במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי omerkot » 29 יולי 2017, 20:59

האמת שהיום גם אני סיימתי את הביסט השני (הלטאה).
הצלחתי להכנס למשחק ולהתמודד עם החולאים שלו ועדיין המכניקות מסורבלות, מיותרות וגורעות מהאיכות של המשחק הלא מאוזן הזה.
לזכותו יאמר שאחרי שאתה מתגבר על התסכול מהפגמים שלו, הוא מצליח להיות מעניין ומהנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2017, 21:38

מצחיק, גם אני עשיתי את הלטאה שניה. ההר געש הענק מושך את העין.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 יולי 2017, 01:24

סיימתי את Life is Strange וכמו בכל המשחקים בסגנון הזה, יש לי דחף לחזור ולבדוק השפעות של החלטות אחרות, אבל גם דחף עז לא לעשות את כזה, כדי שההחלטות האורגניות שלי, שיצרו את הסיפור שלי, ישארו החוויה שלי מהמשחק.

איזה סיפור מעולה. הacting פשוט נהדר. איכשהו, משחק קטן יחסית נהנה מהacting ברמה הכי טובה בתעשייה. הסיפור היה נוגע מותח, מפחיד, נוגע ללב. פשוט מבריק. אני מבין את הפרסים שהוא זכה בהם ואני מבין את כל הסופרלטיבים שמהם הוא נהנה מאז שהוא יצא.

פשוט מעולה. באמת משחק חובה.

אני ממש מתרגש לקראת ההמשך עכשיו. אני לא חושב שאשחק בפריקוול, כי אשלי ברץ' לא משחקת בו ואין לי עניין בקלואי שמשחקת שחקנית אחרת.

אני ממש מתרשם מDONTNOD. הם סטודיו ממש צעיר ולא מנוסה והם הצליחו להוציא פרויקט באמת מיוחד. גם הפרויקט הראשון שלהם (Remeber Me, מסתבר) היה מיוחד, גם אם הביצוע איתו היה קצת פחות מוצלח.
מאוד מעניין יהיה לראות מה עוד הם מסוגלים לעשות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יולי 2017, 09:42

גם אני לא אשחק בפריקוול. נראה לי ממש מיותר בסיפור הזה... חבל שעד שיש להם סיפור מיוחד כזה הם "מבזים" אותו עם משחק "פילר", אבל נו מילא...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 יולי 2017, 10:55

לא בדיוק "מה שאני משחק בו" אבל רכשתי לא מזמן את overcooked. משחק להיט! לא יודע איך מישהו יכול לשחק בו לבד אבל עם 2-4 אנשים זה ממש ממש משחק כיפי ומאתגר ומתאים גם לאנשים שהם לא "גיימרים".
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 אוגוסט 2017, 18:43

אני יודע שאני באיחור מטורף ושכבר חפרו עליו לא מעט, אבל פאק, אנצ'רטד 4 פשוט מדהים.
קודם כל זה משחק הקונסולה הראשון שאני משחק מאז TLOU, וכמה שנים טובות שאני משחק על הPC.
על פניו ציפיתי שהמשחק, גם אם יהיה יפה, לא ירשים אותי בטירוף מהבחינה הזאת כי בכל זאת אני רגיל לשחק משחקי pc על ההגדרות הגבוהות.
אבל ND גאונים. לא יודע איך הם כל פעם עושים את זה אבל המשחק רץ על הPS4 ונראה כמו משחק באנצ'מארק למחשבי על. פשוט מדהים.
דווקא ההתחלה לא הייתה כל כך מרשימה, אבל אחרי כמה שלבים מתחילים להגיע לשלבים פתוחים ומוארים וזה פשוט מדהים.

בקשר למשחק, אין מה להגיד.. אני כרגע בשלב 14 והוא מקבל וייבים מאוד חזקים של אנצ'רטד 2 מודרני. הפייסינג מושלם, רמת הליטוש מדהימה, העלילה מהנה והדמויות טובות, החקירה אחלה ולראשונה בסדרה הטיפוס בעיניי ממש מוצלח ומהנה (ממש פשוט ולא מורכב, אבל זורם וכיפי).
הסט פיסס מדהימים באופן לא מפתיע, חבל קצת שהקטע הכי מרשים עד עכשיו היה היחיד שראיתי לפני ששיחקתי (הג'יפ מe3 של מתישהו) אבל בכל זאת הוא היה מדהים ואני עדיין מצפה לעוד אחד או שניים ברמה הזאת עד לסוף המשחק.

התלונה היחידה שיש לי על המשחק עד עכשיו היא מערכת הקרב, היא סטנדרטית למדי וכשקרב לא מלווה באיזה בניין שנופל עליך זה אפילו די משעמם.
אבל, הקרבות האלו הם בבירור לא העיקר של המשחק וגם איתם הוא משחק פשוט מדהים.

אהיה חכם יותר כשאסיים אותו, אבל אם הסוף טוב כמו מה שלפניו אז יש כאן משחק שעשוי להתעלות על אנצ'רטד 2.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 אוגוסט 2017, 19:19

התגובה שלך באה בתזמון מושלם כי בדיוק שמתי pre order לlost legacy באמזון. אין לי ספק שLL יהיה מצוין ומעבר לסקרנות לראות איך יהיה המשחק הראשון בסדרה בלי דרייק,אני סקרן לראות את יכולות הבימוי והקריאייטיביות של שני החבר'ה המובילים הפעם (שון אסקייג ועוד בחור ששכחתי את שמו). מקווה שלא יהיה כאן מקרה U3.

תמשיך להנות מ-4,בעיניי הוא רק משתפר ואם היית עם הסדרה מההתחלה כמוני,הסוף לא יהיה משהו שתשכח.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 01 אוגוסט 2017, 19:48

פייסינג מושלם? לא משהו שהייתי אומר על אנצ'רטד 4, לא באופן כללי וגם לא ביחס למשחק השני. יותר מידי הליכות, דיבורים וטיפוס על כל מיני דברים, ופחות מידי אקשן לטעמי.
הוא כן עושה כמה דברים אחרים ממש טוב ויותר טוב מהמשחקים הקודמים , אבל בכל מקרה יהיה מעניין לשמוע מה תחשוב עליו אחרי שתסיים .

ותתחדש על הפלייסטיישן:)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוגוסט 2017, 20:41

פסינג מושלם גם לא הייתי אומר על 2.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 אוגוסט 2017, 21:38

ברור ש"מושלם" זו מילה קצת מוגזמת, הכוונה היא לממש, ממש טוב. :)
נכון, יש המון טיפוסים והמון שיחות והמון חקירה ולא המון אקשן ואני חושב שזה מצוין.
כמו שאמרתי, דווקא האקשן בעיניי הוא הנקודה החלשה של המשחק, אני לא מדבר כמובן על הסט פיסס (מהם יש ברוך השם כמות יפה) המדהימים אלא על האקשן "שבדרך", ולטעמי בצדק הם הפחיתו ממנו וזה דווקא יאמר לזכותו.

לא יודע, מאוד יכול להיות שזה סוג של שכרון רגעי, בדיוק קניתי ps4 ואני משחק במשחק שחלמתי עליו די הרבה אז יכול להיות שאני טיפה לא אובייקטיבי כרגע וזה ישתנה כשאסיים את המשחק, אבל מה שבטוח הוא שמדובר במשחק הרפתקאות שבטופ של הטופ, לא מאכזב בכלל (לא שזה מפתיע שנה אחרי שיצא) ונכון לעכשיו אני שם אותו ברמה אחת עם המלך של הז'אנר (אנצ'רטד 2).

uncle pey'j, אני אכן עם הסדרה מאז 2007, ומאוד מחכה לראות את "הסוף של ניית'ן דרייק", אני די בטוח שהוא לא ימות או משהו (סתם תחושת בטן, אין לי מושג) אבל מעניין אותי לראות איך הם יסיימו איתו.
גם את TLL אני אשחק בוודאי, אבל קודם יש לי כבר את בלאדבורן והורייזן על המדף..

עידן, תודה רבה :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 אוגוסט 2017, 22:55

אני חייב לומר שדווקא האקשן ב-U4 היה הטוב בסדרה לדעתי. הסביבות היו הרבה,הרבה יותר פתוחות וההשראה מ-TLOU ממש זועקת, היה blend די מושלם של התגנבות וshooting כשאחד לא מבטל את השני בהכרח. הנשקים הרגישו הרבה יותר פאנצ'יים מהמשחקים הקודמים וה-AI של האויבים עשה לי חיים די קשים ברמה אחת לפני crushing. נכון,היה הרבה פחות ממנו,בטח בהשוואה ל-U3,שדווקא כלל קצת יותר מדי ממנו לקראת סוף המשחק בצורה ממש צורמת. טאץ' נחמד של ND הוא שניתן בתפריט הראשי לא רק לבחור באיזה פרק לשחק אלא גם את ה-encounters של קטעי האקשן. בקיצור,לדעתי הגישה של U4 בכל עניין האקשן הוא less is more ואני לגמרי עומד מאחורי זה,כי כל encounter מרגיש ברמה מאוד גבוהה ולא סתם filler שזרקו כדי למרוח את המשחק.
אני עדיין חושב ש-U2 הוא הטוב בסדרה,לדעתי כל מפתח בתעשייה צריך לשבת וללמוד את המשחק הזה. עבורי לפחות,זה כנראה המשחק הכי אהוב עלי עד היום. הכי טוב? אובייקטיבית כנראה שלא,אבל אני לא זוכר משחק שפשוט לא נמאס לי גם אחרי יותר מעשרה playthroughs להמשיך ולשחק בו שנים על גבי שנים מהיציאה שלו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוגוסט 2017, 10:17

זה קצת תלוי איך אתה משחק... בהתחלה, אני בקושי השתמשתי בחבל למשל, אבל אחר כך כש"נפתחתי" - פתאום התחלתי להשתמש בו בכל הזדמנות, וזה לבד שינה משמעותית את איך שאני משחק. אין ספק שזה הגיימפליי הכי טוב בסדרה, אבל לדעתי אחרי HORIZON מקבלים פרופורציות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2017, 12:57

אני לא חושב שהגיימפליי באנצ'רטד באמת רלוונטי. מאז ומתמיד הירי הרגיש "צף" וחלש, הפלופורמה הייתה אוטומטית ומשעממת והחידות היו פשוטות מאוד. אנצ'רטד זה ספקטקל, סצנות מטורפות שמתרחשות סביבך בזמן שאתה משחק באוסף מערכות שהן קצת MEH :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 אוגוסט 2017, 13:04

וסיפור מהנה עם דמויות טובות.
הכל נכון ונמצא כאן, אין פה איזה מהפכה או שינוי נוסחה קיצוני, אבל אני כבר לקראת הסוף והמשחק פשוט מצוין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2017, 14:07

כן כמובן, הסיפור והדמויות הן אחד הגורמים הכי מושכים של הסדרה אבל התיחסתי ספציפית לגיימפליי :)

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 02 אוגוסט 2017, 23:54

שיחקתי בדמו של THE SURGE שאמור להיות דארק סולס בעתיד.
לא יודע אם זה הדמו, אבל השלב שהם סיפקו הרגיש לי ממש קל יחסית למשחקי דארק סולס.
עיצוב העולם והעלילה נראים מעניין וממש בא לי לראות לאן הם יקחו את הסיפור מסרטון הפתיחה. יש פיצ'ר מעניין שניתן לשדרג את הדמות שלך מאיסוף חלקי חילוף מהגופות של האוייבים, שנותן הרבה אופציות לשידרוג הדמות.
אני כנראה יחכה לסייל רציני על מנת לקנות אותו.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 אוגוסט 2017, 01:14

שיחקתי בזמנו בlord of the fallen של אותה חברה, גם הוא סוג של דארק סולס.
המשחק היה די בינוני, אפילו פחות, בתור מעריץ מטורף של דארק סולס כן נהנתי במידה מסוימת מהמשחק (בכל זאת סיימתי אותו, ואני לא נוהג לעשות את זה כשאני לא נהנה) אבל אני לא חושב שהייתי ממליץ עליו למי שלא מאוד אוהב את דארק סולס.
בכל מקרה הוא היה מספיק נשכח מבחינתי עד שהיום אני אפילו לא שוקל בכלל לנסות את המשחק הנוכחי שלהן, למרות שאני מת על דארק סולס והנוסחה שלו (ואולי זה גם כי אחרי אנצ'רטד 4 אני סוף סוף הולך לשחק בבלאדבורן :) )

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוגוסט 2017, 13:20

אני לא אהבתי את העיצוב שלו... דווקא את של המשחק הקודם שלהם מאוד אהבתי, חבל שלא עשו לו המשך

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 אוגוסט 2017, 03:35

אז.. סיימתי את אנצ'רטד. כמה קשה לכתוב סוף של סדרה שיהיה מספק וישמור על כבוד לסיפור ולדמויות, ואיזה כיף כשזה נעשה כמו שצריך.
סוף נהדר לסדרה מצוינת שאני בטוח שתזכר לעוד הרבה זמן.

אהבתי מאוד את הסוף ובכלל את כל המשחק האחרון, בהחלט יושב עם אנצ'רטד 2 כמשחקי אקשן-הרפתקאות באמת יוצאי דופן (להבדיל מ1 ו3 שהם "סתם" משחקים טובים).
מאוד מדגדג לי לעשות סיבוב נוסף על אנצ'רטד 2 עכשיו כדי לבדוק האם, כמו שאני חושב עכשיו, הרביעי באמת מתעלה עליו באופן מסוים, אבל אחרי כזה משחק אינטנסיבי אני חייב הפסקה קלה, מה גם שאני לא רוצה להעביר את הטעם מהסוף הזה כל כך מהר.
בכל מקרה זה לא באמת חשוב, בכלל לא, מדובר במשחק מצוין שסוגר את הסדרה הזאת (או את החלק של דרייק לפחות) באופן מצוין. אני לא מחדש דבר כשאני ממליץ בחום לכל מי שיש ps4 ברדיוס של 100 מטר ממנו לרוץ ולשחק בזה. מי שמכיר את הסדרה עוד מתחילתה יקבל כאן המון ערך מוסף, אבל גם מי שלא שיחק מעולם, פשוט משחק מצוין.

אני חושב שהסיבה שהמשחק הזה מרגיש כמו המשך אמיתי באיכות למשחק השני, להבדיל מהמשחק השלישי שללא ספק לא שמר על הרמה, נמצאת ממש בבסיס של הגישה של שני
המשחקים.
אזהרת ספוילרים למחמירים:
דוגמה להבדל בגישה הזו אני חושב שאפשר לראות בצורה ברורה בשימוש של שני המשחקים בשלבים בהם משחקים את דרייק הצעיר, אם בשלישי זה היה נסיון (מוצלח אין ספק) לייצר הפתעה אצל השחקן ולבנות שלב מגניב ששם לשחקן חיוך על הפנים, במשחק הרביעי הקטעים האלו לא נועדו בשביל ההפתעה (אחרי הכל זה כבר נעשה), אלא הם ממש מרגישים כפרק בסיפור של הדמות שנועד להעביר כמה נקודות.
השלב השני הזכיר לי ממש את הdlc של TLOU, שהיה למעשה בדיוק זה.
בכלל, הסיפור הרבה יותר קרוב לקרקע (עדיין סיפור הרפתקאות בלתי סביר לחלוטין, אבל הכל יחסי) וגורם לדמויות להרגיש הרבה יותר אמינות וכך גם לאירועים להרגיש יותר משמעותיים, וכמובן לסוף להיות הרבה יותר מרגש.
אין יצורים על טבעיים, אין עיר אגדית כמו בשני והשלישי, ובסופו של דבר פשוט יש פה הרגשה של משחק שנוצר בכוונה לספר סיפור מסוים, או לתת חוויה מסוימת, להבדיל מהשלישי שהרגיש שנוצר רק כדי לתת סט פיסס עוד יותר מוגזמים ומדהימים.

בקיצור, סופר מוצלח, מכל הבחינחת. הן כמשחק בודד והן כסיום (מסוים) לסדרה מדהימה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוגוסט 2017, 11:21

אני מזהיר אותך לגבי אנצ'רטד 2, הוא התישן ממש :)
בנושא אנצ'רטד 3, עם כל התלונות שיש עליו, עדין יש בו את הסצנת מטוס שלדעתי היא הסצנה הכי טובה בסדרה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 אוגוסט 2017, 11:37

אני האמת מסכים איתך לגמרי, הסצינת מטוס ביחד עם סצינת המדבר המדהימה שאחריו הם כנראה הסט פיסס הכי מדהימים בסדרה.
גם הסצינה של הספינה מדהימה ובכלל, אנצ'רטד 3 עושה סט פיסס בצורה מושלמת.
הוא משחק טוב, אין שום ספק בנוגע לזה, אבל הוא פשוט מרגיש כמו משחק שנכתב בכוח ודי בחוסר רצון סביב סט פיסס מדהימים שבבירור ריגשו ועניינו הרבה יותר את הצוות שעבד עליו.
אנצ'רטד 4, וגם 2 (לפחות בזמנו :)) לא מרגישים ככה, הם מרגישים כמו משחקים שלמים שכחלק מהם נמצאים גם סט פיסס מדהימים. בגלל זה בעיניי הם באמת משחקים יוצאי דופן באיכותם בעוד אנצ'רטד 3 הוא משחק טוב שיש לו את הרגעים שלו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 אוגוסט 2017, 12:18

אנצ'רטד 2 מהנה גם היום,ולא מרגיש מאוד ישן לדעתי. בנוגע לסצינת המטוס,היא הייתה סבבה,קצת קצרה מדי לדעתי ולכן לא הייתי מחשיב אותה לסט פיס הכי טוב בסדרה היא
אפילו הייתה קצת too much לדעתי. הכבוד הזה שייך כנראה למלון המתמוטט מ-2 (למעשה הסיט פיס הכי טוב בסדרה עבורי היה ההדגמה מ-E3 2009) או לכל סצינת המרדף ב-4 שמתחילה בשוק.
ציינתי את זה בעבר: בתחילת ספטמבר מתפרסם הספר של גייסון שרייר מקוטאקו,blood sweat and pixels שמתאר את התהליכים והפיתוח של משחקים בצורה מעמיקה (לפחות בהשוואה לספרות בתחום שאני מכיר,אם כי אני לא מכיר הרבה) והחלק המעניין הוא שזה מלווה בסיפורי פיתוח של משחקים גדולים,רק השבוע התפרסם החלק של DIABLO 3 על כל התלאות שהמשחק הזה עבר. אבל מה שרלוונטי לדיון הוא שיהיה שם פרק על אנצ'רטד 4,שאני מאוד מקווה ומאמין שישפוך אור על הפיתוח של המשחק מההתחלה,ועל מה שהלך עם הנינג והgame director של 3 ולמה כל הסיפור התפוצץ. יהיה מעניין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אוגוסט 2017, 12:36

הדבר הכי מעצבן באנצ'רטד 4 זה שאת הסט פיס הכי יפה הם הרסו בתצוגה שלו... אני הייתי מספיק חכם כדי לא לצפות בחצי השני שלו, ששיחררו אחר כך, אבל לא מספיק חכם כדי לא לצפות גם בחצי הראשון :)
לדעתי זה הכי טוב בסדרה כיום, אבל ביחס לזמן שיצא ברור ש-2 היה הרבה יותר מפוצץ.

יאללה, שחק הורייזון עכשיו :) אני כל כך נהנתי ממנו... יותר מאנצ'רטד 4

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 אוגוסט 2017, 12:52

המרדף מe3 אכן היה הסט פיס המוצלח במשחק, וזה אכן מבאס אבל למזלי גם אני ראיתי רק חצי ממנו ועוד לפני שנתיים, אז בסדר :).
אי אפשר באמת לכעוס על חברה שהיא מציגה את החלקים הטובים שלה כפרסומת, אני מניח.. בסופו של דבר כולנו יכלנו פשוט לא לצפות בכלום (נשמע פשוט, על סף הבלתי אפשרי :)).

בקשר להורייזן, הוא כבר מותקן לי על המכשיר ואני מת לשחק בו, אבל הוא הבא בתור, עכשיו זה הזמן של בלאדבורן.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 05 אוגוסט 2017, 18:16

איך אני שמח ששיחקתי (ואהבתי בטירוף) את DS3 לפני BB, לא יודע איך חוזרים למערכת הקרב של DS אחרי מה שהולך בBB..

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים