באיחור מאוד לא אופנתי התחלתי לשחק אתמול ב-ori and the blind forest,שיחקתי 3 שעות בערך עד עכשיו וההתרשמות שלי מאוד מאוד חיובית. אומנם לא סיימתי את המשחק ואני גם מניח שלא מעט מהחבר'ה כאן שיחקו בו מזמן אבל תרשו לי קצת לחפור עליו
זה ברור לחלוטין שהמשחק לא מנסה להיות חדשני בשום צורה,אלא לוקח את כל מה שהז'אנר ידוע בו ופשוט מלטש אותו כמעט לשלמות. הכל במשחק מאוד מוקפד,המוזיקה מדהימה(!!),השליטה מדוייקת ולא 'מרחפת' כמו במשחקי ריימן (שאותם מאוד אהבתי למרות זאת) והמשחק מאוד מאוד (!) מאתגר. אני אומנם משחק על hard אבל דווקא מרגיש שזו בול הרמה שמתאימה למשחק וכל התסכולים שהיו לי בעקבות פסילות לא היו באשמת המשחק אלא בעקבות היכולת הבינונית משהו שלי

,וזה בדיוק מה שפלטפורמר איכותי צריך להיות עבור קהל השחקנים שלו. המשחק גם מאוד מאוד מהיר,כלומר אפילו למות ולהתחיל מחדש זה עניין של בערך שנייה ובנוסף המשחק חף מזמני טעינה. המפתחים ממש רוצים לנטרל כל דבר שעלול להציק ולהפריע ולתת לשחקן להתרכז בעיקר באתגר במשחק.
והart style..אוי ה-art style.... מסוג המשחקים שאתה פשוט מרגיש שבא לך לקפוץ פנימה לתוך העולם המקסים שלהם. הכל כל כך מוקפד,אחיד ובאמת ניכר שהמפתחים פשוט שפכו טונות של אהבה למשחק הזה. עלילה,לפחות מהמעט שאני ראיתי,כמעט ולא קיימת אבל הקצת שראיתי מספיק כדי למשוך אותי לתוך העולם של nible ואני מחכה מאוד להמשיך לשחק. אני גם די בטוח שההמשך שלו אמור להיות מוכרז במסיבת עיתונאים של מיקרוסופט ב-E3.
בכלל,המשחק הזה הוא ניצחון לא קטן למיקרוסופט במרחב הקונסולות בהתחשב בזה שהוא לא זמין לפס4.
בקיצור,מומלץ מומלץ מומלץ.