Uncle Pey'j כתב:Nucleus_Dawn כתב:Uncle Pey'j כתב:אנצ'רטד 4 לדעתי הוא קורבן של נסיבות פיתוח לא אופטימליות בלשון המעטה,שמנעו ממנו להגיע לגדולה של 2 (אבל הרבה יותר קרוב אליו מ-3): המשחק התחיל pre production איפשהו בתחילת 2012 כנראה תחת איימי הנינג וג'סטין ריצ'מונד בתור הgame director,שהיה גם אחראי לאנצ'רטד 3,שאם להיות כנים היה די נפילה לעומת 2 (עדיין משחק מאוד מוצלח וכנראה היה נחשב הטופ בכל סדרת הרפתקאות אחרת,פשוט במונחים של נוטי דוג הוא יחסית חלש לדעתי). משם כנראה היה בפיתוח לפחות עד סוף 2013 (מישהו עוד זוכר את הטיזר הראשון עם השחקן ההוא שהיה אמור לשחק את סם?) עם הרבה תוכן ושלבים ועלילה שכבר נעשו. ואז,ואני אומר את זה רק על סמך ניחושים מושכלים,מישהו מהחבר'ה הבכירים בנוטי דוג התעורר והבין שהמשחק הולך לכיוון לא טוב והיה צורך לעשות בדק בית ולראות איך מצילים את הפרויקט.
הנינג עפה,ובמקומה נכנסו דרקומן וסטרלי,שאני מניח שכבר היו בשלבי pre production ל-TLOU2 והיו צריכים לעצור הכל וללכת להציל את אנצ'רטד 4. חייבים לזכור,הרבה ממה ממש שיש במשחק הם תוצרים של העבודה של הנינג,ובדיוק כמו reshoots בקולנוע,לקחת עבודה של מישהו אחר ולנסות להפוך אותה למשהו שלך זה אף פעם לא קל. אני מניח שאנצ'רטד 4 סבל מזה קשות. אבל גם עם הנסיבות האלו,המשחק יצא מדהים בכל קנה מידה.
זה לא באמת קשור לשיחה שלכם,אבל אני אמשיך להגן על המשחק הזה בחירוף נפש
או לחילופין, איימי הניג עשתה עבודה פשוט נהדרת ובגלל פוליטיקה פנימית העיפו אותה מהפרויקט ודורקמן וסטרלי לא הצליחו להמשיך באותה הרמה שלה והוציאו משחק קצת פחות טוב ממה שהוא היה, אם היא היתה ממשיכה עד סוף הפיתוח. סתם יש אולי אפשרות קטנה שהאישה שהובילה את הסדרה הזאת מיום היווסדה עשתה עבודה טובה גם במשחק הזה.
מהמעט מידע שיש כנראה שהיא פיקששה שם משהו,ואני בטח לא מאשים את דרוקמן וסטרלי שהחילפו אותה,אני בטוח שהם לא רצו לעבוד על אנצ'רטד 4 כי זה פשוט לא היה הבייבי שלהם כמו TLOU. אין בזה כדי להוריד מההערכה העצומה שיש אליה כמאסטר מיינד שמאחורי הפרנצ'ייז הזה,אבל מה לעשות,גם הטובים ביותר עושים פשלות לפעמים.ה-gut feeling שלי הוא שג'סטין ריצ'מונד היה חלק הרבה יותר בעייתי בפיתוח של 4 מאשר היא אגב. אני עדיין מאוד מחכה לפרוייקט סטאר וורס שלה.
לעע... לכל מי שמעורב במשחק הזה מגיע המון קרדיט. הוא הישג אדיר, גם אם הוא לא המשחק הכי טוב של החברה אי פעם.
לדבר במושגים של "זאת פישלה וההוא הרס", לא הגיוני בהתחשב בכמה טוב המשחק יצא. לכולם מגיע כל הקרדיט על כל הטוב וכולם אחראים באותה המידה על החסרונות הזניחים שלו.
להניח שצד מסוים אשם בכל הרע ושצד אחר אחראי לכל הטוב, זה לא סביר בהתחשב בזה שאנחנו לא באמת יודעים שום דבר בנוגע למה שקרה שם מאחורי הקלעים.