ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Kazz » 02 מרץ 2017, 20:09

להזכיר לכם את הממוצע שמשחק הזלדה האחרון קיבל? המשחק שנחשב לגרוע ביותר בסדרה? המשחק שככל שהזמן עובר אני רק שומע עד כמה לא טוב הוא היה? 5 נקודות זה ההבדל מהמשחק ההוא למשחק החדש שהוא הטוב ביותר בסדרה? להזכיר לכם את הממוצע ש TP קיבל? ואז את הממוצע של הרימאסטר על הווי יו?

משחקי זלדה הם הם דוגמה המובהקת למבקרים בלי פרופורציה שמשתפכים על כל משחק בסדרה וככל שמתרחקים מהשיגור פתאום מתחילים לשמוע סייגים אחר סייגים. כשיסתכלו אחורה על סדרת זלדה ועל משחקים בכלל, מעטים מאוד ייתנו ל Skyward Sword מבט שני, אך הוא עדיין זכה לממוצע 93. טוויילייט פרינסס, שפל הסדרה בכל הנוגע לגיוון ודריכה במקום מחזיק בגאון בממוצע של 95\96.

אולי המשחק החדש ראוי לכל ציון ולכל שבח שנכתב עליו אבל הפרש הממוצע בין שני המשחקים האחרונים לבין ההפרש בהערפת השבחים לא מתיישב. ואני פשוט כבר לא מחזיק מהמבקרים של היום לא לאבד את הראש בציונים.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 03 מרץ 2017, 00:02

Kazz כתב:להזכיר לכם את הממוצע שמשחק הזלדה האחרון קיבל? המשחק שנחשב לגרוע ביותר בסדרה? המשחק שככל שהזמן עובר אני רק שומע עד כמה לא טוב הוא היה? 5 נקודות זה ההבדל מהמשחק ההוא למשחק החדש שהוא הטוב ביותר בסדרה? להזכיר לכם את הממוצע ש TP קיבל? ואז את הממוצע של הרימאסטר על הווי יו?

משחקי זלדה הם הם דוגמה המובהקת למבקרים בלי פרופורציה שמשתפכים על כל משחק בסדרה וככל שמתרחקים מהשיגור פתאום מתחילים לשמוע סייגים אחר סייגים. כשיסתכלו אחורה על סדרת זלדה ועל משחקים בכלל, מעטים מאוד ייתנו ל Skyward Sword מבט שני, אך הוא עדיין זכה לממוצע 93. טוויילייט פרינסס, שפל הסדרה בכל הנוגע לגיוון ודריכה במקום מחזיק בגאון בממוצע של 95\96.

אולי המשחק החדש ראוי לכל ציון ולכל שבח שנכתב עליו אבל הפרש הממוצע בין שני המשחקים האחרונים לבין ההפרש בהערפת השבחים לא מתיישב. ואני פשוט כבר לא מחזיק מהמבקרים של היום לא לאבד את הראש בציונים.

גם TP וגם SS ראויים לממוצעים שלהם, כמובן ביחס לתקופה בה הם יצאו. לדעתי ל-TP מגיע מעל 90 גם ביחס להיום. 95 אולי לא, אבל גם ל-HL2 לא הייתי נותן 95 היום. עבר איזה עשור מאז, לא?

בכל מקרה, אני נוטה להאמין לביקורות, גם אם הסרטונים שראיתי מהמשחק עד כה לא עושים רושם של משחק של 98. כמעט כולם אומרים שמדובר בזלדה הטוב מעולם, אז מה הפלא? עושה רושם שהוא עושה לזלדה מה שמריו גלקסי ומטרויד פריים עשו לפרנצ'ייזים שלהם (או מה ש-OOT עשה לזלדה לפני 20 שנה), אז ממוצע 98 לא מפתיע פה כל כך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מרץ 2017, 01:12

גם לקילזון 2 הבינוני יש 92%, שיט קורה. אבל זלדה BOTW הוא לא עוד זלדה נוסף באותה נוסחה ופשוט צינוקים ממש טובים, זה לא עוד משחק נינטנדו עם שטיק חדש. BOTW הוא משהו חדש לגמרי, משחק מודרני עם מערכות מודרניות ובניגוד לנניח הורייזון שהוא פשוט העתקה של 3 משחקים עם הרבה פוליש, זלדה הוא יצור מיוחד שאין עוד כמוהו. אני לא מבין את ההשתלחות הזאת בזלדה החדש, כאילו כולם משוחדים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 03 מרץ 2017, 01:18

אני ממש לא משתלח, ואהבתי את הקונספט שלו מאז שהוא הוצג כמו שצריך עם גיימפלי. אבל 98? זה פשוט חוסר האמונה שלי שיש משחק כ"כ "מושלם".וקשה לי לקבל שצריך לוותר על הורדת נקודות על הדברים הקטנים - גם ממוצע 95-94 זה היה אומר שהוא מעולה, וזה גם היה אמין יותר בעיני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מרץ 2017, 01:56

bozeman כתב:אני ממש לא משתלח, ואהבתי את הקונספט שלו מאז שהוא הוצג כמו שצריך עם גיימפלי. אבל 98? זה פשוט חוסר האמונה שלי שיש משחק כ"כ "מושלם".וקשה לי לקבל שצריך לוותר על הורדת נקודות על הדברים הקטנים - גם ממוצע 95-94 זה היה אומר שהוא מעולה, וזה גם היה אמין יותר בעיני.

מה זה אמין? איך אתה יודע אם ממוצע הוא "אמין"? בכל מקום שאני קורא או רואה ביקורת, הצד הרע הוא בערך "נפילות פריימים באזורים מסויימים". הלוואי וכל משחק יכל להגיד את זה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 03 מרץ 2017, 07:19

אם כולם חושבים בדיוק אותו דבר - זה פשוט מוזר בעיני. מתי ראית אי פעם שכולם חשבו בדיוק אותו דבר וזה היה משקף?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 מרץ 2017, 07:30

אבל לא כולם חושבים אותו דבר, אלא הרוב (:
אני חושב שציון מושלם לא אומר משחק מושלם, אלא משחק שסך כל חלקיו פשוט הרבה מעבר לעוד משחק מצויין, משהו above and beyond באיכות שלו, אבל לאו דווקא בליטוש.
מכל הביקורות שקראתי לא ראיתי בשום מקום שכתוב בו שבעיות הפריימים הפריעו לו לגיימפליי, וטרחו לציין שזה לא מפריע, אז למה להוריד על זה? יכול להיות מאוד שיפתרו את זה בפאץ׳ או משהו...

זה כן נכון שנינטנדו תמיד קיבלו ״פס״ בכל הקשור למובנים טכניים וגם סדרת זלדה הייתה מקבלת עשיריות על משחקים רחוקים מאוד מלהיות משחקים של עשר (לפי מה שאני שומע כמובן) אבל זה ה״קסם״ של נינטנדו... אני מודה שיש לי צמרמורות בכל פעם שאני שומע את המוזיקה של זלדה, זה משהו שלא קורה לי עם שום משחק אחר וזאת למרות שלא שיחקתי בזלדה איזה 20 שנה.

אבל, הפעם זה לא נשמע כמו המצב... נראה שיש כאן משחק ממש ממש מיוחד, מקורי, עם מלא מכניקות ייחודיות, ולא רק בשונה ממשחקי זלדה אחרים. אם כבר הייתי מוריד לו משהו זה היה על מערכת קרב די פשטנית שסה״כ נראית ככה ככה, אבל זה רק ביחס לשאר המשחק שנראה ״מושלם״.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 מרץ 2017, 08:13

InterAl כתב:
גם TP וגם SS ראויים לממוצעים שלהם, כמובן ביחס לתקופה בה הם יצאו. לדעתי ל-TP מגיע מעל 90 גם ביחס להיום. 95 אולי לא, אבל גם ל-HL2 לא הייתי נותן 95 היום. עבר איזה עשור מאז, לא?

SS היה לא טוב גם ביחס לתקופה בה יצא. כל מה שאני זוכר ממנו בהשקה זה הדיבורים על ה waggle המיותר וה over-tutorializing המטריף שלו. האם בסקירה של משחקי זלדה לאורך ההיסטוריה היית מתעכב לטובה על SS? אני בספק. בעוד שעל HL2 ממשיכים לדבר ואנשים ממשיכים לחזור ולשחק בו (לא סתם למשל הביקורת של יורוגיימר מציינת אותו).

וכן, אישית אני חושב שהייתי נותן ל HL2 אותו ציון היום ואולי אף יותר כי אני חושב שז'אנר ה FPS רק הלך לאחור מאז.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 03 מרץ 2017, 11:14

98 זה לא הרוב, זה אחידות דעות וזה מה שמפריע (או מוזר) לי. וזאת אחידות דעות על משחק מושלם בלי שום חיסרון.
אז אפילו אם אני מקבל שיש שיחשבו שלמרות חסרונות קטנים מגיע למשחק ציון מושלם, זה פשוט מוזר שכמעט כולם יחשבו את זה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 מרץ 2017, 11:47

במקרים מסויימים זה לא כל כך מוזר. יש משחקים אחת לכמה זמן שבולטים באיכות והייחוד שלהם ואנחנו צריכים לעודד דברים כאלה ואחת הדרכים היא לתת להם ציון מושלם ושייזכרו אותם ככאלה (: לפעמים זה חוזר כבומרנג כמו עם GTA IV ולפעמים זה נהדר גם אחרי 20 שנה.
ושוב, זה נכון שלנינטנדו תמיד ״סולחים״ יותר על חסרונות מסויימים אבל הם גם באמת חברה מאוד ייחודית בכל הקשור לגיימפליי. משהו אצלם ״טהור״ יותר מהבחינה הזו. עליי זה כבר לא עובד ברוב המשחקים אבל דווקא עם זלדה הזה נראה לי שהייתי מסכים.
לא נדע עד שנשחק בעצמנו כנראה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 03 מרץ 2017, 13:53

Kazz כתב:
InterAl כתב:

SS היה לא טוב גם ביחס לתקופה בה יצא. כל מה שאני זוכר ממנו בהשקה זה הדיבורים על ה waggle המיותר וה over-tutorializing המטריף שלו. האם בסקירה של משחקי זלדה לאורך ההיסטוריה היית מתעכב לטובה על SS? אני בספק. בעוד שעל HL2 ממשיכים לדבר ואנשים ממשיכים לחזור ולשחק בו (לא סתם למשל הביקורת של יורוגיימר מציינת אותו).

וכן, אישית אני חושב שהייתי נותן ל HL2 אותו ציון היום ואולי אף יותר כי אני חושב שז'אנר ה FPS רק הלך לאחור מאז.

אבסולוטית (כלומר לא יחסית לתקופה), SS הוא הזלדה השני הכי טוב בהיסטוריה לדעתי, אחרי TP. נכון, יש בו הרבה דברים מעצבנים כמו אלה שהזכרת, אבל יש לו את הצינוקים מהטובים בסדרה ועיצוב שלבים מעולה באופן כללי. אני מבין שאתה מאוד אוהב להתעכב על השלילי, אבל מה לעשות שגם יש צדדים חיוביים שמאפילים על השלילי. בנוגע ל-HL2 - מצטער, אבל עולם ה-FPS עבר דרך ארוכה מאז - ביושוק אינפיניט למשל לא רואה אותו ממטר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 03 מרץ 2017, 14:06

bozeman כתב:98 זה לא הרוב, זה אחידות דעות וזה מה שמפריע (או מוזר) לי. וזאת אחידות דעות על משחק מושלם בלי שום חיסרון.
אז אפילו אם אני מקבל שיש שיחשבו שלמרות חסרונות קטנים מגיע למשחק ציון מושלם, זה פשוט מוזר שכמעט כולם יחשבו את זה.

זאת אחידות דעים של 63 אנשים, לא של מיליונים. זה ממש לא בלתי אפשרי של-63 אנשים תהיה אחידות דעים במקרים נדירים ביותר. כנראה שעכשיו קרה המקרה הנדיר הזה. אבל אפילו פה אין אחידות דעים מוחלטת (אחרת הממוצע היה 100 עגול), רק קרוב לזה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 מרץ 2017, 19:05

גם בלי להתחשב בהגדרה של ביושוק כ FPS-RPG או ההיפך, אינפינייט הוא אפילו לא משחק הביושוק הטוב ביותר והיה אכזבה גדולה מבחינת המשחקיות. ושוב, ראה את הממוצע של המשחק ב 2013 ותראה את הממוצע של הרימאסטר ב 2016. איבד 10 נקודות ככה בצ'יק (ועוד הממוצע של הרימאסטר הוא של שלושת המשחקים). אילו FPS יצאו בזמן הזה שעכשיו הם אלו שלא רואים את אינפינייט ממטר?

אותו הדבר אפשר לראות עם הממוצע של סקיירים והרימאסטר שלו וכמה נקודות הוא השיל ב 5 שנים בלבד. מבקרים נוהגים לאבד את הראש ואז להעמיד פנים כאילו מהפכה התרחשה בז'אנר בין שני הציונים.

ובנוגע לפן הטכני, אנחנו כבר רואים את זה 2 דורות ברצף שמבקרים מסרבים להכיר בעובדה שמשחקי וידאו הם שילוב של עיצוב ויצירתיות עם טכנולוגיה וביצועים, והם פשוט לא נותנים שום משקל לסוגיות גרפיות,טכניות וביצועיות בביקורות. עד כדי כך כאשר כשסקיירים מגיע ל 0 FPS על הפס3, זה לא מונע מהם להפציץ בציונים ולתרץ שהמשחק כזה טוב בכל שאר ההיבטים שזה מכפר על כך.

אם מבקרים חוששים לשכלל את הפן הטכני לציון הכולל של המשחק הם צריכים להתחיל לתת שני ציונים נפרדים כשאחד מהם הוא דירוג טכני בלבד.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 03 מרץ 2017, 20:42

ההשוואה לרימאסטרים היא שגויה. רימאסטרים כמעט תמיד זוכים לציונים נמוכים יותר מהמקור. הסיבה לכך היא שמדובר ביצירה לא מקורית, אלא מוצר חדש ומשופר שאתה משלם עליו פרימיום. הציון לא משקף רק את איכות התוכן אלא גם את התמורה לכסף והציפיות מהמוצר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מרץ 2017, 21:46

24 מתוך 64 מבקרים, יותר משליש, נתנו לו ציון נמוך מ-100 כך שציון מושלם זאת לא תמימות דעים. ממוצע 96 היה עושה אותך רגוע יותר? כי איזה שלושה עיתונאים לא מרוצים היו מורידים אותו לשם. היה מרגיש ״אמין״ יותר?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 מרץ 2017, 01:07

InterAl כתב:ההשוואה לרימאסטרים היא שגויה. רימאסטרים כמעט תמיד זוכים לציונים נמוכים יותר מהמקור. הסיבה לכך היא שמדובר ביצירה לא מקורית, אלא מוצר חדש ומשופר שאתה משלם עליו פרימיום. הציון לא משקף רק את איכות התוכן אלא גם את התמורה לכסף והציפיות מהמוצר.

ועדיין תמיד יש בביקורות של רימאסטרים הערות בסגנון איך שהמשחק שהיה כזה מדהים לפני מספר שנים לא רב 'הזדקן' למרות שאין ממש משחקים שיצאו מאז שגימדו אותו.

חוץ מזה, האוסף של ביושוק הוא 3 משחקים אז בהחלט יש תמורה מספקת למחיר. רק שלושה שנים עברו מיציאת אינפינייט לאוסף שמכיל 3 משחקים שלפחות אחד מהם יותר טוב מאינפינייט אבל הממוצע הוא 10 נקודות פחות.

הממוצע של GTA V על המחשב הוא אותו דבר כמו של גרסאות הדור הקודם למרות הפרש 2 השנים. last of us עם אותו ממוצע למרות הפרש השנה בין גרסת הפס3 לפס4. ממוצע דומה של DmC בין ההוצאה הראשונה לרימאסטר. ביונטה 1 וגרסת הווי יו. אז יש ויש, למרות שקשה למצוא דוגמאות של הפרשים של 5 שנים ויותר אבל נראה שזלדה נמצאת בקבוצת המשחקים להם הציון נמוך משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מרץ 2017, 01:22

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 מרץ 2017, 12:19

נינטנדו התעלו על עצמם ועשו קונסולה גרועה יותר מהווי יו. זה מדהים. חומרה בזויה ופוליסות הזויות.

בעיות קישוריות של הג'ויקון השמאלי ועם שלל המלצות מצחיקות של נינטנדו איך להמנע מהן. שוב שוני באיכות המסכים מבחינת הבהירות. הטאבלט מרבה להישרט כשמכניסים ומוציאים אותו מהדוק וכבר השחקנים מייצרים לעצמם פתרונות. ג'ויקונים שאף אחד לא רוצה להשתמש בהם כי הם קטנים ועלובים ורק גורמים לבלבול בכפתורים. הג'ויקונים בתוך הגריפ פתרון נחות. הסיבה היחידה לא להשתמש בפרו קונטרולר היא שהוא לא בתוך החבילה ועולה 70 דולר. קיקסטאנד גרוע ולא יציב. חזרתם של ה friend codes. שמירות משחקים נשמרות בזכרון המובנה במכשיר ולא ניתנות להעברה. התחברת על היוזר שלך בקונסולה אחרת כדי לשחק במשחק שסוף סוף משוייכים ליוזר שלך? אין לך שמירות ותצטרך להתחיל מחדש. קרה משהו לקונסולה וצריך להחליף אותה? נדפקת. חומרה חלשה שאפילו זלדה לא יכול לרוץ כמו שצריך בדוק למרות שבמצב הנייד הביצועים טובים יותר.

מאחל לנינטנדו כישלון חרוץ ושיירד לה כבר האסימון שהיא פוגעת במשחקים שלה בהתעקשות שלה להציע אותם רק על החומרה האיומה שהיא בונה והפוליסות המעליבות שלה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 מרץ 2017, 12:56

אני שמעתי שנינטדו רוצחת ילדים קטנים, בלונדינים, עם עיניים כחולות, כדי להשתמש בדם שלהם כמגביל לביצועים של הסוויטצ'. כלומר, הסוויטצ' הרבה יותר חזקה ממה שאנחנו רואים בפועל, אבל בגלל השימוש בדם של הילדים הקטנים, הבלונדינים, עם העיניים הכחולות, הFPS של זלדה מעפן. :roll:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 04 מרץ 2017, 13:20

Kazz כתב:
InterAl כתב:ההשוואה לרימאסטרים היא שגויה. רימאסטרים כמעט תמיד זוכים לציונים נמוכים יותר מהמקור. הסיבה לכך היא שמדובר ביצירה לא מקורית, אלא מוצר חדש ומשופר שאתה משלם עליו פרימיום. הציון לא משקף רק את איכות התוכן אלא גם את התמורה לכסף והציפיות מהמוצר.

ועדיין תמיד יש בביקורות של רימאסטרים הערות בסגנון איך שהמשחק שהיה כזה מדהים לפני מספר שנים לא רב 'הזדקן' למרות שאין ממש משחקים שיצאו מאז שגימדו אותו.

חוץ מזה, האוסף של ביושוק הוא 3 משחקים אז בהחלט יש תמורה מספקת למחיר. רק שלושה שנים עברו מיציאת אינפינייט לאוסף שמכיל 3 משחקים שלפחות אחד מהם יותר טוב מאינפינייט אבל הממוצע הוא 10 נקודות פחות.

הממוצע של GTA V על המחשב הוא אותו דבר כמו של גרסאות הדור הקודם למרות הפרש 2 השנים. last of us עם אותו ממוצע למרות הפרש השנה בין גרסת הפס3 לפס4. ממוצע דומה של DmC בין ההוצאה הראשונה לרימאסטר. ביונטה 1 וגרסת הווי יו. אז יש ויש, למרות שקשה למצוא דוגמאות של הפרשים של 5 שנים ויותר אבל נראה שזלדה נמצאת בקבוצת המשחקים להם הציון נמוך משמעותית.

כל הדוגמאות שלך מחזקות את הטענה שלי: רימאסטרים נשפטים כמוצרים חדשים שצריכים להצדיק את קיומם ביחס למוצר המקורי. GTA5 ו-TLOU הצדיקו מאוד את קיומם, כי השיפור הטכני שהם הציגו היה משמעותי ביותר (במיוחד GTA5 עם מצב ה-FP שלו). הרימאסטר של ביושוק, לעומת זאת, היה עלוב ומאכזב מבחינה טכנית ולכן גם הציון שלו בהתאם.

ואם ניקח את זלדה לדוגמה: הרימאסטר של OOT ל-3DS היה מדהים (יצרו מחדש את כל הגרפיקה של המשחק + עם אפקט 3D מרשים) ולכן קיבל ממוצע 94, 3 נקודות הפרש מהמקור. הרימאסטר של WW היה מצוין אבל לא מדהים (שיפור גרפי די משמעותי אבל לא הרבה מעבר + רץ עדיין ב-30 FPS), ולכן קיבל ממוצע 90, 6 נקודות הפרש מהמקור. הרימאסטר של TP היה בינוני ביותר (רץ עדיין על 30 FPS עם שיפורים גרפיים מינימליים למדי) ולכן הממוצע שלו היה 86, 9 נקודות הפרש מהמקור.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 04 מרץ 2017, 14:18

אחרי שצפיתי בהרבה סרטונים של זלדה, אני באמת מאמין שאם זה לא היה "נינטנדו גיים" וכמובן "זלדה גיים" וסטודיו אחר היה מפתח את אותו המשחק בדיוק, כולנו היינו מתייחסים למשחק הזה כמשחק אינדי סביר עם גיימפליי מגניב.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 04 מרץ 2017, 14:29

dean כתב:אחרי שצפיתי בהרבה סרטונים של זלדה, אני באמת מאמין שאם זה לא היה "נינטנדו גיים" וכמובן "זלדה גיים" וסטודיו אחר היה מפתח את אותו המשחק בדיוק, כולנו היינו מתייחסים למשחק הזה כמשחק אינדי סביר עם גיימפליי מגניב.

אתה יכול לתת דוגמה למשחק דמוי זלדה שמתקרב לרמה של איזשהו כותר זלדה ראשי? חוץ מזה, יש לא מעט משחקי WiiU של נינטנדו שקיבלו ציונים פושרים למדי. פייפר מריו האחרון, משחק היושי האחרון, דונקי קונג האחרון - כולם עם ציונים שנעים סביב 70 עד 80 נמוך.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 מרץ 2017, 16:06

InterAl כתב:
dean כתב:אחרי שצפיתי בהרבה סרטונים של זלדה, אני באמת מאמין שאם זה לא היה "נינטנדו גיים" וכמובן "זלדה גיים" וסטודיו אחר היה מפתח את אותו המשחק בדיוק, כולנו היינו מתייחסים למשחק הזה כמשחק אינדי סביר עם גיימפליי מגניב.

אתה יכול לתת דוגמה למשחק דמוי זלדה שמתקרב לרמה של איזשהו כותר זלדה ראשי? חוץ מזה, יש לא מעט משחקי WiiU של נינטנדו שקיבלו ציונים פושרים למדי. פייפר מריו האחרון, משחק היושי האחרון, דונקי קונג האחרון - כולם עם ציונים שנעים סביב 70 עד 80 נמוך.

מצטער אבל אני באמת לא מסכים בנוגע לדונקי קונג,כנראה הפלטפורמר הכי טוב ששיחקתי עד היום. ממוצע של 83 בהתבסס על 77 מבקרים ממש לא נשמע לי כמו 'פושר'. המשחק הזה פשוט מדהים,באמת. אני מתאר לעצמי שהוא איבד הרבה נקודות כי הוא פשוט קשה בטירוף..oh well.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 04 מרץ 2017, 17:05

Uncle Pey'j כתב:
InterAl כתב:

מצטער אבל אני באמת לא מסכים בנוגע לדונקי קונג,כנראה הפלטפורמר הכי טוב ששיחקתי עד היום. ממוצע של 83 בהתבסס על 77 מבקרים ממש לא נשמע לי כמו 'פושר'. המשחק הזה פשוט מדהים,באמת. אני מתאר לעצמי שהוא איבד הרבה נקודות כי הוא פשוט קשה בטירוף..oh well.

לא אמרתי שהוא משחק לא טוב, אין לי מושג כי לא שיחקתי בו. הוא רק דוגמה למשחק שהמבקרים לא השתפכו עליו, למרות שהוא משחק 1st party של נינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 מרץ 2017, 20:00

אני מרגיש ממש מגוחך עם כמות הפעמים שאני משנה את דעתי,אבל כרגע אני במרחק קליק אחד מלהזמין את זלדה ל-WII U. אחרי שראיתי את הסרטון של DF שמשווה בין שתי הגירסאות (בקצרה:הסוויץ' כמובן עדיפה ויזואלית ללא ספק אבל מבחינת פריימרייט היא וה-WII U כמעט שוות אחת לשנייה כשהסוויץ' במצב docked וכל גרסא דופקת את את הפריימרייט באיזורים אחרים של המשחק מסתבר :) והתרשמתי מתגובות של אנשים שכבר משחקים במשחק ואומרים שיש ירידות פריימים,אבל לא ברמה של לשבור את המשחק,אני אזמין אותו כבר ל-WII U.
אני מאוד רציתי לשחק אותו בסוויץ',ואני עדיין חושב שבסופו של דבר זה כנראה המכשיר הכי טוב שהוציאו נינטנדו עד היום כשאני שופט רק את הקונסולה as is. אבל! כל החדשות האחרונות על בעיות אמינות שונות כמו ה-blue screen of death הזה,ה-joy con השמאלי הבעייתי שאין לי ספק ש-revision שלו ייצא בעתיד הקרוב,עניין שריטות ה-bezel שכנראה קצת נופח יותר מדי אבל עדיין ברקע ועוד כמה ת'רדים שנפתחים ב-neogaf על מכשירים שלא קוראים את הכרטיס פלאש של זלדה etc.. אני אשב קצת על הגדר ואחכה שהיא תעבור את המחלות ילדות ואז אקבל החלטה.

אני מצרף פה את הסרטון של df:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים