במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2017, 12:54

שמע, הגיימפליי של הוויצ'ר לא שבר אותי, למען האמת זה הRPG ה"אמיתי" הראשון שיכולתי לשחק בו ולא להתבאס לחלוטין באמצע בגלל הגיימפליי המעפן כמו שעשיתי לבערך כל RPG אחר חוץ מסקיירים... דראגון אייג', מאס אפקט, אפילו פליינסקייפ טורמנט ועוד - מכולם התייאשתי כי הגיימפליי לא סיפק אותי. בוויצ'ר - זה איכשהו עובד.
אבל זה עדיין לא מה שהייתי מגדיר "ממש כיף"... הקרבות זה החלק לדעתי הכי משמעותי בהורייזון והוא עושה את זה כל כך טוב... זה בעיקר הפתיע אותי, כי בחיים לא ציפיתי שזה יהיה סינמטי ומגניב כמו בטריילרים הראשונים, ובפועל - זה אשכרה עוד יותר סינמטי ומגניב :)
חוץ מזה, גם בתחום הנופים, האווירה והיופי הכללי לדעתי הורייזון לוקח, עם כל הכבוד שיש לי לוויצ'ר בתחומים הללו, להפך ממערכת הקרב.

אה, ואתמול המשכתי את TLG עוד איזה 4 שעות... באנה, כמה ארוך המשחק הזה?!?!? נראה לי שיש לי כבר איזה 20 שעות בפנים... לא בדקתי.
בכל אופן, הגעתי לכמה קטעים של "WOW" ו"WTF", שרק ביאסו אותי שהמשחק הזה לא תוכנן מלכתחילה לPS4... יש שם סצינת מעבר אחת מאוד מיוחדת ששם הגרפיקה אשכרה ממש ממש מרשימה, שנראה לי שבנו אותה כשהבינו שזה הולך לצאת לPS4. הלוואי וכל המשחק היה נראה ככה :( הלוואי ויום אחד יעשו לו רימייק ממש ממש מושקע כמו שעושים לSOTC, ושיצא לPS5. המשחק הזה חובה בעיניי. רק הקטעים שעברתי אתמול היו מספיק מדהימים כדי להצדיק את המחיר שלו...
אולי היום אסיים אותו. מקווה שלא :P

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 ספטמבר 2017, 13:28

נשמע מבטיח מאוד, הוא לבטח ברשימת המשחקים שלי, אחרי הורייזן.
ואם כבר רשימת המשחקים הזאת, לפני שקניתי את הPS4 שלי לא ממש חשבתי שיש לו יותר מדי הצדקה, אבל אני כבר אחרי אנצ'רטד 4 ובלאדבורן, בתוך הורייזן ואחרי זה אני עוד רוצה לשחק בTLG, NIOH, באנצ'רטד החדש.. בטח גם יהיה נחמד לשחק בR&C כשהרשימה תקטן קצת ואפילו לזרוק פנימה ריצה שנייה בTLOU ב1080P ופריימים יציבים עשוי להיות דבר שיקרה. אולי אפילו סבב נוסטלגיה בקראש? עד שאסיים את כל זה (עם המעט זמן שיש לי לשחק בימים האלו) כבר אעבור לGOW4 וספיידרמן.
בקיצור, אני מרוצה הרבה יותר ממה שחשבתי מהPS4 :).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2017, 13:32

טוב, המכשיר כבר בן 4 עוד חודשיים, יש לך חתיכת BACK CATALOG. אני בדיוק באותו תהליך כרגע, חושב לקנות פס4 פרו בקרוב ויש לי המון משחקים להשלים. אם היינו קונים פס4 בשיגור, היו לנו אולי 2.5 משחקים בשנה לשחק עליה :)
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 ספטמבר 2017, 13:50

אמת, בגלל זה לא קניתי בזמנו.
אבל לא יודע, הייתה לי הרגשה איכשהו שהדור הזה לא הצליח להמריא (בהנחה שיש לך PC חזק, כמו שיש לרובנו כאן), אחרי הכל אני מזכיר לך שבתחילת הדור הקודם המון מהמולטיפלטפורמס המשמעותיים היו בלעדיים לקונסולות (PS3 ו360 במקביל, אבל לא לPC) ובדור הנוכחי המצב לא דומה בכלל.
למעשה עד לאחרונה לא חשבתי שיש הצדקה אמיתית לקנות PS4 (או ONE, שאני עדיין לא חושב שיש סיבה לקנת אבל.. כבר טעיתי עם הPS4) ובסופו של דבר בזכות מספר סיבות די מקריות קניתי PS4 לפני חודש וחצי ואני שמח להכריז שאני מרוצה מאוד, הרבה יותר ממה שחשבתי שאהיה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2017, 14:11

אין שום הצדקה לקנות כל קונסולה בשיגור... גם בגלל בעיות, חבלי לידה ומערכת הפעלה שעדיין לא בשלה, אבל בעיקר בגלל המשחקים... אלא אם פיספסת מלא דברים בדור הקודם ורק עליה תוכל לשחק אותם - הסיכויים שיש כבר בהשקה 5 משחקי *חובה* אמיתיים שיחזיקו אותך שנה בערך - הם די אפסיים.

נראה לי שהכלל הכי נכון כרגע זה לחכות לפחות שנה ולראות אם אנחנו לקראת גירסה מעודכנת של הקונסולה, בין אם כוללת שדרוגים, או רק גירסת "סלים" שמגיעה בדרך כלל עם ירידת מחיר כלשהי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 ספטמבר 2017, 14:44

ועדיין, לPS3 ב2007 כבר היו מספר משחקים עם הייפ עצום כמו AC, אנצ'רטד, HS (מישהו זוכר אותו היום? :)) ועוד כמה יותר קטנים כמו R&C, רסיסטנס, מוטורסטורם. היו עוד, אין לי כוח לחפור לעומק עכשיו עד כדי כך עכשיו אבל אפילו הגרסאות של פיפא לצורך העניין היו משחק אחר (וטוב בהרבה) על הקונסולות מאשר על הPC.
המצב לא היה שונה ואולי אפילו טוב יותר ב360 שזו כבר לא הייתה שנת ההשקה שלה.
ב2007 אם רצית להיות "גיימר עם היד על הדופק" היית חייב אחת מהקונסולות, ב2015 יכלת גם להסתפק בPC (כמו שאני ורבים כאן בפורום עשינו).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2017, 15:09

כן, מתוך הרשימה הזו רק AC ו-UC היו ממש חובה... אני קניתי אותה נדמה לי רק כשאנצ'רטד 2 יצא. או קצת לפני כדי לשחק בראשון קודם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2017, 15:52

Stick כתב:ועדיין, לPS3 ב2007 כבר היו מספר משחקים עם הייפ עצום כמו AC, אנצ'רטד, HS (מישהו זוכר אותו היום? :)) ועוד כמה יותר קטנים כמו R&C, רסיסטנס, מוטורסטורם. היו עוד, אין לי כוח לחפור לעומק עכשיו עד כדי כך עכשיו אבל אפילו הגרסאות של פיפא לצורך העניין היו משחק אחר (וטוב בהרבה) על הקונסולות מאשר על הPC.
המצב לא היה שונה ואולי אפילו טוב יותר ב360 שזו כבר לא הייתה שנת ההשקה שלה.
ב2007 אם רצית להיות "גיימר עם היד על הדופק" היית חייב אחת מהקונסולות, ב2015 יכלת גם להסתפק בPC (כמו שאני ורבים כאן בפורום עשינו).

אין ספק שהפס3 הייתה עם שנתיים ראשונות ששמות את אלה של הפס4 בכיס אבל המצב לאט לאט מתאזן. סוני ירתה את כל התחמושת שלה בסוף החיים של הפס3 וכך הפס4 נותרה עקרה במשך זמן מאוד ארוך מאחר והאולפנים של סוני רק שחררו משחק. דיוויד קייג', פליפוני, נוטי דוג וסנטה מוניקה - כולם הוציאו משחקים ב-2013 שהייתה שנת השיגור של הפס4 ובכך סוני יבשה את המבחר שלה.

אבל עכשיו, 2017, כבר יש כמות יפה של משחקים. כן, הפס3 שמה את הפס4 בכיס הקטן אבל עדין יש המון מה לשחק על הפס4 עכשיו שהיא בת 4. ה-ONE גם קונסולה טובה אבל אם יש לך PC כבר יש לך סוג של ONE אז לרובנו היא לא רלוונטית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ספטמבר 2017, 11:15

סיימתי הלילה את TLG... בגללו גם הלכתי לישון ב-4 בבוקר וזה יהרוס לי את כל השבוע אבל - לגמרי שווה את זה :)
סוף מדהים למשחק מדהים... וזה לא שאין לו בעיות. וואי, יש לו מלא בעיות: מג'אגיז ואיזורים שלא נראים משהו וחסרי גיוון רוב המשחק, דרך פריימרייט בעייתי פה ושם אפילו עם בוסט מוד בפרו, ועד שליטה שגורמת לך למות מספר פעמים שלא באשמתך ולא מעט תסכול מאיקו בקטעים מסויימים....
אבל הכל מתגמד לעומת החוויה עצמה, כמו בכל המשחקים שלהם, אני מניח.
זו ללא ספק יצירה מאוד מאוד מיוחדת... המשחק מפתיע כל הזמן, מרגיש שונה לאורך כל הדרך (הארוכה מאוד) והחלק האחרון שלו - וואו.

אני כל כך מקווה שיום יבוא ויעשו לו המשך, או רימייק ממש מושקע... מגיע לו. למרות שאני מרוצה מאוד מהתוצאה הסופית, חבל שכל החסרונות האלה ימשיכו למנוע ממנו להיות משחק מושלם, זה בעיקר דברים טכניים שניתן לתקן.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 20 ספטמבר 2017, 02:53

אז אני משחק ב pubg כבר איזה שבוע, משחק שעל הנייר די רחוק מאיזור הנוחות שלי - מולטיפלייר , ערכי הפקה בינוניים, ומשחק early access שזה משהו שאף פעם לא רכשתי קודם. ו-וואלה, אין חרטות, אני נהנה מאוד. יש שלושה מצבי משחק, לשחק לבד, שני אנשים, או ארבע. ששיחקתי עם עוד אנשים בהתחלה (ב matchmaking) זה לא הותיר עלי רושם טוב האמת, כל אחד עשה את הקטע שלו ברמה שלא היה ברור למה הם בכלל בחרו לשחק עם אנשים אחרים, אבל אחרי שעברתי לשחק קצת בשרת של ארה"ב קיבלתי רצף של סיבובים עם אנשים די סבבה וזה הפך לי לחלוטין את כל החוויה, וכרגע אני חושב שלשחק בקבוצות של ארבע הוא המצב האהוב עלי . אני מניח מן הסתם שעם חברים זה אפילו יותר כיף.

בינתיים ניצחתי פעם אחת לבד , וניצחתי פעמיים עם קבוצה של ארבע. באחד הנצחונות האלה, בסיבוב מאוד מאוד כיפי ומלא אירועים הגענו לסוף במצב שנשארו 9 אנשים, כולל כל הקבוצה שלי. העיגול כבר נהיה ממש קטן ונסגר סביב איזור של שדה חיטה כזה בלי שום מבנה או אפילו מחסה טבעי כמו איזה סלע או עץ, אז אנחנו פשוט דופקים ריצה מהמבנה שהיינו בו, יורדים על הקרקע ומתחילים לזחול בשדה , הקבוצה השנייה ששרדה מסתבר גם זחלה מהצד השני אבל אתה לא יכול לראות אותם והם לא יכולים לראות אותנו. הם גיששו וזרקו רימונים על עיוור כדי לזהות את המיקום שלנו אבל הם לא היו בכיוון. בינתיים העיגול ממשיך להצטמק ואנחנו כל הזמן הזה ממשיכים לזחול קדימה, פתאום מישהו רץ מבחוץ כדי להספיק להיכנס לעיגול לפני שהוא נסגר והורידו אותו ישר (אני אפילו לא בטוח אם מהקבוצה שלי או הקבוצה השניה ירו בו) . בשלב הזה העיגול כבר ממש קטן ומן הסתם אנחנו יודעים איפה הם והם יודעים איפה אנחנו בכיוון כללי כזה למרות שאף אחד לא רואה אף אחד, ואז מישהו קם בלי התרעה וכולם אחריו ופשוט התחלנו לרסס אחד את השני ממרחק נגיעה, אני נהרגתי , כולם נהרגו, חוץ ממישהו מהקבוצה שלי ששרד בקושי והביא את הניצחון. זה היה נהדר! :)

קשה להעביר את זה במילים, אבל יש משהו מאוד מותח במשחק. כמעט כל מפגש מרגיש משמעותי, כמעט כל קרב יריות כמו קליימקס. מוזר לי שזה עובד עבורי כי יש סיבובים שאתה פשוט עובר ממקום למקום וכל מה שאתה עושה זה לאסוף עוד ציוד והמשחק יכול להיגמר במפגש הראשון שלך עם יריבים ועל פניו זה משהו שהייתי מנחש שיבאס ויגרום לי להניח את המשחק, אבל איכשהו המתח הזה שנבנה לפי כמעט כל מפגש פשוט עובד עבורי וגורם לי לרצות עוד, והחרא הזה די ממכר בינתיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 ספטמבר 2017, 10:46

התחלתי את UNCHARTED: TLL
בינתיים המשחק פשוט מעולה, נראה לי שאני באמצע שלו, או קצת אחרי.
המשחק מאוד מאוד "אנצ'רטדי". לא מחדש שום דבר, זה עוד מאותו הדבר, אבל אחלה אווירה, אקשן, סיפור וכל מה שמאפיין כל משחק בסדרה.
מניח שאסיים אותו עוד השבוע... אני חייב, כי עוד שנייה אוקטובר, וזה אומר:
FORZA, SHADOW OF WAR, GT SPORTS, EVIL WITHIN 2, SOUTH PARK, AC: ORIGINS, WOLFENSTEIN 2, MARIO...
וחוץ ממריו, פורצה ואולי AC - אני מתכנן לשחק בכולם.
אני מקווה לשחק גם במריו כמובן, אבל רק בעוד כמה שנים לצערי... אני די בטוח שהוא יהיה משחק השנה, כן - יותר סביר מזלדה, כי אני חושב שבמבט לאחור לא יזכרו אותו כמשחק מושלם, כמו שיזכרו את מריו הזה. פאאאאאק כמה הייתי רוצה לשחק בו :(

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ספטמבר 2017, 10:54

Laskin כתב:התחלתי את UNCHARTED: TLL
בינתיים המשחק פשוט מעולה, נראה לי שאני באמצע שלו, או קצת אחרי.
המשחק מאוד מאוד "אנצ'רטדי". לא מחדש שום דבר, זה עוד מאותו הדבר, אבל אחלה אווירה, אקשן, סיפור וכל מה שמאפיין כל משחק בסדרה.
מניח שאסיים אותו עוד השבוע... אני חייב, כי עוד שנייה אוקטובר, וזה אומר:
FORZA, SHADOW OF WAR, GT SPORTS, EVIL WITHIN 2, SOUTH PARK, AC: ORIGINS, WOLFENSTEIN 2, MARIO...
וחוץ ממריו, פורצה ואולי AC - אני מתכנן לשחק בכולם.
אני מקווה לשחק גם במריו כמובן, אבל רק בעוד כמה שנים לצערי... אני די בטוח שהוא יהיה משחק השנה, כן - יותר סביר מזלדה, כי אני חושב שבמבט לאחור לא יזכרו אותו כמשחק מושלם, כמו שיזכרו את מריו הזה. פאאאאאק כמה הייתי רוצה לשחק בו :(

אתה תמיד יכול לרצוח בעל סוויטצ' וללבוש את העור שלו כדי לשחק במריו, כמו שאני בכלל בכלל אפילו לא קצת מתכנן לעשות לנדב.

לי עוד יש רשימה דומה למה שאתה רשמת של משחקים מהשנה שאני רוצה ועדיין לא יצא לי לגעת בהם. זה בלי להזכיר משחקים קטנים יותר כמו Steamworld Dig 2 או "קטנים" יותר כמו Original Sin 2.
מאוד יכול להיות שבעוד כמה שנים נזכור את השנה הזאת כמו את 2007/1998, כאחת השנים הטובות בהיסטוריה של הגיימינג.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 ספטמבר 2017, 11:02

לא מספיק רק לשים עליו כובע של מאריו?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ספטמבר 2017, 11:33

bozeman כתב:לא מספיק רק לשים עליו כובע של מאריו?

אכזרי מידי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 ספטמבר 2017, 12:22

יש מצב שאקנה יד2 מתישהו בדור הזה, אבל נראה לי שאעדיף לחכות לדור הבא שלהם ולקנות קונסולה שבאמת תתאים לי, כל הקטע הנייד מיותר לחלוטין בשבילי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ספטמבר 2017, 12:43

Laskin כתב:יש מצב שאקנה יד2 מתישהו בדור הזה, אבל נראה לי שאעדיף לחכות לדור הבא שלהם ולקנות קונסולה שבאמת תתאים לי, כל הקטע הנייד מיותר לחלוטין בשבילי.

אומרים את זה על כל קונסולה של נינטנדו כבר שלושה דורות. צריך להכיר במציאות, הבאה שלהם לא תהיה "פס5". אבל בדור הזה הם כן חזרו אל ה"קור", עם זלדה ומריו הארד קור אמיתי. זה הכי טוב שתקבל מהם ואני ממש נהנה (למרות שהייתי נהנה יותר אם היו הולכים על "פס4" בדור הזה).

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 24 ספטמבר 2017, 12:48

אני גם שיחקתי כמה שעות באנצ'ארטד. לא קראתי כלום על הרקע הפיתוחי שלו אבל זה מרגיש כאילו אני משחק בשלבים שפותחו במקור על מנת להשתלב באנצ'רטד 4 (כDLC או אולי אפילו כעלילת צד נוספת, בדומה לזו של דרייק הצעיר) ובשלב עריכה מסוים הוצאו מהמסגרת של 4 ונאפו כמשחק עצמאי. אפשר להחליף את הCGI בזה של דרייק או אלנה לצד voice acting מתאים ושום דבר לא היה נראה חריג או משונה. זה עוד מאותו דבר בדיוק.

לעניין הסוויץ', אני די נכנעתי (כמו שנכנעתי עם כל הקודמות וכמו שהיה ברור שיקרה) אבל עם חסימת המשלוחים של אמאזון אירופה והעדר המלאי באמאזון ארה"ב, זה כמעט בלתי אפשרי ליבא אחת במחיר נורמלי... שוב נינטנדו עם מדיניות החוסרים המתוכננים שלה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 ספטמבר 2017, 12:55

אני כל כך רוצה לקנות סוויץ' אבל אני ממש מחזיק את עצמי לחכות לגרסא הבאה שלה כי אני עדיין חושב שלמרות שהקונסולה נראית בנויה היטב היא עדיין גדולה ומגושמת מדי בשביל להיות משהו באמת נייד. הייתי שמח גם לזמן סוללה ארוך יותר ואולי לכל מיני טאצ'ים קטנים כמו למשל להשתמש באיזשהו בד מיקרופייבר בחלק הפנימי של הדוק כדי למנוע מהמסך להישרט בכל פעם שמכניסים או מוציאים אותו. אבל אני באמת עושה nitpicking ובסך הכל זה נינטנדו עושים הכל (כמעט) כמו שצריך,והמכשיר בקושי חצי שנה בשוק ועם אחד המשחקים הכי טובים אי פעם ועוד אחד שיוצא עוד חודש ויש מצב שאפילו יעקוף אותו. רק שיטפלו בקטע המפגר הזה של ה-voice chat..

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ספטמבר 2017, 13:12

omerkot כתב:אני גם שיחקתי כמה שעות באנצ'ארטד. לא קראתי כלום על הרקע הפיתוחי שלו אבל זה מרגיש כאילו אני משחק בשלבים שפותחו במקור על מנת להשתלב באנצ'רטד 4 (כDLC או אולי אפילו כעלילת צד נוספת, בדומה לזו של דרייק הצעיר) ובשלב עריכה מסוים הוצאו מהמסגרת של 4 ונאפו כמשחק עצמאי. אפשר להחליף את הCGI בזה של דרייק או אלנה לצד voice acting מתאים ושום דבר לא היה נראה חריג או משונה. זה עוד מאותו דבר בדיוק.

לעניין הסוויץ', אני די נכנעתי (כמו שנכנעתי עם כל הקודמות וכמו שהיה ברור שיקרה) אבל עם חסימת המשלוחים של אמאזון אירופה והעדר המלאי באמאזון ארה"ב, זה כמעט בלתי אפשרי ליבא אחת במחיר נורמלי... שוב נינטנדו עם מדיניות החוסרים המתוכננים שלה.

אני חושב שההרגשה שלך מתארת במדויק את תהליך הפיתוח.
זה באמת התחיל כDLC של 4 ולאט לאט התנפח כך שהם החליטו להפוך את זה למשחק שעומד בפני עצמו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 ספטמבר 2017, 13:19

DrKeo כתב:
Laskin כתב:יש מצב שאקנה יד2 מתישהו בדור הזה, אבל נראה לי שאעדיף לחכות לדור הבא שלהם ולקנות קונסולה שבאמת תתאים לי, כל הקטע הנייד מיותר לחלוטין בשבילי.

אומרים את זה על כל קונסולה של נינטנדו כבר שלושה דורות. צריך להכיר במציאות, הבאה שלהם לא תהיה "פס5". אבל בדור הזה הם כן חזרו אל ה"קור", עם זלדה ומריו הארד קור אמיתי. זה הכי טוב שתקבל מהם ואני ממש נהנה (למרות שהייתי נהנה יותר אם היו הולכים על "פס4" בדור הזה).

אה, עזוב את הכח עכשיו, אני מדבר על הקטע הנייד שהוא מיותר בשבילי, הרי בלי זה הקונסולה הייתה עולה 150 דולר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ספטמבר 2017, 13:53

Laskin כתב:
DrKeo כתב:

אה, עזוב את הכח עכשיו, אני מדבר על הקטע הנייד שהוא מיותר בשבילי, הרי בלי זה הקונסולה הייתה עולה 150 דולר.

לא קורץ לך לשחק Animal Crossing במיטה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ספטמבר 2017, 14:01

גם אותי לא עניין הקטע הנייד אבל אז הגיעו הטיסות לחו"ל והמילואים או הביקור של ה-24 שעות אצל ההורים ואמרתי תודה לניידות של המכשיר. האם הייתי מעדיף במחיר הזה לקבל "פס4"? ברור, אבל זאת המציאות בן אדם. קונסולות נינטנדו הן תמיד יקרות מדי בגלל גימיק, לפחות הפעם הגימיק שמושי והוא לא איזה WIIU או שלטי תנועה טפשיים שרק הורסים את המשחק.

בנושא הניטפיקינג על הקונסולה עצמה, אני לא חושב שיש מה לחכות. כלומר, ברור שאם תחכה תקבל קונסולה עם זמן סוללה טוב יותר, אולי טיפונת יותר כוח ולוק קצת יותר נחמד אבל לא מדובר באיזה מוצר דור ראשון של אפל. הסוויטצ' מרגישה כמו מוצר שלם שעובד נהדר. אחרי חצי שנה איתה אני גם יכול להגיד שהדוק לא באמת שורט או משהו כזה, לפחות לא אם משתמשים בו כמו בן אדם ולא מתחילים לזרוק את הסוויטצ' לתוכו באלימות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 ספטמבר 2017, 14:16

כן, אבל אצלי אין חו"ל לבד אף פעם, אני לא עושה מילואים ולא נוסע בתחבורה ציבורית אף פעם, אז כל הקטע של הנייד *באמת* חסר כל שימוש. אני גם לא נהנה לשחק על מסך קטן יחסית, אני אוהב חוויה סינמטית, אפילו במריו :) ולא שחר, אנימל קרוסינג מעולם לא עניין אותי, אפילו לא קצת.

קונסולות נינטנדו לא תמיד היו יקרות בגלל גימיק, זה ככה ב-3 הדורות האחרונים אבל נראה לי שהם מתחילים להבין שהם עשו טעויות ויש סיכוי לא מבוטל בכלל שהם ימשיכו בקו הזה ואשכרה יוציאו קונסולה נורמלית.
אבל שוב, אני לא צריך קונסולה נורמלית, אני אסתפק בסוויץ' והכח שלו, פשוט תנו לי אותו בחצי מחיר, כדי שהצרכן הנבון לכאורה שקיים בי יאפשר את הקנייה שלו :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ספטמבר 2017, 14:36

כן, נכון, זה "רק" שלושה דורות. פעם אחרונה שהם השיקו קונסולה "נורמאלית" הייתה בערך 20 שנים לפניה קונסולה הבאה שלהם, בקטנה. ביחוד עכשיו, שהסוויטצ' מוכרת יותר מכל קונסולה אחרת בשוק, אני בטוח שהם "הבינו" :)

בכל מקרה אני בטוח שתהיה גרסה זולה יותר עוד לא הרבה זמן למרות שכרגע הביקוש מטורף אז אל תבנה על זה ממש בקרוב. מה שבטוח הוא שהשוק יד 2 יוצף ברגע שתצא הסוויטצ' LITE :)

ובהקשר אחר, שאלת XCOM. סוויס,
ספויילר: הצג
השער הבין מימדי, כשעוברים בו זה הסוף? אני צריך להתחיל להתכונן?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 24 ספטמבר 2017, 21:34

Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שההרגשה שלך מתארת במדויק את תהליך הפיתוח.
זה באמת התחיל כDLC של 4 ולאט לאט התנפח כך שהם החליטו להפוך את זה למשחק שעומד בפני עצמו.

לזכותם יאמר שהמחיר של המשחק די תואם את זה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים