה את הנפילה טוב מאוד והמשיכה לעבוד כמו שצריך ובלי שום בעיה (אפילו בלי שריטות על המסך). החלקים שנשברו היו בשלטים עצמם שאפשר להחליף בעלות נמוכה יותר מעלותה של קונסולה חדשה.
אבל כן, בגדול - מכשירים אלקטרוניים רגישים עלולים להשבר כשמפילים אותם. דין ה-Switch כדין כל סמארטפון שאי פעם הכרנו מהבחינה הזו. זו לא נשמעת בעיה ייחודית, ואילולא העמידות של מוצרי נינטנדו קודמים לא היתה כל כך טובה כנראה שזה כלל לא היה מפתיע שהשלטים הנ"ל אכן נשברו כשהפילו אותם.
DrKeo כתב:לפי DF הסוללה מספיקה בזלדה ל3+ שעות ב-50% בהירות או ל-2:37 בבהירות מלאה.
erezronen כתב:DrKeo כתב:לפי DF הסוללה מספיקה בזלדה ל3+ שעות ב-50% בהירות או ל-2:37 בבהירות מלאה.
די מדוייק למה שנינטנדו אמרה.
מספיק לגיחות לשירותים / משחק במיטה לפני השינה / נסיעה ממוצעת באוטובוס ורכבת. לא להרבה יותר מזה. אני מניח שמהר מאוד חברת צד ג' תוציא קייס שכולל גם בטריה נוספת, ונראה לי שלקראת הטיסה הבאה שלי לא יהיה מנוס מלקנות כזה. מצד שני, אני לא חושב שהטיסה הבאה שלי תהיה מתישהו בשנה הקרובה, אז גם זה משהו.
איטליה שלחו את הסוויץ' שלי במהלך הלילה. מקווה שיגיע אליי בתחילת-אמצע שבוע הבא. אנשים סביבי מתחילים לשחק זלדה וזה גורם לציפייה להיות עוד יותר מעצבנת.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים