הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 ספטמבר 2017, 14:40
בבורנאוט אישית אני לא היה לי בעיה באמת עם העולם הפתוח per se אלא באמת המסלול עצמו... המשחק ה-ר-ב-ה יותר מידי מהיר בשביל מסלולים שאפשר בכל 5 שניות לעוף מהמסלול לגמרי כי סתם לקחת פניה שהיא לא במסלול אבל היא לא לגמרי valid.
BIA, לא ממש הבנתי למה לא לעשות HEAD TO HEAD בדרך למסלול הבא.
נדב למיטב זכרוני יש דמו לפורצה שהוא דמו ממש גדול. לא רואה איך לא תאהב את הדמו אבל כן תאהב את המשחק המלא.
בסופו של יום אני לא חושב שאני באמת רוצה מרוצים סגורים כמו פעם, נראה לי זה רק בראש שלי הנוסטלגיה מתקתקת ובמציאות אני סתם ירגיש שאני משחק במשחק ששיחקתי בו אלף פעם לפני עשור+. אני חושב שהורייזן לגמרי מושלם כמשחק מירוצים. אין רגע דל, אין שום בעיה (ובחלק נכבד מהמקרים גם רצוי) לא להתייחס למסלול ולקחת את האוטו דרך השדות, יש מסלולים במרחק 30 שניות אחד מהשני, בתוך המרחק הזה יש עוד דברים לעשות (כמו המצלמות מהירות או אזורי דריפט), יש משימות קבועות עם רכבים ספציפיים, יש מירוצים שבהם כן חייב להישאר במסלול ואלה מירוצי כביש תמיד והם ארוכים עם הרבה שטח ישר בשביל top speed, אפשר לקפץ בין כל משימה בעלות נמוכה מאוד וגם ככה הכסף לא כזה עקרוני כי מקבלים לא מעט ממנו ובנוסף מקבלים רכבים חינם.
קיצר קשה לי לראות מה יש פה לא לאהוב ולרצות שיעשו בצורה אחרת שהיא תאכלס סתם ארכאית כי שחקנו ככה טריליון פעם.
עריכה:
אה וזה בלי השתי הרחבות בכלל שאחת עם מסלולים די סגורים (עם מקרים בודדים שאתה אשכרה יכול לעוף מהמסלול ולנחות למטה על המשך של המסלול ולחסוך רבע מהמסלול ככה ולעקוף את כולם!) והשני אזור של בערך הר אחד גדול, שרוב מה שרשמתי על המשחק המרכזי תופס גם לגביהם
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin