Laskin כתב:מה ש"הולך פה" זה שנינטנדו שוב אדיוטים ומפספסים אותי בדור הרביעי ברציפות בערך...
וזה מרגיז במיוחד הפעם, כי אני כל כך רוצה להיות חלק מזה, אבל לא מוכן להוציא 300$ על קונסולה ממש חלשה שאני לא אשתמש בחיים בפונקציה הניידת שלה גם ככה...
אחכה לדור הבא, ואולי, אם הם לא שוב יעשו החלטות מטופשות - אני אשחק בגירסה אפילו עוד יותר מושלמת שלו :/

bozeman כתב:אני שוב כותב לפני שקאתי או ראיתי לעומק את הביקורות. אבל אני חושבתי שהתעשיה הגיע למקום שבו גם אם הכל נהדר אבל יש בעיות טכניות מורגשות הוא לא צריך לקבל ציון מושלם, ובכן כי הוא לא מושלם - יש לו בעיות. שיקבל 90 ומעלה, 95 וכו, אבל 100 מושלם?
Nucleus_Dawn כתב:המשחק קצת מעפן מבחינה טכנית. כנראה המשחק עם הFPS הכי גרוע שנינטנדו הוציאה אי פעם. העובדה שהוא גם נהנה מהביקורות הכי טובות שאי פעם קיבל משחק של נינטנדו, מלמדת שהוא עד כדי כך טוב - אפילו הבעיות הטכניות לא עוצרות אותו מלהיות פשוט מצוין.
איזה באסה שאין לי סוויטצ' ושלא יהיה לי בקרוב. הייתי מת לשחק בזה.
Uncle Pey'j כתב:כמו ש-Nucleus_Dawn אמר - כנראה שהוא פשוט עד כדי כך טוב.
bozeman כתב:Uncle Pey'j כתב:כמו ש-Nucleus_Dawn אמר - כנראה שהוא פשוט עד כדי כך טוב.
מה הציון של הסרט הכי טוב בכל הזמנים?
אני לא אומר שאתר לא יכול לתת ציון מושלם למשחק שהוא לא לגמרי מושלם. (ובעיות טכניות מציקות זה לא משהו שברור שאפשר להתעלם), אבל ממוצע של מושלם מכל האתרים? זה צפון קוריאה? זה לטעמי מראה על חוסר בשלות מסויים בעיתונות של התעשיה - שחשבתי שעברנו כבר. שיש מספיק אתרים שהם לא מעריצים שפוטים שישר יתנו 10.
זה לא פוסל שאתר כן יראה לנכון לתת - אבל כולם?
נדב - תתחדש! זה מגיע עם קוד מעקב ומשלח עם שליח? או שאתה נתון לחסדי הדואר?
DrKeo כתב:לא נראה לי שאתם מבינים איך ביקורות עובדות :/
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:לא נראה לי שאתם מבינים איך ביקורות עובדות :/
לא נראה לי שאתה מבין איך ביקורות עובדות.
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:לא נראה לי שאתם מבינים איך ביקורות עובדות :/
לא נראה לי שאתה מבין איך ביקורות עובדות.
מוזר, כי נראה שכמעט כל ביקורת באינטרנט נתנה למשחק 10 ועכשיו יש לו את הממוצע הכי גבוה בהסטוריה כך שהביקורות לא מסכימות איתך. אני מבין יופי איך ביקורת עובדת, דיעה של כתב על משחק, לא רשימה יבשה של פרטים טכנים שמשתכללים בנוסחה לציון סופי. איך GTAV הביא את כל העשיריות האלה עם הFPS הבעיתי שלו?
אתה חושב שסרט שיש בו CGI חצי כוח או תלת מימד לא משהו לא יכול לקבל 5 כוכבים? ברור שהוא יכול, אם הוא ממש טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 32 אורחים