נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 יוני 2017, 17:14

DrKeo כתב:אני חושב שאני היחיד שראה את המסיבה של הPC. אגב היה קטע סופר מביך במסיבה, כשהציגו את the last night, שהבמאי של המשחק התנצל לפני שהוא הציג אותו ואמר שאם תסתכלו בהסטורית טוויטים שלו, הוא מתנצל עליהם והם לא מיצגים אותו. לא טרחתי לראות בעצמי אבל הבנתי שהוא היה מאוד בוטה בתקופת ה"gamer gate".

הוא לא היה כזה בוטה. פשוט מאוד נאיבי ו״אנטי פמיניסט״. הוא התבגר מאז והתייחס לזה והסביר שדעתו השתנתה.

סה״כ הוא דוגמא אידאלית לתומך גיימרגייט. הוא התבגר, הבין שטעה והתנצל. הוא גם לא מתחמק מזה, או מנסה להסתיר. נראה כאילו הוא ממש אחלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2017, 17:24

מישהו רוצה להביא את הטוויטים שלו במקום לכתוב "לא היה כזה בוטה"? :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יוני 2017, 20:16

אני דווקא צפיתי במסיבת הPC קצת, כי המנחה שלהם היה DAY9 ואני מאוד אוהב אותו... לא ידעתי שהוא כזה ענק, הוא תמיד יושב בTWITCH
:D

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 יוני 2017, 20:18

DrKeo כתב:מישהו רוצה להביא את הטוויטים שלו במקום לכתוב "לא היה כזה בוטה"? :)

אין לי כוח לחפש,אבל אני חושב שהם מסתכמים בלהתלונן על אניטה סארקיסיאן באופן הרבה פחות אלים ונורא מאיך שרבים אחרים בחרו להתלונן עליה, טוויט שבו הוא אמר שהוא אנטיפמיניסטי וטוויט שבו הוא אמר שגיימרגייט זה על אתיקה עיתונאית.

בקיצור, הוא היה נאיבי וטעה. מאז הוא הבין את זה והתנצל. אני לא חושב שצריך לחפור לו בעבר ולהציק לו עם זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2017, 22:08

אני לא יודע כמה זה התבגר (להתחשב בזה שעברו שנתיים מהטוויטים האלה) כמו ש"יש לי משחק וידאו גדול בדרך וכדאי מאוד לא לעורר שדים".

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יוני 2017, 22:28

ב-די-יוק^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 יוני 2017, 22:52

DrKeo כתב:אני לא יודע כמה זה התבגר (להתחשב בזה שעברו שנתיים מהטוויטים האלה) כמו ש"יש לי משחק וידאו גדול בדרך וכדאי מאוד לא לעורר שדים".

בשלוש שנים אפשר ללמוד המון. בטח כשאתה אדם צעיר (כבר שכחת איך זה, הא? :twisted: ).

את ההתנצלות והדיון על זה הוא עשה מזמן יחסית ולא באיזו הודעה לתקשורת, אלא בדיון בפורום של המשחק.
אתה יכול להיות ציני ולא להאמין לו. אני בוחר לחשוב שהוא כן ושהוא כן התבגר והבין שהוא היה נאיבי ובור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2017, 23:07

הוא באור הזרקורים כי יש לו משחק להוציא. מה שאנשים כותבים מול המקלדת לעומת כשהם ראש חברה הם שני דברים שונים לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 יוני 2017, 23:20

DrKeo כתב:הוא באור הזרקורים כי יש לו משחק להוציא. מה שאנשים כותבים מול המקלדת לעומת כשהם ראש חברה הם שני דברים שונים לגמרי.

לא סותר את היכולת שלו ללמוד מטעויות, להתבגר ולהבין שהוא טעה.
אתה ציני וזה בסדר. אני בוחר להאמין לו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2017, 23:22

אני חושב שכל איש ציבור שמתנצל על משהו אחרי שהוא נתפס אומר מה שהוא צריך להגיד כדי להיות סביר מבחינת PR. יש פרק סאות' פארק שלם על זה, על התנצלויות של אנשי ציבור.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 יוני 2017, 11:39

ודי. אני מבקש שלא תגיבו יותר פה בנושא, אם תרצו תעברו לot. (הייתי מעביר לבד אבל אני בטלפון)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2017, 12:27

סלחו לי שהעברתי את ההודעות הרלוונטיות לנושא PP בפורום OT. תהנו :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 יוני 2017, 08:19

DrKeo כתב:אני חושב שאני היחיד שראה את המסיבה של הPC. אגב היה קטע סופר מביך במסיבה, כשהציגו את the last night, שהבמאי של המשחק התנצל לפני שהוא הציג אותו ואמר שאם תסתכלו בהסטורית טוויטים שלו, הוא מתנצל עליהם והם לא מיצגים אותו. לא טרחתי לראות בעצמי אבל הבנתי שהוא היה מאוד בוטה בתקופת ה"gamer gate".

למי שמחפש תקציר/סיכום של השתלשות העניינים בסערה-בכוס-טוויטר הזו, כולל התקף הטנטרום של זואי קווין והיציאה של נוטצ' עליה.

אמ;לק: יוצר The Last Night (אגב, משחק שנראה מדהים) תמך בקריאה לאתיקה בעיתונות המשחקים בימים העליזים של גיימרגייט בניגוד לנרטיב של כל אותם Social Justice Warriors, ואלו יודעים לנטור טינה גם שנים מאוחר יותר. זה הסיפור הרגיל שכולל יצירת חשבונות פיקטיביים, הפצת שקרים ובניית תיבת תהודה (ה"ציוצים" הראשונים שצוטטו היו זיופים שהופצו מחשבון שהוקם למטרה הזו ואז נמחק).

אבל בשורה התחתונה מדובר בלינצטרנטים של קליקה קטנה ודי חסרת משמעות מבחינה צרכנית (כמו שהוכח שוב ושוב ושוב בעבר, עם מקרים מPewDiePie ועד Rimworld). המפיצה שחררה אי-תנצלות, ועד שהמשחק יצא את אף אחד לא יעניין ששלושה וחצי חשבונות הפיקטיביים בטוויטר מחרימים את המשחק כי היוצר שלו שבר להם את הנרטיב לפני שנתיים וחצי. הדבר היחיד שמשנה זה אם המשחק (שמתרחש בדיסוטופיה שבה פרוגרסיביזם יצא משליטה, כמה אירוני :) ) יהיה טוב או מעפן, אבל לכל הפחות יש לו סגנון אמנותי נהדר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 יוני 2017, 08:36

אבל למה לא להמשיך את זה ב pp? זה לא קשור לכאן ולא מעניין. סורי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 יוני 2017, 09:12

כשציטטתי את נדב אפילו לא ראיתי שיש פה עוד עמוד ושהעבירו חלק מההודעות... לא נורא, כסרטון סיכום זה נראה לי די סוגר את הפינה לכל מי שהיה מחוץ ללופ. אין באמת טעם להמשיך בדיון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 יוני 2017, 14:03

ביקורת על "יכולת התיקון" של הSURFACE החדשים של מיקרוסופט... נתנו לו 0/10
פחות או יותר בלתי אפשרי לתקן אותו מבלי לגרום לנזק רציני.
אולי יש למיקרוסופט כלים מיוחדים או משהו, אין לי מושג מה הם עושים, אבל מי שירצה לתקן משהו פשוט יחסית לא יוכל לעשות זאת לבד או אפילו במעבדה מקצועית, כנראה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יוני 2017, 20:51

דסטיני 2 מקבל תאריך PC, ה-26 לאוקטובר. המשחק יצא לONE ולפס4 ב-6 לספטמבר כך שהוא מאחר ל-PC בחודש וחצי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 יוני 2017, 10:48

Laskin כתב:ביקורת על "יכולת התיקון" של הSURFACE החדשים של מיקרוסופט... נתנו לו 0/10
פחות או יותר בלתי אפשרי לתקן אותו מבלי לגרום לנזק רציני.
אולי יש למיקרוסופט כלים מיוחדים או משהו, אין לי מושג מה הם עושים, אבל מי שירצה לתקן משהו פשוט יחסית לא יוכל לעשות זאת לבד או אפילו במעבדה מקצועית, כנראה

לא מפתיע בכלל
MS מתחרה באפל במוצר הזה ,ומחשבי אפל בשנים האחרונות
גם קשה לפתוח ,ולשדרג או להחליף חלקים

אני חושב שהבעיה מבחינתי גם באפל וגם בMS במוצרים האלו
זה המחיר שהם רוצים ,יחסית לתמורה ,פשוט לא ניראה לי משתלם בכלל

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 יוני 2017, 14:08

זה נכון, גם המקבוקים קשים, אבל אפילו המקבוק פרו האחרון קיבל 1/10, שזה יותר מהSURFACE איכשהו :)

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 20 יוני 2017, 14:36

כושר התיקון של המכשירים האלה הוא שיקול די זניח למדי בקניה של המכשירים האלה. רוב מוחלט לא מחפש לשדרג אותם ורוב מובהק לא באמת מתקן אותם במידה והם מתקלקלים, גם כשניתן, בטח לא כשהם מחוץ לאחריות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2017, 15:23

למרות שאני חייב להגיד שבגלל כושר התיקון הנמוך של האייפד, יש לי אייפד במצב מאוד רע בעבודה. תיקון פנימי דורש הסרה של המסך והסרה של המסך היא 50 50 לשבירה של המסך והחלפה שלו. זה לא רק מיקר את התיקון אלה גם רוב המעבדות עושות הדבקת מסך מכוערת. יש לי במשרד אייפד עם מסך קצת מורם וכפתור בית חצי לא במקום בגלל הקקה הזה. אבל עומר צודק, זה לא באמת אמור להיות פקטור.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 20 יוני 2017, 21:11

omerkot כתב:כושר התיקון של המכשירים האלה הוא שיקול די זניח למדי בקניה של המכשירים האלה. רוב מוחלט לא מחפש לשדרג אותם ורוב מובהק לא באמת מתקן אותם במידה והם מתקלקלים, גם כשניתן, בטח לא כשהם מחוץ לאחריות.

זה נכון, אבל אני מצפה לפחות למינימום שזה בעיניי החלפת סוללה יחסית בקלות, החלפת/שדרוג RAM וכונן קשיח. גם את זה קשה לעשות עם המכשירים האלו.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 20 יוני 2017, 23:28

אם אתה חושב לכיוון הזה אז זה חד משמעית לא המכשיר בשבילך אבל ספק אם אתה דוגמא מייצגת.
קשה לי להאמין ש90% מהצרכנים חושבים לכיוון הזה ואפילו אני, שמודע, מסוגל ועם רקע טכני יותר ממתאים, שידרגתי לפטופ פעם אחת בלבד וגם אז קניתי אותו ביחד עם השדרוגים וזה לא משהו שקרה במהלך החיים שלו. קשה לי אפילו לחשוב על מקרה שבו החלפתי סוללה - תמיד החלפתי לפטופ לפני שהגעתי לשלב שבו הייתי צריך להחליף סוללה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2017, 23:46

אנשים לא באמת קונים לפטופים במחשבה לשדרג RAM, הם אפילו לא יודעים מה זה RAM. אני בספק אם האדם הממוצע יודע את ההבדל בין הRAM במחשב שלו ל-32GB אכסון שבאייפון שלו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 יוני 2017, 13:12

מסכים שהרוב לא חושבים על זה, אבל זה בהחלט צריך להיות שיקול לפני קנייה... בטח ובטח של מכשיר חדש בשוק, שאולי, לכו תדעו, יש לו בעיות כאלה ואחרות שיעלו עם הזמן ויצריכו פתיחה ותיקון.
יכול להגיד שאני באופן אישי הייתי מאוד חושש לקנות לפטופ כל כך יקר, בידיעה שעל הדבר הכי קטן אני יכול לקבל אותו בחזרה מודבק גרוע ופשוט נראה ישן ומשומש שלא באשמתי. אייפד ב-500 דולר עוד אפשר לקחת את הסיכון.
הבעייה העיקרית פה היא עניין ה"ציפוי" של הSURFACE החדש, שהוא בוודאות מוחלטת יהרס במידה לא מבוטלת בתיקון הראשון, מינורי ככל שיהיה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 24 אורחים