DrKeo כתב:בהחלט מזל טוב ל-AMD שהם תחרותיים שוב. שני הכרטיסים נמצאים באותו ballpark כמו הכרטיסים של NVIDIA, הייתי אומר שה-64 יותר בר השוואה ל-1080GTX מאשר ה56 ל-1070GTX מאחר וה-56 עולה 20% יותר מה-1070GTX אבל מביא רק בסביבות ה-5% יותר ביצועים. בכל מקרה תגי מחיר לא רלוונטים, העליה של קריפטו-מינינג בחודשים האחרונים מנפחת את המחירים של כרטיסים בצורה הזויה ומאז ומתמיד כרטיסי AMD היו טובים משמעותית משל NVIDIA בכריה כך ש-1070GTX אי אפשר למצא בפחות מ450$ היום (והמחיר הרשמי הוא 330$) ואני בטוח שאת ה56 לא ימצאו בפחות מ600$ ברגע שהקריפטו-מיינרז יתחילו לקפוץ עליו. עוד אלמנט מחיר הוא שכמעט בלתי אפשרי למצא את הכרטיסים החדשים של AMD מחוץ ל"באנדלים" שAMD דוחפת לאנשים לגרון, באנדלים שמזכירים שיגורים של קונסולות כמו ה360 כשריטיילרים רוכבים על מחסור בעזרת כפיה של באנדלים. במקרה של VEGA מאוד קשה למצא אחד שלא מחובר לאחד משלושת הבאנדלים שמעלים את המחיר בעוד 100$ ומקבלים בהם שני קופונים (אחד ללוח אם RYSN ואחד למסך FREESYNC) ושני משחקים (תלוי באזור, ברובם זה וולפנשטיין החדש ו-PREY).
DrKeo כתב:בנושא ה-GSYNC, יש לך כבר היום כרטיס AMD עם FREESYNC, לא?
DrKeo כתב:למי שתהה, הווגה 64 נמכר כרגע ב699$ ומעלה. למי שלא יודע מדובר בכרטיס שמשפשף מלמטה את ה1080gtx שעולה כרגע בגרסת G1 המואצת שלו 519$.
או במילים אחרות, כורי קריפטו-מטבעות גומרים על שוק הגיימינג של amd. למי מכאן שחשב שה64 לא בסכנה של הסתערות כורים.
DrKeo כתב:אני בטוח שהם רצו ליצר יותר. הם גם אמרו בפגישת משקיעים שהם דחו את השיגור של ווגה כדי להצליח ליצר מליון יחידות ואני בטוח שהם היו שמחים שיהיו להם 2 מליון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 13 אורחים