Klayman כתב:PUBG מכר מעל 6 מיליון עותקים בארבעה חודשים. ב Early Access, רק על ה PC. ואוו.
Klayman כתב:אתה יכול לנסות אותו אם בא לך.. יש לי אותו.
Laskin כתב:זה כנראה בדיוק מה שיקרה עכשיו עם כל הכסף, ואני משוכנע שהחברות הגדולות עובדות על ביצוע משלהן לז'אנר, כמו שעשו עם DOTA או משחקי הקלפים, בשנים האחרונות.
Kazz כתב:אולי תתמוך ותצ'פר את החברה שלקחה את הסיכון? את האדם שבנה את הז'אנר הזה מאז מודים ל ARMA2? במקום לקרוא לחברות הגדולות והשבלניות להעתיק את הרעיון שהן לא היו מסוגלות לעשות לבד. ו PUBG הוא כבר עידון של הז'אנר ממשחקים קודמים וקיימים זה שנים כמו H1Z1. החברות הגדולות לא עשו כלום עם ההצלחה של H1Z1 זה שנים. בדיוק כמו דוגמת ה MOBA הבאת שבמשך עשור DOTA היה כמוד ובליזארד היו סמאים לחלוטין אליו. וכמו דוגמת ה MOBA שלך של כל החברות שניסו לרכב על גל ההצלחה - שום משחק MOBA לא השתרש והתבסס.
אני גם לא יודע מאיפה הבטחון שנסיונות ההעתקה של החברות הגדולות לא ייסבלו מכל הדברים שמשחקי 'AAA' סובלים מהם.
Laskin כתב:הסיבובים יקחו את אותו הזמן כי הרדיוס קטן כל הזמן. זה לא ישתנה משמעותית גם אם המפה תהיה יותר גדולה, אפשר פשוט שהיא תצומצם בקצב זהה, באחוזים.
והוא בהחלט נראה לי ממש מהנה גם עכשיו, אבל נראה כמו אב-טיפוס של משחק יותר ממשחק אמיתי. ושוב - לא שופט סופית עד שהמשחק יצא רשמית, אבל בגלל המנוע והעיצוב וכו' - אני לא חושב שהוא יתאים עבורי... לדעתי משחק כזה צריך השקעה הרבה יותר גדולה, ולמזלנו - זה כנראה בדיוק מה שיקרה עכשיו עם כל הכסף, ואני משוכנע שהחברות הגדולות עובדות על ביצוע משלהן לז'אנר, כמו שעשו עם DOTA או משחקי הקלפים, בשנים האחרונות.
Kazz כתב:לא מכיר חיקווי MOBA שהצליחו באופן משמעותי ואני לא חושב שתוכל למנות מהראש משחק כזה. הדבר הכי קרוב זה פארגון שהוא בכל זאת עדיין לא 1.0 והוא גם גוף שלישי. משחק שלם זה גם לא עוד מצב משחק שאפשר לדחוק לכל דבר. ברור שאנחנו נראה מלא משחקים עם מצב באטל רויאל - אני לא מסכים שהנסיונות של חברות ה AAA האלה מובטחים שיהיו עדיפים על PUBG כפי שלאסקין חושב.
Klayman כתב:Laskin כתב:הסיבובים יקחו את אותו הזמן כי הרדיוס קטן כל הזמן. זה לא ישתנה משמעותית גם אם המפה תהיה יותר גדולה, אפשר פשוט שהיא תצומצם בקצב זהה, באחוזים.
והוא בהחלט נראה לי ממש מהנה גם עכשיו, אבל נראה כמו אב-טיפוס של משחק יותר ממשחק אמיתי. ושוב - לא שופט סופית עד שהמשחק יצא רשמית, אבל בגלל המנוע והעיצוב וכו' - אני לא חושב שהוא יתאים עבורי... לדעתי משחק כזה צריך השקעה הרבה יותר גדולה, ולמזלנו - זה כנראה בדיוק מה שיקרה עכשיו עם כל הכסף, ואני משוכנע שהחברות הגדולות עובדות על ביצוע משלהן לז'אנר, כמו שעשו עם DOTA או משחקי הקלפים, בשנים האחרונות.
לא שמתי לב לתגובה הזאת קודם -
הרדיוס לא קטן כל הזמן, אלא אחרי קבועי זמן מסויימים. אם תתחיל להקטין אותו אחרי פחות זמן, זה ידפוק את כל האיזון הנוכחי של המשחק (להשיג נשק וציוד--> להגיע לאזור הרלוונטי--> להרוג אנשים בדרך או להתחבא ממש טוב--> להמשיך לאזור הבא), כי יהיה לך הרבהההה פחות זמן לחלק הראשון של ''להשיג נשק וציוד''. וצריך לא מעט זמן בשביל זה. בנוסף, אם יהיו לך 1,000 אנשים בסיבוב, זה יגרום לך כנראה למות ממש, אבל ממש מהר, אלא אם המפה תהיה הרבה יותר גדולה (ואז, שוב, אתה מתחיל לשחק עם האיזונים). נשמע לי הרבה פחות כיף ממה שקורה עכשיו.
אבל היי, אני רק שיחקתי בו מעל 10 שעות.. אז מה אני מבין?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 35 אורחים