במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Stick » 07 ספטמבר 2017, 07:18

אתה יודע, לשחק משחק שיגור על קונסולה בזמן שהיא פחות או יותר בשיאה זה די לקפוץ ראש למים מאוד, מאוד נמוכים.
עד כמה שאני זוכר הוא נחשב משחק השיגור הטוב ביותר של הPS4, ועדיין..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2017, 12:05

אולי בפרנצ'ייז הבא יהיה לסאקרפאנצ' יותר מזל. תראה את גרילה, הפכו ממפתחת סוג ג' לסוג א' עם הורייזן.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 ספטמבר 2017, 12:39

אז התחלתי שלשום איירונמן על קומנדר... אני בטוח ללא ספק שהיה לי באג כי זה לגמרי הרמה ששיחקתי בה כשבחרתי rookie בזמנו.

כל כך קשה.קשה, קשה. פגיעות קריטיקל לא קשורות משום מקום שמחסלות ביריה אחת חיילים אהובים וחשובים :( קשהההההההה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 ספטמבר 2017, 13:04

נראה שבהחלט נותנים עכשיו לסאקר פאנץ' את הזמן שהם צריכים, ולא לחצו עליהם לשחרר משחק מהר כמו שהיה עם אינפמוס הזה, שבאמת כל מה שהיה חשוב לסוני זה שיצא עוד בלעדי להשקה, ושיראה מרשים-לתקופה-בו-הוא-יצא.
הסטודיו מוכשר סה"כ, אבל מעולם לא היה להם משחק שממש הפיל אותי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2017, 15:20

Laskin כתב:נראה שבהחלט נותנים עכשיו לסאקר פאנץ' את הזמן שהם צריכים, ולא לחצו עליהם לשחרר משחק מהר כמו שהיה עם אינפמוס הזה, שבאמת כל מה שהיה חשוב לסוני זה שיצא עוד בלעדי להשקה, ושיראה מרשים-לתקופה-בו-הוא-יצא.

היה להם 3 שנים לאינפמס 3 כך שזה לא שדחפו אותם להוציא משחק אחרי שנה וחצי או משהו כזה. אבל בהחלט יש להם עכשיו יותר זמן, הם כבר עובדים 3.5 שנים על המשחק הבא שלהם והוא אפילו לא הוכרז, יש מצב שהוא יהיה עם מעגל פיתוח של 5 שנים.

סוויס, בהצלחה עם זה, שנים לא סיימתי משחק בפעם השלישית :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 ספטמבר 2017, 21:43

Stick כתב:אתה יודע, לשחק משחק שיגור על קונסולה בזמן שהיא פחות או יותר בשיאה זה די לקפוץ ראש למים מאוד, מאוד נמוכים.
עד כמה שאני זוכר הוא נחשב משחק השיגור הטוב ביותר של הPS4, ועדיין..

אם הם יעשו את הבלתי אפשרי והמשחק הבא שלהם יהיה יותר טוב מהראשון, כמו שאנצ'רטד 2 יותר טוב מהראשון, אז הם יוציאו משחק ממש אחלה, במקום בינוני.

משחק שיגור, לא משחק שיגור. הוא בינוני היום. העובדה שהוא היה מהמשחקים הראשונים של הדור החדש אולי מסבירה איך הוא התקבל עם כל כך הרבה חיוביות למרות כל החסרונות שלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2017, 21:51

אינפמס היה בינוני על הפס3 ואני מבין שהוא כזה גם בפס4. היה להם את כל הזמן שבעולם לעשות את 1 ו-2 והם לא בדיוק יצאו להיט גדול. אם כבר העובדה שאינפמס היה שם לבד בשיגור רק עזרה לו, גם הוא היה יפה ויזואלית יחסית לפס3 וגם לא הייתה לו תחרות.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 ספטמבר 2017, 00:06

ברור שהיא עזרה לו, זה בדיוק מה שאני אומר. לשפוט היום בפיק של הקונסולה משחק שיגור בעיניים אובייקטיביות (בטח מבחינה גרפית, אפקטים חסרים וכו') זה קצת מצחיק.
לא שיחקתי בו, אני רק יודע שבזמנו הוא כנראה היה משחק טוב ביחס להיצא, למעשה כנראה אחד ממשחקי הPS4 הטובים ביותר בתקפה הראשונית שלו. אני אומר את זה רק על סמך הביקורות ששפטו אותו בזמן אמת כמשחק שיגור טוב (יחסית, גם בזמנו אף אחד לא טען שזה מאסטרפיס).
הקונסולה היחידה שהייתה לי בתקופה הראשונית שלה היא הPS3, ולכן אני יכול להשוות את זה תאורתית לresistance fall of men שהתקבל בערך באותו יחס, בו גם שיחקתי בשיגור והוא בהחלט היה משחק שיגור חביב שעושה את העבודה, אבל כבר שנה - שנתיים אחרי יציאתו הוא הזכיר יותר משחק PS2 מאשר משחק PS3 "בשל".

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2017, 00:27

Stick כתב:ברור שהיא עזרה לו, זה בדיוק מה שאני אומר. לשפוט היום בפיק של הקונסולה משחק שיגור בעיניים אובייקטיביות (בטח מבחינה גרפית, אפקטים חסרים וכו') זה קצת מצחיק.
לא שיחקתי בו, אני רק יודע שבזמנו הוא כנראה היה משחק טוב ביחס להיצא, למעשה כנראה אחד ממשחקי הPS4 הטובים ביותר בתקפה הראשונית שלו. אני אומר את זה רק על סמך הביקורות ששפטו אותו בזמן אמת כמשחק שיגור טוב (יחסית, גם בזמנו אף אחד לא טען שזה מאסטרפיס).
הקונסולה היחידה שהייתה לי בתקופה הראשונית שלה היא הPS3, ולכן אני יכול להשוות את זה תאורתית לresistance fall of men שהתקבל בערך באותו יחס, בו גם שיחקתי בשיגור והוא בהחלט היה משחק שיגור חביב שעושה את העבודה, אבל כבר שנה - שנתיים אחרי יציאתו הוא הזכיר יותר משחק PS2 מאשר משחק PS3 "בשל".

כן. זה טבע הדברים, אני מניח. הרבה משחקי שיגור מרגישים מאוד דור קודם תוך זמן קצר יחסית לתוך דור קונסולות חדש.

---

מישהו ששיחק יכול להגיד לי אם באמת יש איזושהי סיבה להשתמש בכוחות עשן שוב? אני מרגיש כאילו אין סיכוי בעולם שאחזור אליהם שוב. זה כאילו המשחק הכריח אותי לשחק כמה שעות במשחק חצי שבור ואז תיקן את עצמו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2017, 15:55

אני חושב שהתכוונת ההפך, בשיגור היה קשה לשפוט אותו בעיניים אובייקטיביות :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 ספטמבר 2017, 17:11

בשיגור הוא נשפט כמשחק שיגור, שזה מה שהוא.
לשפוט אותו היום כמשחק מהשורה בקונסולה שנמצאת בשיאה ולהתעלם מהעובדה שהוא משחק שיגור, זה מיותר.
יש לנו את זה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2017, 17:38

Stick כתב:בשיגור הוא נשפט כמשחק שיגור, שזה מה שהוא.
לשפוט אותו היום כמשחק מהשורה בקונסולה שנמצאת בשיאה ולהתעלם מהעובדה שהוא משחק שיגור, זה מיותר.
יש לנו את זה?

מיותר כי...?

---

קיבלתי את הכוח השלישי. לא ידעתי בכלל שיש כזה (או שידעתי ושכחתי?). הפתעה נעימה. גם הוא לא משתווה בכלל לכח הניאון. זו אולי ה"בעיה" הכי גדולה של המשחק. כוח הניאון כל כך טוב, שכל השאר סתמיים.

הדבר היחיד שהמשחק הזה עושה בצורה באמת טובה, זה להזין כל שבריר של OCD שיש לי במערכת. אני בהחלט הולך לאסוף את כל מה שיש לאסוף ולעשות את כל המשימות. למעשה, אני כבר די קרוב לזה. יש לי עוד 3 אזורים בלבד לנקות.
עוזר שהמפה לא גדולה ואני יכול להגיע לכל מקום מאוד מהר ושפשוט אין הרבה משימות צד ודברים לאסוף (בעצם, רק דבר אחד לאסוף).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2017, 18:07

Stick כתב:בשיגור הוא נשפט כמשחק שיגור, שזה מה שהוא.
יש לנו את זה?

הכוונה שלי שזה הפוך, היום שופטים אותו אובייקטיבית ובשיגור השיפוט היה מוטה כי שיגור זה שיגור. עבדו עליו 3 שנים, לא שנה וחצי, אין סיבה לעשות לו הנחות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2017, 23:27

סיימתי את הסיפור. אספתי הכל ועשיתי את כל משימות הצד. שחררתי את כל היכולות בצד הטוב של עץ היכולות.

הסיפור היה נחמד מאוד. אנימציות הפנים במשחק הזה מאוד אפקטיביות ונראות מעולה. מבחינה גרפית, זה ואפקטי החלקיקים זה כנראה הדברים המרשימים ביותר. כל השאר די sub par.

אני מרגיש שאני יכול, בקלות יחסית, לעשות פלטינום, אבל לא יודע אם באמת יהיה לי כוח לשחק במשחק שוב מההתחלה כרע. פחות או יותר כל מה שנשאר לי באצ'יוומנטים זה לשחק כרע, לצד שתיים שלוש משימות רנדומליות (להשאר באוויר ככה וככה זמן וכאלה). אני מניח שלעולם לא אעשה את זה, אבל אם מישהו מתחבר למשחק, הוא בהחלט כזה שמאפשר לעשות הכל פעמיים בלי שזה ירגיש יותר מידי נוראי (פשוט כי אין כמות גדולה של דברים לעשות ולאסוף).

אחלה משחק פלוס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2017, 00:08

היום שיחקתי בSteamworld Dig, תודות לEA והנדיבות הפושעת שלהם והגועל נפש שהוא אוריג'ן, ימח שמם.

היה ממש כיף. לקח לי 4 וחצי שעות לסיים את המשחק. קצת חבל שהוא כזה קצר, אבל תכלס, הוא לא הספיק להמאס וזה מה שעושה אותו כזה טוב.
מאוד מומלץ - בטח עכשיו כשהוא בחינם. אחלה משחק ליום/סופ"ש.
עכשיו אני מצפה מאוד להמשך שלו, שזה קצת לא צפוי, אבל עדיין נחמד.

קצת חבל שאין אצ'יוומנטס באוריג'ן. עם כל שיתוף הפעולה שלהם עם מייקרוסופט, הייתי מקווה שהם פשוט יחברו את המשחק גם ללייב איכשהו ויאפשרו לקבל אצ'יוומנטים (מגיע לי! אני מוכשר ממש!!!).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2017, 00:49

יש אצ'יוומנטס באוריג'ן, אולי במשחק הספציפי הזה אין.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2017, 01:09

DrKeo כתב:יש אצ'יוומנטס באוריג'ן, אולי במשחק הספציפי הזה אין.

עברתי על כל הספריה שלי באוריג'ן (21 משחקים) ויש אצ'יוומנטים רק במשחק אחד - פיפ"א 16.

אז, אתה צודק. באמת יש אצ'יוומנטים, אבל מהמדגם הלא מייצג שלי, דווקא המשחקים עם האצ'יוומנטים הם החריגים.
אני מנחש שזה פיטצ'ר קצת חדש ולכל המשחקים היותר ישנים פשוט לא טרחו מעולם להוסיף אותו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 ספטמבר 2017, 10:54

DrKeo כתב:
Laskin כתב:נראה שבהחלט נותנים עכשיו לסאקר פאנץ' את הזמן שהם צריכים, ולא לחצו עליהם לשחרר משחק מהר כמו שהיה עם אינפמוס הזה, שבאמת כל מה שהיה חשוב לסוני זה שיצא עוד בלעדי להשקה, ושיראה מרשים-לתקופה-בו-הוא-יצא.

היה להם 3 שנים לאינפמס 3 כך שזה לא שדחפו אותם להוציא משחק אחרי שנה וחצי או משהו כזה. אבל בהחלט יש להם עכשיו יותר זמן, הם כבר עובדים 3.5 שנים על המשחק הבא שלהם והוא אפילו לא הוכרז, יש מצב שהוא יהיה עם מעגל פיתוח של 5 שנים.

סוויס, בהצלחה עם זה, שנים לא סיימתי משחק בפעם השלישית :)

נראה כמה יהיה לי סבלנות... לא מאמין שאני באמת יסיים כי בכל זאת... יש עכשיו את ההרחבה אז אני אולי אשמור כוחות למשחק לרגע שאני ארכוש את ההרחבה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 11 ספטמבר 2017, 01:01

הרצתי כמה משחקים ראשונים ב-MLB, עוד לא גיבשתי דעה אבל הוא בהחלט גורם לשחקנים חדשים להרגיש בנוח עם כמה אפשרויות שליטה ורמת קושי דינמית עבור פיצ'ינג וחבטות. הגרפיקה לא רעה אבל גם לא מדהימה כמו שאפשר לחשוב מחלק מהתמונות. משום מה במצב פרנצ'ייז אי אפשר לשלוט על אורך העונה וגם לא על אורך המשחקים כך שהוא מאבד קצת מהמהות שלו עם כל ה-Simים שעושים - אף אחד לא ישחק עונה שלמה עם 9 אינינגים למשחק, זה בערך 40 דקות להקדיש למשחק בודד. כנראה אאלץ לעבור למצב season המוגבל יותר, אבל אולי זה לטובה כי כרגע אני עוד לא בקיא במשחק.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 ספטמבר 2017, 02:01

אחרי קצת יותר מ17 שעות עם הורייזן אני חייב להגיד שלטעמי הוא משחק טוב, אפילו טוב מאוד, אבל ממש לא משחק מדהים או בטופ של הטופ כמו שנשמע פה די הרבה.
זו רק דעתי כמובן ושוב, המשחק כן טוב מאוד (אני לא נוהג לסיים משחקים ארוכים בדרך כלל, אבל אני כבר 17 שעות בפנים ואין לי ספק שגם אסיים אותו) אבל יש לו הרבה יותר מדי אלמנטים בינוניים שפזורים בתוך המשחק המצוין, שבעיניי מונעים ממנו להיות באמת משחק מדהים.
אני מבלה יותר זמן בלהתבאס שהוא לא טיפונת יותר מוצלח מאשר להנות מכל הדברים שהוא כן מצוין בהם. אני חושב שהעובדה שהוא מזכיר לי לא מעט את הוויצ'ר 3 גורמת לי "לחפש" את המשחק קצת יותר ממה שמגיע לו או מכמה שאני רגיל לעשות במשחקים אחרים.. אולי בעולם בלי הוויצ'ר אני גם הייתי מתלהב מהורייזן הרבה יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ספטמבר 2017, 13:24

אל תדאג, יש להם הזמנות לתקן את הבעיות בגרסה של שנה הבאה ואז ב-2020 ואז ב-2022 ואז ב-2024 ואז...

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 ספטמבר 2017, 13:53

אני ממש לא דואג, יש למשחק הזה המון פוטנציאל והמון דברים שהוא עושה מצוין גם עכשיו.
שוב, אולי אני נשמע קצת ביקורתי כלפיו אבל ללא ספק מדובר במשחק מצוין, משחק חובה לכל בעל ps4.
פשוט אחרי הדיבורים עליו כאן בפרט וברוב רחבי האינטרנט בכלל, ציפיתי למשחק שהוא בטופ של הטופ, וקיבלתי "רק" משחק שאני מאוד נהנה ממנו אבל כנראה אשכח ממנו ברגע שאסיים אותו.
יכול להיות שבאתי אליו עם צפיות גבוהות מדי, יכול להיות שזה באמת בגלל שהוויצר עשה את זה טוב יותר שמפריע לי, ויכול להיות שהוא פשוט באמת חסר את האקסטרה הקטן הזה בשביל להיות באמת מיוחד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ספטמבר 2017, 15:16

אני לא השוויתי הרבה לוויצ'ר בראש שלי, בגלל שהגיימפליי כל כך שונה...
והוויצ'ר, יצירת מופת ככל שיהיה - לא מחזיק מעמד מול הורייזון בכל מה שקשור להנאה מהגיימפליי עצמו, לפחות אצלי.

הדבר היחיד שמפריע להורייזון להיות באמת בשיא של השיא זה הטקסטים ועלילות הצד... גם הייתי שמח לעוד 2-3 יצורים שונים, בשביל אקסטרא גיוון, אבל זהו בערך.

לגבי הנושא עצמו - אני המשכתי אחרי הפסקה ארוכה מאוד לשחק בTLG... לא מדברים עליו מספיק, לדעתי זה פשוט משחק מדהים (בינתיים).
לא יודע כמה אני קרוב לסוף, אבל אני לא רוצה שייגמר לעולם :)
אני משחק גם ממש לאט, ובוחן את טריקו כל הזמן, ואיך הוא מגיב לדברים שונים בסביבה... לדעתי אם משחקים אותו אחרת מפסידים במשחק הזה יותר ממה שמפסידים בכל משחק אחר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ספטמבר 2017, 18:33

מצחיק, דברנו על פורצה הורייזון 3 בת'רד אחר וערבבתי בינהם כשאמרתי שיצא אחד שנה הבאה וכל שנה שניה אחריו :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 ספטמבר 2017, 02:10

Laskin כתב:אני לא השוויתי הרבה לוויצ'ר בראש שלי, בגלל שהגיימפליי כל כך שונה...
והוויצ'ר, יצירת מופת ככל שיהיה - לא מחזיק מעמד מול הורייזון בכל מה שקשור להנאה מהגיימפליי עצמו, לפחות אצלי.

הדבר היחיד שמפריע להורייזון להיות באמת בשיא של השיא זה הטקסטים ועלילות הצד... גם הייתי שמח לעוד 2-3 יצורים שונים, בשביל אקסטרא גיוון, אבל זהו בערך.

אני לא חושב שבמשחק נהנה מגייפלי יוצא דופן כמו שהוא נהנה מאויבים מגוונים ונהדרים, לצורך העניין הקרבות מול בני האדם הם שעמומון מוחלט של הספמת חצי אש.
אבל כן, הקרבות מול המכונות השונות הן בלי ספק אחד מההיילייטס של המשחק. המהירות, התנועה, החיפוש אחר החולשות, הכל פשוט מצוין בקרבות האלו.
אבל.. זהו. מלבד זאת אני לא חושב שהוא משתווה לוויצר בשום קטגוריה, ובהרבה מהן (בניית דמויות, כתיבה, קווסטים..) הוא מרחק שנות אור.
כאחד שלא סבל ממערכת הקרב של הוויצר (אני יודע שיש כאלו שחושבים שהיא נוראית, למזלי לאורך שתי הריצות המלאות שלי על המשחק היה לי נחמד לגמרי להכנס לקרבות, גם אם זו לבטח לא הנקודה החזקה) אני חושב שהוויצר 3 הוא די בוודאות המשחק האהוב עלי אי פעם, כנראה כי האלמנט של הכתיבה המצוינת והעולם מאוד מאוד עושים לי את זה, מסתבר.
אז כן, הורייזן מאוד מזכיר לי את הוויצר במבנה שלו והוא כמובן נהנה מפלוס משמעותי של הקרבות מול המכונות (אלמנט מאוד מרכזי במשחק, ואחד שהוויצר לא מקרב ללדגדג בכלל במערכת הקרב שלו) אבל ברגע שהאלמנט שהפך את הוויצר להיות ה-משחק מבחינתי הוא העקב אכילס של המשחק הזה.. זה כנראה מה שמונע ממני באמת להתלהב ממנו עד הגג.

אני אפילו לא אגיד בבטחון מלא שהוויצר הוא אבסולוטית משחק טוב יותר מהורייזן, בשביל שחקן שקרבות מטורפים מול רובוטי ענק זה הדבר הראשון שהוא רוצה במשחק כנראה שמדובר במשחק שהוא בשבילו מה שהוויצר בשבילי, אבל לצערי נתקעה לי בראש ההשוואה בין שני המשחקים ובסופו של דבר, כמו שאתה אומר, הורייזן הוא ממש לא הוויצר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים