swiss-the-engine כתב:אבל במצד נייד הרזולוציה היא 720
Laskin כתב:נכון, בסלולר כושים את זה אבל אין מה להשוות את הציפיות לתאימות של ניידים לחומרה לעומת קונסולות
DrKeo כתב:6 מה? לעשות איטרציה כל שנתיים או שלוש, זה אומר שעוד 10 שנים יהיו אולי 4-5 גרסאות של הסוויטצ' וביננו אף אחד לא יתמוך יותר בסוויטצ' בת 8. משחקים יוצאים לPC שם יש מליארדי קומבינציות של חומרה, אז לכתוב משחק שעובד על 2 איטרציות זאת הבעיה?
bozeman כתב:אין תמונה... מניח שזה זלדה...
Laskin כתב:DrKeo כתב:6 מה? לעשות איטרציה כל שנתיים או שלוש, זה אומר שעוד 10 שנים יהיו אולי 4-5 גרסאות של הסוויטצ' וביננו אף אחד לא יתמוך יותר בסוויטצ' בת 8. משחקים יוצאים לPC שם יש מליארדי קומבינציות של חומרה, אז לכתוב משחק שעובד על 2 איטרציות זאת הבעיה?
זו בעייה כי אז בעצם אתה אומר שיש לסוויץ' (הנכחי) אורך חיים של 4 שנים. לניידים של נינטנדו זה ממש מעט נדמה לי.
InterAl כתב:כל הדוגמאות שלך מחזקות את הטענה שלי: רימאסטרים נשפטים כמוצרים חדשים שצריכים להצדיק את קיומם ביחס למוצר המקורי. GTA5 ו-TLOU הצדיקו מאוד את קיומם, כי השיפור הטכני שהם הציגו היה משמעותי ביותר (במיוחד GTA5 עם מצב ה-FP שלו). הרימאסטר של ביושוק, לעומת זאת, היה עלוב ומאכזב מבחינה טכנית ולכן גם הציון שלו בהתאם.
omerkot כתב:זה לא זלדה אם אתה לא צריך לנשוף על החיבור של הקסטה לפני שאתה דוחף אותה לקונסולה...
DrKeo כתב:פריקיות נינטנדו קלאסית, כדי לראות כמה זמן שחקת במשחק אתה צריך שהוא יהיה במכשיר במשך 10 ימים.
DrKeo כתב:בדיוק התגובה שלי
כבר רצה כמה ימים שמועה על זה שמתחבא במערכת פיצ׳ר כזה, פשוט היום זה בדיוק 10 ימים לשיגור ומשחקים שאנשים הפעילו בשיגור התחילו להתעדכן עם קאונטר זמן. אחד ההזויים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים